Νέα

Που είναι οι ώριμοι μουστακαλήδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fetish33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 394
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
F

fetish33

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Ξέρφυγε πολύ το θρεντ!
Από τα μουστάκια καταλήξαμε στα κουνούπια! :think:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ξέρφυγε πολύ το θρεντ!
Πιο σιγουρα ειναι τα κουνουπια , απ τα μουστακια
Οι μουστακαληδεs υπηρχανε τοτε που και τα μπαρμπουνια ειχανε μουστακια

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
Ξέρφυγε πολύ το θρεντ!

εδω φιλε φετισ ζοριζομαστε να βρουμε εναν απλο στρ8 γαμια...εγω εχω λιωσει τα υποκαταστατα..και για τοσο ιδιοτυπο στυλ με μεγαλο μουστακι ζορικο...δε βολευεσαι κι εσυ με λιγο μουσακι απλο??

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Καλησπέρα. Είμαι νέος στο φόρουμ.
Ήθελα να ρωτήσω καθώς έχω ένα φετίχ, που μπορεί να βρει κανείς ώριμους (άνω των 55) μουστακαλήδες;
Δυστυχώς φαίνεται ότι όλοι είναι str8. Kαι από τα gay site δεν υπάρχει τίποτα..

Με τραβάει πολύ το παχύ μουστάκι σαν κι αυτούς:

chris-noth.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_KCuHoU9QBUU/TPX1_vDeT-I/AAAAAAAAsk0/IBiDSK-2ZSo/s400/Nikoskouros.jpg[/img[/URL]]

[img]http://img77.imageshack.us/img77/2491/tomssezalbozk3.jpg

Ξέρω, έχω περίεργα γούστα, αλλά ο καθένας με τα ιδιαίτερα  γούστα του φαντάζομαι!  :grin:

θες να δείνουν και γλωσσόφυλα τύπε ? 
να νιώθεις τα μουστάκια τους στο στόμα σου ?

OP
OP
F

fetish33

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
6
Πόντοι
1
εδω φιλε φετισ ζοριζομαστε να βρουμε εναν απλο στρ8 γαμια...εγω εχω λιωσει τα υποκαταστατα..και για τοσο ιδιοτυπο στυλ με μεγαλο μουστακι ζορικο...δε βολευεσαι κι εσυ με λιγο μουσακι απλο??

Πες το ψέμματα!
Αλλά επειδή δεν κάνω πολλά πολλά και είμαι επιλεκτικός, λέω, αν είναι να πάω με κάποιον,  ας πάω με κάποιον που μου αρέσει και όχι με οτιδήποτε κινείται..
Δε θέλω να κάνω υποχωρήσεις..

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Εσένα ποιό είναι το πιο περίεργο γούστο σου;
Σεξ χωρίς περίεργα δε λέει.
Οποιοσδήποτε με mainstream γούστα μου φαίνεται βαρετός, χωρίς καθόλου φαντασία, και επομένως και αδιάφορος σαν άνθρωπος..
Εμενα πρωτα απο ολα μ'αρεσουν οι γυναικες και οτι εχει σχεση με αυτες. Συνεπως μπορω να κανω πραγματα που εχουν να κανουν με τις θηλυκες υπαρξεις και μονο με αυτες. Οτιδηποτε αλλο στα δικα μου ματια ειναι διαστροφη. Αποδεκτη μεν αλλα οχι και καλοδεχουμενη. Δηλαδη η κτηνοβασια π.χ. ειναι κατι το διαφορετικο στο σεξ η ειναι καθαρη ανωμαλια κατα την γνωμη σου?
Μ'αυτο θελω να πω οτι υπαρχουν ορια στο τι ειναι σεξ, τι ειναι ανωμαλια και τι ειναι καθαρη διαστροφη. Το οτι το συζηταμε δεν σημαινει οτι αλλαζει η μορφη της καθε πραξης η το θεωρουμε φυσιολογικο.
Καποιος εν ολιγοις που του αρεσουν οι μουστακαληδες ειναι gay το οποιο υποτιθεται οτι ειναι κατι αποδεκτο απο την κοινωνια στα ορια της ανεκτικοτητας οχι ομως και κατι που το θεωρουμε ως must. Απο τα βαθη των αιωνων ερωτευοντουσαν ανδρες τις γυναικες  και αυτο ηταν και το λογικο στη φυση και στον κοσμο. Το οτι υπαρχουν ομοφυλοφυλοι ειναι κατι που παντα θα ειναι "διαφορετικο". Μονοι σας το παραδεχεστε. Μην προσπαθειτε λοιπον να το παρουσιασετε ως κατι το φυσιολογικο γιατι το μαυρο ασπρο δεν γινεται.

OP
OP
F

fetish33

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Μάλιστα..
Προβλέπω να το γυρίσουμε σε συζήτηση για την ομοφυλοφιλία τώρα.
Το ότι "από τα βάθη των αιώνων" όπως λες και συ, υπήρχε η ομοφυλοφιλία, ή το ότι απαντάται και στα ζώα, τί σου λέει;

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Εμενα πρωτα απο ολα μ'αρεσουν οι γυναικες και οτι εχει σχεση με αυτες. Συνεπως μπορω να κανω πραγματα που εχουν να κανουν με τις θηλυκες υπαρξεις και μονο με αυτες. Οτιδηποτε αλλο στα δικα μου ματια ειναι διαστροφη. Αποδεκτη μεν αλλα οχι και καλοδεχουμενη. Δηλαδη η κτηνοβασια π.χ. ειναι κατι το διαφορετικο στο σεξ η ειναι καθαρη ανωμαλια κατα την γνωμη σου?
Μ'αυτο θελω να πω οτι υπαρχουν ορια στο τι ειναι σεξ, τι ειναι ανωμαλια και τι ειναι καθαρη διαστροφη. Το οτι το συζηταμε δεν σημαινει οτι αλλαζει η μορφη της καθε πραξης η το θεωρουμε φυσιολογικο.
Καποιος εν ολιγοις που του αρεσουν οι μουστακαληδες ειναι gay το οποιο υποτιθεται οτι ειναι κατι αποδεκτο απο την κοινωνια στα ορια της ανεκτικοτητας οχι ομως και κατι που το θεωρουμε ως must. Απο τα βαθη των αιωνων ερωτευοντουσαν ανδρες τις γυναικες  και αυτο ηταν και το λογικο στη φυση και στον κοσμο. Το οτι υπαρχουν ομοφυλοφυλοι ειναι κατι που παντα θα ειναι "διαφορετικο". Μονοι σας το παραδεχεστε. Μην προσπαθειτε λοιπον να το παρουσιασετε ως κατι το φυσιολογικο γιατι το μαυρο ασπρο δεν γινεται.

λάθος..
σύμφωνα με την ψυχιατρική και γενικά την επιστήμη δεν υπάρχει κάποιο όριο για το τι είναι φυσιολογικό και τι όχι στην σεξουαλικότητα.

το μόνο όριο που πρέπει να υπάρχει είναι "κοινωνικό"(όσο και να σηχαίνομαι τη λέξη  :grin: ).γενικά για μένα ότι γίνετε από ενήλικες με κοινή συναίνεση είναι νορμάλ...

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16

δεν ειναι κοινωνικα αποδεκτη αυτη η σεξουαλικη συμπεριφορα, επειδη δεν οδηγει στην τεκνοποιηση, πολυ απλα.

τεκνοποιηση = νεο δυναμικο, ανανεωση και συνεχιση μιας οργανωμενης και ευρυθμης κοινωνιας, η οποια θελει να εξακολουθει να υπαρχει.

εδω βεβαια, εμεις τους νεους πολιτες τους φερνουμε ετοιμους και ενηλικους απο παντου...

αν θελεις να βλεπεις τα πραγματα χωρις παρωπιδες αγαπουλη.

matrix-code-neo.jpg

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216
λάθος..
σύμφωνα με την ψυχιατρική και γενικά την επιστήμη δεν υπάρχει κάποιο όριο για το τι είναι φυσιολογικό και τι όχι στην σεξουαλικότητα.

το μόνο όριο που πρέπει να υπάρχει είναι "κοινωνικό"(όσο και να σηχαίνομαι τη λέξη  :grin: ).γενικά για μένα ότι γίνετε από ενήλικες με κοινή συναίνεση είναι νορμάλ...

υπαρχουν όρια τυπε μου.ετσι νομιζω...το να γαμας ενα σκυλι και η φιλη σου να του παιρνει πιπα,δεν ειναι νορμαλ(γενικα μιλαω,οχι για σενα!προς θεου!).κι ας συμμετεχουν δυο "συναινουντες" ενήλικοι.Γενικα..ΥΠΑΡΧΟΥΝ όρια..

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Μάλιστα..
Προβλέπω να το γυρίσουμε σε συζήτηση για την ομοφυλοφιλία τώρα.
Το ότι "από τα βάθη των αιώνων" όπως λες και συ, υπήρχε η ομοφυλοφιλία, ή το ότι απαντάται και στα ζώα, τί σου λέει;
Το πραγμα ειναι πολυ πιο απλο απο οτι νομιζεις. Υπαρχει ενα μουνι ενας κωλος και ενας πουτσος. Το λογικο ειναι ο πουτσος να χωθει στο μουνι. Πρωτον για την ευχαριστηση, δευτερον για την τεκνοποιηση και τριτον διοτι η φυση εχει προβλεψει αυτη τη διεισδυση επειδη το μουνι υγραινεται ωστε να μπει ο πουτσος. Επισης ανατομικα ειναι φτιαγμενο να δεχεται μικρες η μεγαλες πουτσες και να μπορει να νιωθει ευχαριστηση απο αυτες χωρις να παρουσιασει καποιο προβλημα. Το γαμησι απο τον κωλο θεωρειται παρα φυση σεξ διοτι στην πραγματικοτητα νιωθει καποιος πονο απο αυτη τη συνουσια και δεν ειναι η καταλληλη τρυπα για να δεχθει το σπερμα. Συνεπως η ιδια η φυση σου δειχνει τι ειναι σωστο και τι λαθος. Τωρα αν εσυ θελεις να χωνεις πουτσες στον κωλο σου αυτο εχει να κανει με την ψυχοσυνθεση σου. Απο τα βαθη των αιωνων υπηρχαν πουστηδες, οπως και δολοφονοι, πεδαιραστες και κτηνοβατες, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι κατι το φυσιολογικο. Απλα η κοινωνια ατυπα το αποδεχεται.

λάθος..

υπαρχουν όρια τυπε μου.ετσι νομιζω...το να γαμας ενα σκυλι και η φιλη σου να του παιρνει πιπα,δεν ειναι νορμαλ(γενικα μιλαω,οχι για σενα!προς θεου!).κι ας συμμετεχουν δυο "συναινουντες" ενήλικοι.Γενικα..ΥΠΑΡΧΟΥΝ όρια..

δεν ειναι κοινωνικα αποδεκτη αυτη η σεξουαλικη συμπεριφορα, επειδη δεν οδηγει στην τεκνοποιηση, πολυ απλα.

τεκνοποιηση = νεο δυναμικο, ανανεωση και συνεχιση μιας οργανωμενης και ευρυθμης κοινωνιας, η οποια θελει να εξακολουθει να υπαρχει.

εδω βεβαια, εμεις τους νεους πολιτες τους φερνουμε ετοιμους και ενηλικους απο παντου...

αν θελεις να βλεπεις τα πραγματα χωρις παρωπιδες αγαπουλη.

matrix-code-neo.jpg
Με καλυψαν οι δυο παραπανω συναγωνιστες girl_hunter και  S.F.E. ως προς την παραθεση του  pakistanos erastis

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
vaglis καλη η θεωρια σου μαν αλλα αν παμε με την λογικη της φυσης ουτε πιπα επρεπε να μας παιρνουν ,ουτε να γαμαμε γυναικειο κωλο,ουτε να κανουμε παρτουζες

μην σου πω οτι δεν επρεπε ουτε προφυλακτικο να φοραμε.....οποτε χεσε τι ειπε και τι δεν ειπε η φυση.....

ο ανθρωπος ειναι ον που εξ ορισμου μαχεται την φυση

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
vaglis καλη η θεωρια σου μαν αλλα αν παμε με την λογικη της φυσης ουτε πιπα επρεπε να μας παιρνουν ,ουτε να γαμαμε γυναικειο κωλο,ουτε να κανουμε παρτουζες

μην σου πω οτι δεν επρεπε ουτε προφυλακτικο να φοραμε.....οποτε χεσε τι ειπε και τι δεν ειπε η φυση.....

Δεν σου ειπε κανεις οτι δεν μπορεις να το κανεις. Απλα τι σου φαινεται πιο φυσιολογικο? Να παιρνει πιπα η γυναικα στον ανδρα η ανδρας σε ανδρα? Η γυναικα κανει πιπα στον ανδρα με σκοπο τον ερεθισμο του ωστε να της τον χωσει στο μουνι της. Στον κωλο δεν νομιζω οτι μια γυναικα νιωθει ευχαριστηση. Ακομα και πορνοσταρ να ρωτησεις π.χ. Monica Sweetheart θα σου πει οτι το κανει απο κωλο αλλα δεν της αρεσει. Υποτιθεται οτι η σεξουαλικη ευχαριστηση εχει και καποιο απωτερο σκοπο. Μεταξυ ενος ανδρα και μιας γυναικας μενει και κατι μετα το σεξ οσον αφορα το ψυχολογικο κομματι. Μεταξυ δυο αντρων τι μενει? Η πουτσα στον κωλο?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δεν σου ειπε κανεις οτι δεν μπορεις να το κανεις. Απλα τι σου φαινεται πιο φυσιολογικο? Να παιρνει πιπα η γυναικα στον ανδρα η ανδρας σε ανδρα? Η γυναικα κανει πιπα στον ανδρα με σκοπο τον ερεθισμο του ωστε να της τον χωσει στο μουνι της. Στον κωλο δεν νομιζω οτι μια γυναικα νιωθει ευχαριστηση. Ακομα και πορνοσταρ να ρωτησεις π.χ. Monica Sweetheart θα σου πει οτι το κανει απο κωλο αλλα δεν της αρεσει. Υποτιθεται οτι η σεξουαλικη ευχαριστηση εχει και καποιο απωτερο σκοπο. Μεταξυ ενος ανδρα και μιας γυναικας μενει και κατι μετα το σεξ οσον αφορα το ψυχολογικο κομματι. Μεταξυ δυο αντρων τι μενει? Η πουτσα στον κωλο?
τωρα αυτο που λες ειναι μεγαλη κουβεντα για ενα ολοκληρο διαφορετικο θρεντ περι ομοφυλοφιλιας....

αν θες μια προχειρη απαντηση...οπως εγω ερεθιζομαι απο ενα ζευγαρι γυναικειες γαμπες ή απο εναν ωραιο κωλο που στα ματια πχ μιας αλλης νορμαλ γυναικας ειναι απλα δυο κομματια κρεας  πιθανως για καποιον ακατανοητο μεν αλλα υπαρκτο λογο ενας αντρας να ερεθιζεται απο εναν αλλο...

τεσπα μεγαλη κουβεντα περι σεξουαλικου ερεθισμου και ανθρωπινου εγκεφαλου και διαστροφης ή μη διαστροφης

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
τεσπα μεγαλη κουβεντα περι σεξουαλικου ερεθισμου και ανθρωπινου εγκεφαλου και διαστροφης ή μη διαστροφης
Ας τ'αφησουμε ετσι λοιπον κι ας κανει ο καθενας οτι θελει...
:dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ας τ'αφησουμε ετσι λοιπον κι ας κανει ο καθενας οτι θελει...
:dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:
Ουτωs η αλλοιωs , ο καθεναs κανει οτι θελει....Αλλα το να φυλαει ο Βαγγεληs το Μητσο με τα μουστακια στο στομα(τα ονοματα ειναι φανταστικα) , δεν δεχομαι τον ορο "φυσιολογικο"...Απλα "ανεκτο"

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Ποιος είπε πως η πίπα είναι ενάντια στη φυση;

Ο κώλος ναι. Είναι παρα φύσει.

Οι παρτούζες είναι επιλογή. Εγω δεν γουστάρω, άλλος την βρίσκει με τις παρτούζες (βλέπε Κωστακης)

Αλλά η πίπα ρε πούστη μου.... η πιπούλα.... ενάντια στη φύση... Γιατί;

:dunno:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Ουτωs η αλλοιωs , ο καθεναs κανει οτι θελει....Αλλα το να φυλαει ο Βαγγεληs το Μητσο με τα μουστακια στο στομα(τα ονοματα ειναι φανταστικα) , δεν δεχομαι τον ορο "φυσιολογικο"...Απλα "ανεκτο"
Με την ιδια λογικη του κτηνοβατη, παιδεραστη, σαδιστη, κ.α.
Απλα οταν θα "καθιερωθουν" οι λογικες του να "μην υπαρχουν ορια στο σεξ" τοτε θα νομιμοποιηθουν οι πιο πανω κατηγοριες. Φυσικα μεχρι τωρα δεν συζηταγαμε κατι τετοιο. Η αποκτηνωση στα πλαισια της "διαφορετικοτητας" θα φερει στο τραπεζι της συζητησης και θεσεις που ποτε πριν δεν θα συζητιοντουσαν. Βολικα παντα ως εννοια του "διαφορετικου".
Εξυπνη "λογικη".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom