Νέα

Πού είναι το KKE; οέο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 251
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
o τσεναι εχει παρει υποτροφια απο αμερικανικο πανεπιστημιο!αυτοι που τον βριζαν ηταν κατοικοι μικρασιατες που μετα την καταστροφη ηρθαν ελλαδα!
αμα ηθελε η ελλαδα θα μπορουσε να αντιμετωπισει το ζητημα των μεταναστων αλλα εχουν παρει εντολη απο την Ε.Ε να μην διωξουν κανεναν!
στο λαος ανηκει ο πλευρης γνωστος χουντικος,ο λιακοπουλος με τα βουνα και τους εξωγηινους που προκαλει γελια με αυτα που λεει,ο καρατζαφερης πρωην στελεχος της Ν.Δ και αγαπημενο παιδι του μητσοτακη!ο οποιος ειχε προτεινει να ξαναξακουν την εθνοφρουρα  :idiot:!αυτο ειναι το κομμα του λαος!εγω παντως την αριστερα βλεπω παντα στους δρομους να φωναζει,την αριστερα ακουω να κανει αντιπολιτευση και να λεει κατι το διαφορετικο!

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Mαξ Νορνταου:"Οποιος κερδιζει ενα αξιωμα,χανει μια αρετη.."Κομμουνιστες και δεξιοι η' πλεον κεντροαριστεροι και δεξιοι οταν πιανουν εξουσια στα χερια τους γινονται τα ιδια λαμογια και χρησιμοποιουν τις ιδιες φασιστικες μεθοδους για την επιτευξη των στοχων τους.Τους ενωνει οτι ολοι ειναι ανθρωποι.
Και ο ανθρωπος εκ φυσως ειναι αρπακτικο και λαμογιο,ειδικα οταν παρει εξουσια και δυναμη. :rockon: :rockon: :rockon:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.359
Πόντοι
506
Αν...λέω αν, σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και γίνει κάτι και βρεθούμε όλοι παρείτσα με τα G3 στα χέρια οι καλοί μετανάστες που θα μείνουν με τις μάνες και τις αδερφές μας πως πιστεύεις οτι θα συμπεριφερθούν? Και δεν μιλάω για κακοποιούς, αλλά για αυτούς ας πούμε που θα δούν μπροστα στα μάτια τους το όνειρο της Μεγάλης Αλβανίας.
Ναι μαλάκες τους έχεις τους Αλβανούς, να κάτσουν σε εμπόλεμη χώρα, μην σου πω ότι θα πολεμήσουν στο πλευρό για να σώσουν τις περιουσίες που έχουν κάνει στην Ελλάδα.
Και για τους βουλευτές του λαος, φρέσκοι είναι ακόμα... αν και έχουν και παρελθών `πρόεδρος νεολαίας επεν' και επισκέπτης του παπαδόπουλου στη φυλακή)... βορίδης...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Κοίτα δεν θα διαφωνήσω μαζί σου. Είπα κάτι που άκουσα (και μάλιστα αρκετές φορές από άσχετα άτομα). Αλλά πώς πήγε στη Βοστόνη? Με πανελλήνιες? Γιός εργάτη ήταν. Στην Αμερική δεν πάς τόσο εύκολα (ούτε για σπουδές). Όπότε χωρίς να αμφισβητώ αυτό που λές δικαιούμαι να πώ οτι κάτι βρωμάει στην υπόθεση...
Ένας αριστούχος, έστω και γιος εργάτη, δεν υπάρχει περίπτωση λες να πάρει υποτροφία; Το έψαξες η μήπως απλώς βολεύεσαι σ' αυτό που σου "βρωμάει";

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ναι μαλάκες τους έχεις τους Αλβανούς, να κάτσουν σε εμπόλεμη χώρα, μην σου πω ότι θα πολεμήσουν στο πλευρό για να σώσουν τις περιουσίες που έχουν κάνει στην Ελλάδα.
Και για τους βουλευτές του λαος, φρέσκοι είναι ακόμα... αν και έχουν και παρελθών `πρόεδρος νεολαίας επεν' και επισκέπτης του παπαδόπουλου στη φυλακή)... βορίδης...
Το ίδιο ισχύει και για τους δικούς μας της Γερμανίας, όπου -κατά τη λογική αυτή και ως προς το ενδεχόμενο να γίνει κάποτε πόλεμος Ελλάδας-Γερμανίας- καλά θα κάνουν οι Γερμανοί να ..απελάσουν προληπτικά τους έλληνες μετανάστες.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.359
Πόντοι
506
αυτοι που τον βριζαν ηταν κατοικοι μικρασιατες που μετα την καταστροφη ηρθαν ελλαδα!
Η ιστορία ξεκίνησε από τους γονείς τους παπούδες και γιαγιάδες μιας κοπέλας που ήταν δεύτερη στην βαθμολογία από τον Οδυσσέα και κάνανε ολόκληρη φασαρία για να βγάλουν φωτο το κοριτσάκι τους με την σημαία.
Από εκει ξεκίνησε το `τράβηξαν'τα κανάλια, το `τράβηξαν' και οι φασίστες, και έγινε `μέγα θέμα' αλιώς θα πέρναγε στο ντούκου.

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
o τσεναι εχει παρει υποτροφια απο αμερικανικο πανεπιστημιο!αυτοι που τον βριζαν ηταν κατοικοι μικρασιατες που μετα την καταστροφη ηρθαν ελλαδα!
αμα ηθελε η ελλαδα θα μπορουσε να αντιμετωπισει το ζητημα των μεταναστων αλλα εχουν παρει εντολη απο την Ε.Ε να μην διωξουν κανεναν!
στο λαος ανηκει ο πλευρης γνωστος χουντικος,ο λιακοπουλος με τα βουνα και τους εξωγηινους που προκαλει γελια με αυτα που λεει,ο καρατζαφερης πρωην στελεχος της Ν.Δ και αγαπημενο παιδι του μητσοτακη!ο οποιος ειχε προτεινει να ξαναξακουν την εθνοφρουρα  :idiot:!αυτο ειναι το κομμα του λαος!εγω παντως την αριστερα βλεπω παντα στους δρομους να φωναζει,την αριστερα ακουω να κανει αντιπολιτευση και να λεει κατι το διαφορετικο!

Το ότι έχουν πάρει εντολή εσένα δεν σε βαζει σε υποψίες όταν η Ιταλία βούλιάζει πλοία με μετανάστες?
Αυτοί που τον βρίζαν δεν ήθελαν να δούν την Ελληνική σημαία στα χέρια ενό ξένου. Και επειδή στην εποχή μας η λέξη Ελληνική σημαία δεν λέει τίποτα θα το γράψω λίγο πιο κατανοητά. Σε 2 βδομάδες σκέφτεσε τι έχει να γίνει αν στο μνημόσυνο για την θύρα 7 είναι υποψήφιος να κρατήσει τη σημαία του γαύρου ένας βάζελος? Πέτρα για πέτρα δεν θα μείνει όρθια.
Όσο για το ΛΑΟΣ ρε war κρίνεις ανθρώπους με βάση το τι πιστεύουν? Όχι ρε φίλε. Έτσι δεν γίνεσε χειρότερος απο αυτους? Αν για σένα ένας χουντικός είναι de facto σκάρτος άνθρωπος τότε και για αυτοί έχουν το δικαίωμα να λένε το ίδιο για ένα μετανάστη.
Και για χάρη της συζήτησης να σου πώ και αυτό. Εγώ επείδη τυχαίνει να δουλεύω στο κέντρο, εκτός από την αριστερά, συχνα πυκνα βλέπω και την Χρυσή Αυγή στο δρόμο....αλλά αντίθετα από τις συγκεντρώσεις των αριστερών δεν τους ακολουθεί ούτε μια κάμερα...

Επισκέπτης
οι ξενοι φταινε για το χρηματιστηριο?
οι ξενοι φταινει για τις συνταξεις ?
οι ξενοι φταινε για το ασφαλιστικο?
οι ξενοι φταινε για τα ομολογα?
οι ξενοι φταινε για την ανεργια?
να ξερουμε ρε παιδια που καταλογιζουμε τις ευθυνες!

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.359
Πόντοι
506
Το ίδιο ισχύει και για τους δικούς μας της Γερμανίας, όπου -κατά τη λογική αυτή και ως προς το ενδεχόμενο να γίνει κάποτε πόλεμος Ελλάδας-Γερμανίας- καλά θα κάνουν οι Γερμανοί να ..απελάσουν προληπτικά τους έλληνες μετανάστες.
Για πόλεμο με την Τουρκία λέει ο φίλος
υ.γ. πάπια τελικά ξημερωθήκαμε πάλι

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Φίλε fethry. Είμαι σε αυτό το φόρουμ κοντά στα διόμιση χρόνια και δεν έχω μαλώσει ποτέ με κανέναν. Μην περιμένις να σου απαντήσω σε κάτι που ρωτάς όταν είσαι τόσο προκλητικός. Ίσως με κάποιο τοίχο συννενοηθείς καλύτερα. Το οτι διάλεξες για user name το πιο γελοίο και γκαφατζή χαρακτήρα του Disney δεν πρέπει να είναι τυχαίο. 

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εγώ επείδη τυχαίνει να δουλεύω στο κέντρο, εκτός από την αριστερά, συχνα πυκνα βλέπω και την Χρυσή Αυγή στο δρόμο....αλλά αντίθετα από τις συγκεντρώσεις των αριστερών δεν τους ακολουθεί ούτε μια κάμερα...
Γιατί, τους ακολουθούν τίποτα ..πλήθη μήπως;
Οι ίδιοι εκατό με τα κουρεμένα κεφαλάκια και τα ροπαλάκια είναι πάντα!    :dancing:

Επισκέπτης
Το ότι έχουν πάρει εντολή εσένα δεν σε βαζει σε υποψίες όταν η Ιταλία βούλιάζει πλοία με μετανάστες?
Αυτοί που τον βρίζαν δεν ήθελαν να δούν την Ελληνική σημαία στα χέρια ενό ξένου. Και επειδή στην εποχή μας η λέξη Ελληνική σημαία δεν λέει τίποτα θα το γράψω λίγο πιο κατανοητά. Σε 2 βδομάδες σκέφτεσε τι έχει να γίνει αν στο μνημόσυνο για την θύρα 7 είναι υποψήφιος να κρατήσει τη σημαία του γαύρου ένας βάζελος? Πέτρα για πέτρα δεν θα μείνει όρθια.
Όσο για το ΛΑΟΣ ρε war κρίνεις ανθρώπους με βάση το τι πιστεύουν? Όχι ρε φίλε. Έτσι δεν γίνεσε χειρότερος απο αυτους? Αν για σένα ένας χουντικός είναι de facto σκάρτος άνθρωπος τότε και για αυτοί έχουν το δικαίωμα να λένε το ίδιο για ένα μετανάστη.
Και για χάρη της συζήτησης να σου πώ και αυτό. Εγώ επείδη τυχαίνει να δουλεύω στο κέντρο, εκτός από την αριστερά, συχνα πυκνα βλέπω και την Χρυσή Αυγή στο δρόμο....αλλά αντίθετα από τις συγκεντρώσεις των αριστερών δεν τους ακολουθεί ούτε μια κάμερα...
ενα ξενος ειπε οτι ειναι τιμη του να κρατησει την ελληνικη σημαια!υπαρχει πιο ομορφο πραγμα απο το να ακους απο εναν μεταναστη οτι θεωρει τιμητικο να σηκωσει τη σημαια μας?και αν αυτο το παιδι μισησει τους ελληνες θα φταιει?οχι φυσικα!
ο κυριος πλευρης ειναι που εγραψε ενα βιβλιο που κατηγορουσε τους εβραιους και εσπερνε το μισος εναντιων τους!ο κυριος πλευρης ειναι που υπερασπιζεται στα δικαστηρια τους χρυσαυγιτες που μαχαιρωνουν ξενους αλλα και ελληνες που τυχαινει να ειναι αριστεροι!
οσον αφορα τις πορειες της χρυσης αυγης,μηπως εννοεις αυτες που πανε και καινε σπιτια πακιστανων?αυτα τα κανουν και οι γερμανοι ναζιστες σε ελληνες φοιτητες...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Φίλε fethry. Είμαι σε αυτό το φόρουμ κοντά στα διόμιση χρόνια και δεν έχω μαλώσει ποτέ με κανέναν. Μην περιμένις να σου απαντήσω σε κάτι που ρωτάς όταν είσαι τόσο προκλητικός. Ίσως με κάποιο τοίχο συννενοηθείς καλύτερα. Το οτι διάλεξες για user name το πιο γελοίο και γκαφατζή χαρακτήρα του Disney δεν πρέπει να είναι τυχαίο. 
Για άνθρωπο που στη ..βιβλιογραφία του παραθέτει τον Παττακό και διαμαρτύρεται που δεν καλύπτει η Τι Βι τις συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής, είμαι πολύ ευγενικός, νομίζω. Εσύ άλλωστε μπήκες σε μια συζήτηση που προϋπήρχε και ζήτησες την άποψή μου, όχι εγώ. Δεν μπορώ να κάνω κάτι καλύτερο, λυπάμαι.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
γενικα διαφωνω με οσα λες και κυριως με το παραδειγμα σου το οποιο πιστευω οτι ειναι πολυ ατοπο,δεν καταλαβα πως τα συνδυασες αυτα?οσο για της χρυσης αυγης τις συγκεντρωσεις που βλεπεις,δεν νομιζω να εχουν ξεπερασει ποτε τα 100 ατομα,αυτο ελειπε να τους δειχνουν και τα καναλια οταν θαβουν πορειες χιλιαδων ατομων για σοβαρα θεματα

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
ενα ξενος ειπε οτι ειναι τιμη του να κρατησει την ελληνικη σημαια!υπαρχει πιο ομορφο πραγμα απο το να ακους απο εναν μεταναστη οτι θεωρει τιμητικο να σηκωσει τη σημαια μας?και αν αυτο το παιδι μισησει τους ελληνες θα φταιει?οχι φυσικα!
ο κυριος πλευρης ειναι που εγραψε ενα βιβλιο που κατηγορουσε τους εβραιους και εσπερνε το μισος εναντιων τους!ο κυριος πλευρης ειναι που υπερασπιζεται στα δικαστηρια τους χρυσαυγιτες που μαχαιρωνουν ξενους αλλα και ελληνες που τυχαινει να ειναι αριστεροι!
οσον αφορα τις πορειες της χρυσης αυγης,μηπως εννοεις αυτες που πανε και καινε σπιτια πακιστανων?αυτα τα κανουν και οι γερμανοι ναζιστες σε ελληνες φοιτητες...

Ναι αλλά οι Έλληνες διατηρούν το δικαίωμα να τον αφήσουν να σηκώσει ή όχι την σημαία τους. Έχει πολλούς λόγους να μας μισήσει. Μακάρι να ήταν μόνο αυτός.
Αν ο Πλεύρης στο βιβλίο του είχε επιχειρήματα καλά έκανε και το έγραψε. Ας του τα απορρίψουν (δεν σημαίνει οτι συμφωνώ μαζί του).
Όλοι έχουν δικαίωμα υπεράσπισης. Οι χρυσαυγίτες προτιμούν έναν δικό τους άνθρωπο. Εδώ άλλοι και άλλοι υπερασπίζονται πρεζέμπορους.
Αυτά που λές δεν τα ξέρω και δεν τα έχω δεί (ίσως κάποιο να τα κρύβουν καλά). Αλλά εγώ σαν επαγγελματίας πρέπει να σου πώ οτι το μαγαζί μου σε πορεία της Χρυσής Αυγής δεν έχει χρειαστεί να το κλείσω άρον άρον ενώ παράλληλα με λιθοβολούν.
Και για να καταλήξω. Δεν έχω ανάγκη από την αριστερά να μου αποδείξει οτι είναι καλύτερη από την ακροδεξιά. Αυτό να το χέσω. Αλλά οτι έχει να προσφέρει μια ρεαλιστική πρόταση για την πρόοδο της χώρας. Μέχρι τώρα ακούω μόνο λόγια που τα καταλαβαίνουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν φάει τα χρόνια τους διαβάζοντας Μαρξ ή προτάσεις άλλων εποχών (ιστορικά πλέον αποτυχημένων). Για την ώρα την καληνύχτα μου. Αύριο πρέπει να βγεί το μεροκάματο. 

