Νέα

Που είναι οι ώριμοι μουστακαλήδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fetish33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 394
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stathis1981

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
4
Πόντοι
1

Βρε παιδιά, όσοι παθητικοί θέλετε γράψτε κανένα σχόλιο από πίπες που έχετε πάρει! Εγώ, παθητικός 35χρ. θυμάμαι τουλάχιστον
2 εμπειρίες που είχα με παχουλούς άντρες, αρκετά παχουλούς θα έλεγα. Ο ένας ήταν γύρω στα 50 και θυμάμαι πως την ώρα που
είμασταν ξαπλωμένοι και του τον ρούφαγα, εκείνος κάποια στιγμή άρχισε να μου ρίχνει σφαλιάρες σχεδόν χαστούκια θα έλεγα.
Και φυσικά αυτό με καύλωσε τρελά! Ένας άλλος παχουλός, πιο νέος γύρω στα 35 και περίπου 120-125 κιλάκια είχε την απαίτηση
την ώρα που του έπαιρνα πίπα να μην μιλάω καθόλου. Μου λέει κάποια στιγμή... πούτσα δεν ήθελες; Ε ρούφα και μην μιλάς καθόλου.
Και η άλλη απαίτηση που είχε ήταν να του σφίγγω δυνατά το πούτσο με την παλάμη μου για να καυλώσει. Γράψτε και εσείς τίποτα! 

ithinkblue

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
8
Πόντοι
0
Ωραίος!
Ναι, και μένα με καβλώνει πολύ να'ναι ο άλλος όσο πιο λαϊκός και βλάχος γίνεται..
Κάτι μελαχρινοί τύποι στα 80ς με το μαλλί χαίτη δαχτυλίδι, το πουκάμισο ανοιχτό στο στέρνο, πήχτρα στην τρίχα να ξεπηδάει από μέσα και τη χρυσή καδένα από πάνω, με φτιάχνουν τρελλά!

τι γουστα ειναι αυτα ρε συ fetish! :headbang:

OP
OP
F

fetish33

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
6
Πόντοι
1
τι γουστα ειναι αυτα ρε συ fetish! :headbang:

Περίεργα!  :grin:

να, σαν κι αυτόν:

m3no.png
  :pipa1:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Βρε παιδιά, όσοι παθητικοί θέλετε γράψτε κανένα σχόλιο από πίπες που έχετε πάρει! Εγώ, παθητικός 35χρ. θυμάμαι τουλάχιστον
2 εμπειρίες που είχα με παχουλούς άντρες, αρκετά παχουλούς θα έλεγα. Ο ένας ήταν γύρω στα 50 και θυμάμαι πως την ώρα που
είμασταν ξαπλωμένοι και του τον ρούφαγα, εκείνος κάποια στιγμή άρχισε να μου ρίχνει σφαλιάρες σχεδόν χαστούκια θα έλεγα.
Και φυσικά αυτό με καύλωσε τρελά! Ένας άλλος παχουλός, πιο νέος γύρω στα 35 και περίπου 120-125 κιλάκια είχε την απαίτηση
την ώρα που του έπαιρνα πίπα να μην μιλάω καθόλου. Μου λέει κάποια στιγμή... πούτσα δεν ήθελες; Ε ρούφα και μην μιλάς καθόλου.
Και η άλλη απαίτηση που είχε ήταν να του σφίγγω δυνατά το πούτσο με την παλάμη μου για να καυλώσει. Γράψτε και εσείς τίποτα! 
Ρε τυπε οταν κανεις πιπα μιλας εσυ;Μηπως φοβοτανε μην του την δαγκωσει ο ανθρωπος και σου ελεγε ετσι;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.462
Πόντοι
2.606
....μηπως τον ελεγαν λακη ???

stathis1981

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Ρε τυπε οταν κανεις πιπα μιλας εσυ;Μηπως φοβοτανε μην του την δαγκωσει ο ανθρωπος και σου ελεγε ετσι;

Απλώς όταν ρουφάς μια πούτσα για 45 λεπτά με μια ώρα ασταμάτητα θα πρέπει να ξεκουράσεις και
το στόμα σου για 2-3 λεπτά. Αυτός είχε την απαίτηση να έχω συνέχεια το στόμα μου γεμάτο!
:pipa1: :pipa1: :pipa1:

stathis1981

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Απλώς όταν ρουφάς μια πούτσα για 45 λεπτά με μια ώρα ασταμάτητα θα πρέπει να ξεκουράσεις και
το στόμα σου για 2-3 λεπτά. Αυτός είχε την απαίτηση να έχω συνέχεια το στόμα μου γεμάτο!
:pipa1: :pipa1: :pipa1:

Παθητικός 35χρ. με κανονική αρρενωπή εμφάνιση ,ενδιαφέρομαι για επικοινωνία με παχουλούς
ενεργητικούς άντρες, ανεξαρτήτως προσόντων, από 25 μέχρι 60 ετών. Το skype μου είναι sta19803.

stathis1981

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Καλησπέρα. Είμαι νέος στο φόρουμ.
Ήθελα να ρωτήσω καθώς έχω ένα φετίχ, που μπορεί να βρει κανείς ώριμους (άνω των 55) μουστακαλήδες;
Δυστυχώς φαίνεται ότι όλοι είναι str8. Kαι από τα gay site δεν υπάρχει τίποτα..

Με τραβάει πολύ το παχύ μουστάκι σαν κι αυτούς:

chris-noth.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_KCuHoU9QBUU/TPX1_vDeT-I/AAAAAAAAsk0/IBiDSK-2ZSo/s400/Nikoskouros.jpg[/img[/URL]]

[img]http://img77.imageshack.us/img77/2491/tomssezalbozk3.jpg

Ξέρω, έχω περίεργα γούστα, αλλά ο καθένας με τα ιδιαίτερα  γούστα του φαντάζομαι!  :grin:

Αφήστε μουστάκι για καλύτερη φήμη.

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας της Ινδίας αποφάσισαν να αφήσουν μουστάκι για να βελτιώσουν τη φήμη τους, καθώς πιστεύουν ότι αυτό θα
ανεβάσει την κοινωνική θέση και το ηθικό των αστυνομικών και θα τους κάνει να φαίνονται κομψότεροι. Η ιδέα αυτή τέθηκε σε εφαρμογή
μετά από έρευνα που έδειξε ότι οι αστυνομικοί με μουστάκι φαίνονται πιο σοβαροί και περισσότερο άξιοι σεβασμού. Το μουστάκι ήταν
πάντοτε δείγμα ισχύος στην Ινδία. Ενθαρρύνοντας τους αξιωματικούς να το αποκτήσουν, με ένα πρόσθετο μηνιαίο μπόνους, οι αρχές της
αστυνομίας ευελπιστούν να βελτιώσουν τη φήμη τους.

Επισκέπτης
παρε να γουσταρεις

Συνημμένα

• 1284625050.png
    1284625050.png
    146,5 KB · Εμφανίσεις: 80

stathis1981

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Καλησπέρα. Είμαι νέος στο φόρουμ.
Ήθελα να ρωτήσω καθώς έχω ένα φετίχ, που μπορεί να βρει κανείς ώριμους (άνω των 55) μουστακαλήδες;
Δυστυχώς φαίνεται ότι όλοι είναι str8. Kαι από τα gay site δεν υπάρχει τίποτα..

Με τραβάει πολύ το παχύ μουστάκι σαν κι αυτούς:

chris-noth.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_KCuHoU9QBUU/TPX1_vDeT-I/AAAAAAAAsk0/IBiDSK-2ZSo/s400/Nikoskouros.jpg[/img[/URL]]

[img]http://img77.imageshack.us/img77/2491/tomssezalbozk3.jpg

Ξέρω, έχω περίεργα γούστα, αλλά ο καθένας με τα ιδιαίτερα  γούστα του φαντάζομαι!  :grin:

Παιδιά, κορυφαίο βιντεάκι που βρήκα σήμερα. Από τα καλύτερα που έχω δει ever. Γάλλος ώριμος αρκούδος
τσιμπουκώνει Ασιάτη παθητικό!!! Εν συνεχεία του τον καρφώνει και από πίσω και καθ' όλη τη διάρκεια πέφτουν
πολλά χαστούκια ακόμη και ροχάλες στη μούρη. Τρελό βιντεάκι, όσοι γουστάρουν ώριμους γαμιάδες θα το
λατρέψουν. ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ, ότι κι αν κάνουμε, πάντα με προφυλακτικό για να έχουμε το κεφάλι μας
ήσυχο. Όσοι παθητικοί το δείτε γράψτε σχόλια!!!

OP
OP
F

fetish33

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
6
Πόντοι
1

"Τσιμπουκώνεται από" θες να πεις.

Γαμώτο, αυτό το μωσαϊκό να μην είχε!!
Ωραίο πάντως, ευχαριστούμε!
Έτσι, αν δε σου δώσει ο άλλος και μια φαπα και μια ροχάλα στη μάπα, πώς να καταλάβεις το σωστό τ'αρσενικό!! :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom