Νέα

Πού είναι το KKE; οέο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 251
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Όνομα:  fethry
συνεχισε...καλα το πας..αντε και στα 100 ανα ημερα....
Για το θέμα που συζητάμε έχεις να μας πεις τίποτα η απλώς μετράς τα στατιστικά μου;
Γιατί αν είναι, έχω και κάτι ψώνια να κάνω αύριο , και βαριέμαι. Αν προσφέρεσαι......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Κοίτα μεγάλε, ο Τσαουσέσκου (και ο κάθε τέτοιος παπάρας, Μπρέζνιεφ, Ζίφκοφ, Χόνεκερ κλπ) δυνάστευσε έναν ολόκληρο λαό για δεκαετίες, στο όνομα της ιδεολογίας που ΕΣΥ εξαγγέλλεις. Αν σου φαίνεται τόσο απλό να μην απαντάς γιατί τον βρήκανε στα χωράφια, συνέχισε. Ζημιά στο Κόμμα σου κάνεις, και μόνο.
απο χωρα σε χωρα το κομμουνιστικο μοντελο διεφερε!πχ στην γεωργια περασαν καλα!σε καποιες αλλες χωρες ομως καποιοι ανθρωπο ποδοπατησαν τις αρχες και αξιες του κομμουνισμου!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
απο χωρα σε χωρα το κομμουνιστικο μοντελο διεφερε!πχ στην γεωργια περασαν καλα!σε καποιες αλλες χωρες ομως καποιοι ανθρωπο ποδοπατησαν τις αρχες και αξιες του κομμουνισμου!
Αυτά να τα πεις στον Αρίωνα, που δεν ασχολείται με τέτοια ..ψιλά γράμματα. Και μετά θέλει να πείσει και τις "μάζες", τρομάρα του.  :)

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.359
Πόντοι
506
Μου αρέσει ο διάλογος που κάνετε (εκτός τους τσακωμούς εκτός θέματος)αλλά εγώ αν δεν μπει κανένας φασίστας να λέει για αλβανούς, πακιστανούς, πλευρη, βορίδη, ανώτερη φυλή κ.α. να `φορτώσω' δεν μπορώ...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μου αρέσει ο διάλογος που κάνετε (εκτός τους τσακωμούς εκτός θέματος)αλλά εγώ αν δεν μπει κανένας φασίστας να λέει για αλβανούς, πακιστανούς, πλευρη, βορίδη, ανώτερη φυλή κ.α. να `φορτώσω' δεν μπορώ...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
1)στην ελλαδα ολοι λενε για τους αλβανους που ειναι εγκληματιες και κλεβουν!και σε ρωταω τωρα!η ελλαδα ειναι οργανωμενο κρατος με στρατο και συνορα!γιατιδ εν εμποδισε τους μεταναστες?ηα λβανια ηταν διαλυμενη χωρα!επισης οι ελληνες δεν ειναι που παιρνουν ξενους εργατες γιατι τους δινουν ψιχουλα και τους εχουν ανασφαλιτους?τι εγινε με τον οδυσσεα τσεναι?θυμασαι?αριστευσε ενα αλβανοπουλο και του συμπεριφερθηκαν απαισια!!ξερεις τωρα που βρισκεται?στην αμερικη με υποτροφια!οταν εμεις οι ελληνες που ζησαμε ξεριζωμους,πολεμους,χουντες δεν δεχομαστε τους μεταναστες τοτε ειμαστε σκετη απογοητευση!
οσον αφορα την εντιμοτητα,εχεις δει σε κανενα σκανδαλο με ομολογα,χρηματηστηριο κτλ κτλ καποιον βουλευτη της αριστερας?

Η Ελλάδα καταρχήν είναι ανοργάνωτο κράτος. Δεν τους σταμάτησε γιατί βασιλεύει η ανικανότητα.
Για τη μαύρη εργασία επίσης φταίει το κράτος. Εδώ Έλληνες δουλεύουν μαύρα, δεν θα δούλευαν ξένοι?
Ο Τσενάϊ αν δεν με γελά η μνήμη μου σπούδάζει με λεφτά του Σόρος, γνωστού ανθέλληνα που χρηματοδότησε και κάτι γιορτές στα Σκόπια όταν κάποιες χώρες τους αναγνώρισαν ως Μακεδονία. Το οτι αρίστευσε δεν μου λέει κάτι, ας του δίνανε 1.000.000 ευρώ για βραβείο. Η σημαία δεν είναι κύπελλο που την παίρνει ο νικητής και να την κάνει κορνίζα.
Για να σε απογοητεύσω ακόμη περισσότερο τότε να σου θυμήσω οτι τη μια και μοναδική φορά που στην Ελλάδα ήρθαν οικονομικοί μετανάστες, δουλέψανε σαν κύριοι με όλα πληρωμένα και έφυγαν για τις πατρίδες τους επίσης σαν κύριοι ήταν στη χούντα με συμφωνία που είχε υπογράψει ο Παττακός με τον Πακιστανό ομολογό του. Και κάτι άλλο πάνω σε αυτό. Τι μετράει πιο πολύ? Να ήμαστε οι καλοί της υπόθεσης ή το συμφέρον της χώρας μας? Αν...λέω αν, σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και γίνει κάτι και βρεθούμε όλοι παρείτσα με τα G3 στα χέρια οι καλοί μετανάστες που θα μείνουν με τις μάνες και τις αδερφές μας πως πιστεύεις οτι θα συμπεριφερθούν? Και δεν μιλάω για κακοποιούς, αλλά για αυτούς ας πούμε που θα δούν μπροστα στα μάτια τους το όνειρο της Μεγάλης Αλβανίας.
Όσον αφορά την εντιμότητα φίλε μου θα απορρίψω αυτό που λες με τον πολύ απλό ισχυρισμό...ούτε βουλευτή του ΛΑΟΣ έχω δεί.

Υ.Γ.: Ένας ακόμη λόγος που δεν μπορώ να πειστώ από κάποιον αριστερό είναι διότι ένα μεγάλο ποσοστό συζητάει με απίστετη επιθετικότητα (δεν πάει σε σένα αυτό).

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Η Ελλάδα καταρχήν είναι ανοργάνωτο κράτος. Δεν τους σταμάτησε γιατί βασιλεύει η ανικανότητα.
Για τη μαύρη εργασία επίσης φταίει το κράτος. Εδώ Έλληνες δουλεύουν μαύρα, δεν θα δούλευαν ξένοι?
Ο Τσενάϊ αν δεν με γελά η μνήμη μου σπούδάζει με λεφτά του Σόρος, γνωστού ανθέλληνα που χρηματοδότησε και κάτι γιορτές στα Σκόπια όταν κάποιες χώρες τους αναγνώρισαν ως Μακεδονία. Το οτι αρίστευσε δεν μου λέει κάτι, ας του δίνανε 1.000.000 ευρώ για βραβείο. Η σημαία δεν είναι κύπελλο που την παίρνει ο νικητής και να την κάνει κορνίζα.
Για να σε απογοητεύσω ακόμη περισσότερο τότε να σου θυμήσω οτι τη μια και μοναδική φορά που στην Ελλάδα ήρθαν οικονομικοί μετανάστες, δουλέψανε σαν κύριοι με όλα πληρωμένα και έφυγαν για τις πατρίδες τους επίσης σαν κύριοι ήταν στη χούντα με συμφωνία που είχε υπογράψει ο Παττακός με τον Πακιστανό ομολογό του. Και κάτι άλλο πάνω σε αυτό. Τι μετράει πιο πολύ? Να ήμαστε οι καλοί της υπόθεσης ή το συμφέρον της χώρας μας? Αν...λέω αν, σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και γίνει κάτι και βρεθούμε όλοι παρείτσα με τα G3 στα χέρια οι καλοί μετανάστες που θα μείνουν με τις μάνες και τις αδερφές μας πως πιστεύεις οτι θα συμπεριφερθούν? Και δεν μιλάω για κακοποιούς, αλλά για αυτούς ας πούμε που θα δούν μπροστα στα μάτια τους το όνειρο της Μεγάλης Αλβανίας.
Όσον αφορά την εντιμότητα φίλε μου θα απορρίψω αυτό που λες με τον πολύ απλό ισχυρισμό...ούτε βουλευτή του ΛΑΟΣ έχω δεί.

Υ.Γ.: Ένας ακόμη λόγος που δεν μπορώ να πειστώ από κάποιον αριστερό είναι διότι ένα μεγάλο ποσοστό συζητάει με απίστετη επιθετικότητα (δεν πάει σε σένα αυτό).
Ποια είναι λοιπόν η πολιτική σου πρόταση; Γιατί πέρα απο επαίνους στον Παττακό και στο ΛΑΟΣ, δεν κατάλαβα τι ακριβώς προτείνεις. Μας το κάνεις πιο λιανά;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Μακάρι να διαψευστώ, αλλά νομίζω οτι η ευχή σου εισακούστηκε!  :2funny: :2funny: 

Επισκέπτης
Αυτά να τα πεις στον Αρίωνα, που δεν ασχολείται με τέτοια ..ψιλά γράμματα. Και μετά θέλει να πείσει και τις "μάζες", τρομάρα του.  :)
εγώ τι σου έγραψα αστέρι μου κάτι παρ όμοιο δεν σου έγραψα  ότι η ιδεολογία που λέγεται κομμουνισμός δεν έχει σχέση με ορισμένους ανθρώπους που με τον Α η Β τρόπο ανέβηκαν στην εξουσία και έκαναν ότι έκαναν τι το διαφορετικό?

