μα λέω αυτό που εκφράζει το κάθε έντυπο εσύ αν δεν είσαι ΣΥΝ γιατί κόπτεσαι? εγώ έχω μάθει να τα λέω όπως είναι τα πράγματα και αν σήμερα υπάρχει μια πολιτική δύναμη στον τόπο που κάνει αντίΚΚΕ πολιτική είναι ο ΣΥΝ και ειδικά τα τελευταία χρόνια που το υποτιθέμενο έτερο αριστερό κόμμα το ΠΑΣΟΚ έχει χάσει την αξιοπιστία του.
και αν σήμερα υπάρχει ένα κόμμα που έχει την αμέριστη συμπαράσταση των ΜΜΕ και των διαπλεκόμενων είναι ο ΣΥΝ.
Εγώ σου μιλάω για συγκεκριμένα δημοσιεύματα φασιστοφυλλάδων και εσύ μου το γυρνάς στο ΣΥΝ. Ο καθείς με τις νευρώσεις του.
Αν όμως σου παραθέσω συγκεκριμένα δείγματα της γραφής της κυρίας Κανέλλη απο το περιοδικό της, που τύφλα νά χει ο ΣΤΟΧΟΣ σε τουρκοφαγισμό, τι θα μου πεις;
Επίσης, δεν μου απάντησες για τους ύμνους του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ σε καθεστώτα σαν της Βόρειας Κορέας, ας πούμε. Για να μην πάω πιο παλιά και θυμηθώ την Ανατολική Γερμανία και τη Στάζι. Το ΚΚΕ έχει θέση γι' αυτά τα καθεστώτα; Κι αν ναι, ποια είναι αυτή?
Αλλά να μου απαντήσεις σαν άνθρωπος, όχι σαν τσιτάτο. Ήταν καλά, ας πούμε, αυτά τα καθεστώτα; Προσέφεραν στην υπόθεση της άρσης της εκμετάλλευσης ανθρώπου απο άνθρωπο; Η μήπως δυσφήμησαν την έννοια του σοσιαλισμού, για την οποία πέθαναν εκατομμύρια άνθρωποι; (Και όχι για το Στάλιν η τον Πολ Ποτ βέβαια).