redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τύπε εχεις και νεκροφορα;ειμαι 2.05 τουμπανο με κοτσιδα και μουσι . και εχω οικο τελετων. σε φτιαχνω? ;)
τύπε εχεις και νεκροφορα;ειμαι 2.05 τουμπανο με κοτσιδα και μουσι . και εχω οικο τελετων. σε φτιαχνω? ;)
τύπε εχεις και νεκροφορα;
εγω ο μαικ ο απολυτος κλπ :SΠολλοι νεκροθαφτες μαζευτηκατε εδω... μηπως να κανετε σωματειο bou?
Σαν του apolyto_arseniko............... ;)υβριδικη ;) αλλα καποιους απο εδω μεσα θα τους παω με το καρο
εγω πουλησα το φερετρο στο κασσανδρας 8Σαν του apolyto_arseniko............... ;)
Κάποιος γνωστός,μπήκε μέσα.......... ;)εγω πουλησα το φερετρο στο κασσανδρας 8
εγω ο μαικ ο απολυτος κλπ :S
βιοπαλεστης τυπεκαι συ της δουλειάς τυπε??? :S
απο ξυλο μαονι τύπε το φερετρο,ποτε προλαβαν δικε μου κιολας;Κάποιος γνωστός,μπήκε μέσα.......... ;)
Είχε τα "μέσα" ο δικός μου και μπήκε να δει πως είναι η φάση.........απο ξυλο μαονι τύπε το φερετρο,ποτε προλαβαν δικε μου κιολας;
εδω ειμαστε προχωρημενοι νεαρε.κανουμε θεματικα κολπα οπως τα δωματια στα γαμησαδικα. θελεις αυτο? τοχεις. θελεις εκεινο? εγινε. γιατι να σε συνοδευσει στην τελευταια σου κατοικια ενας αγνωστος και οχι ο δικος σου ανθρωπος?? ο διπλανος και συνφορουμιτης που σε ξερει και σε καταλαβαινει.Πολλοι νεκροθαφτες μαζευτηκατε εδω... μηπως να κανετε σωματειο bou?
τζαμπα δουλεια. αστον αυτον ;)
μακη θα με προτιμησεις που ειμαστε και πατριωτες οταν λεω οταν ερθει εκεινη η στιγμη?ρε παιδια τι λιωσιμο ειναι το θρεντ???χαχα!!!με αυτους που εβαλε το παιδι δεν φτιαχνομαι ουτε εγω...χαχα!!!αλλα ο καθενας με τα γουστα του βεβαια...χρονια πολλα και καλη ανασταση κιολας αγοραροι και φιλες!!
για πιο προχω καταστασεις εχουμε και κατι σε διπλο για λαγνειες. παρε κοσμε
σε κατι πιο ωριμο