You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πού πήγαν οι παλιοί;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dionisiakos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 195
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
Διαβάζω για "αλλοτρίωση" του χαρακτήρα και της βασικής θεματολογίας για την οποία ιδρύθηκε ετούτος ο ιστότοπος, και εν τω μεταξύ δεν έχει γίνει ούτε μια αναφορά στα "ιερά τέρατα" που τον κρατούσαν ζωντανό και ψηλά σε προτιμήσεις, όπως οι Τσεγιέν, Nίτρο, Φάντομ 12, Μπακάλης, Πύραυλος και Γιόρκυ (που είχε ταξιδέψει σε όλη την υφήλιο για να πηδήξει κορυφαίες πορνοστάρ).
Αντιθέτως διαβάζω για Τζχόνυ64, Τραβαμούνη, και Πιξί.
Αντιθέτως διαβάζω για Τζχόνυ64, Τραβαμούνη, και Πιξί.
Τελευταία τροποποίηση:
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.284
- Πόντοι
- 2.256
για να φυτρώσει νέος κλώνος;;;;
BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 130
- Like
- 34.279
- Πόντοι
- 27.636
Μήπως να προσθέσουμε και τον FARAW στη λίστα;
Ζωντανή εγκυκλοπαίδεια ήταν.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
Κατά τα άλλα, ο καθένας αναπολεί και εξυμνεί ως καλύτερη την εποχή που μεσουράνησε. Τα ίδια έλεγαν για εμάς οι γονείς μας, και τα ίδια έλεγαν και στους γονείς μας οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας.
Στον παρόντα πάντα υπήρχαν υστερόβουλοι. Όπως πάντα υπήρχαν εξυπνάκηδες, ανάγωγοι και παρτάκηδες. Είναι η φύση του ιστοτόπου τέτοια, που προσελκύει αυτού του είδους άτομα.
Στον παρόντα πάντα υπήρχαν υστερόβουλοι. Όπως πάντα υπήρχαν εξυπνάκηδες, ανάγωγοι και παρτάκηδες. Είναι η φύση του ιστοτόπου τέτοια, που προσελκύει αυτού του είδους άτομα.
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.292
- Πόντοι
- 4.546
Επιβίωσες όμωςΕίχα δέκα χρόνια να μπω πριν φτιάξω αυτό το νικ, γιατί ήμουν στη ψειρου επειδή εμφανίστηκα σε ραντεβού θανάτου που έκλεισα από εδώ
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.284
- Πόντοι
- 2.256
Πορνοτυφώνας forever!!!2,5 άτομα γράφουν.-
Και μιας και αναφέρθηκε, κρίμα που μπήκε το χρήμα και η διαφήμιση. Έχασε το χαβαλέ του.
Άνθρωποι, μεταμορφώθηκαν σε δυσμορφικά τέρατα, έγιναν ρουφιάνοι, προδότες, σιχαμένα ερπετά που για το χρήμα και για το κώλο μιας πουτάνας πουλάνε και την μάνα τους.
Συμφωνώ με τον op.
Το site παλιότερα ήταν καλύτερο αλλά και η "αγορά" ήταν καλύτερη. Έβγαινες μια βόλτα και ήξερες ότι θα πηδηξεις στάνταρ. Το ποια, θα το ανακαλυπτες στην πορεία.
Ακόμα και Μεταξουργείο έβρισκες Καλές επιλογές στο 10ρικο. Τα στουντιο μεσουρανουσαν, ήταν παραδεισος.
Από πλευράς site, θυμάμαι μέλη
Πιτσιλιστης, farkeli, cheyenne, speed, pitsirikos, lex, baby, nitro, dimi, pathos gia temaxia, ikaro, poutagamon, τον άλλο που έγραφε συνέχεια με "τύπε μου" και είχε τον ψάλτη για avatar και 10δες άλλους.
Θυμάμαι ότι αναρωτιόμουν γιατί έγραφαν καθώς διαβαζα να λένε ότι ήταν πριν για καφέ όλοι μαζί και μετά κατέβαιναν βόλτα στα μαγαζιά, οπότε αυτά που έγραφαν, τα ήξεραν μεταξύ τους, οπότε καταλάβαινα ότι τα γράφουν για τους υπόλοιπους..
Μάλιστα έβλεπες ορισμένοι πόσο γούσταραν το μοίρασμα πληροφορίας που έγραφαν και στα 2 site, ενίοτε και σε 3ο.
Μετά ξεκίνησε η απαξίωση των μαγαζιών, οι κοπέλες που δούλευαν και δουλεύουν είναι γτπ οπότε πιστεύω ότι σταμάτησαν να ασχολούνται ενεργά και έγιναν περιστασιακοι.
Το site παλιότερα ήταν καλύτερο αλλά και η "αγορά" ήταν καλύτερη. Έβγαινες μια βόλτα και ήξερες ότι θα πηδηξεις στάνταρ. Το ποια, θα το ανακαλυπτες στην πορεία.
Ακόμα και Μεταξουργείο έβρισκες Καλές επιλογές στο 10ρικο. Τα στουντιο μεσουρανουσαν, ήταν παραδεισος.
Πιτσιλιστης, farkeli, cheyenne, speed, pitsirikos, lex, baby, nitro, dimi, pathos gia temaxia, ikaro, poutagamon, τον άλλο που έγραφε συνέχεια με "τύπε μου" και είχε τον ψάλτη για avatar και 10δες άλλους.
