ο τσατσος;
Γιατί ρωτάς ανατριχιαστικές λεπτομέρειες?
ο τσατσος;
ειχε απαλο χερι;ο τσατσος στο φυλης 92Α.
χαχααχαχα μπλεξατε τα μπουτια σας αλλα λεει η θεια μ αλλα διαβαζωειχε απαλο χερι;
χαχαχα δεν γαμισα τον τσατσο απλα δουλευε οταν πηγα.
εμ δεν υπαρχει κρατος. να παει και να γινει μερα προβολης της ταινιας 'υδατινος κοσμος'
http://[URL unfurl="true"]www.sabotagetimes.com/wp-content/uploads/water-cannon.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Aχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχα δεν γαμισα τον τσατσο απλα δουλευε οταν πηγα.
ναι ναι ναι αυτα μας τα παν κι'αλλοι
που την ειχαν πιο μεγαλη?ναι ναι ναι αυτα μας τα παν κι'αλλοι
που την ειχαν πιο μεγαλη?
πεστα δικε μου,και νομισα οτι δεν μπορουσες να χυσεις και σε ανακουφισε ο τσατσοςχαχαχα δεν γαμισα τον τσατσο απλα δουλευε οταν πηγα.
πρωτη φορα συμβαινει,μπαινουν οι μπαχαλακηδες και τα κανουν ολα γης μαδιαμΑντί να πούμε που γαμήσαμε την πρώτη φορά, γαμήσαμε το νήμα......
που την ειχαν πιο μεγαλη?
εχω τραγικη εμπειρια απο αφτο το μπουρδελο ειχα ξεχαση τον σκουφο μου και οταν γυρισα να τον παρω ειχε κατι λεκεδες πανο απο τοτε δεν τον ξαναφορεσα.πεστα δικε μου,και νομισα οτι δεν μπορουσες να χυσεις και σε ανακουφισε ο τσατσος
σου χυσανε τον σκουφο;εχω τραγικη εμπειρια απο αφτο το μπουρδελο ειχα ξεχαση τον σκουφο μου και οταν γυρισα να τον παρω ειχε κατι λεκεδες πανο απο τοτε δεν τον ξαναφορεσα.
της ειχα βγαλει λεει το λαδι,μιση ωρα την γαμουσα δηλαδη τυπε μου ποσο γαμας χωρις να της βγαλεις το λαδι,15 δευτερα?Καλοκαιρι 96 πριν παω Υδρα με ενα γκομενακι που γουσταρα τρελα.Ηθελα να εχω μια εμπειρια,ενα βραδυ πριν την Υδρα μου εκανε το "κλικ" η αγγελια "απο ρωσια με αγαπη",ο μεγαλος μου αδερφος ειχε μια γκαρσονιερα στην Κυψελη,δε θα ξεχασω ποτε οτι πριν ερθει η μουναρα τον ειχα παιξει 2 φορες και της ειχα βγαλει το λαδι στο γαμησι,πρεπει να τη γαμουσα για μιση ωρα τουλαχιστον.οταν τελειωσα μαλιστα με ρωτησε αν τον ειχα παιξει πριν,εγω βεβαια πολυ ντροπαλος πιτσιρικος το αρνηθηκα.
εχω τραγικη εμπειρια απο αφτο το μπουρδελο ειχα ξεχαση τον σκουφο μου και οταν γυρισα να τον παρω ειχε κατι λεκεδες πανο απο τοτε δεν τον ξαναφορεσα.
της ειχα βγαλει λεει το λαδι,μιση ωρα την γαμουσα δηλαδη τυπε μου ποσο γαμας χωρις να της βγαλεις το λαδι,15 δευτερα?
ετσι ειναι οι νεαροι δικε μουτης ειχα βγαλει λεει το λαδι,μιση ωρα την γαμουσα δηλαδη τυπε μου ποσο γαμας χωρις να της βγαλεις το λαδι,15 δευτερα?
οχι απλα μετα την δουλεια δεν ειχα στο σκουφη το μυαλο μου.της ειχα βγαλει λεει το λαδι,μιση ωρα την γαμουσα δηλαδη τυπε μου ποσο γαμας χωρις να της βγαλεις το λαδι,15 δευτερα?
επειδή είχε να χύσει από το '67 αυτόςτης ειχα βγαλει λεει το λαδι,μιση ωρα την γαμουσα δηλαδη τυπε μου ποσο γαμας χωρις να της βγαλεις το λαδι,15 δευτερα?