τυπε με ενα αποκριατικο μουστακι λυνετε το προβλημα.εχω ξυρισμενο κεφαλι κ ειμαι φουσκωτος με βαρβατιλα κ λαικος τυπος
αν θελεις βαζεις και περουκα.
τυπε με ενα αποκριατικο μουστακι λυνετε το προβλημα.εχω ξυρισμενο κεφαλι κ ειμαι φουσκωτος με βαρβατιλα κ λαικος τυπος
παντα τύπε
κανεις και γλυφοκολι τυπε σε ολους τους τριχωτους?
μαλλον σου αρεσουν οι τριχες πολυ.
;) τύπε πας σε κανα γκει μπαρ στην αθηνα;;;που εχει κ με λεσβιες;Και να σου πω ρε redman, αφού είσαι str8, γατί δεν είσαι στα κατάλληλα sections του forum;
Απλώς είπες να μας κάνεις παρέα και μας τους gay εδώ πέρα που βρεθήκαμε;
;) τύπε πας σε κανα γκει μπαρ στην αθηνα;;;που εχει κ με λεσβιες;
στο γκαζι ξερεις κανενα;γιατί να πάω σε gay bar; πήγαινα παλιά.. δεν υπάρχει εκεί τίποτα που να με ενδιαφέρει..
μεγαλε μπερδευτικες τωρα.Και να σου πω ρε redman, αφού είσαι str8, γατί δεν είσαι στα κατάλληλα sections του forum;
σκεφτεσε να σκασεις μυτη σε κανενα πουστρομπαρο τυπε?στο γκαζι ξερεις κανενα;
πέστα ρε τύπε,εμείς είμαστε βοηθοι οταν ενημερωσουμε τον δρ θα επιληφθει του θεματος σουμεγαλε μπερδευτικες τωρα.
εδω εμεις δεν ειμαστε πουσταρια επειδη μιλαμε μαζι σου.
εμεις ανηκουμε στο ιατρικο τιμ του dr απολυτου.
εμεις κανουμε αυτες τις ερωτησεις,για να μπορεσει ο dr απολυτος να κανει διαγνωση,και να δωσει λυση στο προβλημα σου.
μεγαλε μπερδευτικες τωρα.
εδω εμεις δεν ειμαστε πουσταρια επειδη μιλαμε μαζι σου.
εμεις ανηκουμε στο ιατρικο τιμ του dr απολυτου.
εμεις κανουμε αυτες τις ερωτησεις,για να μπορεσει ο dr απολυτος να κανει διαγνωση,και να δωσει λυση στο προβλημα σου.
για καμια λεσβια τύπε περναω απο κων/πολεως εκει κοντα στα μπαρακια που ειναι ενας φοινικας κ βλεπω καλα μουνακιασκεφτεσε να σκασεις μυτη σε κανενα πουστρομπαρο τυπε?
γυναικολογο εχεις?Μάλιστα! Ευχαριστώ πολύ για τη διάθεση να βοηθήσετε, αλλά έχω τον προσωπικό μου γιατρό.
τυπε την πεφτεις σε λεσβιες?για καμια λεσβια τύπε περναω απο κων/πολεως εκει κοντα στα μπαρακια που ειναι ενας φοινικας κ βλεπω καλα μουνακια
γυναικολογο εχεις?
θελω να δοκιμασω γιατι πετυχενω κατι μουναρεςτυπε την πεφτεις σε λεσβιες?
βγαινει καμια ακρη να γαμησεις?
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχά...................δεν εχω μουστακι ομως αβραμη :S
τύπε μεγαλη βδομαδα και ανοιγεις τετοια ποστ;;;μπες κ γραψε για την χα καλυτερα,ο μπαρμπαρουσης εχει κ μουστακι δυνατο
Και να σου πω ρε redman, αφού είσαι str8, γατί δεν είσαι στα κατάλληλα sections του forum;