ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
με γεια το νεο προφιλ....την επομενη φορα να αλλαξεις ΙΡ μεγαλε....Καλά θέλει και ερώτημα ?? το αεροπλάνο το εχει η χρυσή αυγή , το έβαλε στο κρυφό οπλοστάσιο της .. Ήδη ψάχνουν την Ζαρουλια
Παντως τοσα σχολια τοσο καιρο, και οταν ακουστηκε η αληθεια, νεκρα.
Μαλλον η πραγματικοτητα ηταν πιο πεζη απο τα υπολοιπα σεναρια.
για ολα αυτα υπαρχει απαντηση εαν βρεθει το μαυρο κουτι. αλλιως τιποτα δεν ειναι σιγουροΠοια ειναι η πεζη πραγματικοτητα; Εγω μαλλον ως χαζος δεν καταλαβα.Που ακριβως επεσε,γιατι επεσε; Πως αλλαξε τοσο η πορεια του; Τελικα για ποση ωρα πετουσε.Το crash recorder εδινε σημα ή οχι; Οι κινητηρες εστελναν σημα στην ρολς ρους η οχι; Τα πτωματα υπαρχουν;
Σαφως και υπαρχουν ακομα αναπαντητα ερωτημα. Αλλα τα σεναρια πως το αεροπλανο ηταν ενταξει και ηταν ετοιμο να χτυπησουν στοχους με αυτο οι τρομοκρατες και κατι αλλα σεναρια, αρχιζουν να απομακρυνονται.Ποια ειναι η πεζη πραγματικοτητα; Εγω μαλλον ως χαζος δεν καταλαβα.Που ακριβως επεσε,γιατι επεσε; Πως αλλαξε τοσο η πορεια του; Τελικα για ποση ωρα πετουσε.Το crash recorder εδινε σημα ή οχι; Οι κινητηρες εστελναν σημα στην ρολς ρους η οχι; Τα πτωματα υπαρχουν;
γιατι απομακρυνονται;το επεσε δεν λεει κατι....επεσε;το ριξαν;το ριξε ο πιλοτος;Σαφως και υπαρχουν ακομα αναπαντητα ερωτημα. Αλλα τα σεναρια πως το αεροπλανο ηταν ενταξει και ηταν ετοιμο να χτυπησουν στοχους με αυτο οι τρομοκρατες και κατι αλλα σεναρια, αρχιζουν να απομακρυνονται.
για ολα αυτα υπαρχει απαντηση εαν βρεθει το μαυρο κουτι. αλλιως τιποτα δεν ειναι σιγουρο
Εγω παλι πιστευω οτι δεν εχουν κανενα λογο να κρυψουν την αληθεια. Πιθανω σεναριο θεωρω την αεροπειρατια, και τελικα επεσε γιατι τελειωσαν τα καυσιμα.Κατ'εμε (εχω γνωση απο αεροπλανα) το αεροπλανο απο την αρχη ειναι ΑΔΥΝΑΤΟ να μην ξεραν που ειναι. Αυτο αφηνε ανοιχτα 2 ενδεχομενα.Το ενα ειναι οτι οντως το ειχαν παρει τρομοκρατες,με την συνεργασια του πιλοτου, αλλα σε αυτο δεν υπηρχε η δικαιολογια γιατι δεν βγαινει κανενας να το πει,ειδικα οσο περνουσαν οι μερες.Απο την αρχη για μενα το επικρατεστερο σεναριο ειναι πως καποιος το εχει ριξει σκοπιμα,ολοι οι εμπλεκομενοι ξερουν που βρισκεται και τι περιπου εγινε κτλ (αγνωστο σε μας) αλλα κανενας δεν ηθελε να ανακοινωσει τι ακριβως συνεβη. Ακομα και σημερα πιστευω οτι αυτο εχει συμβει.
Εγω παλι πιστευω οτι δεν εχουν κανενα λογο να κρυψουν την αληθεια. Πιθανω σεναριο θεωρω την αεροπειρατια, και τελικα επεσε γιατι τελειωσαν τα καυσιμα.
δεν ειναι μονο αυτο....κανω αεροπειρατεια οκΚαι παλι ομως, αυτο πως απαντα στο γεγονος οτι δεν το βρισκουν για 15+ μερες;
Εσυ τοτε μιλας για μια μεγαλη συνομωσια αρκετων κρατων, που ειναι κοματακι δυσκολο.Και παλι ομως, αυτο πως απαντα στο γεγονος οτι δεν το βρισκουν για 15+ μερες;
Οι τρομοκρατες κανουν τις κινησεις τους για να γινουν γνωστα τα αιτημα τους σε ολον τον κοσμο και να προκαλεσουν αισθηση. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν θα ηθελαν να αναλαβουν την ευθυνη.δεν ειναι μονο αυτο....κανω αεροπειρατεια οκ
που ειναι τα αιτηματα μου;που ειναι οι απειλες;που ειναι οι διαπραγματευσεις μου;τι ζηταω;που στοχευω;
εκτος αν υπηρξε επικοινωνια και διαπραγματευσεις και γιναν στα κρυφα και μετα επεσε
μηπως δεν τους αφησαν για να μην τρομοκρατηθει ξανα η υφηλιος και καταρρευσει η πιστη στην ασφαλεια των αερομεταφορων;μηπως εγιναν διαπραγματευσεις ή τεσπα εγινε αναγγελια τρομοκρατικου χτυπηματος αυτοκτονιας και απλα ριξαν το αεροπλανο με μαχητικα και τωρα κανουν τους αλεκους.....;συνωμοσια σιωπης....θα μαθευτει βεβαια αργα η γρηγορα απο καποιον που θα σπασει απο τον μηχανισμο των κρατωνΟι τρομοκρατες κανουν τις κινησεις τους για να γινουν γνωστα τα αιτημα τους σε ολον τον κοσμο και να προκαλεσουν αισθηση. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν θα ηθελαν να αναλαβουν την ευθυνη.