Νέα

Πού είναι το KKE; οέο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 251
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τα χωνει αβερτα και δεν κανει πισω επειδη ποτε δεν θα ειναι σε κομμα εξουσιας..αν βρεθει ποτε σε τετοιο τοτε να δω τα κοτσια της....κι εγω τα χωνω και δεν κανω πισω...αυτα θα λεμε ρε γουρ...
τεσπα..τα χω σιχαθει τα πολιτικα!
ειναι ολα θεμα επιλογων!επελεξε να ειναι σε κομμα της αριστερας και οχι σε καποιο εξουσιας που οι πολιτικοι τους εχουν χασει ακομα και την αξιοπρεπεια τους!

Επισκέπτης
Ιδού και η απόδειξη σ' αυτό που ισχυρίζομαι. Δυστυχώς το σκάνερ μου είναι μόνο για Α4 και δεν παίρνει ολόκληρη τη σελίδα.
Πρόκειται για το πρωτοσέλιδο της φασιστοφυλλάδας του φυλακισμένου Γρηγόρη Μιχαλόπουλου ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, αριθμός φύλλου 1472, Παρασκευή 30 Απριλίου 2004, με τίτλο: "Λιάνα Κανέλλη -  Ζυγίζει για χίλιους άντρες -Ελληνίδα που δεν διστάζει να φτύσει κάθε προδοσία".
Άμα στα λένε αυτά οι φασίστες του Μιχαλόπουλου, κάποιο λάθος έχεις κάνει μάλλον.
σε τι αναφεροταν η εφημεριδα?ποια αποψη της σχολιασε?

Επισκέπτης
Το περιοδικό αυτό (ΝΕΜΕΣΙΣ λέγεται) είναι ολίγον ..ελληναράδικο και τουρκοφαγικό, πάντως. Και όχι στα γνωστά πλαίσια αξιών της αριστεράς που ξέραμε.
Φυσικά είναι δικαίωμα της κυρίας Κανέλλη να εκφράζει τις όποιες απόψεις της, αλλά και η σύμπλευση με τα εθνικιστικά στοιχεία της χώρας μας δεν είναι και ότι το ..διεθνιστικότερον, και εν αντιθέσει με την προμετωπίδα του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ που γράφει "Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε".
Για να μη μιλήσω για την κάλυψη που έχουν προσφέρει αφειδώς οι ακροδεξιοί κύκλοι στην κυρία Κανέλλη.
δεν μπορούμε να κρίνουμε αρνητική την συνεργασία του ΚΚΕ με την Κανέλη, δεν μπορεί κάποιος να απαιτεί η Λιάνα να ασπάζεται εντελώς την ιδεολογική γραμμή του ΚΚΕ αν ήταν έτσι θα ήταν και μέλος του ΚΚΕ ενώ είναι μια συνεργαζόμενη με αυτό που σημαίνει ότι η συνεργασία αυτή βασίζεται σε ένα σταθερό πλαίσιο και χωρίς την φίμωση από το κόμμα του συγκεκριμένου ατόμου.
τώρα για την κάλυψη της από διάφορα ακροδεξιά έντυπα αυτή στην ουσία είναι μια δημαγωγική πράξη για την δημιουργία ρήγματος ανάμεσα σε αυτήν και στο κόμμα κάτι το οποίο δυνάμεις που αυτοπροσδιορίζονται στον χώρο της αριστεράς  το ερμηνεύουν όπως τους συμφέρει για να εκτονώσουν την πίεση που δέχονται από άτομα που ιδεολογικά βρίσκονται στην εξωκοινοβουλευτική αριστερά αλλά όμως έχουν βρει την κατάλληλη στέγη.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ειναι ολα θεμα επιλογων!επελεξε να ειναι σε κομμα της αριστερας και οχι σε καποιο εξουσιας που οι πολιτικοι τους εχουν χασει ακομα και την αξιοπρεπεια τους!
ναι αλλα οχι και να συζηταμε αν η κανελη ειναι το πιο αξιο πολιτικο προσωπο της Ελλαδας......

Επισκέπτης
Ιδού και η απόδειξη σ' αυτό που ισχυρίζομαι. Δυστυχώς το σκάνερ μου είναι μόνο για Α4 και δεν παίρνει ολόκληρη τη σελίδα.
Πρόκειται για το πρωτοσέλιδο της φασιστοφυλλάδας του φυλακισμένου Γρηγόρη Μιχαλόπουλου ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, αριθμός φύλλου 1472, Παρασκευή 30 Απριλίου 2004, με τίτλο: "Λιάνα Κανέλλη -  Ζυγίζει για χίλιους άντρες -Ελληνίδα που δεν διστάζει να φτύσει κάθε προδοσία".
Άμα στα λένε αυτά οι φασίστες του Μιχαλόπουλου, κάποιο λάθος έχεις κάνει μάλλον.
δηλαδή αν μια αριστερίστικη εφημερίδα βγει και γράψει ότι ο Πατακός ήταν επαναστάτης αυτόματα θα τον βαπτίσουμε κομμουνιστή?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
σε τι αναφεροταν η εφημεριδα?ποια αποψη της σχολιασε?
Η εφημερίδα μιλούσε ΓΕΝΙΚΑ για την Κανέλλη.
Και εγώ επιμένω πως το "Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε" (με το οποίο συμφωνώ) και τα δημοσιεύματα της Λιάνας στο ΝΕΜΕΣΙΣ είναι απλώς αντιδιαμετρικά. Με την έννοια οτι δεν μπορείς να είσαι ΚΑΙ εθνικιστής ΚΑΙ διεθνιστής.

Επισκέπτης
ναι αλλα οχι και να συζηταμε αν η κανελη ειναι το πιο αξιο πολιτικο προσωπο της Ελλαδας......
εγω κρινω την κανελλη σαν πολιτικο!παντως το ονοματα που ανεφερες ειναι κλασικα παραδειγματα αποτυχημενων πολιτικων!
Η εφημερίδα μιλούσε ΓΕΝΙΚΑ για την Κανέλλη.
Και εγώ επιμένω πως το "Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε" (με το οποίο συμφωνώ) και τα δημοσιεύματα της Λιάνας στο ΝΕΜΕΣΙΣ είναι απλώς αντιδιαμετρικά. Με την έννοια οτι δεν μπορείς να είσαι ΚΑΙ εθνικιστής ΚΑΙ διεθνιστής.
και ο καρατζαφερης εχει δηλωσει οτι ειναι πιο κομμουνιστης απο τους κομμουνιστες! :2funny: :2funny: :2funny:
δηλαδη η εφημεριδα αυτη συμφωνει με την αποψη της κανελλη ,να ξηλωσουν και να σπασουν οι πολιτες τις χαφιεδοκαμερες?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
δηλαδή αν μια αριστερίστικη εφημερίδα βγει και γράψει ότι ο Πατακός ήταν επαναστάτης αυτόματα θα τον βαπτίσουμε κομμουνιστή?
ΔΕΝ το έχει κάνει όμως καμμιά αριστερίστικη εφημερίδα, ούτε πρόκειται να το κάνει. Και το ξέρεις καλά, Αρίωνα.
Αντιθέτως, θυμάμαι πολύ καλά κάτι άλλα πρωτοσέλιδα του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ (πριν το 1989) που υμνούσαν διάφορα ...περίεργα καθεστώτα. Θέλω να πιστεύω οτι δεν τα ξέχασες, αλλά και οτι κάτι διδάχτηκες απο την πτώση αυτών των καθεστώτων. Που είχαν τόση σχέση με το σοσιαλισμό όσο ο ...Σωκράτης Κόκκαλης με τον πατέρα του.

Επισκέπτης
όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση μήπως το υποτιθέμενο χάιδεμα της φυλλάδας του Μιχαλόπουλου ήταν η αφορμή ώστε τα κόμματα που ανήκουν στον υποτιθέμενο χώρο της αριστεράς να βγάλουν την χολή τους επάνω στο ΚΚΕ? και για ποια αριστερά μιλάμε  υπάρχουν πολλές αριστερές πολιτικές? η μήπως ο όρος αριστερά είναι στο να καλύψουν μερικοί την γύμνια τους οι πολιτικές είναι δύο η με τους εργαζόμενους η με τα μονοπώλια  τελεία και παύλα.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση μήπως το υποτιθέμενο χάιδεμα της φυλλάδας του Μιχαλόπουλου ήταν η αφορμή ώστε τα κόμματα που ανήκουν στον υποτιθέμενο χώρο της αριστεράς να βγάλουν την χολή τους επάνω στο ΚΚΕ? και για ποια αριστερά μιλάμε  υπάρχουν πολλές αριστερές πολιτικές? η μήπως ο όρος αριστερά είναι στο να καλύψουν μερικοί την γύμνια τους οι πολιτικές είναι δύο η με τους εργαζόμενους η με τα μονοπώλια  τελεία και παύλα.
"Υποτιθέμενο" χάϊδεμα της φυλλάδας του Μιχαλόπουλου; Καλά βρε Αρίωνα, δεν πιστεύεις στα μάτια σου; Η μήπως νομίζεις οτι είναι πλαστό;

Επισκέπτης
ΔΕΝ το έχει κάνει όμως καμμιά αριστερίστικη εφημερίδα, ούτε πρόκειται να το κάνει. Και το ξέρεις καλά, Αρίωνα.
Αντιθέτως, θυμάμαι πολύ καλά κάτι άλλα πρωτοσέλιδα του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ (πριν το 1989) που υμνούσαν διάφορα ...περίεργα καθεστώτα. Θέλω να πιστεύω οτι δεν τα ξέχασες, αλλά και οτι κάτι διδάχτηκες απο την πτώση αυτών των καθεστώτων. Που είχαν τόση σχέση με το σοσιαλισμό όσο ο ...Σωκράτης Κόκκαλης με τον πατέρα του.
πχ σαν αυτό που έγραφε ο παράνομος Ριζοσπάστης πριν την 21η Απριλίου 67 για το πραξικόπημα που ετοιμαζόταν και η Αυγή την ημέρα αυτή είχε σαν επικεφαλίδα τα 7 γιατί στην Ελλάδα δεν θα γίνει δικτατορία?

Επισκέπτης
παντως εσυ και ο κοκαλλης τα ιδια κομματα ψηφιζετε  ;) ;)!ελπιζω να καταλαβαινεις κατι απο αυτο!

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
εγω κρινω την κανελλη σαν πολιτικο!παντως το ονοματα που ανεφερες ειναι κλασικα παραδειγματα αποτυχημενων πολιτικων!
λογικη η εμπαθεια σου λογω των πιστευο σου...αλλα αποτυχημενος ο Κακλαμανης?ημαρτον!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
πχ σαν αυτό που έγραφε ο παράνομος Ριζοσπάστης πριν την 21η Απριλίου 67 για το πραξικόπημα που ετοιμαζόταν και η Αυγή την ημέρα αυτή είχε σαν επικεφαλίδα τα 7 γιατί στην Ελλάδα δεν θα γίνει δικτατορία?
Που κολλάει Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ και η ΑΥΓΗ του 1967 με την Λιάνα Κανέλλη και τη φασιστοφυλλάδα του Μιχαλόπουλου το 2004; Ξύνω το κεφάλι μου, αλλά δεν το καταλαβαίνω!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
δεν λέω ότι είναι πλαστό αλλά προβοκατόρικο.
Αν λοιπόν, όπως λες, είναι προβοκατόρικο, το ΚΚΕ που έχει χύσει χιλιάδες τόννους μελάνι για να ξεσκεπάζει τους προβοκάτορες τι έπραξε γι' αυτό;
Θα ήθελα όντως να έχει πράξει κάτι, ειλικρινά. Και να μας το ποστάρεις.

Επισκέπτης
Που κολλάει Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ και η ΑΥΓΗ του 1967 με την Λιάνα Κανέλλη και τη φασιστοφυλλάδα του Μιχαλόπουλου το 2004; Ξύνω το κεφάλι μου, αλλά δεν το καταλαβαίνω!
εσύ μου λες παλαιότερα δημοσιεύματα και εγώ αναφέρομαι σε κάποια δημοσιεύματα παλαιότερα τα οποία εκφράζουν το ένα το ΚΚΕ και το άλλο τον σημερινό ΣΥΝ που προσπαθεί να το παίξει ανάχωμα στης λαϊκές μάζες  που οδεύουν προς το ΚΚΕ εκμεταλλευόμενος  προβοκατόρικα δημοσιεύματα της φυλλάδας του Μιχαλόπουλου. 

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
εσύ μου λες παλαιότερα δημοσιεύματα και εγώ αναφέρομαι σε κάποια δημοσιεύματα παλαιότερα τα οποία εκφράζουν το ένα το ΚΚΕ και το άλλο τον σημερινό ΣΥΝ που προσπαθεί να το παίξει ανάχωμα στης λαϊκές μάζες  που οδεύουν προς το ΚΚΕ εκμεταλλευόμενος  προβοκατόρικα δημοσιεύματα της φυλλάδας του Μιχαλόπουλου. 
Αναφέρθηκε πουθενά η λέξη ΣΥΝ; Μήπως βλέπεις παντού φαντάσματα Αρίωνα;

Επισκέπτης
Αν λοιπόν, όπως λες, είναι προβοκατόρικο, το ΚΚΕ που έχει χύσει χιλιάδες τόννους μελάνι για να ξεσκεπάζει τους προβοκάτορες τι έπραξε γι' αυτό;
Θα ήθελα όντως να έχει πράξει κάτι, ειλικρινά. Και να μας το ποστάρεις.
δηλαδή τι θα κάνει το ΚΚΕ θα βγάλει ανακοίνωση για να την επιδώσει στην Χρυσή Αυγή και να διαψεύδει την φυλλάδα του Μιχαλόπουλου? ο λαός που ξέρει να κρίνει θα κρίνει, άλλωστε το ΚΚΕ δεν είναι ένα ευκαιριακό κόμμα σαν τον ΣΥΝ με ευκαιριακές συμμαχίες που ο μόνος πολιτικός του στόχος είναι η αντί ΚΚΕ πολιτική. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom