Νέα

Πού είναι το KKE; οέο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 251
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
μιλανε ολοι, μιλανε κι οι...
Τώρα μου κανες τα μουτρα κρεας. Αληθεια ποσο χρονων είσαι; Αν η επόμενη ατάκα σου είναι " παρ τον παπά " θα πρεπε να σουν στο κρεβατι σου. Έχεις σχολειο αυριο.

OP
OP
Pradadevil

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Xaxaxaxa επιχειρηματα δεν εχουμε και το ρίχνουμε στη κοροιδια?ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
484
Πόντοι
6.045
Η Κανελη πιο αξιος πολιτικος της Ελλαδας.....
Επεσα ξερος....Εχω διαβασει του κοσμου τις μαλακιες εδω μεσα αλλα αυτη ηταν η μεγαλυτερη.....κι αμφιβαλω αν θα διαβασω μεγαλυτερη!!!

μπορεις σε παρακαλω να μου εξηγισεις γιατι θεωρεις ΤΟΣΟ μεγαλη μαλακια αυτο που ειπα? εδω και καιρο οτι λογικο εχω ακουσει, απο την κανελη ακουσα. πες μου εσυ που την διαφορετικη αποψη προς εσε θεωρεις μαλακια εναν καλυτερο απο αυτην

Επισκέπτης
τελικα οι τανες ανοιγουν θεματα και στα πολιτικα  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:!

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Τώρα μου κανες τα μουτρα κρεας. Αληθεια ποσο χρονων είσαι; Αν η επόμενη ατάκα σου είναι " παρ τον παπά " θα πρεπε να σουν στο κρεβατι σου. Έχεις σχολειο αυριο.
κι εσυ εχεις να κανεις πιατσα

Επισκέπτης
ρε καρα φασιστρώνια ούτε το πίσω κάθισμα σε ταξί δεν γεμίζεται.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
καλα τι μαλακιες λεει? εχει σπστικη φωνη λεει για μια ταινια. μιλαει για την κομουνιστικη κινα. καλα ρε οργιο τι σχεση εχει η κινα με τον κομουνισμο? η μεγαλυτερη πλεον καπιταλιστικη δυναμη παει να γινει. κλειστε τον ΜΕΣΑ!!!!! 

Δυστυχώς συχνό το φαινόμενο. Κομμουνιστές να μεταλλάσσονται σε γιγάντια καπιταλιστικά τέρατα.

Που πάει αυτός ο κόσμος? (για να ενισχύσω και τους προβληματισμούς του Tipos  :2funny:)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
μπορεις σε παρακαλω να μου εξηγισεις γιατι θεωρεις ΤΟΣΟ μεγαλη μαλακια αυτο που ειπα? εδω και καιρο οτι λογικο εχω ακουσει, απο την κανελη ακουσα. πες μου εσυ που την διαφορετικη αποψη προς εσε θεωρεις μαλακια εναν καλυτερο απο αυτην
πλακα κανεις.....
Εγραψες οτι η Κανελη ειναι ο πιο ΑΞΙΟΣ πολιτικος στην Ελλαδα και θες καλυτερο απ αυτην?
επειδη μαλλον δεν καταλαβες την βαρυτητα της λεξης "αξιος" και εννοουσες κατι αλλο θα σου πω προτιστως οτι αξιος ειναι αυτος που εχει κανει εργο κι οχι μπλα μπλα μπλα....τι εργο εκανε η Κανελη...
Αν εννοεις αξιολογος μπορω να σου πω ανωτερους απ αυτην μεχρι και απ την ΝΔ που την σιχαινομαι....

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Ρε taratsa αντι να ποσταρεις για την "αυτοαναφλεξη" και τα χελιδονοψαρα, δεν ψαχνεις να βρεις απο που ξεφυτρωνουν ολοι αυτοι οι κλωνοι του λακη? Αχρηστη μεν, ενδιαφερουσα δε πληροφορια.

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
ωραιο βιντεο... μεχρι και το Ζαχαριαδη  τον τερψιπρωκτο δειχνει και τον Αρη τον... ΑΝΙΚΑΝΟ για φικι φικι! χααχαχαχαχαχαχαχα!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
πλακα κανεις.....
Εγραψες οτι η Κανελη ειναι ο πιο ΑΞΙΟΣ πολιτικος στην Ελλαδα και θες καλυτερο απ αυτην?
επειδη μαλλον δεν καταλαβες την βαρυτητα της λεξης "αξιος" και εννοουσες κατι αλλο θα σου πω προτιστως οτι αξιος ειναι αυτος που εχει κανει εργο κι οχι μπλα μπλα μπλα....τι εργο εκανε η Κανελη...
Αν εννοεις αξιολογος μπορω να σου πω ανωτερους απ αυτην μεχρι και απ την ΝΔ που την σιχαινομαι....

Και να θυμίσουμε, η Κανέλλη δεν είναι και άσχετη με την ΝΔ.

Επισκέπτης
ο κοσμος απογοητευτηκε απο Ν.Δ -ΠΑΣΟΚ και στραφηκε στην αριστερα(ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ)!αυτο εχει σαν αποτελεσμα να ενοχληθουν ορισμενοι!!η λυση ειναι  μια!!ΞΥΔΙ!

Επισκέπτης
Ρε taratsa αντι να ποσταρεις για την "αυτοαναφλεξη" και τα χελιδονοψαρα, δεν ψαχνεις να βρεις απο που ξεφυτρωνουν ολοι αυτοι οι κλωνοι του λακη? Αχρηστη μεν, ενδιαφερουσα δε πληροφορια.
έβρεχε και βγήκαν τα σαλιγκάρια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom