Νέα

Πού είναι το αεροπλάνο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 801
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Τωρα η Ουκρανοι υποστηριζουν οτι εχουν υποκλεψει συνομιλια του αρχηγου των ανταρτων που παραδεχεται οτι το ριξανε αυτοι...
ανεβασαν μαλιστα και την συνομιλια στο YouTube...
Το περιεργο ειναι οτι η συνομιλια "ανεβηκε" 16 του μηνος...
το αεροπλανο επεσε χτες στις 17 του μηνος....  :think:
το βιντεο σβηστηκε.... αλλα προλαβαν και το "κατεβασαν" γυρω στα 800 ατομα...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Τωρα η Ουκρανοι υποστηριζουν οτι εχουν υποκλεψει συνομιλια του αρχηγου των ανταρτων που παραδεχεται οτι το ριξανε αυτοι...
ανεβασαν μαλιστα και την συνομιλια στο YouTube...
Το περιεργο ειναι οτι η συνομιλια "ανεβηκε" 16 του μηνος...
το αεροπλανο επεσε χτες στις 17 του μηνος....  :think:
το βιντεο σβηστηκε.... αλλα προλαβαν και το "κατεβασαν" γυρω στα 800 ατομα...

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Δυστυχως καποιοι ηγετες κρατων και καποια κρατικα παπαγαλακια ξεκινησαν την προπαγανδα εις βαρος αθωων ανθρωπων που ειχαν φριχτο και βιαιο θανατο.
Αν θελουν να βρουνε κατι που τους συμφερει το βρισκουν
Αν δεν θελουν προσαρμοζουν την πολιτικη τους οπως τους προσταζει το συμφερον τους !!!

Ελπιζω τις επομενες ημερες να βρουνε και να συμφωνησουνε ποιος το εκανε και να πληρωσουν οσοι ευθυνονται !!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εγω πιστευω οτι το αεροπλανο που χαθηκε τοσυς μηνες πριν στη μαλαισια ειναι αυτο που ριξανε χθες και το κανανε για να καλυψουν τα ιχνη τους.Αυτοι καναν πειραματα μαλλον με το αεροπλανο με το χωροχρονικο συνεχες και τετοια περιεργα.Τωρα κανεις δεν ψαχνει το αεροπλανο στη μαλαισια
τυπε λες να επεσαν σε καμια μαυρη τρουπα? :think:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
αυτην την συνομιλια με τον Greek την ειδα κ εγω πριν απο μια εβδομαδα..Δυο στρατιωτες ο ενας με το παρατσουκλι Greek (πιθανως Ελληνικης καταγωγης) και ο αλλος με το παρατσουκλι "Κιρπιτς" (που σημαινει "τουβλο"  :grin: ) ειδαν ενα ουκρανικο Σουκχοι να χαμηλωνει για να βομβαρδισει και αδειασαν τις γεμιστηρες τους προσπαθωντας να το πετυχουν.Τελικα το πετυχε ο "Κιρπιτς" και το εριξε... κωλοφαρδια...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αυτην την συνομιλια με τον Greek την ειδα κ εγω πριν απο μια εβδομαδα..Δυο στρατιωτες ο ενας με το παρατσουκλι Greek (πιθανως Ελληνικης καταγωγης) και ο αλλος με το παρατσουκλι "Κιρπιτς" (που σημαινει "τουβλο"  :grin: ) ειδαν ενα ουκρανικο Σουκχοι να χαμηλωνει για να βομβαρδισει και αδειασαν τις γεμιστηρες τους προσπαθωντας να το πετυχουν.Τελικα το πετυχε ο "Κιρπιτς" και το εριξε... κωλοφαρδια...
οπου μαλακια θα υπαρχει και ενας ελληνας τυπε
εστω και σαν παρατσουκλι :grin:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
κατσε να δεις βρηκα και φωτο τους.... δειτε μουτρα...

Συνημμένα

• hqdefault.jpg
    hqdefault.jpg
    22,4 KB · Εμφανίσεις: 20

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Περασαμε απο την επιστημονικη φαντασια στην σκετη φαντασια βλεπω. Καλα παει.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Εσυ τωρα τι ζορι τραβας...??? Θες να ανεβασω την συνεντευξη κ να το βουλωσεις???
Να ανεβασεις τι? Τη φωνη ενος ακυρου που να λεει οτι κατερριψε συγχρονο CAS αεροσκαφος με 1 γεμιστηρα απο το καλασνικοφ του? Οχι τυπε, μη σε βαζω και ψαχνεις. Θες να σου ανεβασω εγω μια δικια μου συνεντευξη για το πως ξεκωλιασα τη Στικουδη? Νομιζω πιο ενδιαφερον θα εχει...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Να ανεβασεις τι? Τη φωνη ενος ακυρου που να λεει οτι κατερριψε συγχρονο CAS αεροσκαφος με 1 γεμιστηρα απο το καλασνικοφ του? Οχι τυπε, μη σε βαζω και ψαχνεις. Θες να σου ανεβασω εγω μια δικια μου συνεντευξη για το πως ξεκωλιασα τη Στικουδη? Νομιζω πιο ενδιαφερον θα εχει...
Τι περιμενουμε?  :2funny: :2funny:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ασε που αυτα που περιγραφεις δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που ακουγονται στο βιντεο. Μα καμια. Ποιος θα σε παρει σοβαρα ρε τυπε, ειλικρινα? Ασε λεμε, μην κουραζεσαι, ειναι και Παρασκευη βραδυ.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Δηλαδη αν περναει ενα στα 100 μετρα δεν πεφτει με το ΑΚ??? δεν ειπα οτι θα το ριξεις χιλιες φορες... αλλα 1/1000 θα πεσει...
και ετσι για την ιστορια τον Κοκκινο Βαρωνο, πεζικαριος τον εφαγε, και με τουφεκι κιολας,οχι αυτοματο....

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Ασε που αυτα που περιγραφεις δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που ακουγονται στο βιντεο. Μα καμια. Ποιος θα σε παρει σοβαρα ρε τυπε, ειλικρινα? Ασε λεμε, μην κουραζεσαι, ειναι και Παρασκευη βραδυ.
Το προηγουμενο ανεβασμενο βιντεο... ειναι ή πλαστο ή συραφη συνομιλιων... αν διαβασεις πιο πανω λεω οτι η συνομιλια που ακουγεται με τον Ελληνα την ακουσα εγω 1 βδομαδα πριν... αυτην την ιστορια που γραφω ειναι απο την συνεντευξη αυτων των δυο μαντραχαλαδων....

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Δηλαδη αν περναει ενα στα 100 μετρα δεν πεφτει με το ΑΚ??? δεν ειπα οτι θα το ριξεις χιλιες φορες... αλλα 1/1000 θα πεσει...
και ετσι για την ιστορια τον Κοκκινο Βαρωνο, πεζικαριος τον εφαγε, και με τουφεκι κιολας,οχι αυτοματο....

oχι ρε τυπε δεν πεφτει σουκοι με καλασνικοφ με την καμμια

Τον ριχτοφεν τον εφαγαν απο το εδαφος αλλα οχι με τουφεκι, με αντιεροπορικο vickers ηταν

Για να μην πω για τα αεροπλανα του ΑΠΠ που ηταν σχεδον χαρτινα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom