You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πού είναι το KKE; οέο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 251
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
inaCcessiBle
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
λιγα εβαλες καλε...χαχαχαχαχα
Την αλλη φορα βαλε περισσοτερα
Τι σημασία έχει? Όπως λέει και ο Αρίωνας, ούτε ταξί δε γεμίζουνε!Μονο που δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι " τουτοι " ( κι οχι τουτος )
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 11
- Like
- 550
- Πόντοι
- 6.045
πλακα κανεις.....
Εγραψες οτι η Κανελη ειναι ο πιο ΑΞΙΟΣ πολιτικος στην Ελλαδα και θες καλυτερο απ αυτην?
επειδη μαλλον δεν καταλαβες την βαρυτητα της λεξης "αξιος" και εννοουσες κατι αλλο θα σου πω προτιστως οτι αξιος ειναι αυτος που εχει κανει εργο κι οχι μπλα μπλα μπλα....τι εργο εκανε η Κανελη...
Αν εννοεις αξιολογος μπορω να σου πω ανωτερους απ αυτην μεχρι και απ την ΝΔ που την σιχαινομαι....
λοιπον περιμενω να μου εναν καλυτερο. αρα με την λογικη την δικη σου, οσοι δεν ειναι στην εξουσια και δεν μπορουν να εκτελεσουν καποιο εργο ειναι για τα μπαζα.
τιποτα δεν ελεγες οπως παντα μπηκες για να κανεις εντυπωση....Παρακάμπτουμε το συμπαθή γάβρο και συνεχίζουμε.
Τι λέγαμε λοιπόν;
εχουν λγικη σειρα αυτα που εβαλα....νυσταζω....και στο τελος κοιμαμαι...λιγα εβαλες καλε...χαχαχαχαχα
Την αλλη φορα βαλε περισσοτερα
αφου κανω τα υπολοιπα στην παπια...
Αποστολος Κακλαμανηςλοιπον περιμενω να μου εναν καλυτερο. αρα με την λογικη την δικη σου, οσοι δεν ειναι στην εξουσια και δεν μπορουν να εκτελεσουν καποιο εργο ειναι για τα μπαζα.
Τηλεμαχος Χυτηρης
Ανδρεας Λοβερδος
και φυσικα δεκαδες αλλοι ειναι πανω απ την Κανελη απλα σου ειπα 2-3 ονοματα που εκτιμω παρα πολυ....η κανελη ειναι στην τελευταια 20αδα των βουλευτων...
Καλημερα σας παιδες,μου ηρθε να βγαλω καποια απωθημενα,και μου ηρθε στις 4 το πρωι
Εχει ερθει ενα μηνυμα ευχαριστο για ολους μας..Μημυμα οπου το πολιτικο συστημα τρωει το πρωτο του βαρυ χαστουκι..
Βλεπουμε τα 2 μεγαλα κομματα να φθινουν,και μαλιστα με απωλειες αρκετων μοναδων..
Αυτο συμβαινει οταν εκμεταλλευεσαι την εμπιστοσυνη των ανθρωπων,που περιμενουν καποια ελαχιστη καλυτερευση στην καθημερινοτητα τους,απεναντειας ομως εισπραττουν τα χειριστα..
Δεν ασχολουμαι με την πολιτικη πλεον,αν και υπηρξα φανατικος ΠΑΣΟΚΟΣ..
Δεν ασχολουμαι,οχι διοτι δεν με αφορουν προβληματα τα οποια βιωνει το μεγαλυτερο μερος του πλυθησμου μας..
Τα βιωνω και γω καθημερινα.Δεν ασχολουμαι,διοτι η πολιτικη εχει χασει το γοητρο της,εχει χασει την πρωτοβουλια της,και τους σκοπους της..
Η πολιτικη εχει μετατραπει σ ενα τηλεοπτικο σηριαλ,και μαλιστα φθηνιαρικο,οπου στοχο εχει να το παρακολουθει ο πολιτης,και να ξεχναει τα τεραστια προβληματα του,τα οποια μονο η πολιτεια μπορει να τα λυσει..
Ενημερωνομαι μεσω του διαδυκτιου και οσο μπορω απο ανεξαρτητες πηγες,και θεωρω προσβολη να παρακολουθω δελτια ειδησεων πολιτικου περιεχομενου,απο ιδιωτικα καναλια και κρατικα,οπως και ν αγοραζω εφημεριδες,διοτι τα θεωρω ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ,και οχι ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ..
Ενα πολυ δυνατο στοιχειο που μ αρεσει σ αυτο το σαιτ ειναι οτι ακους ελευθερες γνωμες,χωρις την υπογραφη του καθε διευθυντη τυπου,και του καθε πολιτικαντη που εχει σκοπο την προπαγανδα..
Τα κομματα πλεον εχουν μετατραπει σε κεντρα εξουσιας,διοτι οι αποφασεις τους,και η τακτικη που θα ασκησουν,ειναι προκαθορισμενες,χωρις περιθωρια πρωτοβουλιας..
Αντιστοιχα εαν ηταν υγιεις δημοκρατικες παραταξεις,θα ειχαν υποκινητη τον λαο που τα ψηφιζει,και θα λειτουργουσαν γι αυτον..
Τα κεντρα εξουσιας δεν λειτουργουν ανεξαρτητα..Αποτελουνται απο το πολιτικο σκελος,το δημοσιογραφικο σκελος,(οπου κανουν προπαγανδα κομματικη στα καναλια οι δημοσιογραφισκοι),το μεγαλοεπιχειρηματικο σκελος,(οπου στηριζει την εκαστοτε κυβερνηση με τις εφημεριδες και τα καναλια),ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΑΦΙΣΕΣ..
Ετσι εχουν καταφερει,ενα ολοκληρο κρατος να στηριζεται πανω σε συμφεροντα,με τον πολιτη να αισθανεται αδυναμος ν αντιμετωπισει τοσα οργανωμενα συμφεροντα..Οσο και να φωναξει η φωνη του δε θ ακουστει..
Ειναι σαν ενα μυρμιγκι μπροστα σ ενα αυτοκινητο την ωρα που παει να το πατησει.
Σκεφτειτε οτι η οποιαδηποτε κομματικη καταγγελια οταν γινεται σε δημοσιογραφους,ειναι σα γινεται στο πολιτικο κομμα που το αφορα
Αντε να βρεις το δικιο σου..
Τωρα ομως που οι ιστορικες μνημες δεν ειναι αρκετες ωστε να κρατησουν ψηφοφορους οπως με το ΠΑΣΟΚ(το πασοκ εφερε την δημοκρατια,και μαλακιες),τωρα που οι νεες γενιες ειναι αντιδραστικες,και εχουν παρει χαμπαρι ποσο ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ειναι οι πολιτικοι μας,να δω εαν θα μπορεσουν να επιβαλλουν σ εμας το καθεστως του τυπου- ΔΟΥΛΕΥΕ ΨΗΦΙΖΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ..Να ξερουν οτι πλεον τελειωσαν τα ψεμματα..
Ισως να υπαρχουν και ηθικοι ανθρωποι μεσα στην Βουλη..Ομως θα ασκησουν κριτικη μεχρι εκει που τους επιτρεπουν οι Αρχηγοι τους..Θ ασκησουν αντιπολιτευση μεχρι εκει που τους επιβαλλει ο Αρχηγος τους..Θα παρουν πρωτοβουλια σε πολυ μικρα ζητηματα,διοτι αν πανε να χαλασουν μεγαλα συμφεροντα θα πανε σπιτι τους.
ΚΑΜΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ
Σε ολα τα οικονομικα σκανδαλα ειναι εμπλεκομενα ατομα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ,γιατι στην ουσια εχουν κοινα συμφεροντα και κοινο σκοπο..
Και για να αποφυγω οποια επιθεση δεν ειμαι ουτε ΚΚΕ το οποιο το θεωρω απλα ουτοπικο κομμα,αφου οι ιδεες του ειναι σαν τα σκουριασμενα καγκελα της πολυκατοικιας μου..
ΑΥΤΑ...ξεσκασα...
Εχει ερθει ενα μηνυμα ευχαριστο για ολους μας..Μημυμα οπου το πολιτικο συστημα τρωει το πρωτο του βαρυ χαστουκι..
Βλεπουμε τα 2 μεγαλα κομματα να φθινουν,και μαλιστα με απωλειες αρκετων μοναδων..
Αυτο συμβαινει οταν εκμεταλλευεσαι την εμπιστοσυνη των ανθρωπων,που περιμενουν καποια ελαχιστη καλυτερευση στην καθημερινοτητα τους,απεναντειας ομως εισπραττουν τα χειριστα..
Δεν ασχολουμαι με την πολιτικη πλεον,αν και υπηρξα φανατικος ΠΑΣΟΚΟΣ..
Δεν ασχολουμαι,οχι διοτι δεν με αφορουν προβληματα τα οποια βιωνει το μεγαλυτερο μερος του πλυθησμου μας..
Τα βιωνω και γω καθημερινα.Δεν ασχολουμαι,διοτι η πολιτικη εχει χασει το γοητρο της,εχει χασει την πρωτοβουλια της,και τους σκοπους της..
Η πολιτικη εχει μετατραπει σ ενα τηλεοπτικο σηριαλ,και μαλιστα φθηνιαρικο,οπου στοχο εχει να το παρακολουθει ο πολιτης,και να ξεχναει τα τεραστια προβληματα του,τα οποια μονο η πολιτεια μπορει να τα λυσει..
Ενημερωνομαι μεσω του διαδυκτιου και οσο μπορω απο ανεξαρτητες πηγες,και θεωρω προσβολη να παρακολουθω δελτια ειδησεων πολιτικου περιεχομενου,απο ιδιωτικα καναλια και κρατικα,οπως και ν αγοραζω εφημεριδες,διοτι τα θεωρω ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ,και οχι ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ..
Ενα πολυ δυνατο στοιχειο που μ αρεσει σ αυτο το σαιτ ειναι οτι ακους ελευθερες γνωμες,χωρις την υπογραφη του καθε διευθυντη τυπου,και του καθε πολιτικαντη που εχει σκοπο την προπαγανδα..
Τα κομματα πλεον εχουν μετατραπει σε κεντρα εξουσιας,διοτι οι αποφασεις τους,και η τακτικη που θα ασκησουν,ειναι προκαθορισμενες,χωρις περιθωρια πρωτοβουλιας..
Αντιστοιχα εαν ηταν υγιεις δημοκρατικες παραταξεις,θα ειχαν υποκινητη τον λαο που τα ψηφιζει,και θα λειτουργουσαν γι αυτον..
Τα κεντρα εξουσιας δεν λειτουργουν ανεξαρτητα..Αποτελουνται απο το πολιτικο σκελος,το δημοσιογραφικο σκελος,(οπου κανουν προπαγανδα κομματικη στα καναλια οι δημοσιογραφισκοι),το μεγαλοεπιχειρηματικο σκελος,(οπου στηριζει την εκαστοτε κυβερνηση με τις εφημεριδες και τα καναλια),ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΑΦΙΣΕΣ..
Ετσι εχουν καταφερει,ενα ολοκληρο κρατος να στηριζεται πανω σε συμφεροντα,με τον πολιτη να αισθανεται αδυναμος ν αντιμετωπισει τοσα οργανωμενα συμφεροντα..Οσο και να φωναξει η φωνη του δε θ ακουστει..
Ειναι σαν ενα μυρμιγκι μπροστα σ ενα αυτοκινητο την ωρα που παει να το πατησει.
Σκεφτειτε οτι η οποιαδηποτε κομματικη καταγγελια οταν γινεται σε δημοσιογραφους,ειναι σα γινεται στο πολιτικο κομμα που το αφορα
Αντε να βρεις το δικιο σου..
Τωρα ομως που οι ιστορικες μνημες δεν ειναι αρκετες ωστε να κρατησουν ψηφοφορους οπως με το ΠΑΣΟΚ(το πασοκ εφερε την δημοκρατια,και μαλακιες),τωρα που οι νεες γενιες ειναι αντιδραστικες,και εχουν παρει χαμπαρι ποσο ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ειναι οι πολιτικοι μας,να δω εαν θα μπορεσουν να επιβαλλουν σ εμας το καθεστως του τυπου- ΔΟΥΛΕΥΕ ΨΗΦΙΖΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ..Να ξερουν οτι πλεον τελειωσαν τα ψεμματα..
Ισως να υπαρχουν και ηθικοι ανθρωποι μεσα στην Βουλη..Ομως θα ασκησουν κριτικη μεχρι εκει που τους επιτρεπουν οι Αρχηγοι τους..Θ ασκησουν αντιπολιτευση μεχρι εκει που τους επιβαλλει ο Αρχηγος τους..Θα παρουν πρωτοβουλια σε πολυ μικρα ζητηματα,διοτι αν πανε να χαλασουν μεγαλα συμφεροντα θα πανε σπιτι τους.
ΚΑΜΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ
Σε ολα τα οικονομικα σκανδαλα ειναι εμπλεκομενα ατομα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ,γιατι στην ουσια εχουν κοινα συμφεροντα και κοινο σκοπο..
Και για να αποφυγω οποια επιθεση δεν ειμαι ουτε ΚΚΕ το οποιο το θεωρω απλα ουτοπικο κομμα,αφου οι ιδεες του ειναι σαν τα σκουριασμενα καγκελα της πολυκατοικιας μου..
ΑΥΤΑ...ξεσκασα...
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 11
- Like
- 550
- Πόντοι
- 6.045
Αποστολος Κακλαμανης
Τηλεμαχος Χυτηρης
Ανδρεας Λοβερδος
και φυσικα δεκαδες αλλοι ειναι πανω απ την Κανελη απλα σου ειπα 2-3 ονοματα που εκτιμω παρα πολυ....η κανελη ειναι στην τελευταια 20αδα των βουλευτων...
δεν μου λες ομως τι εργο εκτελουνε και ειναι καλυτεροι απο την λιανα?
επειδη μου λες πως τους εκτιμας αυτους τους 3. και επειδη τον λοβερδο τον εχω για μεγαλο καραγκιοζη δεν πιστευω να σ'αρεσε αν σε ελεγα πως γραφεις χοντρες μαλακιες. ετσι δεν ειναι?
Επισκέπτης
καλημέρα φίλοι μου, δεν μου αρέσει να βλέπω Έλληνες πολίτες την σημερινή εποχή να τσακώνονται για το αν ο Α η Β πολιτικός είναι καλύτερος και το αν αυτός είναι ικανός να σώσει την Ελλάδα.δεν μου λες ομως τι εργο εκτελουνε και ειναι καλυτεροι απο την λιανα?
επειδη μου λες πως τους εκτιμας αυτους τους 3. και επειδη τον λοβερδο τον εχω για μεγαλο καραγκιοζη δεν πιστευω να σ'αρεσε αν σε ελεγα πως γραφεις χοντρες μαλακιες. ετσι δεν ειναι?
σήμερα βρισκόμαστε στο 2008 πρώτη δεκαετία του 21 πρώτου αιώνα και πρέπει να δούμε την διαφορετικότητα του σε σχέση με τον 20ο που ήταν αιώνας συνταρακτικών αλλαγών που άλλες πέτυχαν και άλλες απέτυχαν.
ο 20ος αιώνας ήταν ο αιώνας της μοναξιάς της ατομικής πρωτοβουλίας, ο 21ος αιώνας θα είναι ο αιώνας των πολιτών ο αιώνας της συλλογικότητας, ένας αιώνας που θα πρέπει να μας σηκώσει από την αδράνεια του καναπέ και να μας κάνει ποιο ενεργούς και απαιτητικούς από το σύστημα.
ακούω πολλές φορές άτομα να λένε δεν βαριέσαι εγώ θα αλλάξω τον κόσμο? εμείς πρέπει να δώσουμε της απαντήσει μας (( όλοι μαζί θα αλλάξουμε τον κόσμο, όσο για αυτά τα σταγονίδια που κατά καιρούς μπαίνουν και προκαλούν θα εξαφανισθούν στην δίνη του χρόνου απέναντι σε ένα λαό ενωμένο με κοινούς στόχους) τα λαϊκά προβλήματα και την ευημερία δεν θα μας την φέρει κανείς Καραμανλής,Παπανδρέου,Παπαρήγα, η Αλαβάνος και λοιποί την αλλαγή θα κερδίσουμε εμείς σύσωμοι γιατί απλά τίποτα δεν μας χωρίζει ενώ πολλά μας ενώνουν.
κανενα εργο δεν εκτελουν..Απλα ειναι πολλα σκαλια καλυτεροι απ αυτην που λες....Τι ιδεα εχει η Λιαννα απο πολιτικη ρε φιλε?που και ποτε την απεκτησε?δεν μου λες ομως τι εργο εκτελουνε και ειναι καλυτεροι απο την λιανα?
Ειδικα για τον Λοβερδο που λες ειναι Συνταγματολογος.Ξερεις τι θα πει σε σχεση με την πολιτικη?
Μπορει να εχεις τη γνωμη οτι γραφω χοντρες μαλακιες δεν διαφωνω αλλα ρωτα καποιον που εκτιμας την πολιτικη του εμπιρεια να σου συγκρινει την Κανελη με εναν απ οσους σου ειπα...
Επισκέπτης
εγώ ούτε θα πάρω το μέρος της Λιάνας αλλά και χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον ας πούμε επιστήμονα σαν τον Λομβέρδο που είναι συνταγματολόγος εμένα δεν μου λέει αυτό τίποτα και απόδειξη η ίδια η τηλεόραση που τους τρώμε στην μάπα και αυτοί μεταξύ τους φάσκουν και αντιφάσκουν.κανενα εργο δεν εκτελουν..Απλα ειναι πολλα σκαλια καλυτεροι απ αυτην που λες....Τι ιδεα εχει η Λιαννα απο πολιτικη ρε φιλε?που και ποτε την απεκτησε?
Ειδικα για τον Λοβερδο που λες ειναι Συνταγματολογος.Ξερεις τι θα πει σε σχεση με την πολιτικη?
Μπορει να εχεις τη γνωμη οτι γραφω χοντρες μαλακιες δεν διαφωνω αλλα ρωτα καποιον που εκτιμας την πολιτικη του εμπιρεια να σου συγκρινει την Κανελη με εναν απ οσους σου ειπα...
Οκ ξεχνα πχ οσα εγραψα και απαντησε σ αυτο που ρωτησε ο φιλος΄...εγώ ούτε θα πάρω το μέρος της Λιάνας αλλά και χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον ας πούμε επιστήμονα σαν τον Λομβέρδο που είναι συνταγματολόγος εμένα δεν μου λέει αυτό τίποτα και απόδειξη η ίδια η τηλεόραση που τους τρώμε στην μάπα και αυτοί μεταξύ τους φάσκουν και αντιφάσκουν.
Υπαρχει ποιος αξιος πολιτικος απο την Κανελη?
Επισκέπτης
απάντησα ότι δεν θεωρώ σαν καλύτερη πολιτικό την Κανέλη η Λιάνα το μόνο της προτέρημα είναι ότι έχει καλή γνώση επάνω σε εθνικά θέματα.Οκ ξεχνα πχ οσα εγραψα και απαντησε σ αυτο που ρωτησε ο φιλος΄...
Επισκέπτης
η κανελλη ειναι πολυ μορφωμενη και ξερει να χειριζεται τον προφορικο και γραπτο λογο!καποιοι αλλοι πολιτικοι πετανε διαμαντια!επισης εκδιδει ενα αξιοπρεπεστατο περιοδικο με ενδιαφεροντα αρθρα!και το κυριοτερο τα χωνει αβερτα!δεν κωλωνει πουθενα!αυτο εχει σημασια στον πολιτικο!να μην κανει πισωΟκ ξεχνα πχ οσα εγραψα και απαντησε σ αυτο που ρωτησε ο φιλος΄...
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
O Λαζοπουλος τα ειπε καλα χθες για την αριστερα. Συμφωνω απολυτα. Τα ειχα πει και εγω σε αλλο τοπικ. Θα διαβαζει το βουρδελα φιανεται
Επισκέπτης
πέρα απ όλα αυτά που λες για την πολιτικό Κανέλη δεν επαρκεί ένας πολιτικός στην ηγεσία ενός κόμματος για να δρομολογηθούν λύσεις ανάπτυξης μιας χώρας, ένα κόμμα εξουσίας πρέπει να έχει ένα μεγάλο σύνολο ικανών πολιτικών που να δρουν συλλογικά, και εδώ είναι η αποτυχία του πολιτικού μας συστήματος γιατί απλά τα κόμματα εξουσίας εδώ η πολιτική τους βασίζεται στον ξερόλα αρχηγό και οι υπόλοιποι μέσα στο κόμμα παριστάνουν της γλάστρες.η κανελλη ειναι πολυ μορφωμενη και ξερει να χειριζεται τον προφορικο και γραπτο λογο!καποιοι αλλοι πολιτικοι πετανε διαμαντια!επισης εκδιδει ενα αξιοπρεπεστατο περιοδικο με ενδιαφεροντα αρθρα!και το κυριοτερο τα χωνει αβερτα!δεν κωλωνει πουθενα!αυτο εχει σημασια στον πολιτικο!να μην κανει πισω
Το περιοδικό αυτό (ΝΕΜΕΣΙΣ λέγεται) είναι ολίγον ..ελληναράδικο και τουρκοφαγικό, πάντως. Και όχι στα γνωστά πλαίσια αξιών της αριστεράς που ξέραμε.η κανελλη ειναι πολυ μορφωμενη και ξερει να χειριζεται τον προφορικο και γραπτο λογο!καποιοι αλλοι πολιτικοι πετανε διαμαντια!επισης εκδιδει ενα αξιοπρεπεστατο περιοδικο με ενδιαφεροντα αρθρα!και το κυριοτερο τα χωνει αβερτα!δεν κωλωνει πουθενα!αυτο εχει σημασια στον πολιτικο!να μην κανει πισω
Φυσικά είναι δικαίωμα της κυρίας Κανέλλη να εκφράζει τις όποιες απόψεις της, αλλά και η σύμπλευση με τα εθνικιστικά στοιχεία της χώρας μας δεν είναι και ότι το ..διεθνιστικότερον, και εν αντιθέσει με την προμετωπίδα του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ που γράφει "Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε".
Για να μη μιλήσω για την κάλυψη που έχουν προσφέρει αφειδώς οι ακροδεξιοί κύκλοι στην κυρία Κανέλλη.
Τα χωνει αβερτα και δεν κανει πισω επειδη ποτε δεν θα ειναι σε κομμα εξουσιας..αν βρεθει ποτε σε τετοιο τοτε να δω τα κοτσια της....κι εγω τα χωνω και δεν κανω πισω...αυτα θα λεμε ρε γουρ...η κανελλη ειναι πολυ μορφωμενη και ξερει να χειριζεται τον προφορικο και γραπτο λογο!καποιοι αλλοι πολιτικοι πετανε διαμαντια!επισης εκδιδει ενα αξιοπρεπεστατο περιοδικο με ενδιαφεροντα αρθρα!και το κυριοτερο τα χωνει αβερτα!δεν κωλωνει πουθενα!αυτο εχει σημασια στον πολιτικο!να μην κανει πισω
τεσπα..τα χω σιχαθει τα πολιτικα!
Επισκέπτης
υπαρχει το μελεταω και το διαβαζω!καλο ειναι να κανουμε το πρωτο!το δευτερο ρημα κρυβει κινδυνους οπως το να μην καταλαβουμε τι εχει γραφτει!Το περιοδικό αυτό (ΝΕΜΕΣΙΣ λέγεται) είναι ολίγον ..ελληναράδικο και τουρκοφαγικό, πάντως. Και όχι στα γνωστά πλαίσια αξιών της αριστεράς που ξέραμε.
Φυσικά είναι δικαίωμα της κυρίας Κανέλλη να εκφράζει τις όποιες απόψεις της, αλλά και η σύμπλευση με τα εθνικιστικά στοιχεία της χώρας μας δεν είναι και ότι το ..διεθνιστικότερον, και εν αντιθέσει με την προμετωπίδα του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ που γράφει "Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε".
Για να μη μιλήσω για την κάλυψη που έχουν προσφέρει αφειδώς οι ακροδεξιοί κύκλοι στην κυρία Κανέλλη.
Το περιοδικό αυτό (ΝΕΜΕΣΙΣ λέγεται) είναι ολίγον ..ελληναράδικο και τουρκοφαγικό, πάντως. Και όχι στα γνωστά πλαίσια αξιών της αριστεράς που ξέραμε.
Ιδού και η απόδειξη σ' αυτό που ισχυρίζομαι. Δυστυχώς το σκάνερ μου είναι μόνο για Α4 και δεν παίρνει ολόκληρη τη σελίδα.
Πρόκειται για το πρωτοσέλιδο της φασιστοφυλλάδας του φυλακισμένου Γρηγόρη Μιχαλόπουλου ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, αριθμός φύλλου 1472, Παρασκευή 30 Απριλίου 2004, με τίτλο: "Λιάνα Κανέλλη - Ζυγίζει για χίλιους άντρες -Ελληνίδα που δεν διστάζει να φτύσει κάθε προδοσία".
Άμα στα λένε αυτά οι φασίστες του Μιχαλόπουλου, κάποιο λάθος έχεις κάνει μάλλον.
Συνημμένα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 990
- Απαντήσεις
- 45
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 74