Νέα

Που είναι οι ώριμοι μουστακαλήδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fetish33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 394
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stathis1981

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Μου αρέσει που τσιτώνετε κιόλας όταν σας λένε πόσο πουσταριά είστε. Ξεβρακωκέφαλες ε ξεβρακωκέφαλες!  :2funny:

Έχω μείνει ενεός...
6 σφυρίχτρες, από που συμπέρανες χαρά μου ότι τσιτώσαμε; Απεναντίας, η απύθμενη γραφικότητα σου μας
κάνει να γελάμε και όλοι γνωρίζουμε πόσο καλό κάνει το γέλιο.
Όσο για σένα dude33, τι σε νοιάζει μωρή σωβρακοκυλότα για το αν έχω ή όχι επιτυχίες; Πάντως δεν σας
παρεξηγώ, θα έλεγα ότι σας συμπονώ κιόλας. Είμαι σίγουρος πως δεν περνάει μέρα που να μην είστε χαπακωμένοι
με lexotanil και όχι μόνο. Διαφορετικά δεν την παλεύετε είμαι σίγουρος.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Έχω μείνει ενεός...
6 σφυρίχτρες, από που συμπέρανες χαρά μου ότι τσιτώσαμε; Απεναντίας, η απύθμενη γραφικότητα σου μας
Όσο για σένα dude33, τι σε νοιάζει μωρή σωβρακοκυλότα για το αν έχω ή όχι επιτυχίες; Πάντως δεν σας
παρεξηγώ, θα έλεγα ότι σας συμπονώ κιόλας. Είμαι σίγουρος πως δεν περνάει μέρα που να μην είστε χαπακωμένοι
Σωβρακοκυλότα λέει  :2funny:
Ευτυχως που δεν παρεξηγεις,τωρα μπορω να παρω τα λεξοτανιλ μου ησυχος!
Καλές πουτσες να εχεις στον δρομο σου!!!!

OP
OP
F

fetish33

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Όξω πούστηδες!!!!!  :piss:
Μου αρέσει που τσιτώνετε κιόλας όταν σας λένε πόσο πουσταριά είστε. Ξεβρακωκέφαλες ε ξεβρακωκέφαλες!  :2funny:

Έτσι άντρακλά μου! Συνεχισε να μας βρίζεις.. Εγώ δεν τσιτώνω! Καβλώνω για πάρτη σου! Γουστάρω!

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Έχω μείνει ενεός...

Τύπε και μένα με κάνω να γελάσω.  :2funny:
Γουστάρω να κάνω χαβαλέ σε δροσερούς πάντως, αρπάζεστε αμέσως.  :grin:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Έλα ρε Γκουσγκούνη nipple lover 78, γαμάς μέρα παρά μέρα ε; Να σου πω, δεν ξέρω αν στο έχουν ξαναπεί όμως
το να... γαμάς την παλάμη σου δεν θεωρείται γαμήσι :2funny:
Όσο για εσένα ilia dionisiou μήπως θα ήθελες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος και να μου εξηγήσεις τι
ήταν αυτή η παπαριά που είπες πιο πάνω για κάτι πηγάδια; Για να σου δώσω και την προσήκουσα απάντηση
κοπέλα μου.

ελα ρε σταθη κουλ! δεν ειπα και τζαμπα πεντοχηλιαρα στις νοσοκομες ππου  φωναζαν... "Αγόρι αγόρι" .. απλα οτι στο χωριο μου τ ανωμαλα τα ριχνουν στη γρανα ειπα

stathis1981

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
4
Πόντοι
1
ελα ρε σταθη κουλ! δεν ειπα και τζαμπα πεντοχηλιαρα στις νοσοκομες ππου  φωναζαν... "Αγόρι αγόρι" .. απλα οτι στο χωριο μου τ ανωμαλα τα ριχνουν στη γρανα ειπα

Ηλία κατάλαβα από την αρχή τι ήθελες να πεις μην ανησυχείς. Τελοσπάντων δεν κρατάω κακίες. Τώρα όσον αφορά
το τι είναι ομαλό και τι ανώμαλο εγώ λέω να δούμε τι γίνεται επί παραδείγματι σε μια χώρα όπως είναι η
Γερμανία όπου αδιαφορούν για το αν ένας υπουργός τους είναι gay ή str8. Επαναλαμβάνω δεν έχω τίποτε προσωπικό
ούτε με εσένα ούτε με κανέναν άλλο εδώ μέσα...

tiffany_cd

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
η ζωη ειναι μικρη για κομπλεξ...και για να καταπιεζουμε τους εαυτους μας...ας ασχολειθειτε με αυτο που σας αρεσει και εμεις με το αντιστοιχο...γιατι πρεπει απαραιτητα να μου αρεσουν οι γυναικες κυριοι???απαντηστε μου σας παρακαλω...?και τι σας ενοχλει που μας αρεσει να μας γαμανε κωλομπαραδες???σας υποχρεωσε κανεις να μας γαμησετε εσεις??? αι στο καλο πια με τις ηλιθιοτητες

OP
OP
F

fetish33

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Μεγάλη φαντασίωση ο Παύλος Καρανικόλας! (στην 1η σκηνή της ταινίας)  :pipa1:

]

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Λοιπόν φιλαράκο! από ότι έχω καταλάβει, πρέπει να έχεις απωθημένα από μικρός.. η σε γαμησε κανένας.. η θες να τον φας και δεν σε γαμανε… γιατί θα είσαι κανένας μπουχεσας….λοιπον εγώ, πριν μου πεις εσύ… γουστάρω τα πάντα! δεν γουστάρω να τον παίρνω… απλά να γαμαω αντρικά κωλαράκια.. το έχω δοκιμάσει… λοιπόν μην κράζεις τους πουστηδες! γιατη είναι αρκετοί, μαζί με τους κρυφούς σαν εσένα… άντε… μαλακα! :tickedoff: :grin: :tickedoff: :grin: :tickedoff: :hammer: :argue: :bounce:

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Λοιπόν φιλαράκο! από ότι έχω καταλάβει, πρέπει να έχεις απωθημένα από μικρός.. η σε γαμησε κανένας.. η θες να τον φας και δεν σε γαμανε… γιατί θα είσαι κανένας μπουχεσας….λοιπον εγώ, πριν μου πεις εσύ… γουστάρω τα πάντα! δεν γουστάρω να τον παίρνω… απλά να γαμαω αντρικά κωλαράκια.. το έχω δοκιμάσει… λοιπόν μην κράζεις τους πουστηδες! γιατη είναι αρκετοί, μαζί με τους κρυφούς σαν εσένα… άντε… μαλακα! :tickedoff: :grin: :tickedoff: :grin: :tickedoff: :hammer: :argue: :bounce:

Το ξέρει ο πατέρας σου ότι ορέγεσαι ψωλές να σου ξεσκίζουν τα σωθικά μωρή χιλιοχυμένη πατσαβούρα? Το ξέρει μωρή πουστάρα ότι γουστάρεις να καραμελώνεις αρχίδια και να σου δίνουν τη ροδέλα στο χέρι? Μην μου απευθύνεις το λόγο ξανά σιχαμένη τρελαδερφή. Θρασύπουστα!

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Το ξέρει ο πατέρας σου ότι ορέγεσαι ψωλές να σου ξεσκίζουν τα σωθικά μωρή χιλιοχυμένη πατσαβούρα? Το ξέρει μωρή πουστάρα ότι γουστάρεις να καραμελώνεις αρχίδια και να σου δίνουν τη ροδέλα στο χέρι? Μην μου απευθύνεις το λόγο ξανά σιχαμένη τρελαδερφή. Θρασύπουστα!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aunanas

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Ααααααχαχαχαχα Ιππότη χτύπησες κέντρο κι έβγαλες λαυράκι!

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16

Συνημμένα

• SIRIZA.jpg
    SIRIZA.jpg
    110,6 KB · Εμφανίσεις: 53

ithinkblue

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
8
Πόντοι
0
δεν το πιστευω οτι αυτο το τοπικ ειναι τοπ στη κατηγορια αυτη! τους μουστακαληδες μου μεσα!

OP
OP
F

fetish33

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Περισσότερη κάβλα απ'όση μπορώ να αντέξω! :grin:

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1

Ρε φίλε μουστακαλή το 2014? Πιο εύκολα βρίσκεις γυναίκα σήμερα με μουστάκι παρά μουστακαλή .

Μόνο κάτι γέρους βλέπω 70+ , αυτούς που έχουν το βρώμικο το νύχι που βγάζει μάτι όταν πιάνουν τα χαρτία .

Ακόμα και οι νέοι από χωριά τα ξυρίζουν , αφού οι γυναίκες βλέπουν ξένα σήριαλ και γουσταρουν τους πάντες κολυμβητές

...σου χαλασαν την δουλεία οι γυναίκες  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom