You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πού γαμήσατε πρώτη φορά;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 656
- Εμφανίσεις 46K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.886
- Πόντοι
- 19.795
1974, Συγγρου, μια κουτση τριανταρα, εγω 18, 80 δραχμες, σε ενα οικοπεδο μεσα, εστρωσε κουβερτα και το καναμε ιεροαποστολικα. Με πηρε
χαμπαρι οτι ημουν πρωταρης και μου φερθηκε πολυ καλα, GFE κατασταση και πριν και μετα, γιαυτο μετα κολλησα και εγινα μπουρδελιαρης.
χαμπαρι οτι ημουν πρωταρης και μου φερθηκε πολυ καλα, GFE κατασταση και πριν και μετα, γιαυτο μετα κολλησα και εγινα μπουρδελιαρης.
Στα 18 μου, σε στουντιο μια ρουμανα ΜΟΥΝΑΡΑ,πολυ GFE,ειχα τρελο αγχος οταν μπηκε στο δωματιο,το καταλαβε με ρωτησε τι εχω και με χαλαρωσε με μασαζ ενω με αρχισε στα αισθησιακα φιλια..Μετα πυρφορησα και την εχυσα στα τεσσερα ενω ειχαμε αλλαξει αλλες 2 στασεις!
πεσαμε σε ανωμαλο δικε μου
Aλλος πηγε με τη ξαδελφη και τη θεια του, εγω ειμαι ο ανωμαλος?
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.474
- Πόντοι
- 25.467
Δεν περίμενα ότι τόσοι πολλοί θα είχατε ξεπαρθενιαστεί σε μπουρδέλο.
Αφελής διαπίστωση.
Από που νομίζετε ότι μας έμεινε η συνήθεια; Στις περισσότερες περιπτώσεις, η πρώτη φορά, στιγματίζει την υπόλοιπη σεξουαλική συμπεριφορά.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
γραφουν οι προηγουμενες γενιες ζωον. τοτε που στα 14 χορευανε μπλουζ σε παρτυ οι συμμαθητριες.
μετα ηρθε η γενια της κουαντριν
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
και τωρα τι κανεις;;Ειμαι πολυ καλα, ευχαριστω πολυ
εχεις σχεση;; Οχι δεν το επιδιωξα
call girls; Με τι λεφτα ? Υπαρχουν λεφτα για πεταμα την σημερον μερα ?
μαλακια;; Τσκ τσκ τσκ ...... τι εκφρασεις ειναι αυτες ? πιπερι !!!!!
Μονο [size=50pt]Αγγελικουλα[/size] μεχρι να μαζεψω, αν μαζεψω πια τα κλεμενα (πουν να βγαλουν τον καρκινο μαζι με την οικογενεια τους) η αυτα που ξοδεψα εχθες
lsh
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 75
- Like
- 81
- Πόντοι
- 306
Επειδή μάλλον είσαι νεώτερη σου δίνω μια εικόνα μιας άλλης εποχής. Αν είσαι σήμερα 40 ήσουν 15 το 1988. Τότε στο σχολείο δεν τολμούσες καν να κάτσεις στην ίδια σειρά θρανίων με τα κορίτσια. Ακόμη και στο προαύλιο καθόμασταν χωριστά. Στα πάρτυ παίζαμε μπουκάλα και οι τολμηροί την ώρα του φιλιού χούφτωναν και λίγο βυζί. Αυτό ήταν μεγάλη επιτυχία. Δεν μιλάω για τους ακόμη μεγαλύτερους....
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
στο Γυμνασιο που πηγαινα ειχαν χωριστες σκαλες αγορια-κοριτσια...για να μην χουφτωνουν κ πειραζουν γενικα τα αγορακια τα κοριτσακια...κ φυσικα χωριστο προαυλιο...τελειως γκαου καταστασεις...Επειδή μάλλον είσαι νεώτερη σου δίνω μια εικόνα μιας άλλης εποχής. Αν είσαι σήμερα 40 ήσουν 15 το 1988. Τότε στο σχολείο δεν τολμούσες καν να κάτσεις στην ίδια σειρά θρανίων με τα κορίτσια. Ακόμη και στο προαύλιο καθόμασταν χωριστά. Στα πάρτυ παίζαμε μπουκάλα και οι τολμηροί την ώρα του φιλιού χούφτωναν και λίγο βυζί. Αυτό ήταν μεγάλη επιτυχία. Δεν μιλάω για τους ακόμη μεγαλύτερους....
Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
γραφουν οι προηγουμενες γενιες ζωον. τοτε που στα 14 χορευανε μπλουζ σε παρτυ οι συμμαθητριες.
μετα ηρθε η γενια της κουαντριν
Έγραψαν κι αρκετοί που δεν είναι και τόσο μεγάλοι.
Ε κι εσύ στα τόσα σου, εκεί πήδηξες πρώτη φορά? Δεν έχει να λέει.
Για να μην χάνουμε το χρόνο μας με τις ιθαγενείς.
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
εδω εισαιρε ματακια;το βραδυ θα πωΠες μωρη ανωμαλη ποτε γαμησες για 1η φορα κι ασε τις αναλυσεις!!!
>
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
αστα αυτα,αφου ρωτας να μαθεις ρε ηδονοβλεψια,ντροπη σουAλλος πηγε με τη ξαδελφη και τη θεια του, εγω ειμαι ο ανωμαλος?
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
αμε,βγαινει με την μαρια παλαμηδουκαι τωρα τι κανεις;;
εχεις σχεση;;
call girls;
μαλακια;;
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Την ξερεις κι εσυ ?αμε,βγαινει με την μαρια παλαμηδου
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
εγω εχω αρχες δικε μου,δεν θα σηκωνα τα ματια στο κοριτσι του αλλου!δεν ειμαι σαν και εσεναΤην ξερεις κι εσυ ?
Πρωτη φορα ηταν πριν 3 χρονια, σε ξενοδοχειο.....Καταιδρωσα και κουραστηκα γιατι ο αλλος ηταν παρθενος, το κωλαρακι του σφιχτο και το μαλακισμενο το στραπον δεν καθοταν στη θεση του και επρεπε συνεχεια να το φτιαχνω.....
....και μετά θές να σε καλέσουμε και για σ/κ στην αθήνα ....βρέ το γιάννη.... βρέ το γιάννη !