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Ποια είναι λοιπόν η πολιτική σου πρόταση; Γιατί πέρα απο επαίνους στον Παττακό και στο ΛΑΟΣ. δεν κατάλαβα τι ακριβώς προτείνεις. Μας το κάνεις πιο λιανά;

Καταρχήν χαλαρά. Δεν έχω πολιτική πρόταση. Δεν έχω ασχοληθεί και ιδιαίτερα για να έχω άποψη οπότε ψάχνω κάτι από τα έτοιμα. Την κουβέντα την άρχισα με σκοπό να σας πώ από την δικη μου πλευρά (του ανένταχτου νεοέλληνα με το φραπέ στο χέρι) γιατί δεν με πείθει η αριστερά. Αν εσύ είδες επαίνους στον Παττακό και στο ΛΑΟΣ τότε Houston we have a problem.
Αυτό που λείπει όμως από τις προτάσεις φίλε μου είναι η απλή λογική. Ούτε γίνετε να πεθάνουν όλοι και να ζήσουμε μόνο εμείς (ακροδεξιά), ούτε να μπαινοβγαίνει στη χώρα όποιος γουστάρει όποτε γουστάρει με τη δικαιολογία του μετανάστη (αριστερά).
Αντίστοιχα και σε όλα τα άλλα θέματα. Οι προτάσεις (και της αριστεράς ) μοιάζουν εξωγήινες.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.359
Πόντοι
506
Ο Τσενάϊ αν δεν με γελά η μνήμη μου σπούδάζει με λεφτά του Σόρος, γνωστού ανθέλληνα που χρηματοδότησε και κάτι γιορτές στα Σκόπια όταν κάποιες χώρες τους αναγνώρισαν ως Μακεδονία.
Ο Τσενάι είναι απλός ένας αριστούχος με υποτροφία στην Βοστόνη

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.359
Πόντοι
506
Για να σε απογοητεύσω ακόμη περισσότερο τότε να σου θυμήσω οτι τη μια και μοναδική φορά που στην Ελλάδα ήρθαν οικονομικοί μετανάστες, δουλέψανε σαν κύριοι με όλα πληρωμένα και έφυγαν για τις πατρίδες τους επίσης σαν κύριοι ήταν στη χούντα με συμφωνία που είχε υπογράψει ο Παττακός με τον Πακιστανό ομολογό του.

Ουδέν σχόλιο αφού μιλας για... πατακό

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
εγώ τι σου έγραψα αστέρι μου κάτι παρ όμοιο δεν σου έγραψα  ότι η ιδεολογία που λέγεται κομμουνισμός δεν έχει σχέση με ορισμένους ανθρώπους που με τον Α η Β τρόπο ανέβηκαν στην εξουσία και έκαναν ότι έκαναν τι το διαφορετικό?
Αν και με το τσιγκέλι, αρχίζεις να απαντάς.
Περιμένω λοιπόν την άποψή σου για το Στάλιν (τη δική μου στην είπα, απο τους μεγαλύτερους χασάπηδες της ανθρωπότητας) και για τα καθεστώτα του υπαρκτού σοσιαλισμού.
Α, και για την πτώση τους το 1989, που δεν είδα καμμιά διαδήλωση να παραμείνουν, αντιθέτως είδα χιλιάδες κόσμου να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται στις πλατείες λυτρωμένοι (εκεί κατάντησαν το σοσιαλιστικό όραμα όσοι το διαχειρίστηκαν), είδα επίσης και τον Τσαουσέσκου να τρέχει να κρυφτεί στα χωράφια.
Αν πιστεύεις πως ένα κόμμα της Αριστεράς δεν πρέπει να τα ξεκαθαρίζει όλα αυτά στους δυνάμει ψηφοφόρους του, τότε πρόκειται απλώς για ένα αντιδραστικό κόμμα.
Γιατί και οι νεοναζιστές το ίδιο σου λένε, μην κοιτάτε τι έγινε επι Αδόλφου, ελάτε μαζί μας και εμείς θα αλλάξουμε τον κόσμο.
Πιστεύω λοιπόν να μη θεωρείς κι εσύ τα στρατόπεδα συγκέντρωσης "παλιές ιστορίες", όπως με κατηγόρησες οτι κάνω όταν αναμοχλεύω τα της αριστεράς.
Ο αριστερός δεν κρίνεται μόνο απο τα μανιφέστα του Μαρξ, αλλά και απο το τι έκανε ο ίδιος στην πράξη, ειδικά όταν πήρε την εξουσία.

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Ο Τσενάι είναι απλός ένας αριστούχος με υποτροφία στην Βοστόνη

Κοίτα δεν θα διαφωνήσω μαζί σου. Είπα κάτι που άκουσα (και μάλιστα αρκετές φορές από άσχετα άτομα). Αλλά πώς πήγε στη Βοστόνη? Με πανελλήνιες? Γιός εργάτη ήταν. Στην Αμερική δεν πάς τόσο εύκολα (ούτε για σπουδές). Όπότε χωρίς να αμφισβητώ αυτό που λές δικαιούμαι να πώ οτι κάτι βρωμάει στην υπόθεση...

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Γίνε κι εσύ πιο συγκεκριμένος τότε.

Ας γίνω λοιπόν χωρίς πολλά πολλά. Έγραψα και παραπάνω: "Υ.Γ.: Ένας ακόμη λόγος που δεν μπορώ να πειστώ από κάποιον αριστερό είναι διότι ένα μεγάλο ποσοστό συζητάει με απίστετη επιθετικότητα (δεν πάει σε σένα αυτό)."

ότι είναι σε παρένθεση αγνοησέ το. Δεν απευθύνετε σε σένα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom