Νέα

Πουλαω Αποδειξεις.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Παιχτουρα γιατι στην Πλ. Αμερικης? :think:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
αντικειμενικα φιλε μου δε ξερω ποσο και αν ειναι αληθεια απλα εχουν βγει στη πιατσα πολλοι που πουλανε τετοιες αποδειξες ενεκα των μετρων οι οποιοι τις δινουν 10% της αξιας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
αντικειμενικα φιλε μου δε ξερω ποσο και αν ειναι αληθεια απλα εχουν βγει στη πιατσα πολλοι που πουλανε τετοιες αποδειξες ενεκα των μετρων οι οποιοι τις δινουν 10% της αξιας
Τοσο ειναι....προσωπικα εγω μεχρι περυσι τις εδινα τζαμπα σε φιλους....τωρα γιατι να τις δωσω τζαμπα σε εναν αγνωστο...απλα θα τις δωσω σε καλυτερη τιμη απο αυτη, που θα του πουν!!!!!!!!!.....δηλαδη 7% της αξιας...Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
κ αν καποιος θελει να δηλωσει εξοδα ποσο αγοραζονται??

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Τοσο ειναι....προσωπικα εγω μεχρι περυσι τις εδινα τζαμπα σε φιλους....τωρα γιατι να τις δωσω τζαμπα σε εναν αγνωστο...απλα θα τις δωσω σε καλυτερη τιμη απο αυτη, που θα του πουν!!!!!!!!!.....δηλαδη 7% της αξιας...Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Ρε δάσκαλε δώσε κανα στανταρ για αυριο να πάρουμε κανα φράγκο

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ρε δάσκαλε δώσε κανα στανταρ για αυριο να πάρουμε κανα φράγκο
Εφτασε η στιγμη να σας γραψω κατι απλο....ποτε μην ρωτατε εππαγγελματια παιχτη του στοιχηματος να δωσει στανταρ....για πολλους λογους....ενας απο τους πολλους ειναι κατι που ξεστομιζεις συνηθως στραβωνει.......ενας αλλος λογος ειναι τον εμπιστευεσαι τον αλλον τι θα σου γραψει....σε καθε περιπτωση δεν μπορω να περασω παιχνιδια οταν σας τα γραφω....μπορω να σας γραψω ομως....... οτι ο τελικος την Κυριακη εχει μεγαλη πιθανοτητα να παει στην παραταση!!!!!!!!!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Σε αυτο είμαι μέσα  :rockon: :rockon:
Κανονας στο στοιχημα....παιζεις λιγα και σταθερα, ωστε να αντεχεις την διαρκεια....και ποτε μονο αποδεκτο παιχνιδι...γιατι παιζεις με τις πιθανοτητες κατα σου!!!!!!!!!.....

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Κανονας στο στοιχημα....παιζεις λιγα και σταθερα, ωστε να αντεχεις την διαρκεια....και ποτε μονο αποδεκτο παιχνιδι...γιατι παιζεις με τις πιθανοτητες κατα σου!!!!!!!!!.....
Θα την κρατήσω την συμβουλη αν και εσυ πέζεις χρόνια εμεις δεν έχουμε καιρο που έχουμε αρχήσει

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Θα την κρατήσω την συμβουλη αν και εσυ πέζεις χρόνια εμεις δεν έχουμε καιρο που έχουμε αρχήσει
Απο τζογο-γυναικες-γνωστους..... ημουν παντα απο κατω και ας ειχα καποια ευνοια στην τυχη......Μολις ομως πεταξα λασσο σαν τον Λουκυ-Λουκ και τα γειωσα...δηλαδη δεν αφιερωνω πολλη ωρα και σκεψη... για αυτα τα τρια που σου αναφερω στην αρχη....ειμαι στο αλογο καβαλα....φυσικα δεινοπαθησα μεχρ προτινος να φτιαξω ισχυρη ψυχολογια μεσα μου....γιατι αυτο ειναι το μυστικο....να εχεις ψυχολογια...ΝΙΚΗΤΗ!!!!!

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Απο τζογο-γυναικες-γνωστους..... ημουν παντα απο κατω και ας ειχα καποια ευνοια στην τυχη......Μολις ομως πεταξα λασσο σαν τον Λουκυ-Λουκ και τα γειωσα...δηλαδη δεν αφιερωνω πολλη ωρα και σκεψη... για αυτα τα τρια που σου αναφερω στην αρχη....ειμαι στο αλογο καβαλα....φυσικα δεινοπαθησα μεχρ προτινος να φτιαξω ισχυρη ψυχολογια μεσα μου....γιατι αυτο ειναι το μυστικο....να εχεις ψυχολογια...ΝΙΚΗΤΗ!!!!!

άρε Παίχτουρα Δάσκαλε....είσαι Μέγας...!!! Θέλουμε μια μέρα να διοργανωθεί σεμινάριο στους συναγωνιστές για παράδοση μαθημάτων και εμπειριών..  ;) :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
άρε Παίχτουρα Δάσκαλε....είσαι Μέγας...!!! Θέλουμε μια μέρα να διοργανωθεί σεμινάριο στους συναγωνιστές για παράδοση μαθημάτων και εμπειριών..  ;) :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ολοι φιλε μου στις νικες ειμαστε Μεγας......Το ζητουμενο ειναι... να εισαι Μεγας στην ηττα!!!!....αμα ξερεις να κανεις διαχειριση στις ασχημες, τοτε ειναι θεμα αμεσου χρονου να τους ξαναγαμησεις....γιατι μονο γαμησι θελουν....προχτες σε δελτιο που εγραψε 807 ευρω και το υπολογισα στο κινητο μου....στο πρακτορειο η μηχανη μου εγραψε 777,66 ευρω...δηλαδη ο Ο.Π.Α.Π μου κρατησε φορο 30 ευρω απο τα κερδη μου!!!!....ε δεν θελουν γαμησι και στρατιωτικο περιπατο που φορολογουν και τα κερδη κατω των 1000 ευρω!!!!!!!!!!!!!!

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
11
Like
1.541
Πόντοι
2.357
φανταζομαι οτι κανετε πλακα με τις αποδειξεις ......

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
φανταζομαι οτι κανετε πλακα με τις αποδειξεις ......

Και βέβαια ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Εγώ πουλάω καπότες χρησιμοποιημένες (όλες δικές μου) για ανακύκλοση, ξέρεις πόσο έχει πάει το καουτσουκ;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom