You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουλαω Αποδειξεις.....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 60
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
περιπου ποσο πουλουνται ρε παιδια ξερει κανεις??
Σίγουρα λιγότερο από το φόρο που θα γλυτώσει.
Περισσότερα αποκλείεται να σου δώσει κάποιος...
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Κοντα εκει μενω!!!!!!!!Παιχτουρα γιατι στην Πλ. Αμερικης?
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
περιπου ποσο πουλουνται ρε παιδια ξερει κανεις??
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Προσεχω και τις γραμμες στα πλακακια κατω στο πεζοδρομιο να μην τις πατω!τυπε σε αυτην την περιοχη να προσεχεις στο δρομο υπαρχει αλητεια ε
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Τοσο ειναι....προσωπικα εγω μεχρι περυσι τις εδινα τζαμπα σε φιλους....τωρα γιατι να τις δωσω τζαμπα σε εναν αγνωστο...απλα θα τις δωσω σε καλυτερη τιμη απο αυτη, που θα του πουν!!!!!!!!!.....δηλαδη 7% της αξιας...Μετα τιμης ο Παιχτουρας.αντικειμενικα φιλε μου δε ξερω ποσο και αν ειναι αληθεια απλα εχουν βγει στη πιατσα πολλοι που πουλανε τετοιες αποδειξες ενεκα των μετρων οι οποιοι τις δινουν 10% της αξιας
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
κ αν καποιος θελει να δηλωσει εξοδα ποσο αγοραζονται??
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Ρε δάσκαλε δώσε κανα στανταρ για αυριο να πάρουμε κανα φράγκοΤοσο ειναι....προσωπικα εγω μεχρι περυσι τις εδινα τζαμπα σε φιλους....τωρα γιατι να τις δωσω τζαμπα σε εναν αγνωστο...απλα θα τις δωσω σε καλυτερη τιμη απο αυτη, που θα του πουν!!!!!!!!!.....δηλαδη 7% της αξιας...Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
κ αν καποιος θελει να δηλωσει εξοδα ποσο αγοραζονται??
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Εφτασε η στιγμη να σας γραψω κατι απλο....ποτε μην ρωτατε εππαγγελματια παιχτη του στοιχηματος να δωσει στανταρ....για πολλους λογους....ενας απο τους πολλους ειναι κατι που ξεστομιζεις συνηθως στραβωνει.......ενας αλλος λογος ειναι τον εμπιστευεσαι τον αλλον τι θα σου γραψει....σε καθε περιπτωση δεν μπορω να περασω παιχνιδια οταν σας τα γραφω....μπορω να σας γραψω ομως....... οτι ο τελικος την Κυριακη εχει μεγαλη πιθανοτητα να παει στην παραταση!!!!!!!!!!!Ρε δάσκαλε δώσε κανα στανταρ για αυριο να πάρουμε κανα φράγκο
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Σε αυτο είμαι μέσαμπορω να σας γραψω ομως....... οτι ο τελικος την Κυριακη εχει μεγαλη πιθανοτητα να παει στην παραταση!!!!!!!!!!!
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Κανονας στο στοιχημα....παιζεις λιγα και σταθερα, ωστε να αντεχεις την διαρκεια....και ποτε μονο αποδεκτο παιχνιδι...γιατι παιζεις με τις πιθανοτητες κατα σου!!!!!!!!!.....Σε αυτο είμαι μέσα
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Θα την κρατήσω την συμβουλη αν και εσυ πέζεις χρόνια εμεις δεν έχουμε καιρο που έχουμε αρχήσειΚανονας στο στοιχημα....παιζεις λιγα και σταθερα, ωστε να αντεχεις την διαρκεια....και ποτε μονο αποδεκτο παιχνιδι...γιατι παιζεις με τις πιθανοτητες κατα σου!!!!!!!!!.....
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Απο τζογο-γυναικες-γνωστους..... ημουν παντα απο κατω και ας ειχα καποια ευνοια στην τυχη......Μολις ομως πεταξα λασσο σαν τον Λουκυ-Λουκ και τα γειωσα...δηλαδη δεν αφιερωνω πολλη ωρα και σκεψη... για αυτα τα τρια που σου αναφερω στην αρχη....ειμαι στο αλογο καβαλα....φυσικα δεινοπαθησα μεχρ προτινος να φτιαξω ισχυρη ψυχολογια μεσα μου....γιατι αυτο ειναι το μυστικο....να εχεις ψυχολογια...ΝΙΚΗΤΗ!!!!!Θα την κρατήσω την συμβουλη αν και εσυ πέζεις χρόνια εμεις δεν έχουμε καιρο που έχουμε αρχήσει
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
Απο τζογο-γυναικες-γνωστους..... ημουν παντα απο κατω και ας ειχα καποια ευνοια στην τυχη......Μολις ομως πεταξα λασσο σαν τον Λουκυ-Λουκ και τα γειωσα...δηλαδη δεν αφιερωνω πολλη ωρα και σκεψη... για αυτα τα τρια που σου αναφερω στην αρχη....ειμαι στο αλογο καβαλα....φυσικα δεινοπαθησα μεχρ προτινος να φτιαξω ισχυρη ψυχολογια μεσα μου....γιατι αυτο ειναι το μυστικο....να εχεις ψυχολογια...ΝΙΚΗΤΗ!!!!!
άρε Παίχτουρα Δάσκαλε....είσαι Μέγας...!!! Θέλουμε μια μέρα να διοργανωθεί σεμινάριο στους συναγωνιστές για παράδοση μαθημάτων και εμπειριών.. ;)
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Ολοι φιλε μου στις νικες ειμαστε Μεγας......Το ζητουμενο ειναι... να εισαι Μεγας στην ηττα!!!!....αμα ξερεις να κανεις διαχειριση στις ασχημες, τοτε ειναι θεμα αμεσου χρονου να τους ξαναγαμησεις....γιατι μονο γαμησι θελουν....προχτες σε δελτιο που εγραψε 807 ευρω και το υπολογισα στο κινητο μου....στο πρακτορειο η μηχανη μου εγραψε 777,66 ευρω...δηλαδη ο Ο.Π.Α.Π μου κρατησε φορο 30 ευρω απο τα κερδη μου!!!!....ε δεν θελουν γαμησι και στρατιωτικο περιπατο που φορολογουν και τα κερδη κατω των 1000 ευρω!!!!!!!!!!!!!!άρε Παίχτουρα Δάσκαλε....είσαι Μέγας...!!! Θέλουμε μια μέρα να διοργανωθεί σεμινάριο στους συναγωνιστές για παράδοση μαθημάτων και εμπειριών.. ;)
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
τυπε σε αυτην την περιοχη να προσεχεις στο δρομο υπαρχει αλητεια ε
φανταζομαι οτι κανετε πλακα με τις αποδειξεις ......
Και βέβαια ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Εγώ πουλάω καπότες χρησιμοποιημένες (όλες δικές μου) για ανακύκλοση, ξέρεις πόσο έχει πάει το καουτσουκ;;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις