Πάπια, θα το ξενυχτήσουμε πάλι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πού είναι το KKE; οέο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 251
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εσύ τώρα γιατί μπήκες; Δεν συζητάμε για τον Τσουκαλά εδώ.
Επισκέπτης
μου απαντησες!ειπες οτι ανηκεις στην αριστερα!εγω σου ειπα οτι ανηκω στην αριστερα και ιδεολογικα βρισκομαι στο ΚΚΕ!αν τωρα θελεις να συζητησουμε πολυ ευχαριστως!
Το μεγαλύτερο κομμάτι της αριστεράς είναι οι ανένταχτοι.μου απαντησες!ειπες οτι ανηκεις στην αριστερα!εγω σου ειπα οτι ανηκω στην αριστερα και ιδεολογικα βρισκομαι στο ΚΚΕ!αν τωρα θελεις να συζητησουμε πολυ ευχαριστως!
Ε κι εγώ ανένταχτος είμαι.
Και ας ούρλιαζε ο Αρίωνας, τι να κάνουμε!
Πιστεύω όμως οτι το μεγαλύτερο πρόβλημα της αριστεράς είναι η αξιοπιστία της. Που σημαίνει οτι θα πρέπει να πείσει τον κόσμο για την κοινωνία που θέλει να οικοδομήσει. Αν λοιπόν αυτή η κοινωνία έχει χαρακτηριστικά Στάλιν, Πολ Ποτ η Τσαουσέσκου, τότε απλά κοροϊδεύουμε τον κόσμο.
Θα ήθελα τη γνώμη σου επ αυτού.
παπια ασχοληθηκα μαζι σου?Εσύ τώρα γιατί μπήκες; Δεν συζητάμε για τον Τσουκαλά εδώ.
μην πεταγεσαι σαν πουτσα ρε και κανε μας τη χαρη....
πολυ σπασαρχιδας εχεις γινει
Όχι και δεν ασχολήθηκες, κοίτα λίγο πιο πάνω επιστήμονα "των θετικών επιστημών". Που δεν βρίζεις και που δεν χάνεις ποτέ την ψυχραιμία σου!παπια ασχοληθηκα μαζι σου?
μην πεταγεσαι σαν πουτσα ρε και κανε μας τη χαρη....
πολυ σπασαρχιδας εχεις γινει
ασχοληθηκα με το σχολιο του GIORGOSK ρε τρομπισκο...δεν παρεθεσα δικο σου ποστ....Όχι και δεν ασχολήθηκες, κοίτα λίγο πιο πάνω επιστήμονα "των θετικών επιστημών". Που δεν βρίζεις και που δεν χάνεις ποτέ την ψυχραιμία σου!
τοσο μυαλο εχεις που δεν μπορεις να διαχωρισεις αυτα τα δυο?
ξεκολα μην τα παρω...
Επισκέπτης
εγω πιστευω οτι η αριστερα εχει εντιμοτητα!και αυτο λειπει απο την κοινωνια μας,η εντιμοτητα!ο κοσμος εχει απογοητευθει,χρειαζεται να δει κατι καλυτερο!και αυτο ειναι ενα στοιχημα που πρεπει να κερδισει η αριστερα και το ΚΚΕ!για πολ ποτ και σταλιν καλα λες!εγω ομως πιστευω και μιλαω για ερνεστο γκεβαρα!Το μεγαλύτερο κομμάτι της αριστεράς είναι οι ανένταχτοι.
Πιστεύω όμως οτι το μεγαλύτερο πρόβλημα της αριστεράς είναι η αξιοπιστία της. Που σημαίνει οτι θα πρέπει να πείσει τον κόσμο για την κοινωνία που θέλει να οικοδομήσει. Αν λοιπόν αυτή η κοινωνία έχει χαρακτηριστικά Στάλιν, Πολ Ποτ η Τσαουσέσκου, τότε απλά κοροϊδεύουμε τον κόσμο.
Επισκέπτης
τι σχέση έχει η σημερινή πολιτική κατάσταση με όλους αυτούς που αναφέρεις στον ποστ σου?Το μεγαλύτερο κομμάτι της αριστεράς είναι οι ανένταχτοι.
σήμερα η χώρα πάει κατά διαόλου και εσύ ασχολείσαι με όλους τους πεθαμένους.
αυτή σου η τακτική είναι τακτική που απλά το μόνο μου επιτυγχάνει είναι να σκορπίσει την απογοήτευση στης λαϊκές μάζες ότι δεν υπάρχει κάτι ποιο πέρα από τον δικοματισμό και να τον κάνει να σκέπτεται τι ΠΑΣΟΚ τι ΝΔ δεν έχουμε άλλες επιλογές αυτή είναι η μοίρα μας, αυτά τα μηνύματα στέλνεις και τίποτα άλλο.
Σε ένα Ρουμάνο δηλαδή, τι θα πεις; Οτι δεν ξέρεις αν αυτό που πας να φτιάξεις θα μοιάζει η όχι με τον Τσαουσέσκου;τι σχέση έχει η σημερινή πολιτική κατάσταση με όλους αυτούς που αναφέρεις στον ποστ σου?
σήμερα η χώρα πάει κατά διαόλου και εσύ ασχολείσαι με όλους τους πεθαμένους.
αυτή σου η τακτική είναι τακτική που απλά το μόνο μου επιτυγχάνει είναι να σκορπίσει την απογοήτευση στης λαϊκές μάζες ότι δεν υπάρχει κάτι ποιο πέρα από τον δικοματισμό και να τον κάνει να σκέπτεται τι ΠΑΣΟΚ τι ΝΔ δεν έχουμε άλλες επιλογές αυτή είναι η μοίρα μας, αυτά τα μηνύματα στέλνεις και τίποτα άλλο.
Σωστός. Και για τον Τσε Γκεβάρα και για όλα.εγω πιστευω οτι η αριστερα εχει εντιμοτητα!και αυτο λειπει απο την κοινωνια μας,η εντιμοτητα!ο κοσμος εχει απογοητευθει,χρειαζεται να δει κατι καλυτερο!και αυτο ειναι ενα στοιχημα που πρεπει να κερδισει η αριστερα και το ΚΚΕ!για πολ ποτ και σταλιν καλα λες!εγω ομως πιστευω και μιλαω για ερνεστο γκεβαρα!
Αλλά μην ταυτίζεις την αριστερά με το ΚΚΕ μόνο!
Και δεν πα να τα πάρεις;ασχοληθηκα με το σχολιο του GIORGOSK ρε τρομπισκο...δεν παρεθεσα δικο σου ποστ....
τοσο μυαλο εχεις που δεν μπορεις να διαχωρισεις αυτα τα δυο?
ξεκολα μην τα παρω...
Θα βάλω τη γάτα μου να κλαίει!
Επισκέπτης
εγω μιλησα για το ΚΚΕ γιατι ιδεολογικα σε αυτο ανηκω!και γιατι τα υπολοιπα κομματα της αριστερας με απογοητευσαν!και γι αυτο δεν πειθουν τον κοσμο!γιατι ειναι του στυλ"ναι μεν αλλα...."!Σωστός. Και για τον Τσε Γκεβάρα και για όλα.
Αλλά μην ταυτίζεις την αριστερά με το ΚΚΕ μόνο!
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.359
- Πόντοι
- 506
Και δεν πα να τα πάρεις;
Θα βάλω τη γάτα μου να κλαίει!
Ηρεμα ρε περίεργοι!!! εγώ το σχόλιο το έκανα με χιούμορ,να χαλαρώσουμε λίγο, όχι για να τσακώνεστε!
woodstockr
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
εγω πιστευω οτι η αριστερα εχει εντιμοτητα!και αυτο λειπει απο την κοινωνια μας,η εντιμοτητα!ο κοσμος εχει απογοητευθει,χρειαζεται να δει κατι καλυτερο!και αυτο ειναι ενα στοιχημα που πρεπει να κερδισει η αριστερα και το ΚΚΕ!για πολ ποτ και σταλιν καλα λες!εγω ομως πιστευω και μιλαω για ερνεστο γκεβαρα!
