Mastoratzas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
φυσικο ... τις φωτο που υπαρχουν απο Helios δε τις εχεις δει? Φαντασου να τα δεις αυτα δια ζωσης
Τι υπάρχουν φώτο από το 'Ηλιος ? για βάλε κανα λινκ
φυσικο ... τις φωτο που υπαρχουν απο Helios δε τις εχεις δει? Φαντασου να τα δεις αυτα δια ζωσης
Φίλε,η Αεροπορία δεν είναι "οδήγηση στους Ελληνικούς δρόμους".Έχει κανόνες που τηρούνται αυστηρώς.Γι΄αυτό και το αεροπλάνο είναι ασφαλέστατο ΜΜΜ.Στη Σκιάθο και στο St Maarten (20 μέρες ήμουν πρόπερσι εκεί!) περνάνε τόσο χαμηλά γιατί έτσι πρέπει.Άλλωστε "τους κατεβάζει" το ILS και δεν το κατεβάζει κανένας μόνος του.Αν υποθέσουμε ότι καθυστερούσε να κατέβει έστω για λίγα μέτρα,θα πάταγε σε σημείο του διαδρόμου που δε θα του εξασφάλιζε ασφαλή στάθμευση αλλά ούτε και περιθώρια για touch and go.
το άλλο με την προφητεια ότι θα παρουμε την πολη το ειδες;
βασικο μειονεκτημα ειναι οτι η προεκταση του αξονα του αεροδρομιου,πεφτει πανω στο βουνο Μυκαλη, που ειναι περα απο τα συνορα με τη Τουρκια...Η Σάμος έχει πολύ δύσκολο approach,αλλά δεν είναι και του θανατά.Υπάρχουν και δυσκολότερα αεροδρόμια.
Καλα πες μου τοτε πιο ειναι το δυσκολοτερο αεροδρομιο που εχεις πεταξει, ετσι για να μην αερολογουμε!
Που ειναι το αεροπλανο στον πουτσο μου επανω
ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΑΜΑΤΕ ΣΙΓΑ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ
κατανταει μαλακια
Εσυ γιατι μπαινεις ξαφνικα σαν την χανουμισα? Αν δεν σου αρεσει τραβα αλλου. ;)
ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΟΥ
συγνωμηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
Συγχωρεμενος νασαι. Τρεχα τωρα αλλου.
νουμερα με την ψωλοαρπαχτρα μαριανα
νουμερα με το κωλοαεροπλανο παει πολυ
το μαγαζι ειναι για πουτανες και μπουρδελα επιτυχια 50%
περιμένουν αύριο την νικολούλη να το βρεί τύπετο βρηκαν το αεροπλανο?
το πηραν τα αλιεν τυπε :Sπεριμένουν αύριο την νικολούλη να το βρεί τύπε