Επισκέπτης
Πρωτη φορα ηταν πριν 3 χρονια, σε ξενοδοχειο.....Καταιδρωσα και κουραστηκα γιατι ο αλλος ηταν παρθενος, το κωλαρακι του σφιχτο και το μαλακισμενο το στραπον δεν καθοταν στη θεση του και επρεπε συνεχεια να το φτιαχνω.....
Πρωτη φορα ηταν πριν 3 χρονια, σε ξενοδοχειο.....Καταιδρωσα και κουραστηκα γιατι ο αλλος ηταν παρθενος, το κωλαρακι του σφιχτο και το μαλακισμενο το στραπον δεν καθοταν στη θεση του και επρεπε συνεχεια να το φτιαχνω.....
με καυλωσες ασχημα δικε μου,κανενα ματι σε πηρανε;1974, Συγγρου, μια κουτση τριανταρα, εγω 18, 80 δραχμες, σε ενα οικοπεδο μεσα, εστρωσε κουβερτα και το καναμε ιεροαποστολικα. Με πηρε
χαμπαρι οτι ημουν πρωταρης και μου φερθηκε πολυ καλα, GFE κατασταση και πριν και μετα, γιαυτο μετα κολλησα και εγινα μπουρδελιαρης.
....και μετά θές να σε καλέσουμε και για σ/κ στην αθήνα ....βρέ το γιάννη.... βρέ το γιάννη !
Έγραψαν κι αρκετοί που δεν είναι και τόσο μεγάλοι.
Ε κι εσύ στα τόσα σου, εκεί πήδηξες πρώτη φορά? Δεν έχει να λέει.
φόρα το ανάποδα μαν να μπει στην κωλάθρα σου θα σου στηρίζει και την πλάτη όταν κάθεσαιΓιατι ρε....Δεν εχω ενσωματομενο στραπον οποτε ειμαι ακινδυνη....
φόρα το ανάποδα μαν να μπει στην κωλάθρα σου θα σου στηρίζει και την πλάτη όταν κάθεσαι
Καλυτερα να κανεις γυμναστικη αν εχεις προβλημα με την πλατη κοσμακο...Το στραπον δεν χρησιμοποιειται ετσι...Βγαλτο απο τον κωλο σου λοιπον.....
δε μου σηκωθηκε γιατι σιχαινομουνα. εκανα ομως την πρωτη μου κρουση εκει το ομολογω.
σού κανει εντύπωση που σιχαινότανε? :o :SΈλα ρε.
Δεν ξέρω γιατί, απλά μου κάνει εντύπωση.
Έλα ρε.
Δεν ξέρω γιατί, απλά μου κάνει εντύπωση.
σού κανει εντύπωση που σιχαινότανε? :o :S
σού κανει εντύπωση που σιχαινότανε? :o :S
στολκαρει ολα μου τα ποστ αυτη τυπε. ξερει καλα, θυμαται απο παλιες συζητησεις μεχρι και τα χυσια μου σιχαινομαι
και καλη ανταμωση σε 2 απο αυτους που φυγαν νωρις το μεγαλο ταξιδι.
Aρχισε και η δική σου παρέα να έχει φύρες; :S14 και με πηγαν σχεδον με το ζορι οι 'μεγαλοι' 18χρονοι που ηταν η παρεα της γειτονιας μου. φυσικα εννοειται οτι "της πεταξα τα ματια εξω" και δεχθηκα συγχαρητηρια. αχ τα ψεμματα της νιοτης.
καλη τους ωρα οπου και ναναι, τι μου θυμισες τωρα. και καλη ανταμωση σε 2 απο αυτους που φυγαν νωρις το μεγαλο ταξιδι.
μηχανακι?
ο ενας μηχανη ο αλλος τον φαγανε.
Aρχισε και η δική σου παρέα να έχει φύρες; :S
και έλεγα ότι μόνο στην δική μου συμβαίνει αυτό.