Ναι ρε war καλά τα λές. Αλλά θα μιλήσω και γώ που ιδεολογικά δεν ανήκω κάπου (παρα μόνο στο metal ). Πιστεύεις οτι ένας μέσος πολίτης μπορεί να πειστεί από την αριστερά? Σε ένα άλλο θέμα για τους μετανάστες μερικά από τα επιχηρήματα των αριστερών ήταν οτι εμείς ήμαστε οι κακοί και οι ξένοι οι καλοί (είναι γνωστό οτι οι ξένοι εγκληματούν πολύ περισσότερο αναλογικά με τους Έλληνες), οτι ήμαστε μπασταρδεμένοι όσο δεν πάει και πιο ρατσιστές από τον Αδόλφο. Γιατί λοιπόν εγώ να ακολουθήσω μια ιδεολογία η οποία με θεωρεί σκάρτο?
Επίσης στις πορείες του ΣΥΝ 90% θα καέι και μια σημαία. Έχει βγεί κανείς ποτέ να ζητήσει συγγνώμη από τους Έλληνες γιατί το κόμμα δεν περιφρούρησε όπως έπρεπε την πορεία του?
Πρίν 2 χρόνια στο συνέδριο του ΚΚΕ κάποια μέλη του κόμματος έθεσαν ως κύριο θέμα συζήτησης την αποκατάσταση κάποιων (μην ρωτας ποιούς δεν έχω ιδέα) οι οποίοι είχαν πάρει πόδι από το κόμμα την εποχή του εμφυλίου. Αυτός είναι ο προβληματισμός ενός κόμματος σήμερα?
Τα παραπάνω και πολλά άλλα δεν με πείθουν στο ελάχιστο για την αριστερά και την εντιμοτητά της.
Επισκέπτης
εσύ τι πιστεύεις ότι μέσα στο ΚΚΕ είναι μαζώχες?Σε ένα Ρουμάνο δηλαδή, τι θα πεις; Οτι δεν ξέρεις αν αυτό που πας να φτιάξεις θα μοιάζει η όχι με τον Τσαουσέσκου;
και τι σχέση έχει ο Τσαουσέσκου με το ΚΚΕ το ΚΚΕ είναι εδώ και ο Τσαουσέσκου ήταν στην Ρουμανία σε μια χώρα που καμιά σχέση δεν είχε με τον κομμουνισμό.
είδες πουθενά μέσα στο καταστατικό του ΚΚΕ μέσα στο κομμουνιστικό μανιφέστο και σε ότι δήποτε ιδεολογικό ντοκουμέντο που καθορίζει την ιδεολογία αυτή να λέει σφάχτε,καταπιέστε κλπ?
Πέστα στον εξυπνάκια "των θετικών επιστημών" που μη δει να ποστάρω κάπου, τσουπ πετάγεται και αυτός, άσχετα αν δεν μιλάει ποτέ για το θέμα.Ηρεμα ρε περίεργοι!!! εγώ το σχόλιο το έκανα με χιούμορ,να χαλαρώσουμε λίγο, όχι για να τσακώνεστε!
κι εγω εκανα το λαθος να γελασω με το σχολιο σου....Ηρεμα ρε περίεργοι!!! εγώ το σχόλιο το έκανα με χιούμορ,να χαλαρώσουμε λίγο, όχι για να τσακώνεστε!
πεταχτηκε η πουτσα να μου πει αν θα γελασω η οχι...
σκασε πια ρε!Πέστα στον εξυπνάκια "των θετικών επιστημών" που μη δει να ποστάρω κάπου, τσουπ πετάγεται και αυτός, άσχετα αν δεν μιλάει ποτέ για το θέμα.
Κοίτα μεγάλε, ο Τσαουσέσκου (και ο κάθε τέτοιος παπάρας, Μπρέζνιεφ, Ζίφκοφ, Χόνεκερ κλπ) δυνάστευσε έναν ολόκληρο λαό για δεκαετίες, στο όνομα της ιδεολογίας που ΕΣΥ εξαγγέλλεις. Αν σου φαίνεται τόσο απλό να μην απαντάς γιατί τον βρήκανε στα χωράφια, συνέχισε. Ζημιά στο Κόμμα σου κάνεις, και μόνο.εσύ τι πιστεύεις ότι μέσα στο ΚΚΕ είναι μαζώχες?
και τι σχέση έχει ο Τσαουσέσκου με το ΚΚΕ το ΚΚΕ είναι εδώ και ο Τσαουσέσκου ήταν στην Ρουμανία σε μια χώρα που καμιά σχέση δεν είχε με τον κομμουνισμό.
είδες πουθενά μέσα στο καταστατικό του ΚΚΕ μέσα στο κομμουνιστικό μανιφέστο και σε ότι δήποτε ιδεολογικό ντοκουμέντο που καθορίζει την ιδεολογία αυτή να λέει σφάχτε,καταπιέστε κλπ?
Επισκέπτης
1)στην ελλαδα ολοι λενε για τους αλβανους που ειναι εγκληματιες και κλεβουν!και σε ρωταω τωρα!η ελλαδα ειναι οργανωμενο κρατος με στρατο και συνορα!γιατιδ εν εμποδισε τους μεταναστες?ηα λβανια ηταν διαλυμενη χωρα!επισης οι ελληνες δεν ειναι που παιρνουν ξενους εργατες γιατι τους δινουν ψιχουλα και τους εχουν ανασφαλιτους?τι εγινε με τον οδυσσεα τσεναι?θυμασαι?αριστευσε ενα αλβανοπουλο και του συμπεριφερθηκαν απαισια!!ξερεις τωρα που βρισκεται?στην αμερικη με υποτροφια!οταν εμεις οι ελληνες που ζησαμε ξεριζωμους,πολεμους,χουντες δεν δεχομαστε τους μεταναστες τοτε ειμαστε σκετη απογοητευση!Ναι ρε war καλά τα λές. Αλλά θα μιλήσω και γώ που ιδεολογικά δεν ανήκω κάπου (παρα μόνο στο metal ). Πιστεύεις οτι ένας μέσος πολίτης μπορεί να πειστεί από την αριστερά? Σε ένα άλλο θέμα για τους μετανάστες μερικά από τα επιχηρήματα των αριστερών ήταν οτι εμείς ήμαστε οι κακοί και οι ξένοι οι καλοί (είναι γνωστό οτι οι ξένοι εγκληματούν πολύ περισσότερο αναλογικά με τους Έλληνες), οτι ήμαστε μπασταρδεμένοι όσο δεν πάει και πιο ρατσιστές από τον Αδόλφο. Γιατί λοιπόν εγώ να ακολουθήσω μια ιδεολογία η οποία με θεωρεί σκάρτο?
Επίσης στις πορείες του ΣΥΝ 90% θα καέι και μια σημαία. Έχει βγεί κανείς ποτέ να ζητήσει συγγνώμη από τους Έλληνες γιατί το κόμμα δεν περιφρούρησε όπως έπρεπε την πορεία του?
Πρίν 2 χρόνια στο συνέδριο του ΚΚΕ κάποια μέλη του κόμματος έθεσαν ως κύριο θέμα συζήτησης την αποκατάσταση κάποιων (μην ρωτας ποιούς δεν έχω ιδέα) οι οποίοι είχαν πάρει πόδι από το κόμμα την εποχή του εμφυλίου. Αυτός είναι ο προβληματισμός ενός κόμματος σήμερα?
Τα παραπάνω και πολλά άλλα δεν με πείθουν στο ελάχιστο για την αριστερά και την εντιμοτητά της.
οσον αφορα την εντιμοτητα,εχεις δει σε κανενα σκανδαλο με ομολογα,χρηματηστηριο κτλ κτλ καποιον βουλευτη της αριστερας?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 45
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 359
- Εμφανίσεις