argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.994
- Πόντοι
- 9.297
Σε μπότες πάνω απ' το γόνατο γιατί δεν βλέπω επιλογή....;;;;
Να της τα ξεκολλας απο τη μαπα με το δαχυτλο και να της τα δινεις να τα γλειφειΣτην μάπα...
Καριόλα ψυχοπαθής...καποτε ενας φιλος που πηδουσε τοτε μια μιλφαρα, 25 εμεις τοτε αυτη 45, τον ειχε βαλει να χυσει ενα μικρο κατοικιδιο που ειχε..
πολυ αστεια ιστορια γιατι αυτη καυλωνε με το κατοικιδιο και του ελεγε ¨¨δες μας παιρνει ματι ο Μητσος¨¨ και της απανταει ο δικος μου ¨ και εγω τι θες να κανω? " Να πας να τον χυσεις του ειπε...
τα υπολοιπα ειναι ιστορια...
Τότε δεν υπήρχαν τόσες κακοποιήσεις...τώρα έχει ξεφύγει η κατάσταση.Καριόλα ψυχοπαθής...
Αν μου το έλεγε αυτό καμμία θα της έδινα τα δόντια να τα κάνει κομπολόι....
Εγώ προτιμώ να της κάνω μασάζ με το σπέρμα μου ως κρέμα....Στις βυζάρες αν διαθέτει...και μετα να τα απλωνω τα φλωκια πανω τους σαν κρεμουλα ενυδατική!!!Αν ειναι "φτωχό" το τοπίο εκει...ενα στόλισμα στο πρόσωπο ειναι οτι της πρέπει!!!Να μάθει...να μην τα "ακουμπάει" για ενισχύσεις οπως καθε καβλόμουνο που σέβεται τον εαυτό του!!!
Bαρετο...θέαμα μηδέν...σκέτο κατενάτσιο....σαν Πανηλειακος-Καλαματα που σώζονται με ισοπαλία και δεν περνάει κανένας την γραμμή του κέντρου.Mεσα ολα
πατριωτη μαρκισιε η συγκεκριμενη ηταν κινκι γιατι του ειχε δωσει και βιαγκα και γενικα επεφτε ξυλο κτλ...Καριόλα ψυχοπαθής...
Αν μου το έλεγε αυτό καμμία θα της έδινα τα δόντια να τα κάνει κομπολόι..
Ελα ρε Μανιατάκι.πατριωτη μαρκισιε η συγκεκριμενη ηταν κινκι γιατι του ειχε δωσει και βιαγκα και γενικα επεφτε ξυλο κτλ...
και ποσα δεν θα μας ειχε πει .....
Καριόλα ψυχοπαθής...
Αν μου το έλεγε αυτό καμμία θα της έδινα τα δόντια να τα κάνει κομπολόι....
Ρε φίλε, που την είδες την αστεία ιστορία;καποτε ενας φιλος που πηδουσε τοτε μια μιλφαρα, 25 εμεις τοτε αυτη 45, τον ειχε βαλει να χυσει ενα μικρο κατοικιδιο που ειχε..
πολυ αστεια ιστορια γιατι αυτη καυλωνε με το κατοικιδιο και του ελεγε ¨¨δες μας παιρνει ματι ο Μητσος¨¨ και της απανταει ο δικος μου ¨ και εγω τι θες να κανω? " Να πας να τον χυσεις του ειπε...
τα υπολοιπα ειναι ιστορια...
πρωτη φορα το βλεπω αυτοΣτο σβέρκο φίλε το καλύτερο χυσιμο