Πρωτη φορα πηγα σε πουτανα στην Θεσσαλονικη...
Κακιστη εμπειρια γιατι...
Παμε εγω και ο φιλος μου παρθενοι και οι 2 ετων 17, και λεμε στον δρομο ποιος θα μπει πρωτος και μετα ο αλλος...
Αγχωμενοι που λετε κανουμε τσαρκα στα μπουρδελα και τελικα αποφασισαμε να γαμησουμε την ιδια...
Μπαινει πρωτος ο φιλος μου τελικα, και εγω εχω φαει ολα μου τα νυχια απο το αγχος γιατι ημουν ο επομενος που θα εμπαινα...
Ξεκιναω την ιστορια...
Μπαινω μεσα στο δωματιο και περιμενω με τα ρουχα, στην γωνια του κρεβατιου....μπαινει η πουτανα μεσα....(ουτε καν την θυμαμαι)
Πουτανα.....παρθενος εισαι ??? (ουτε γεια ουτε τιποτα με γαμησε την ψυχολογια με το καλημερα)
Εγω.....ναι
Πουτανα.....το καταλαβα....
Εγω... πως?
Πουτανα.....εισαι ηδη με τα ρουχα ενω επρεπε ηδη να ησουν γυμνος...
εγω.....α καλα οκ....και αρχιζω να ξεντυνομαι....
Εντωμεταξυ εγω φουλ στην τσοντα και περιμενω να μου κανει αντιστοιχες στασεις και να τα κανουμε ολα πουτανα εκει μεσα....
Αμ δεεεεεεεεε
Με ποιανει τον πουτσο και μου βαζει κατευθειαν καποτα, και μου εκανε μια πιπα 40 δευτερολεπτων με το προφυλακτικο ισα ισα να μου σηκωθει, φουλ αγχωμενος εγω...
ε καπως μου σηκωθηκε....και μου στηνετε στα 4 και μου λεει ελα...
Τι να ερθω ρε κοριτσι μου? δεν ξερω (ειπα απο μεσα μου) αντε να παμε
το γελιο ειναι οτι οπως πηγαινε αυτη μπρος πισω πηγαινα και εγω και εκανε πως πονουσε κιολας αχ βαχ αχ αχ
Εμενα η αγαπημενη μου σταση ητανε να ητανε αυτη απο πανω και να τον καβαλαει σαν τρελη, αλλα ειχα ντραπει να της το ζητησω μηπως με παρεξηγουσε...
επειδη η πουτανα δεν εβλεπε να χυνω, με βαζει κατω και μου αρχιζει μια μαλακια λες και εφτιαχνε καφε στο ποτηρι, κλεινω τα ματια μπας και σκεφτω καμια σκηνη απο τσοντα και χυσω αλλα τιποτα...
Εκει που ανοιγω λιγο τα ματια μου την βλεπω να δυσανασχετει και να βαριεται παιζοντας με τον πουτσο μου, στο καπακι χτυπαει και την πορτα η τσατσα και φωναζε ΑΝΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕ και επειδη δεν ειχα σκοπο να χυσω της λεω...
Αστο κοπελια...τζαμπα πεδαυεσαι.....εβαλα τα ρουχα μου και εφυγα...
Μετα που ειπε η πουτανα να μην εχω αγχος να μην σφιγγομαι κτλ κτλ. τις γνωστες παπαρολογιες δηλαδη...
Βγαινοντας εξω μου λεει ο φιλος μου....μαλακα ολα οκ? γαμησες?
Μονο γαμησα ρε μαλακα του ειπα? την ξεμουνιασα την εχυσα και στο προσωπο
Ακομα απο τοτε δεν ξερει την αληθεια...