Νέα

Πουλαω Αποδειξεις.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 60
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.705
Πόντοι
22.785
Και βέβαια ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Εγώ πουλάω καπότες χρησιμοποιημένες (όλες δικές μου) για ανακύκλοση, ξέρεις πόσο έχει πάει το καουτσουκ;;

Φιλενάδα τί άκούω  :think: οί άποδείξεις δέν θά μετρήσουνε??????

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Παιδια καλησπερα εχω μαζεψει παρα πολλες αποδειξεις κ ηθελα να ρωτησω αν μπορω να της πουλησω σε καποιον που τις χρειαζεται κ ποσο?
μηπως πουλας και τιποτα βατονετες χρησιμοποιημενες ?

τίποτα χαρτοπετσετες σε καλη κατασταση ?

κανενα γαλα ληγμενο ? (αλλα οχι πολυ)

πες ρε φιλε τωρα που σε βρηκαμε..

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Κανονας στο στοιχημα....παιζεις λιγα και σταθερα, ωστε να αντεχεις την διαρκεια....και ποτε μονο αποδεκτο παιχνιδι...γιατι παιζεις με τις πιθανοτητες κατα σου!!!!!!!!!.....
αυτο μπορεις να το αναλυσεις λιγακι  :)
εισαι δηλαδη υπερ των παρολι???

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
αντικειμενικα φιλε μου δε ξερω ποσο και αν ειναι αληθεια απλα εχουν βγει στη πιατσα πολλοι που πουλανε τετοιες αποδειξες ενεκα των μετρων οι οποιοι τις δινουν 10% της αξιας

1) 10% ειναι η φοροαπαλλαγη. Οποτε δεν εχει κανενα νοημα να τις αγορασει καποιος στο 10%

2) Δε νομιζω οτι μετρανε τα κουπονια στοιχηματος

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
αυτο μπορεις να το αναλυσεις λιγακι   :)
εισαι δηλαδη υπερ των παρολι???
παπαριες
στο στοιχημα οταν παιζεις σημειο παντα οι πιθανοτητες ειναι κατα σου..
εκτος αν παιξεις διπλη ευκαιρια ή κανα λεβελ μπολ..
στο παρολι δε οι πιθανοτητες να κερδισεις υποπολλαπλασιαζονται καθως θες συνδιασμο αποτελεσματων..
αν για το απλο ειναι 1/3 για τη δυαδα ειναι 1/9!!!
για την τριαδα οι πιθανοι συνδιασμοι ειναι 27,οποτε παρολι 3αδα με σημεια πονταρισματος εχει πιθανοτητα 1/27,κ.ο.κ!!!
καθαρα μαθηματικα παντα ολα αυτα...
οπως καταλαβαινεις,αν παιζει τσελσυ-αεκ δεν ειναι 33% η πιθανοτητα για καθε σημειο,γεγονος που αποτυπωνεται στις αποδοσεις.....

peter_forum

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
37
Πόντοι
1
αποδειξη για τις αποδειξεις θα δωσεις ???

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
εγω πουλαω καποτες με εκπτοση 20% !!!!!!!!!!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
1) 10% ειναι η φοροαπαλλαγη. Οποτε δεν εχει κανενα νοημα να τις αγορασει καποιος στο 10%

2) Δε νομιζω οτι μετρανε τα κουπονια στοιχηματος
Μετρανε....και τα πηγαινεις μαλιστα στον Ο.Π.Α.Π(αν ειναι να δηλωσεις για το οικονομικο ετος 2010.... πρεπει μεσα στο 2010(Μηνα Σεπτεμβριο αν θυμαμαι καλα) να πας στον Ο.Π.Α.Π που σου δινει ειδικη συγκεντρωτικο του ποσου για την εφορια σου που θα κανεις αρχες του 2011(εφοσον τις χρειαζεσαι να τις δηλωσεις στην φορολογικη σου δηλωση)....τωρα στο θεμα μας....εχω 20.000 ευρω, καθαρου κερδους αποδειξεις του Ο.Π.Α.Π....προχτες εγραψα οτι τις δινω με 7%.....ολες....αν ομως καποιος θελει τις μισες τις δινω με 5%(τις 10.000 εννοω).Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Εχω αποδειξεις του ποδοσφαιρικου στοιχηματος του Ο.Π.Α.Π ....απο 1/1/2010 εως σημερα.... συνολικης καθαρης αξιας 20.000 ευρω.Οποιος θελει τον αλλο χρονο να της βαλλει στην φορολογικη του δηλωση για να δικαιολογησει καποια αγορα που εχει κανει...τις πουλαω, για λεπτομερειες τιμης.... ας μου στειλει π.μ...Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
...............................................

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Εφτασε η στιγμη να σας γραψω κατι απλο....ποτε μην ρωτατε εππαγγελματια παιχτη του στοιχηματος να δωσει στανταρ....για πολλους λογους....ενας απο τους πολλους ειναι κατι που ξεστομιζεις συνηθως στραβωνει.......ενας αλλος λογος ειναι τον εμπιστευεσαι τον αλλον τι θα σου γραψει....σε καθε περιπτωση δεν μπορω να περασω παιχνιδια οταν σας τα γραφω....μπορω να σας γραψω ομως....... οτι ο τελικος την Κυριακη εχει μεγαλη πιθανοτητα να παει στην παραταση!!!!!!!!!!!
Τι σας εγραψε ρε κοροιδα....και απο ποτε....[move]ο Παιχτουρας=Απολυτος γαμιας του στοιχηματος!!!!!!!![/move]

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
[move]ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ=Ο Απολυτος γαμιας του στοιχηματος!!!!!!!!![/move]

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Δειτε στο δικο μου θρεντ(νοιωθω κουρασμενος)το ποσο.. που πονταρα, οχι μονο την ισοπαλια...αλλα και στο ακριβη σκορ(0-0)..!!!!....[move]ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΣ=Απολυτος γαμιας του στοιχηματος!!!![/move]

NIKIFOROS

Μέγας
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Κριτικές
85
Like
765
Πόντοι
3.980
Υποκλίνομαι...

Εφτασε η στιγμη να σας γραψω κατι απλο....ποτε μην ρωτατε εππαγγελματια παιχτη του στοιχηματος να δωσει στανταρ....για πολλους λογους....ενας απο τους πολλους ειναι κατι που ξεστομιζεις συνηθως στραβωνει.......ενας αλλος λογος ειναι τον εμπιστευεσαι τον αλλον τι θα σου γραψει....σε καθε περιπτωση δεν μπορω να περασω παιχνιδια οταν σας τα γραφω....μπορω να σας γραψω ομως....... οτι ο τελικος την Κυριακη εχει μεγαλη πιθανοτητα να παει στην παραταση!!!!!!!!!!!

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Βρε που φτάσαμε να πουλάμε και αποδείξεις...

Πόση πείνα βρεεεεεεε?????????/

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
αποδειξη απο εστιατοριο 800 ΕΥΡΩ ημερομηνια 24 δεκεμβριου 2010 πωλειται αντι 250 ευρω

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
δεν πέρασεσταμάτησε αυτό το μέτρο ακόμα;

Stories

Νέο!

Stories