Θυμάμαι ότι αναρωτιόμουν γιατί έγραφαν καθώς διαβαζα να λένε ότι ήταν πριν για καφέ όλοι μαζί και μετά κατέβαιναν βόλτα στα μαγαζιά, οπότε αυτά που έγραφαν, τα ήξεραν μεταξύ τους, οπότε καταλάβαινα ότι τα γράφουν για τους υπόλοιπους..
Μάλιστα έβλεπες ορισμένοι πόσο γούσταραν το μοίρασμα πληροφορίας που έγραφαν και στα 2 site, ενίοτε και σε 3ο.
Μετά ξεκίνησε η απαξίωση των μαγαζιών, οι κοπέλες που δούλευαν και δουλεύουν είναι γτπ οπότε πιστεύω ότι σταμάτησαν να ασχολούνται ενεργά και έγιναν περιστασιακοι.
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.284
- Πόντοι
- 2.256
Μπορεί να πήρε μετάθεση εκτός Αθηνών και έχασε τα κονέ τουΜήπως να προσθέσουμε και τον FARAW στη λίστα;
Ο μέγιστος είναι Μπλε!!!
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.284
- Πόντοι
- 2.256
Το Μουστάκα είχε και λες τον "Απόλυτο αρσενικό" φημολογείται ότι ήταν ο "πατέρας" της προσφώνησης "τύπε"!!!Συμφωνώ με τον op.
Πολύ σωστός.Το Μουστάκα είχε και λες τον "Απόλυτο αρσενικό" φημολογείται ότι ήταν ο "πατέρας" της προσφώνησης "τύπε"!!!
Εγώ από αυτόν θυμάμαι ότι ξεκίνησε.
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.284
- Πόντοι
- 2.256
Πολύ σωστός.
Εγώ από αυτόν θυμάμαι ότι ξεκίνησε.
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.309
- Πόντοι
- 3.656
Ακόμη όχι ... κάτσε ... τώρα αρχίζουν τα γλέντια .......Οι γαλάζιοι βλέπω εξαφανιστηκαν,χασοδικης,Σεβαλιε,πουλί,Λεκλερκ...
Από λουκέτα πως πάνε εκεί πάνω ;;;
Κλείνουν ;;; Κλείνουν ;;;
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.950
- Πόντοι
- 3.506
Μουνηδες Τύπε....σε δωσανε στεγνα μαγκα μου?!??!?
Αλλά επέστρεψα
Wolf21
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2018
- Κριτικές
- 4
- Like
- 622
- Πόντοι
- 81
Κι εγώ έμπαινα από το 2008 αλλά πέρασαν 10 χρόνια για να κάνω λογ/σμο και δεν έγραφα συχνά μετά...Τότε ήταν διαφορετικά πάντως.
Θυμάμαι κι εγώ κάποια άτομα,όπως έναν που κάθε χρόνο πήγαινε στην Erotica και ανέβαζε φωτογραφίες,είχε και σελίδα,αλλά δε θυμάμαι το όνομα του...Επίσης έναν "Παπαφλέσα" ένας πολυ έμπειρος με τα C.T με το όνομα York αν δεν κάνω λάθος,ο Μπακάλης,το απόλυτο αρσενικό.Είχε και γέλιο σε πολλές αναρτήσεις.Τώρα οι περισσότεροι ψάχνονται για διαδικτυακό καβγά και μόνο.
Θυμάμαι κι εγώ κάποια άτομα,όπως έναν που κάθε χρόνο πήγαινε στην Erotica και ανέβαζε φωτογραφίες,είχε και σελίδα,αλλά δε θυμάμαι το όνομα του...Επίσης έναν "Παπαφλέσα" ένας πολυ έμπειρος με τα C.T με το όνομα York αν δεν κάνω λάθος,ο Μπακάλης,το απόλυτο αρσενικό.Είχε και γέλιο σε πολλές αναρτήσεις.Τώρα οι περισσότεροι ψάχνονται για διαδικτυακό καβγά και μόνο.
ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.017
- Πόντοι
- 456
Απόλυτο Αρσενικό ήταν μεγάλη μορφή.Απολυτο Αρσενικο απωλεια εδω και χρονια, τελευταια εχει χαθει και ο enduro
απο αυτους που μας εσπαγαν τα αλλα τους θελουμε για κοντρα, ο alex
ευχομαστε να ειναι ολοι καλα, κριμα που δεν μπορει να ενημερωθει το "κηδειοχαρτο bou" για τυχον απωλειες μελων
Τι έγινε τον φάγανε τα κυκλώματα;
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.056
- Πόντοι
- 6.256
Ειχε πολλους κλωνους εδω η νδΟι γαλάζιοι βλέπω εξαφανιστηκαν,χασοδικης,Σεβαλιε,πουλί,Λεκλερκ...
Καλησπέρα. Κάνω το πρώτο μου ποστ σε προφίλ του 2008 εδώ. Ωραίο νήμα. Συμφωνώ με τον @dionisiakos
Rafelo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.788
- Πόντοι
- 5.547
Μύστες εγώ είδα μεγάλη διαφορά απ' όταν άλλαξε το σάι με την "ανακαίνιση" το 2015??κάπου εκεί.
Εγώ είχα κάνει εγγραφή το 06 για να ψάξω το 1ο μου γαμησι ήμουν 15 ετών.αληθεια το σαι από ποτέ είναι live στο διαδίκτυο?
Εγώ είχα κάνει εγγραφή το 06 για να ψάξω το 1ο μου γαμησι ήμουν 15 ετών.αληθεια το σαι από ποτέ είναι live στο διαδίκτυο?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 8K