Νέα

Που είναι οι ώριμοι μουστακαλήδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fetish33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 394
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
στο χωριο εχει πολλους οριμους μουστακαληδες... αλλα κατι λεβεντιες σα το σταθη τους εχουν για το πηγαδι!! :priest:

stathis1981

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Μερα παρα μερα τυπε , διαβαζω Πικερ  :rockon:

Έλα ρε Γκουσγκούνη nipple lover 78, γαμάς μέρα παρά μέρα ε; Να σου πω, δεν ξέρω αν στο έχουν ξαναπεί όμως
το να... γαμάς την παλάμη σου δεν θεωρείται γαμήσι :2funny:
Όσο για εσένα ilia dionisiou μήπως θα ήθελες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος και να μου εξηγήσεις τι
ήταν αυτή η παπαριά που είπες πιο πάνω για κάτι πηγάδια; Για να σου δώσω και την προσήκουσα απάντηση
κοπέλα μου.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.698
Πόντοι
12.756
Έλα ρε Γκουσγκούνη nipple lover 78, γαμάς μέρα παρά μέρα ε; Να σου πω, δεν ξέρω αν στο έχουν ξαναπεί όμως
το να... γαμάς την παλάμη σου δεν θεωρείται γαμήσι :2funny:
Όσο για εσένα ilia dionisiou μήπως θα ήθελες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος και να μου εξηγήσεις τι
ήταν αυτή η παπαριά που είπες πιο πάνω για κάτι πηγάδια; Για να σου δώσω και την προσήκουσα απάντηση
κοπέλα μου.

οχι γκουσκουνης φιλε , νομος του πικερ  :sunglasses:

κοπέλα μου.

Λιακο......... :2funny: :2funny: :2funny:

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246

stathis1981

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Τον θέλετε και μουστακαλή τον γαμιά σας ξεφτιλισμένα πουσταριά. Ουστ!  :piss:

Να σου πω, επειδή η αγαμησιά σου κάνει κρα από χιλιόμετρα, αν θες μπορώ να βρω και σε εσένα
έναν... λαχταριστό μυστακοφόρο μπας και δεις, επιτέλους, χαρά στα σκέλια σου :2funny:
Α και κάτι ακόμη, βγάλε αμέσως το σήμα του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Όσο ξέρεις εσύ από Παναθηναϊκό
και ακόμη περισσότερο από μπάσκετ άλλο τόσο ξέρει και η γιαγιά μου. Εντάξει χαρά μου;

OP
OP
F

fetish33

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Τον θέλετε και μουστακαλή τον γαμιά σας ξεφτιλισμένα πουσταριά. Ουστ!  :piss:

Ναι ρε, υπάρχει πρόβλημα;
Πήξαμε εδώ πέρα στις κρυφοαδερφές που ντρέπονται να πάρουν αυτό που θέλουν (κοινώς ΠΟΥΤΣΑ) και κάθονται και βρίζουν τους άλλους!

(κρίμα και έχεις και καλό γούστο στις ταινίες)

stathis1981

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Ναι ρε, υπάρχει πρόβλημα;
Πήξαμε εδώ πέρα στις κρυφοαδερφές που ντρέπονται να πάρουν αυτό που θέλουν (κοινώς ΠΟΥΤΣΑ) και κάθονται και βρίζουν τους άλλους!

(κρίμα και έχεις και καλό γούστο στις ταινίες)
Fetish θα συμφωνήσω εν μέρει μαζί σου. Τι εννοώ, σαφώς και δεν ντρέπονται να πάρουν αυτό που ανέφερες.
Όχι μόνο δεν ντρέπονται αλλά το επιθυμούν διακαώς. Απλώς το 95% από αυτούς που μας λοιδορούν είναι
ασχημάντρες και χάλιες και συνεπώς και κομπλεξικοί στον μέγιστο βαθμό.

stathis1981

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Fetish θα συμφωνήσω εν μέρει μαζί σου. Τι εννοώ, σαφώς και δεν ντρέπονται να πάρουν αυτό που ανέφερες.
Όχι μόνο δεν ντρέπονται αλλά το επιθυμούν διακαώς. Απλώς το 95% από αυτούς που μας λοιδορούν είναι
ασχημάντρες και χάλιες και συνεπώς και κομπλεξικοί στον μέγιστο βαθμό.

Με άλλα λόγια ενώ ψάχνονται για να τον φάνε... δεν τους τον δίνει κανείς. Είναι αυτό που
λεν, ποιος σε γαμάει εσένα; :2funny:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

Stories

Νέο!

Stories