Πες το ψέματα... Κυκλοθυμικές και εντελώς απρόβλεπτες είναι...
Πάνω σε αυτό το θέμα ακολουθεί ψιλοσεντόνι εμπειρίας.
Ναυτικός στο επάγγελμα αποφάσισα να κάνω στροφή στην ποιότητα και το γύρισα στα κρουαζιερόπλοια, ξέρετε στολάρα μουνιά και δεν περιγράφεται ναουμε.
τελος πάντων να μη τα πολυλογώ γιατί έχω πιει κιόλας γνωρίζω ένα undercover πιπίνι ετών 25 αξιωματικός.
Θες η στολή, θες το έκφυλο βλέμμα που εγώ ως undercover - ας όψεται μακροχρόνια σχέση - pervert εξέλαβα, άρχισε να γίνεται μια ιστορία.
σε κάποια φάση της λέω πέρνα από την καμπίνα μου και ρωτάει η τύπισσα τα ιντενσιονς μου.
σε μια στιγμή απόλυτης συγκάλυψης των ανωμαλιών που συνέβαιναν εκείνη τη στιγμή στο μυαλό μου της λέω "μωρό ξεμπαρκάρω, σε έχω δει εδώ και κανά δυο βδομάδες και θέλω ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ"
ψέμα το οποίο ξεπερνάει πιθανώς το όποιο ψέμα θα έλεγε κανείς στον ετοιμοθάνατο γονιό του για να τον κάνει να νιώσει κάπως καλύτερα στο ότι ανέθρεψε ένα σωστό και άξιο άνθρωπο.
τέλος πάντων να μη τα πολυλογώ στο πρώτο αυτό "ραντεβού" δεν έγινε τίποτα εν μέρει γιατί είχα ψιλοχύσει από μόνος μου λόγω του αρώματός της και της μυρωδιάς της κρέμας σώματός της ( να σημειωθεί ότι τρεις μήνες ήμουν στεγνός )
επόμενη ημέρα και στα πλαίσια του ποιοτικού χρόνου που ήθελα να περάσω μαζί της έρχεται ξανά και γίνεται η απελευθέρωση του στρατού του Μαχμουτ Πασα Δράμαλη στη μάχη των δερβενακίων.
για κάποιο ανεξήγητο λόγο η εκταμίευση από μέρους μου δεν γίνονταν με τίποτα. Θες το άγχος, θες ότι έπρεπε να πάρω τηλ την νόμιμη και μέχρι τότε συνοδοιπόρο στη ζωή γκόμενα; όπως θες.
το αποτέλεσμα εν ολίγοις μετά από 6 - 7 ποιοτικές συναντήσεις ήταν να μετατραπώ σε αγαπούλης και να είμαι θεατής εκ πρώτης θέσεις των αυτοκτονικών τάσεων που θεωρούσα ότι είχα.
ενώ έχω πάει σχεδόν με όλες τις φυλές του ισραήλ οφείλω να ομολογήσω ότι από θέμα σεξ ήταν σχεδόν ότι πιο ανώμαλο, ακραίο και ανισσόροπο έχω πάει ποτε, επί πληρωμή ή χωρίς.
Ύπάρχει μια οσμή απροβλεψίας, ας μου επιτραπεί ο όρος, την οποία οσμή ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΪΤΕ να διανοειθείτε.
επίσης, και για τους τύπους οφείλω να διαφωνήσω με τον παραπάνω μύστη περί της πεολείχιας.
αν έχεις εμπιστοσύνη ότι δεν θα στον κόψει δαγκώνοντας τον υπάρχει η πιθανότητα να απολαύσεις μια από τις καλύτερες πίπες της ζωής σου.- (προσοχή στην παύλα)
συμμετέχει ΟΛΟ το στόμα, κάτι που δεν έχω συναντήσει πουθενά αλλού.
Ας με συγχωρέσουν οι διαχειριστές για το μακρόσυρτο αυτό ποστ αλλά μετά από 6 Kaiser αναζητώντας ανεξάρτητη-φοιτήτρια-νιώθω-τυχερός-enter και googlarontas τηλέφωνα και φωτοουζ κάτι έπρεπε να γράψω.