Νέα

Πού είναι το KKE; οέο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 251
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
δηλαδή τι θα κάνει το ΚΚΕ θα βγάλει ανακοίνωση για να την επιδώσει στην Χρυσή Αυγή και να διαψεύδει την φυλλάδα του Μιχαλόπουλου? ο λαός που ξέρει να κρίνει θα κρίνει, άλλωστε το ΚΚΕ δεν είναι ένα ευκαιριακό κόμμα σαν τον ΣΥΝ με ευκαιριακές συμμαχίες που ο μόνος πολιτικός του στόχος είναι η αντί ΚΚΕ πολιτική. 
Άντε πάλι με τον ΣΥΝ, μιλάμε σου έχει γίνει ψύχωση.
Κατά τα άλλα, δεν πήρα απάντηση.

Επισκέπτης
Αναφέρθηκε πουθενά η λέξη ΣΥΝ; Μήπως βλέπεις παντού φαντάσματα Αρίωνα;
μα λέω αυτό που εκφράζει το κάθε έντυπο εσύ αν δεν είσαι ΣΥΝ γιατί κόπτεσαι? εγώ έχω μάθει να τα λέω όπως είναι τα πράγματα και αν σήμερα υπάρχει μια πολιτική δύναμη στον τόπο που κάνει αντίΚΚΕ πολιτική είναι ο ΣΥΝ και ειδικά τα τελευταία χρόνια που το υποτιθέμενο έτερο αριστερό  κόμμα το ΠΑΣΟΚ έχει χάσει την αξιοπιστία του.
και αν σήμερα υπάρχει ένα κόμμα που έχει την αμέριστη συμπαράσταση των ΜΜΕ και των διαπλεκόμενων είναι ο ΣΥΝ.

Επισκέπτης
Άντε πάλι με τον ΣΥΝ, μιλάμε σου έχει γίνει ψύχωση.
Κατά τα άλλα, δεν πήρα απάντηση.
το ΚΚΕ δεν ασχολείται με προβοκάτορες δεν αναλώνει την πολιτική του σε ανακοινώσεις αλλά υπάρχουν πολύ ποιο σπουδαία πράγματα να ασχοληθεί, οι δημόσιες σχέσεις είναι για άλλους.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
προδοτες εγκληματιες δεν ειναι οι κομουνιστες. συγκρητικα ειναι οι πιο "καθαροι πολιτικοι". αλλα το μονο τους κακο ειναι πως ειναι πολυ ρομαντικοι και σε αυτη την εποχη θελουμε ρεαλιστες. μην ξεχνας πως εκει ειναι για μενα ο πιο αξιος πολιτικος στην ελλαδα για μενα. η λιανα κανελη. αν αυτη ηταν γραματεας τοτε θα ψηφιζαν πολλοι κκε

Θα γινει

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
μα λέω αυτό που εκφράζει το κάθε έντυπο εσύ αν δεν είσαι ΣΥΝ γιατί κόπτεσαι? εγώ έχω μάθει να τα λέω όπως είναι τα πράγματα και αν σήμερα υπάρχει μια πολιτική δύναμη στον τόπο που κάνει αντίΚΚΕ πολιτική είναι ο ΣΥΝ και ειδικά τα τελευταία χρόνια που το υποτιθέμενο έτερο αριστερό  κόμμα το ΠΑΣΟΚ έχει χάσει την αξιοπιστία του.
και αν σήμερα υπάρχει ένα κόμμα που έχει την αμέριστη συμπαράσταση των ΜΜΕ και των διαπλεκόμενων είναι ο ΣΥΝ.
Εγώ σου μιλάω για συγκεκριμένα δημοσιεύματα φασιστοφυλλάδων και εσύ μου το γυρνάς στο ΣΥΝ. Ο καθείς με τις νευρώσεις του.
Αν όμως σου παραθέσω συγκεκριμένα δείγματα της γραφής της κυρίας Κανέλλη απο το περιοδικό της, που τύφλα νά χει ο ΣΤΟΧΟΣ σε τουρκοφαγισμό, τι θα μου πεις;
Επίσης, δεν μου απάντησες για τους ύμνους του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ σε καθεστώτα σαν της Βόρειας Κορέας, ας πούμε. Για να μην πάω πιο παλιά και θυμηθώ την Ανατολική Γερμανία και τη Στάζι. Το ΚΚΕ έχει θέση γι' αυτά τα καθεστώτα; Κι αν ναι, ποια είναι αυτή?
Αλλά να μου απαντήσεις σαν άνθρωπος, όχι σαν τσιτάτο. Ήταν καλά, ας πούμε, αυτά τα καθεστώτα; Προσέφεραν στην υπόθεση της άρσης της εκμετάλλευσης ανθρώπου απο άνθρωπο; Η μήπως δυσφήμησαν την έννοια του σοσιαλισμού, για την οποία πέθαναν εκατομμύρια άνθρωποι; (Και όχι για το Στάλιν η τον Πολ Ποτ βέβαια).

