Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.406
- Πόντοι
- 12.756
τυπε εισαι του ορθογραφικού ?γιατί αλλάξετε τον τίτλο ρε νιαμου απο χύνεται σε χύνετε; μπαχαλακηδες τα μαγειρεύεται ολα
τυπε εισαι του ορθογραφικού ?γιατί αλλάξετε τον τίτλο ρε νιαμου απο χύνεται σε χύνετε; μπαχαλακηδες τα μαγειρεύεται ολα
Μην πάει το μυαλό σας σε πολιτικές πεποιθήσεις.
Tυγχάνω στραβοψώλης και είναι καθαρά ανατομικό το θέμα.
και βεβεα τύπετυπε εισαι του ορθογραφικού ?
Πάνω στις πίτσες που πάω ντελιβερι
θα την φουσκωσεις την αλλη και θα πληρωνεις και διατροφες μαλάκα μισθωτεμουνι,στομα,προσωπο
θα την βαλω να δουλευει αυτη και το παιδι οταν μεγαλωσει λιγο ρε να βγαλω τα σπασμεναθα την φουσκωσεις την αλλη και θα πληρωνεις και διατροφες μαλάκα μισθωτε
Όλοι έτσι λένε και μετα δουλευουν 3 δουλειες για να πληρωνουν το μουλικο και την Κυρία ..θα την βαλω να δουλευει αυτη και το παιδι οταν μεγαλωσει λιγο ρε να βγαλω τα σπασμενα
ειμαι ευαισθητος εγω ρε δεν μπορω τα πολλα ζορια πλεον μεγαλωσαΌλοι έτσι λένε και μετα δουλευουν 3 δουλειες για να πληρωνουν το μουλικο και την Κυρία ..
Όχι τυπε μόλις κατέβω από την πάπια πριν παραδώσωΠαρουσία του πελάτη?
ουτε σκουτερ ? παπια βρε πουστη ?Όχι τυπε μόλις κατέβω από την πάπια πριν παραδώσω
Κι όταν σε ρωτάνε αν είναι φρέσκιες μπορείς με ειλικρίνεια να πεις φυσικάΌχι τυπε μόλις κατέβω από την πάπια πριν παραδώσω
Ειδικά άμα είναι και στενή, εκεί τα νιώθεις όλα!Δεν υπάρχει μεγαλύτερη καύλα από το να χύνεις μέσα στο μουνι, εννοείται μιλώντας πάντα για γκομενα...και να κάνει οπωσδήποτε κλυσμα μετά.
(Καταλάθος ψήφισα στόμα ...αν και είναι η δεύτερη επιλογή μου)
Παντου αφηνει το στιγμα του ο brabus67!Πάνω στις πίτσες που πάω ντελιβερι