Νέα

Που σας αρέσει να χύνετε την ερωτική σας σύντροφο ( Για τις γυναίκες το ανάποδο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Akelon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Που σας αρέσει να χύνετε την ερωτική σας σύντροφο ( Για τις γυναίκες το ανάποδο)

• Στο πρόσωπο

Ψήφοι: 84 24,1%
  • Στο στόμα

Ψήφοι: 99 28,4%
  • Στα μαλλιά

Ψήφοι: 5 1,4%
  • Στο στήθος

Ψήφοι: 20 5,7%
  • Στην κοιλιά

Ψήφοι: 4 1,1%
  • Στο μουνί (πάνω)

Ψήφοι: 10 2,9%
  • Στο μουνί( μέσα)

Ψήφοι: 48 13,8%
  • Στον κώλο (πάνω)

Ψήφοι: 9 2,6%
  • Στον κώλο ( μέσα)

Ψήφοι: 44 12,6%
  • Στην πλάτη

Ψήφοι: 3 0,9%
  • Στα δάχτυλα των χεριών- χέρια

Ψήφοι: 1 0,3%
  • Στα δάχτυλα των ποδιών-πατουσάκια

Ψήφοι: 15 4,3%
  • Αλλού ( που αλλού ρε φίλε?)

Ψήφοι: 7 2,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.156
Πόντοι
206
to milfoni που πηδαω τρελενεται να την χυνω μεσα στο μουνι της , χυνει και αυτη, .Ομως αυτο που την απογειωνει ειναι να την χυνω τερμα μεσα στο κωλο.... μου το ζηταει η ιδια να αδειασω εκει .... χυνει σαν τρελη . χανει τον ελεγχο απο τους σπασμους... και οσο την χυνω τοσο χυνει.......μαλον ειμαι απο τους τυχερους......

hyena

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
220
Πόντοι
1
Στο στόμα με την προϋπόθεση να τα καταπιεί και μάλιστα χωρίς να κάνει μορφασμούς. Να το ευχαριστιέτε δηλαδή που τα καταπίνει.

Αλλά γενικά μ' αρέσει να χύνω παντού: μουνί, κωλοτρυπίδα, γάμπες, πατουσάκια, στο εσωτερικό των μηρών, κοιλιά, στήθος, πρόσωπο, να μου τον παίζει και να λερώνονται τα δάχτυλα της από χύσι, και όταν γαμάω από πίσω μ' αρέσει να χύνω πάνω στον κώλο ή στο κάτω μέρος της πλάτης εκεί που μερικές κάνουν τατουάζ.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Μεσα στο μουνακι της ειναι το καυλητερο μου!μετα στομα,μετα προσοπο!μετα βυζια,τελος πανο στην μουνοτρυπα και το κολοτριπηδη της!

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Οπου και να τα φάει καλα ειναι, αρκει να φύγει ενα βάρος απο πανω μου.

Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
281
Πόντοι
36
to milfoni που πηδαω τρελενεται να την χυνω μεσα στο μουνι της , χυνει και αυτη, .Ομως αυτο που την απογειωνει ειναι να την χυνω τερμα μεσα στο κωλο.... μου το ζηταει η ιδια να αδειασω εκει .... χυνει σαν τρελη . χανει τον ελεγχο απο τους σπασμους... και οσο την χυνω τοσο χυνει.......μαλον ειμαι απο τους τυχερους......

snks.jpg

Djole77

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2017
Κριτικές
14
Like
731
Πόντοι
991
Όλα μέσα

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.156
Πόντοι
206
ΟΣΑ δεν φτανει η αλεπου.Θα ηθελες πολυ να ειναι μουφα ΑΛΛΑ δεν ειμαστε ολοι το ιδιο τυπε ... χυνε εσυ στο χερακι σου και οταν πλυθεις διαβασε τα ΛΙΓΑ ποστ που εχω κανει  μου μηπως και καταλαβεις οτι εγω δεν λεω φιδια..... Χεστηκα αν με πιστευεις ή οχι.... δεν εχω δωσει κανενα δικαιωμα μεχρι τωρα σε κανεναν να αμφισβητησει τα λεγομενα μου για να το κανεις τωρα εσυ ΑΓΑΜΗΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ..... Αντε να παιξεις το πουλακι σου πανω σε καμια φωτο και ασε μερικους που απο τυχη ή ικανοτητα μπορουν να γαμησουν και να χυσουν ΟΠΟΥ γουσταρουν μια γκομενα χωρις μα και μου...... δεν θα σου κανω την χαρη να ξανασχοληθω μαζι σου ΜΑΛΑΚΑ .... στα αρχιδια μου τι πιστευεις και τι οχι .Ασε με εμενα να χυνω σε μουνια , κωλους , στοματα , φατσες , πλατες , κωλομερια , βυζια , κοιλιες και εσυ μην με πιστευεις ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:...
Ειστε πολυ κομπλεξικοι μερικοι τελικα ρε πουστη μου....

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Ολα ωραια ειναι αλλα σαν το χυσιμο στον κωλο με ταυτοχρονο καρφωμα ολο μεσα, δεν εχει!!!

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
ΜΗΝ ΛΕς ΤΕΤΟΙΑ γιατι ο αλλος θα σου πει οτι λες φιδια..:):):):):)

Τι φιδια, δεν ειναι και τιποτα το φοβερο. Σιγα το κατορθωμα να γαμησεις τη γκομενα σου η τη γυναικα σου απο τον κωλο...

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.156
Πόντοι
206
Τι φιδια, δεν ειναι και τιποτα το φοβερο. Σιγα το κατορθωμα να γαμησεις τη γκομενα σου η τη γυναικα σου απο τον κωλο...

ε πες τα στον απο πανω που επειδη δεν εχει δει ποτε μουνι ή κωλο νομιζει οτι κανεις δεν μπορει να το κανει αυτο...

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Μέσα στο ζεστό μουνακι νομίζω το καλύτερο  ;)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
ο δάσκαλος  ;)

Pierre_Woodman_at_work_in_Captown.png