πανε παρε απο τα jumbo κανενα αποκριατικο μουστακι ρε μαλακα,και οταν ερχετε κανενας να σε ξεκωλιασει,να τον βαζεις να το φοραει.
δεν είναι το ίδιο ρε αrcan!
πανε παρε απο τα jumbo κανενα αποκριατικο μουστακι ρε μαλακα,και οταν ερχετε κανενας να σε ξεκωλιασει,να τον βαζεις να το φοραει.
Μου κανει εντυπωση παντως το τι ανωμαλια και παραξενη διαστροφη εχει ο καθενας.χεχε, από φάτσες δε μου κάνει κανένας κλικ. από μουστάκια ο 8ος και το τελευταίος! ;)
γιατι ρε τυπε;γουσταρεις να του το τραβας βιτσιοζικα οταν σε γαμαει;δεν είναι το ίδιο ρε αrcan!
Μου κανει εντυπωση παντως το τι ανωμαλια και παραξενη διαστροφη εχει ο καθενας.
Φανταζομαι θα σου αρεσουν και οι Παπαδες. Αμα δεις κανενα ρωμαλεο Παπα στο δρομο με ωραιο μουσι θα γουσταρεις. Ετσι?
γιατι ρε τυπε;γουσταρεις να του το τραβας βιτσιοζικα οταν σε γαμαει;
αν ελεγες βυζι δεν με χαλαει παντως ;)Εσύ θα προτιμούσες μια γυναίκα να έχει ψεύτικο μουνί πχ;
Προσωπικά πάλι τον κώλο θα προτιμούσαΕσύ θα προτιμούσες μια γυναίκα να έχει ψεύτικο μουνί πχ;
αν ελεγες πούτσα δεν με χαλαει παντως ;)
ρε μουνι θα σε γαμησω
ρε μουνι θα σε γαμησω
Μου κανει εντυπωση παντως το τι ανωμαλια και παραξενη διαστροφη εχει ο καθενας.
Εσένα ποιά είναι το πιο περίεργο γούστο σου;
Σεξ χωρίς περίεργα δε λέει.
Οποιοδσήποτε με mainstream γούστα μου φαίνεται βαρετός, χωρίς καθόλου φαντασία, και επομένως και αδιάφορος σαν άνθρωπος..
Εμενα το βιτσιο μου ειναι να την πεταω εξω. Λες να ειμαι επιδειξιας τυπε ?
δεν το κατάλαβα ακριβώς.. Εννοείς να την πετάς μπροστά σε κόσμο;
Σε γκομενες τυπε. Αμα ειναι ωραια η γκομενα δυσκολα κρατιεμε. Κι αν κανει και ζεστη τοτε θα τον πεταξω εξω χωρις πολλη σκεψη.
Ωραία! Δε βρίσκω τίποτα το παράξενο και το extreme σε αυτό. ;)
εσενα σιγουρα θα σου αρεσει να σε σηκωνουν στα χερια τους οι μουστακαληδες και να σε πανε βολτα σηκωτο...Ωραία! Δε βρίσκω τίποτα το παράξενο και το extreme σε αυτό. ;)
γειτονα χρονια πολλα.Ευχαριστω ρε φιλε γιατι ανησυχουσα μηπως ειμαι ανωμαλος.
γειτονα χρονια πολλα.
την πετας εξω και στα χωραφια οταν πας?