Νέα

Που είναι οι ώριμοι μουστακαλήδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fetish33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 394
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
Υπάρχει και για τους λάτρεις του μνημονίου

Συνημμένα

• m1.jpg
    m1.jpg
    16,8 KB · Εμφανίσεις: 27
OP
OP
F

fetish33

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
6
Πόντοι
1
φίλε πλάκα έκανα.αλήθεια τί είναι εκείνο που σε ερεθίζει τόσο σε ένα ξεπερασμένο για τα δεδομένα του 2013 μουστάκι? Θεωρείς ότι είναι σημάδι αντρίλας? :grin: :grin: :grin:

Τί να σου πω.. Δεν ξέρω.. μπορεί.. Επίσης και το κάπως λαϊκό και πρωτόγονο που βγάζει..
εσύ πώς μπορείς να εξηγήσεις κάποια ιδιαίτερα γούστα που θα έχεις;

@Τυχοδιωκτης
Καθόλου!

@master21
Ο Αγάθωνας είναι κάβλα!! (sorry για την έκφραση) :grin:

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Τί να σου πω.. Δεν ξέρω.. μπορεί.. Επίσης και το κάπως λαϊκό και πρωτόγονο που βγάζει..
εσύ πώς μπορείς να εξηγήσεις κάποια ιδιαίτερα γούστα που θα έχεις;

@Τυχοδιωκτης
Καθόλου!

@master21
Ο Αγάθωνας είναι κάβλα!! (sorry για την έκφραση) :grin:

Δεν έχω πρόβλημα, μου αρέσει να γαμάω τραβέλια τύπε. Τα βλέπω σαν γυναίκες και μόνο τύπε. Ωστόσο με καυλώνει να ξέρω ότι γαμάω ένα τρανσάκι ή ένα crossaκι στα πρώτα του βήματα και το κάνω εγώ κορίτσι ή γυναίκα! Ναι, αυτή είναι μεγάλη καύλα μπορώ να πω για μένα τύπε! :grin: :grin: :grin:

prothymos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
0
Ρε συ fetish βρηκες κανεναν τελικα μηπως τον πασαρεις κι απο δω;

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Για μουστακαλήδες καλύτερα πήγαινε κατά Κρήτη μεριά!  :grin:

stathis1981

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Για μουστακαλήδες καλύτερα πήγαινε κατά Κρήτη μεριά!  :grin:

Την προηγούμενη Πέμπτη είχα μια εμπειρία με δυο άντρες. Δεν είχαν μουστάκι αλλά ο ένας είχε μούσι.
Και οι δυο μεσήλικες εκεί γύρω στα 40-45. Ο μουσάτος ήταν συνιδιοκτήτης σε μια καφετέρια. Ο άλλος ήταν
αρκετά εύσωμος και δούλευε σαν μπράβος εκεί. Βασικά ξεκίνησα για να πάρω μια πίπα στον μπράβο και αυτός
με ρώτησε αν θα γούσταρα και δεύτερο. Με δυο άντρες έχω πάει άλλες δυο φορές, πάντα μόνο για πίπα.
Αφού του είπα ότι γούσταρα και μιλήσαμε στο τηλέφωνο πήγα στο μαγαζί κάπου στο Αιγάλεω. Πέρασα καλά,
ρούφηξα 2 μικρές πούτσες για 1-1μιση ωρίτσα και γενικά μου φέρθηκαν ψιλοάσχημα. Εννοώ βρισίδια όση
ώρα τους έπαιρνα πίπα αλλά αυτό μάλλον μου άρεσε! Γενικά με φτιάχνουν τέτοιοι άντρες, εύσωμοι με πολλά
κιλά και όσο πιο μάγκες και λαϊκοί τύποι γίνεται...

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Την προηγούμενη Πέμπτη είχα μια εμπειρία με δυο άντρες. Δεν είχαν μουστάκι αλλά ο ένας είχε μούσι.
Και οι δυο μεσήλικες εκεί γύρω στα 40-45. Ο μουσάτος ήταν συνιδιοκτήτης σε μια καφετέρια. Ο άλλος ήταν
αρκετά εύσωμος και δούλευε σαν μπράβος εκεί. Βασικά ξεκίνησα για να πάρω μια πίπα στον μπράβο και αυτός
με ρώτησε αν θα γούσταρα και δεύτερο. Με δυο άντρες έχω πάει άλλες δυο φορές, πάντα μόνο για πίπα.
Αφού του είπα ότι γούσταρα και μιλήσαμε στο τηλέφωνο πήγα στο μαγαζί κάπου στο Αιγάλεω. Πέρασα καλά,
ρούφηξα 2 μικρές πούτσες για 1-1μιση ωρίτσα και γενικά μου φέρθηκαν ψιλοάσχημα. Εννοώ βρισίδια όση
ώρα τους έπαιρνα πίπα αλλά αυτό μάλλον μου άρεσε! Γενικά με φτιάχνουν τέτοιοι άντρες, εύσωμοι με πολλά

καμιά φάπα σου έριξαν την ώρα που τους έπαιρνες  :pipa1:  ?

stathis1981

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
4
Πόντοι
1
καμιά φάπα σου έριξαν την ώρα που τους έπαιρνες  :pipa1:  ?

Φάπες όχι δεν έπεσαν αν και μάλλον δεν θα είχα πρόβλημα, θα μου άρεσε. Με έπιαναν από τα μαλλιά και μου
ανεβοκατέβαζαν το κεφάλι πάνω στα κλαρίνα, μόνο αυτό.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
ρούφηξα 2 μικρές πούτσες για 1-1μιση ωρίτσα και γενικά μου φέρθηκαν ψιλοάσχημα.

Μήπως ο ένας ήταν ο πρώην γκόμενος της nimertis;
Και αυτός μικροψώλης ήταν και φερόταν και άσχημα  :2funny:

OP
OP
F

fetish33

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Ρε συ fetish βρηκες κανεναν τελικα μηπως τον πασαρεις κι απο δω;

μια φορά πήγα σ'ενα τσοντοσινεμα.
Αμεσως σε 2-3 λεπτά ηρθε ενας μουστακαλής λαϊκός τύπος, χαμουρευτήκαμε κτλ, αλλά έφυγα γιατί φοβάμαι τις αρρώστιες..
Πάντως τέτοιον τύπο δεν είχα βρει τόσα χρόνια από ιντερνετ.
Δε νομίζω όμως να ξαναπάω σε τέτοια μέρη..

OP
OP
F

fetish33

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
6
Πόντοι
1

Ωραίος!
Ναι, και μένα με καβλώνει πολύ να'ναι ο άλλος όσο πιο λαϊκός και βλάχος γίνεται..
Κάτι μελαχρινοί τύποι στα 80ς με το μαλλί χαίτη δαχτυλίδι, το πουκάμισο ανοιχτό στο στέρνο, πήχτρα στην τρίχα να ξεπηδάει από μέσα και τη χρυσή καδένα από πάνω, με φτιάχνουν τρελλά!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ατυχια τυπε

OP
OP
F

fetish33

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
6
Πόντοι
1
καλο παιδι να ΄ναι τυπε μου!

βεβαια αστειευεσαι αλλα εγω απανταω σοβαρά:
αν είναι για ένα σεξ, τι με νοιάζει αν ο άλλος είναι καλός ή κακός;
Βέβαια αν είναι για κάτι παραπάνω, βεβαίως να είναι καλό παιδί! ;)

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Φιλαράκο! εάν πας στην Κρήτη, θα βρεις μπόλικους μουστακαλήδες. Αλλά και αυτοί οι ποιο πολοι, το πάνε το γράμμα. :pipa3: :pipa1: :pipa2:

Συνημμένα

• 1610243644[1].jpg
    1610243644[1].jpg
    12,7 KB · Εμφανίσεις: 25

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom