- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
Γουστάρεις τύπε??
φίλε πλάκα έκανα.αλήθεια τί είναι εκείνο που σε ερεθίζει τόσο σε ένα ξεπερασμένο για τα δεδομένα του 2013 μουστάκι? Θεωρείς ότι είναι σημάδι αντρίλας?
Τί να σου πω.. Δεν ξέρω.. μπορεί.. Επίσης και το κάπως λαϊκό και πρωτόγονο που βγάζει..
εσύ πώς μπορείς να εξηγήσεις κάποια ιδιαίτερα γούστα που θα έχεις;
@Τυχοδιωκτης
Καθόλου!
@master21
Ο Αγάθωνας είναι κάβλα!! (sorry για την έκφραση)
Γουστάρεις τύπε??
Τυπε, αυτος με τοση τριχα , παω στοιχημα οτι εχει μουστακι και στα αρχιδια...η μεχρι τα αρχιδια...your choice...Ναι, πολύ! Ειδικά ο πρώτος!!
Για μουστακαλήδες καλύτερα πήγαινε κατά Κρήτη μεριά!
Την προηγούμενη Πέμπτη είχα μια εμπειρία με δυο άντρες. Δεν είχαν μουστάκι αλλά ο ένας είχε μούσι.
Και οι δυο μεσήλικες εκεί γύρω στα 40-45. Ο μουσάτος ήταν συνιδιοκτήτης σε μια καφετέρια. Ο άλλος ήταν
αρκετά εύσωμος και δούλευε σαν μπράβος εκεί. Βασικά ξεκίνησα για να πάρω μια πίπα στον μπράβο και αυτός
με ρώτησε αν θα γούσταρα και δεύτερο. Με δυο άντρες έχω πάει άλλες δυο φορές, πάντα μόνο για πίπα.
Αφού του είπα ότι γούσταρα και μιλήσαμε στο τηλέφωνο πήγα στο μαγαζί κάπου στο Αιγάλεω. Πέρασα καλά,
ρούφηξα 2 μικρές πούτσες για 1-1μιση ωρίτσα και γενικά μου φέρθηκαν ψιλοάσχημα. Εννοώ βρισίδια όση
ώρα τους έπαιρνα πίπα αλλά αυτό μάλλον μου άρεσε! Γενικά με φτιάχνουν τέτοιοι άντρες, εύσωμοι με πολλά
κιλά και όσο πιο μάγκες και λαϊκοί τύποι γίνεται...
καμιά φάπα σου έριξαν την ώρα που τους έπαιρνες ?
ρούφηξα 2 μικρές πούτσες για 1-1μιση ωρίτσα και γενικά μου φέρθηκαν ψιλοάσχημα.
Ρε συ fetish βρηκες κανεναν τελικα μηπως τον πασαρεις κι απο δω;
Την προηγούμενη Πέμπτη είχα μια εμπειρία με δυο άντρες. Δεν είχαν μουστάκι αλλά ο ένας είχε μούσι.
Και οι δυο μεσήλικες εκεί γύρω στα 40-45. Ο μουσάτος ήταν συνιδιοκτήτης σε μια καφετέρια. Ο άλλος ήταν
αρκετά εύσωμος και δούλευε σαν μπράβος εκεί. Βασικά ξεκίνησα για να πάρω μια πίπα στον μπράβο και αυτός
με ρώτησε αν θα γούσταρα και δεύτερο. Με δυο άντρες έχω πάει άλλες δυο φορές, πάντα μόνο για πίπα.
Αφού του είπα ότι γούσταρα και μιλήσαμε στο τηλέφωνο πήγα στο μαγαζί κάπου στο Αιγάλεω. Πέρασα καλά,
ρούφηξα 2 μικρές πούτσες για 1-1μιση ωρίτσα και γενικά μου φέρθηκαν ψιλοάσχημα. Εννοώ βρισίδια όση
ώρα τους έπαιρνα πίπα αλλά αυτό μάλλον μου άρεσε! Γενικά με φτιάχνουν τέτοιοι άντρες, εύσωμοι με πολλά
ατυχια τυπεΤην προηγούμενη Πέμπτη είχα μια εμπειρία με δυο άντρες. Δεν είχαν μουστάκι αλλά ο ένας είχε μούσι.
ατυχια τυπε
καλο παιδι να ΄ναι τυπε μου!Συχνά δεν έχει σημασία το μέγεθος, αρκεί να βγάζει αντρίλα ο άλλος!
(τουλάχιστον εμένα δε με πειράζει)
καλο παιδι να ΄ναι τυπε μου!