Νέα

Που είναι οι ώριμοι μουστακαλήδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fetish33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 394
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
  Αλλά η πίπα ρε πούστη μου.... η πιπούλα.... ενάντια στη φύση... Γιατί;

:dunno:

Τι γιατί ρε γέρο, το πουλί έχει φτιαχτεί κι έχει τέτοιο σχήμα για να μπαίνει σε αιδοία, άμα είχε φτιαχτεί για να μπαίνει σε στόματα θα είχε γεύση φράουλας κι όχι χαλασμένης γραβιέρας

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
   Ποιος είπε πως η πίπα είναι ενάντια στη φυση;

Ο κώλος ναι. Είναι παρα φύσει.

Οι παρτούζες είναι επιλογή. Εγω δεν γουστάρω, άλλος την βρίσκει με τις παρτούζες (βλέπε Κωστακης)

Αλλά η πίπα ρε πούστη μου.... η πιπούλα.... ενάντια στη φύση... Γιατί;

:dunno:
το στομα οργανο του πεπτικου ειναι οχι γενετησιο :pipa1: ;) :grin:

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Το πραγμα ειναι πολυ πιο απλο απο οτι νομιζεις. Υπαρχει ενα μουνι ενας κωλος και ενας πουτσος. Το λογικο ειναι ο πουτσος να χωθει στο μουνι. Πρωτον για την ευχαριστηση, δευτερον για την τεκνοποιηση και τριτον διοτι η φυση εχει προβλεψει αυτη τη διεισδυση επειδη το μουνι υγραινεται ωστε να μπει ο πουτσος. Επισης ανατομικα ειναι φτιαγμενο να δεχεται μικρες η μεγαλες πουτσες και να μπορει να νιωθει ευχαριστηση απο αυτες χωρις να παρουσιασει καποιο προβλημα. Το γαμησι απο τον κωλο θεωρειται παρα φυση σεξ διοτι στην πραγματικοτητα νιωθει καποιος πονο απο αυτη τη συνουσια και δεν ειναι η καταλληλη τρυπα για να δεχθει το σπερμα. Συνεπως η ιδια η φυση σου δειχνει τι ειναι σωστο και τι λαθος. Τωρα αν εσυ θελεις να χωνεις πουτσες στον κωλο σου αυτο εχει να κανει με την ψυχοσυνθεση σου. Απο τα βαθη των αιωνων υπηρχαν πουστηδες, οπως και δολοφονοι, πεδαιραστες και κτηνοβατες, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι κατι το φυσιολογικο. Απλα η κοινωνια ατυπα το αποδεχεται.
Με καλυψαν οι δυο παραπανω συναγωνιστες girl_hunter και  S.F.E. ως προς την παραθεση του  pakistanos erastis

και το κωλαρακι μια χαρα υγραινεται καλε μου βαγκλις να ξερεις και μια χαρα την δεχεται την πουτσα...οσο για την πιο κατω απαντηση σου που λες οτι οι γυναικες δεν το ευχαριστιουνται και αναρωτιεσαι πως το ευχαριστιουνται οι αντρες σε πληροφορω οτι ο αντρικος με τον γυναικειο πρωκτο εχουν πολυ μεγαλες γενετικες διαφορες(σφυγκτιρες-δαχτυλιδια) και δευτερον αλλαζει αρδην τα πραγματα η υπαρξη του προστατη...
χαιρομαι παντως που αν και εχει ξεφυγει λιγο απτο θεμα το θρεντ κρατιεται σε ενα ωραιο επιπεδο συζητησης και μπραβο σε οσους συμμετεχουν

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Τι γιατί ρε γέρο, το πουλί έχει φτιαχτεί κι έχει τέτοιο σχήμα για να μπαίνει σε αιδοία, άμα είχε φτιαχτεί για να μπαίνει σε στόματα θα είχε γεύση φράουλας κι όχι χαλασμένης γραβιέρας

δεν εχεις δικιο για τη γευση...ολα κι ολα!!!χαχα

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Με την ιδια λογικη του κτηνοβατη, παιδεραστη, σαδιστη, κ.α.
Απλα οταν θα "καθιερωθουν" οι λογικες του να "μην υπαρχουν ορια στο σεξ" τοτε θα νομιμοποιηθουν οι πιο πανω κατηγοριες. Φυσικα μεχρι τωρα δεν συζηταγαμε κατι τετοιο. Η αποκτηνωση στα πλαισια της "διαφορετικοτητας" θα φερει στο τραπεζι της συζητησης και θεσεις που ποτε πριν δεν θα συζητιοντουσαν. Βολικα παντα ως εννοια του "διαφορετικου".
Εξυπνη "λογικη".

θα σου πω κάτι άλλο..
ο άνθρωπος αναμφίβολα είναι κομμάτι της φύσης και όχι κάτι έξω από αυτή.
αφού λοιπόν είμαστε μέρος της φύσης είμαστε και εμείς οι άνθρωποι η ίδια η φύση.
και οι τάσεις που έχουμε πχ να μας αρέσει ποιο πολύ να  :zfuck: τον κόλο στην γυναίκα είναι μέρος του εαυτού μας.
ο εαυτός μας όμως τύπε μου έιναι κομμάτι της φύσης....οπότε και οι "ορέξεις" μας είναι μέρος της φύσης.
το ότι δεν βγάζει νόημα είναι αλήθεια...
αλλά και το σύμπαν είναι μέρος της φύσης, ε ποιος άνθρωπος μπορεί να βγάλει νόημα με το σύμπαν και σε τελική με την φύση ?  :grin:
ηθικό συμπέρασμα ?
μην ψάχνεις για ηθικά συμπεράσματα σε θέματα που έχουν να κάνουν με την ανθρώπινη φύση.

υγ
το πήγα μακριά η αλήθεια είναι... :)

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
εσυ αγορινα μου πακιστανε με την ψωλη που εχω δει οτι εχεις σε κατι φωτο που βαζεις σε αλλο θρεντ οτι και να πεις συμφωνω :grin: :grin: :grin:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
εσυ αγορινα μου πακιστανε με την ψωλη που εχω δει οτι εχεις σε κατι φωτο που βαζεις σε αλλο θρεντ οτι και να πεις συμφωνω :grin: :grin: :grin:
άσε την ψωλή... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν συμφωνείς με το παραπάνω  ?

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Εμένα το  πουλάκι μου έχει γεύση κανέλας. Ετσι λένε όσες το πρωτοδοκιμάζουνε   :grin:

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
θα σου πω κάτι άλλο..
ο άνθρωπος αναμφίβολα είναι κομμάτι της φύσης και όχι κάτι έξω από αυτή.
αφού λοιπόν είμαστε μέρος της φύσης είμαστε και εμείς οι άνθρωποι η ίδια η φύση.
και οι τάσεις που έχουμε πχ να μας αρέσει ποιο πολύ να  :zfuck: τον κόλο στην γυναίκα είναι μέρος του εαυτού μας.
ο εαυτός μας όμως τύπε μου έιναι κομμάτι της φύσης....οπότε και οι "ορέξεις" μας είναι μέρος της φύσης.
το ότι δεν βγάζει νόημα είναι αλήθεια...
αλλά και το σύμπαν είναι μέρος της φύσης, ε ποιος άνθρωπος μπορεί να βγάλει νόημα με το σύμπαν και σε τελική με την φύση ?  :grin:
ηθικό συμπέρασμα ?
μην ψάχνεις για ηθικά συμπεράσματα σε θέματα που έχουν να κάνουν με την ανθρώπινη φύση.

υγ

1.για το μπολτ που εχω κανει εχω να σου πω τι το θες να εισαι τοσο απολτος??δεν εχουν μονο οι γυναικες κωλο αμα σαρεσει :2funny: :2funny:
2για το υπογραμμισμενο ηθικο συμπερασμα συμφωνω απολυτα..
τωρα οσο για το να αφησω την ψωλη που λες...μονο με λοβοτομη το βλεπω!!!χαχα

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
το στομα οργανο του πεπτικου ειναι οχι γενετησιο :pipa1: ;) :grin:

Λάθος μέγιστο!

το λένε και τα σταυρόλεξα.... " Ερωτικό σημείο στο σώμα της γυναίκας,  5 γράμματα.."

ΜΟΥΝΙ - Καθετα
  ΣΤΟΜΑ - οριζόντια

:grin:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
ηθικό συμπέρασμα ?

υγ
Δεν μιλησα για ηθικα συμπερασματα αλλα για ορια.
Πιστευω οτι θα εχεις ακουσει για τους δυο ομοφυλοφυλους που παντρευτηκαν και υιοθετησαν ενα αγορακι.
Το παιδακι βρεθηκε απο την αστυνομια βιασμενο και απο τους δυο "γονεις" του.
Προκαλω λοιπον και παλι τον οποιονδηποτε απο εδω μεσα να μου πει εαν θα εδινε το 5χρονο αγορακι του στους χαρωπους gay γειτονες του να το κρατησουν για σαββατοκυριακο. Θα το εκανε καποιος απο εσας? Με το χερι στην καρδια?
Συνεπως οι πρακτικες των μη οριων σε καποια πραγματα και συγκεκριμενα στο σεξ εχουν σοβαρες επιπτωσεις η μπορουν να δημιουργησουν τετοιες.
Οπως και η προσφατη περιπτωση των αιμομικτων γονεων στη Πατρα.
Και αυτους η "φυση" τους ωθησε... :uglystupid:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
εμενα παρφε κρεμα με καραμελωμενους ξηρους καρπους.....

συνελθε μαν :birdman:

Δοκίμασε να πασπαλίσεις το πουλάκι σου με μέλι και κανέλα πριν το σεξ και θα με θυμηθείς.

;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
  Δοκίμασε να πασπαλίσεις το πουλάκι σου με μέλι και κανέλα πριν το σεξ και θα με θυμηθείς.

;)

Θα σε θυμηθεί όταν θα μαζευτούν καμιά δεκαριά μέλισσες κι η βασίλισσα γύρω από το πουλί του

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
φυσικες γευσεις και μυρωδιες μονο αγορια

OP
OP
F

fetish33

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
6
Πόντοι
1
χαιρομαι παντως που αν και εχει ξεφυγει λιγο απτο θεμα το θρεντ κρατιεται σε ενα ωραιο επιπεδο συζητησης και μπραβο σε οσους συμμετεχουν

Δεν θα το έλεγα αυτό, όταν είδα να εξομοιώνεται (ή να παρομοιάζεται) από κάποιον η ομοφυλοφιλία με την παιδεραστία ή τη δολοφονία!
Αλλά, τελοσπάντων, δεν το συνεχίζω..
Αυτές οι συζητήσεις δεν οδηγούν πουθενά..

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Δεν θα το έλεγα αυτό, όταν είδα να εξομοιώνεται (ή να παρομοιάζεται) από κάποιον η ομοφυλοφιλία με την παιδεραστία ή τη δολοφονία!
Αλλά, τελοσπάντων, δεν το συνεχίζω..

ε καλα μαλακιες θα ακουστουν παντου σαφως...

stathis1981

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
4
Πόντοι
1

Συνημμένα

• 987654.jpg
    987654.jpg
    335 KB · Εμφανίσεις: 54