Επισκέπτης
τον Λιακόπουλο ξεχάσατε.Τι είναι Κομουνισμός και πως λειτουργεί
τον Λιακόπουλο ξεχάσατε.Τι είναι Κομουνισμός και πως λειτουργεί
Τώρα μου κανες τα μουτρα κρεας. Αληθεια ποσο χρονων είσαι; Αν η επόμενη ατάκα σου είναι " παρ τον παπά " θα πρεπε να σουν στο κρεβατι σου. Έχεις σχολειο αυριο.μιλανε ολοι, μιλανε κι οι...
Η Κανελη πιο αξιος πολιτικος της Ελλαδας.....
Επεσα ξερος....Εχω διαβασει του κοσμου τις μαλακιες εδω μεσα αλλα αυτη ηταν η μεγαλυτερη.....κι αμφιβαλω αν θα διαβασω μεγαλυτερη!!!
κι εσυ εχεις να κανεις πιατσαΤώρα μου κανες τα μουτρα κρεας. Αληθεια ποσο χρονων είσαι; Αν η επόμενη ατάκα σου είναι " παρ τον παπά " θα πρεπε να σουν στο κρεβατι σου. Έχεις σχολειο αυριο.
Χαχαχα, καλό μου άρεσε, χαχαχα
κι εσυ εχεις να κανεις πιατσα
αριστεροι με δεξιες τσεπες
καλα τι μαλακιες λεει? εχει σπστικη φωνη λεει για μια ταινια. μιλαει για την κομουνιστικη κινα. καλα ρε οργιο τι σχεση εχει η κινα με τον κομουνισμο? η μεγαλυτερη πλεον καπιταλιστικη δυναμη παει να γινει. κλειστε τον ΜΕΣΑ!!!!!
πλακα κανεις.....μπορεις σε παρακαλω να μου εξηγισεις γιατι θεωρεις ΤΟΣΟ μεγαλη μαλακια αυτο που ειπα? εδω και καιρο οτι λογικο εχω ακουσει, απο την κανελη ακουσα. πες μου εσυ που την διαφορετικη αποψη προς εσε θεωρεις μαλακια εναν καλυτερο απο αυτην
Τοτε δε θα χαν έδρα στη βουλή!!Παλι εκτέθηκεςρε καρα φασιστρώνια ούτε το πίσω κάθισμα σε ταξί δεν γεμίζεται.
πλακα κανεις.....
Εγραψες οτι η Κανελη ειναι ο πιο ΑΞΙΟΣ πολιτικος στην Ελλαδα και θες καλυτερο απ αυτην?
επειδη μαλλον δεν καταλαβες την βαρυτητα της λεξης "αξιος" και εννοουσες κατι αλλο θα σου πω προτιστως οτι αξιος ειναι αυτος που εχει κανει εργο κι οχι μπλα μπλα μπλα....τι εργο εκανε η Κανελη...
Αν εννοεις αξιολογος μπορω να σου πω ανωτερους απ αυτην μεχρι και απ την ΝΔ που την σιχαινομαι....
έβρεχε και βγήκαν τα σαλιγκάρια.Ρε taratsa αντι να ποσταρεις για την "αυτοαναφλεξη" και τα χελιδονοψαρα, δεν ψαχνεις να βρεις απο που ξεφυτρωνουν ολοι αυτοι οι κλωνοι του λακη? Αχρηστη μεν, ενδιαφερουσα δε πληροφορια.