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
πχ σαν αυτό που έγραφε ο παράνομος Ριζοσπάστης πριν την 21η Απριλίου 67 για το πραξικόπημα που ετοιμαζόταν και η Αυγή την ημέρα αυτή είχε σαν επικεφαλίδα τα 7 γιατί στην Ελλάδα δεν θα γίνει δικτατορία?

Πολύ φοβάμαι ότι τα έχεις κάνει λίγο σαλάτα.

Η Αυγή το 1967 ήταν η εφημερίδα της ΕΔΑ
Και αν δεν θυμάσαι από το 1958, χρονιά που το ΚΚΕ αποφάσισε να διαλύσει όλες τις παράνομες οργανώσεις του και τα στελέχη του να ενταχθούν στην ΕΔΑ, οι συντάκτες της Αυγής ήταν μέλη του Κόμματος.

Μέσα όμως στο αντανακλαστικό μίσος σου για τον ΣΥΝ μπέρδεψες το τώρα με το τότε.

Επισκέπτης
Πολύ φοβάμαι ότι τα έχεις κάνει λίγο σαλάτα.

Η Αυγή το 1967 ήταν η εφημερίδα της ΕΔΑ
Και αν δεν θυμάσαι από το 1958, χρονιά που το ΚΚΕ αποφάσισε να διαλύσει όλες τις παράνομες οργανώσεις του και τα στελέχη του να ενταχθούν στην ΕΔΑ, οι συντάκτες της Αυγής ήταν μέλη του Κόμματος.

Μέσα όμως στο αντανακλαστικό μίσος σου για τον ΣΥΝ μπέρδεψες το τώρα με το τότε.
η ΑΥΓΗ φίλε ελέγχονταν από τα μετ έπειτα στελέχη του λεγόμενου  ΚΚΕ εσ.  και στην συνέχεια αυτούς που κράτησαν τον ΣΥΝ μετά την διάσπαση του και αποχώρηση του ΚΚΕ από αυτών.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
η ΑΥΓΗ φίλε ελέγχονταν από τα μετ έπειτα στελέχη του λεγόμενου  ΚΚΕ εσ.  και στην συνέχεια αυτούς που κράτησαν τον ΣΥΝ μετά την διάσπαση του και αποχώρηση του ΚΚΕ από αυτών.
Κολλάει κάπου αυτό με τον "έρωτα" μεταξύ ακροδεξιών και Λιάνας Κανέλλη;

kokoss

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
ΚΚΕ: Η καταστροφή του κόσμου θα γίνει το Σάββατο 19 του μηνός, πορεία διαμαρτηρίας την Τετάρτη 23, συγκέντρση 9 η ώρα στα Προπύλαια.

Koltsidas

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2006
Like
21
Πόντοι
0
Κ.Κ.Ε. = Κόμμα Καθαρμάτων Ελλάδος

Xcp41

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Η αλήθεια είναι ότι τους περισσότερους ρουφίανους στην Ιστορία τους είχαν οι κομμούνιστες.
Μην πουμε για την καταστροφή που έφεραν στις χώρες που είχαν επικρατήσει.Εξαιτίας τους  οδηγήθηκαν στην πορνεία τόσες κοπέλες απο Ρωσία και γενικά Ανατολικό Μπλοκ.

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Η αλήθεια είναι ότι τους περισσότερους ρουφίανους στην Ιστορία τους είχαν οι κομμούνιστες.
Μην πουμε για την καταστροφή που έφεραν στις χώρες που είχαν επικρατήσει.Εξαιτίας τους  οδηγήθηκαν στην πορνεία τόσες κοπέλες απο Ρωσία και γενικά Ανατολικό Μπλοκ.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
σε ολα τα σκανδαλα των τελευταιων ετων στο επικεντρο βρισκεται το κκε και η κανελλη  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom