axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
καλημέρα!!!!!!!
εφυγα και το κανατε πουτανα?
όσο ήμουν εδω κατι τσουλαγε στο θρεντ, μια συνεννόηση υπηρχε..
Δεν εχεις αδικο σε αυτο ......
καλημέρα!!!!!!!
εφυγα και το κανατε πουτανα?
όσο ήμουν εδω κατι τσουλαγε στο θρεντ, μια συνεννόηση υπηρχε..
...πρόσφατα φίλη μου είπε ότι δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες παρά μόνο άσχημοι άνδρες. Οι Ελληνίδες λοιπόν στατιστικά είναι πολύ ποιο όμορφες από τους Έλληνες άνδρες με αποτέλεσμα πολλές να μένουν ελεύθερες για τον παραπάνω λόγο....
...βέβαια αυτή που μου το είπε ήταν χαρακτηριστικό παράδειγμα Ελλεηνίδας, το αστείο είναι ότι μίλαγε λες και είναι Ρωσίδα, Τσέχα κλπ....
δεν υπαρχεις λεμε!!!!!!!!!!!!!!!
είπε τετοιο πραγμα?????????????????
όντως δεν πάμε καλα!!!!!!!!!!!!!!
...το ότι με κυνηγάει για σχέση για 8 μήνες περίπου, μάλλον σημαίνει πως είμαι πολύ όμορφος...
ωωωωωωωωωωωωωωω
αλλα εσυ δεν την θες επειδη είναι άσχημη ή επειδη είναι ψωνιο?
Και γιατι δεν το πε και λεει αυτη τη παπαρα?ρε μηπως το παρεξηγησες το κοριτσι και απλα ήθελε να πει ότι μετά απο σενα όλους τους βλέπει άσχημους?
Και γιατι δεν το πε και λεει αυτη τη παπαρα?
...πρόσφατα φίλη μου είπε ότι δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες παρά μόνο άσχημοι άνδρες. Οι Ελληνίδες λοιπόν στατιστικά είναι πολύ ποιο όμορφες από τους Έλληνες άνδρες με αποτέλεσμα πολλές να μένουν ελεύθερες για τον παραπάνω λόγο....
...βέβαια αυτή που μου το είπε ήταν χαρακτηριστικό παράδειγμα Ελλεηνίδας, το αστείο είναι ότι μίλαγε λες και είναι Ρωσίδα, Τσέχα κλπ....
τι ειναι οι ελληνιδες δεν το πιασα...ομορφες....μην χ.... πρωι πρωι...
και μενουν ελευθερες επειδη ειναι ομορφες...ενταξει πασο...
κομπλαρει η ομορφια αλλα ειναι κι ομορφα παλικαρια αντιστοιχα οχι που μας εβγαλε η αλλη τους ελληνες μπαζα και τις ελληνιδες ολυμπιες θεες....
ε βεβαια μετα απο μια ηλικια...βεβαια κανενα τεκνο παντα θα το εχουν ακτι
κομπλαρες εσυ η ο αλλος;δεν το πιστευα οτι ειναι δυνατο να κομπλαρει κανεις απο την ομορφια και την εξυπναδα μεχρι που το ενιωσα....
(σιγουρα όμως είναι σπανιο)
κομπλαρες εσυ η ο αλλος;
εγω απο την ευφυια του άλλου.