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Για άνθρωπο που στη ..βιβλιογραφία του παραθέτει τον Παττακό και διαμαρτύρεται που δεν καλύπτει η Τι Βι τις συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής, είμαι πολύ ευγενικός, νομίζω. Εσύ άλλωστε μπήκες σε μια συζήτηση που προϋπήρχε και ζήτησες την άποψή μου, όχι εγώ. Δεν μπορώ να κάνω κάτι καλύτερο, λυπάμαι.

Καταρχήν ακόμη δεν έχω γράψει βιβλίο. Κάποια στιγμή αν είμαι καλά σε 10-15 χρόνια θα γράψω την ιστορία των Amon Amarth. Την δική σου άποψη προσωπικά δεν την ζήτησα. Ο κανονισμός του φόρουμ μου δίνει το δικαίωμα να μπαίνω σε όποια συζήτηση θέλω. Μάλλον μόνο εσύ δεν κατάλαβες οτι χρησιμοποιώ αυτά τα παραδείγματα για την εξέλιξη της κουβέντας. Αν μιλουσα με ακροδεξιούς θα τους έλεγα άλλα..και για να πάρεις ένα παράδειγμα η προταση θα ήταν ως εξης: " τι έχει να πεί ένας ακροδεξιός που ο παττακός έφερε μετανάστες από το Πακιστάν?". Για του Χρυσαυγίτες είδες να παραπονιέμε? Ένα γεγονός που έχω προσέξει έγραψα. Μην κάνει τίποτα καλύτερο. Δεν χρειάζεται.

Επισκέπτης
Ναι αλλά οι Έλληνες διατηρούν το δικαίωμα να τον αφήσουν να σηκώσει ή όχι την σημαία τους. Έχει πολλούς λόγους να μας μισήσει. Μακάρι να ήταν μόνο αυτός.
Αν ο Πλεύρης στο βιβλίο του είχε επιχειρήματα καλά έκανε και το έγραψε. Ας του τα απορρίψουν (δεν σημαίνει οτι συμφωνώ μαζί του).
Όλοι έχουν δικαίωμα υπεράσπισης. Οι χρυσαυγίτες προτιμούν έναν δικό τους άνθρωπο. Εδώ άλλοι και άλλοι υπερασπίζονται πρεζέμπορους.
Αυτά που λές δεν τα ξέρω και δεν τα έχω δεί (ίσως κάποιο να τα κρύβουν καλά). Αλλά εγώ σαν επαγγελματίας πρέπει να σου πώ οτι το μαγαζί μου σε πορεία της Χρυσής Αυγής δεν έχει χρειαστεί να το κλείσω άρον άρον ενώ παράλληλα με λιθοβολούν.
Και για να καταλήξω. Δεν έχω ανάγκη από την αριστερά να μου αποδείξει οτι είναι καλύτερη από την ακροδεξιά. Αυτό να το χέσω. Αλλά οτι έχει να προσφέρει μια ρεαλιστική πρόταση για την πρόοδο της χώρας. Μέχρι τώρα ακούω μόνο λόγια που τα καταλαβαίνουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν φάει τα χρόνια τους διαβάζοντας Μαρξ ή προτάσεις άλλων εποχών (ιστορικά πλέον αποτυχημένων). Για την ώρα την καληνύχτα μου. Αύριο πρέπει να βγεί το μεροκάματο. 
οι ελληνες εχουν καθε δικαιωμα να μην δεχτουν να σηκωσει τη σημαια ενος ξενος αλλα εχω την απαιτηση να του συμπεριφερθουν ομορφα και να του εξηγησουν ηρεμα και ωραια την αντιθεση τους!ενα παιδι ηταν και τιποτα παραπανω!ενα παιδι που δεν ειχε πειραξει κανεναν!λιγη ανθρωπια ρε γαμωτο!
εχει ο πλευρης επιχειρηματα για να σκορπισει το μισος εναντια σε  μια ομαδα ανθρωπων?ποιος του εδωσε το δικαιωμα να θεωρει κατωτερα καποια εθνη?και για να σε πληροφορησω γι αυτο του το βιβλιο καταδικαστηκε απο τα δικαστηρια!
και εγω εχω μαγαζι και δεν χρειαστηκε να το κλεισω απο καμια πορεια αριστερων ή αναρχικων!
αν ειχες κανεναν αλβανο στο μαγαζι στο μαγαζι σου ,οι χρυσαυγιτες θα στο ειχαν κανει λαμπογιαλο!
ασχημο δεν ειναι να μην γνωριζεις κατι,αλλα το να μην θες να μαθεις!

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
γενικα διαφωνω με οσα λες και κυριως με το παραδειγμα σου το οποιο πιστευω οτι ειναι πολυ ατοπο,δεν καταλαβα πως τα συνδυασες αυτα?οσο για της χρυσης αυγης τις συγκεντρωσεις που βλεπεις,δεν νομιζω να εχουν ξεπερασει ποτε τα 100 ατομα,αυτο ελειπε να τους δειχνουν και τα καναλια οταν θαβουν πορειες χιλιαδων ατομων για σοβαρα θεματα

Φίλε μου το παράδειγμα μπορεί να είναι άτοπο αλλά στην σημερινή γεμάτη σκατά κοινωνία μας είναι πιο κατανοητό. Πήγενε στο πασαλιμάνι.Βάλε κάτω μια Ελληνικη σημαία και φτύστην. Ανέβα στο οχημά σου και φύγε. Την άλλη μέρα κάνε το ίδιο με μια σημαία του Ολυμπιακού. Έλα πες μου μετά πόσοι σε κυνήγησαν σε κάθε περίπτωση.
Όσο για τις συγκεντρώσεις πολλές φορές έχουν ξεπεράσει τα 100 άτομα αλλά δεν είναι εκεί η ουσία. Δηλαδά κατα τη γνώμη από πόσοι και πάνω δικαιούνται να έχουν λόγο?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Φίλε μου το παράδειγμα μπορεί να είναι άτοπο αλλά στην σημερινή γεμάτη σκατά κοινωνία μας είναι πιο κατανοητό. Πήγενε στο πασαλιμάνι.Βάλε κάτω μια Ελληνικη σημαία και φτύστην. Ανέβα στο οχημά σου και φύγε. Την άλλη μέρα κάνε το ίδιο με μια σημαία του Ολυμπιακού. Έλα πες μου μετά πόσοι σε κυνήγησαν σε κάθε περίπτωση.
Όσο για τις συγκεντρώσεις πολλές φορές έχουν ξεπεράσει τα 100 άτομα αλλά δεν είναι εκεί η ουσία. Δηλαδά κατα τη γνώμη από πόσοι και πάνω δικαιούνται να έχουν λόγο?
λογο δικαιουται να εχει και ενας μονος του,απλα συγκεντρωσεις τετοιου μεγεθους γινοντε χιλιαδες σε ενα χρονο,δεν μπορει το καθε καναλι να βαζει μια καμερα για να τις καταγραφει.στην περιπτωση των φασιστων,κατα καιρους εχουν δειξει παντως τα καναλια και μπορω να πω οτι τους εχουν προβαλει πολυ περισσοτερο απο οτι πρεπει.δεν νομιζω οτι ενδιαφερει τον πολυ κοσμο να δει νοσταλγους του χιτλερ και του μεταξα που απλα κουνανε τις σημαιες τους,χωρις να εχουν να πουν κατι σημαντικο

Επισκέπτης
πριν εναμιση χρονο,στην υπηρσια που δουλευα μας ειχαν απληρωτους 5 μηνες  :tickedoff: :tickedoff:!!συγκεντρωθηκαμε ολοι οι εργαζομενοι εξω απο το αρμοδιο υπουργειο και καναμε πορεια καμια κατοσταρια ατομα με αιτημα να πληρωθουμε και να παρει τα απαραιτητα κονδυλια η υπηρεσια μας!!ξερεις ποσα καναλια ηρθαν να καλυψουν αυτο το θεμα??ΚΑΝΕΝΑ!!ή μαλλον 1!!ο 902!και ειχαμε ειδοποιησει ολους τους σταθμους!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom