artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
Λιακο έφαγες κανα πούτσο χωριάτικο τώρα το Πασχα και σου ξανάρθε το χιούμορ ...
εσυ εχεις για μοτο σου το λιλα ... !! δε σου πεφτει κατω ουτε καρφιτσα
Λιακο έφαγες κανα πούτσο χωριάτικο τώρα το Πασχα και σου ξανάρθε το χιούμορ ...
εσυ εχεις για μοτο σου το λιλα ... !! δε σου πεφτει κατω ουτε καρφιτσα
οταν βγεις με την λεβεντιά τον Σταθη ελα να μας πεις πως περασες ...
εξω πουστη κ ασχημε!!!
στο χωριο εχει πολλους οριμους μουστακαληδες... αλλα κατι λεβεντιες σα το σταθη τους εχουν για το πηγαδι!!
θα τον καμουφλάρεις εσυ τυπε , ξερεις ;)
παραδεξου οτι εχεις πανω απο εβδομαδα να γαμησεις ρε!
Μερα παρα μερα τυπε , διαβαζω Πικερ
Έλα ρε Γκουσγκούνη nipple lover 78, γαμάς μέρα παρά μέρα ε; Να σου πω, δεν ξέρω αν στο έχουν ξαναπεί όμως
το να... γαμάς την παλάμη σου δεν θεωρείται γαμήσι
Όσο για εσένα ilia dionisiou μήπως θα ήθελες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος και να μου εξηγήσεις τι
ήταν αυτή η παπαριά που είπες πιο πάνω για κάτι πηγάδια; Για να σου δώσω και την προσήκουσα απάντηση
κοπέλα μου.
Όσο για εσένα ilia dionisiou μήπως θα ήθελες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος και να μου εξηγήσεις τι
ήταν αυτή η παπαριά που είπες πιο πάνω για κάτι πηγάδια; Για να σου δώσω και την προσήκουσα απάντηση
κοπέλα μου.
Σοπα, ρε άντρακλα εσύ!! θίχτηκες ρε κρυφολουγκρα??? άντε ουστ!!!!!Τον θέλετε και μουστακαλή τον γαμιά σας ξεφτιλισμένα πουσταριά. Ουστ!
Τον θέλετε και μουστακαλή τον γαμιά σας ξεφτιλισμένα πουσταριά. Ουστ!
Τον θέλετε και μουστακαλή τον γαμιά σας ξεφτιλισμένα πουσταριά. Ουστ!
Fetish θα συμφωνήσω εν μέρει μαζί σου. Τι εννοώ, σαφώς και δεν ντρέπονται να πάρουν αυτό που ανέφερες.Ναι ρε, υπάρχει πρόβλημα;
Πήξαμε εδώ πέρα στις κρυφοαδερφές που ντρέπονται να πάρουν αυτό που θέλουν (κοινώς ΠΟΥΤΣΑ) και κάθονται και βρίζουν τους άλλους!
(κρίμα και έχεις και καλό γούστο στις ταινίες)
Fetish θα συμφωνήσω εν μέρει μαζί σου. Τι εννοώ, σαφώς και δεν ντρέπονται να πάρουν αυτό που ανέφερες.
Όχι μόνο δεν ντρέπονται αλλά το επιθυμούν διακαώς. Απλώς το 95% από αυτούς που μας λοιδορούν είναι
ασχημάντρες και χάλιες και συνεπώς και κομπλεξικοί στον μέγιστο βαθμό.
Εσύ κοπελια εχεις επιτυχιες;Τον τρως συχνα;Με άλλα λόγια ενώ ψάχνονται για να τον φάνε... δεν τους τον δίνει κανείς. Είναι αυτό που
λεν, ποιος σε γαμάει εσένα;
Μην τους μιλας ασχημα!!!Θα τους κανεις ψυχολογικο!!!Και δεν θα βρισκουν γκομενο μετά!!!Μου αρέσει που τσιτώνετε κιόλας όταν σας λένε πόσο πουσταριά είστε. Ξεβρακωκέφαλες ε ξεβρακωκέφαλες!