Νέα

Που είναι οι ώριμοι μουστακαλήδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fetish33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 394
  • Εμφανίσεις 48K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
F

fetish33

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Ρε φίλε μουστακαλή το 2014? Πιο εύκολα βρίσκεις γυναίκα σήμερα με μουστάκι παρά μουστακαλή .

Μόνο κάτι γέρους βλέπω 70+ , αυτούς που έχουν το βρώμικο το νύχι που βγάζει μάτι όταν πιάνουν τα χαρτία .

Ακόμα και οι νέοι από χωριά τα ξυρίζουν , αφού οι γυναίκες βλέπουν ξένα σήριαλ και γουσταρουν τους πάντες κολυμβητές

...σου χαλασαν την δουλεία οι γυναίκες  ;)

Κι όμως φίλε, βλέπω αρκετούς στην καθημερινότητά μου, αλλά δυστυχώς είναι στρέητ μάλλον.

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
Κι όμως φίλε, βλέπω αρκετούς στην καθημερινότητά μου, αλλά δυστυχώς είναι στρέητ μάλλον.

Δεν κρίνω τα γούστα του καθενός παρότι πολλά post με έκαναν και γέλασα πολύ.

και εγω εχω τα ''κολληματα'' μου στο sex , αλλα νομιζω πως θα δυσκολευτεις πολυ γιατι ειναι πολυ περιορισμενο το ''target group'' σου.

Τι ηλικία εχείς? γιατί παρατηρώ οτι σε ''τραβάνε'' οι μεγάλοι.

Πάρα πολυ δυσκολο να πετύχω μουστακαλη κάτω απο 50-60.

Αντε το πολυ πολυ κατι παλιους Πασοκους

Paris-Koukoulopoulos.jpg

χμ... τωρα που το σκεπτομαι καλυτερα...ολο και θα πετυχεις κανενα διευθυντη εφοριας η πολεοδομιας πασοκο μουστακαλη.

Ολο κατι αυτου του στυλ ειναι φιλε .

OP
OP
F

fetish33

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Δεν κρίνω τα γούστα του καθενός παρότι πολλά post με έκαναν και γέλασα πολύ.

και εγω εχω τα ''κολληματα'' μου στο sex , αλλα νομιζω πως θα δυσκολευτεις πολυ γιατι ειναι πολυ περιορισμενο το ''target group'' σου.

Τι ηλικία εχείς? γιατί παρατηρώ οτι σε ''τραβάνε'' οι μεγάλοι.

Paris-Koukoulopoulos.jpg

χμ... τωρα που το σκεπτομαι καλυτερα...ολο και θα πετυχεις κανενα διευθυντη εφοριας η πολεοδομιας πασοκο μουστακαλη.

34 είμαι.
μα ναι, οι μεγάλοι μου αρέσουν.
Από 55 και άνω.
καλά δεν αποκλείω και μικρότερες ηλικίες, αλλά λέω τι με καβλώνει πιο πολύ.

thomas!!!

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ακουγοταν παλιοτερα,ακουγεται και τωρα,για στεκια κυριων(καφε-μπαρακια) 40,50,60 ετων,σε καλη περιοχη,που ψαχνονται για αγορακια. μονο αν τον παιρνουν η τον δινουν δεν ξερω.

καταλαβες περιοχη ή να σου στειλω πμ;

kurt russel

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Κριτικές
8
Like
167
Πόντοι
1
Μου ''ριχνεις'' δυο χρονια Fetish33 .  :)

Λογω δουλειας περναω συχνα απο το ''κεντρο/εμπορικο τριγωνο'' .

Στον δρομο που περνα μπροστα απο το Μ.Βρετανια μετα το υπουργειο κ στους καθετους δρομους εχω προσεξει πολλες καφετεριες/μπαρακια που γινεται χαμος.

Μπουφες για gay και straight. Δεν ξερω αν προκειται για επαγγελματιες η απλα στηνουν παραγαδι.

Αγαπητε Fetish33 μη μασας...πηγαινε για καφεδακι , δες αν υπαρχει κατι που σου αρεσει , κανε παιχνιδι...

δεν μπορει κατι καλο θα πετυχεις  :dancing: .

Αν δεν το παλεψεις λιγο...υπαρχουν πολλοι και πολλες που ψαχνονται αλλα ντρεπονται και περιμενουν απο αλλους και αλλες να

κανουν το αλλο βημα .

Σου μιλαω απο προσωπικη εμπειρια . Απο τοτε που το πηρα χαμπαρι , οταν βρω κατι που μου αρεσει ''λοκαρω'' και προχωρω (ευγενικα και λαου λαου να ξεψαρωσει ο στοχος).

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Στην Λειβαδειά πίσω από την πλατεία  Κάνιγγος θα βρεις μπόλικους μουστακλήδες. Την τελευταία φορά που με πλησίασε ένας, πάρα λίγο να του ρίξω την μπύρα στην μάπα γιατί ενώ δεν γούσταρα αυτός το βιολί του.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Do you like fishdicks? What are you a gay fish?

imagesCAI1JCEK.jpg

OP
OP
F

fetish33

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
6
Πόντοι
1
ακουγοταν παλιοτερα,ακουγεται και τωρα,για στεκια κυριων(καφε-μπαρακια) 40,50,60 ετων,σε καλη περιοχη,που ψαχνονται για αγορακια. μονο αν τον παιρνουν η τον δινουν δεν ξερω.

καταλαβες περιοχη ή να σου στειλω πμ;

Δεν κατάλαβα..
Είχα πάει σε ένα, αλλά εκεί οι μεγάλοι ήθελαν άλλους μεγάλους! :grin:

για στείλε όμως και ένα μήνυμα να δούμε.. ;)

Μου ''ριχνεις'' δυο χρονια Fetish33 .  :)

Λογω δουλειας περναω συχνα απο το ''κεντρο/εμπορικο τριγωνο'' .

Στον δρομο που περνα μπροστα απο το Μ.Βρετανια μετα το υπουργειο κ στους καθετους δρομους εχω προσεξει πολλες καφετεριες/μπαρακια που γινεται χαμος.

Μπουφες για gay και straight. Δεν ξερω αν προκειται για επαγγελματιες η απλα στηνουν παραγαδι.

Αγαπητε Fetish33 μη μασας...πηγαινε για καφεδακι , δες αν υπαρχει κατι που σου αρεσει , κανε παιχνιδι...

δεν μπορει κατι καλο θα πετυχεις  :dancing: .

Αν δεν το παλεψεις λιγο...υπαρχουν πολλοι και πολλες που ψαχνονται αλλα ντρεπονται και περιμενουν απο αλλους και αλλες να

κανουν το αλλο βημα .

Σου μιλαω απο προσωπικη εμπειρια . Απο τοτε που το πηρα χαμπαρι , οταν βρω κατι που μου αρεσει ''λοκαρω'' και προχωρω (ευγενικα και λαου λαου να ξεψαρωσει ο στοχος).

Δε μπορώ να τα κάνω αυτά.. ντρέπομαι..
Είδα τις προάλλες έναν στο μετρό. Κόντεψα να γίνω ρεζίλι από το απότομο φούσκωμα στο παντελόνι μου! :grin:
Κάθισε λίγο απέναντί μου, με κοίταξε κανά 2 φορές, τον κοίταξα και γω, αλλά δεν κατάλαβα αν "έπαιζε".
και περιμένω συνήθως ο άλλος να κάνει το πρώτο βήμα και να είναι ο "επιθετικός.

Στην Λειβαδειά πίσω από την πλατεία  Κάνιγγος θα βρεις μπόλικους μουστακλήδες. Την τελευταία φορά που με πλησίασε ένας, πάρα λίγο να του ρίξω την μπύρα στην μάπα γιατί ενώ δεν γούσταρα αυτός το βιολί του.

Ποιά Λειβαδειά;

edit: Α, είδα είναι σουβλατζίδικο.
Και τί να κάνω; να πάω να τρώω σουβλάκι μόνος μου και να κοιτάω;

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Για σιγουριά μπες σε κάνα τσοντοσινεμά καλύτερα. Στο Αβέρωφ μια χαρά είναι. Ή στο χαμάμ για σκληροπυρινικούς.
Το δροσερό αγόρι στην είσοδο θα σου εξηγήσει τι παίζει.

:thumbsup:

Συνημμένα

• Hamam.jpg
    Hamam.jpg
    36,3 KB · Εμφανίσεις: 84
OP
OP
F

fetish33

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Για σιγουριά μπες σε κάνα τσοντοσινεμά καλύτερα. Στο Αβέρωφ μια χαρά είναι. Ή στο χαμάμ για σκληροπυρινικούς.
Το δροσερό αγόρι στην είσοδο θα σου εξηγήσει τι παίζει.

:thumbsup:

thourie, πήγα μια φορά στο Αβέρωβ. και πραγματικά, μέσα σε 3 λεπτά ήρθε ένας μουστακαλής δίπλα μου και έγινε λίγο παιχνίδι.
Αλλά δεν τα μπορώ αυτά, φοβάμαι λίγο, δεν ξέρεις τι είναι ο άλλος και τί αρρώστιες κουβαλάει κτλ.
Θέλω λάου λάου λίγο, να νιώσω άνετα!

Επισκέπτης
thourie, πήγα μια φορά στο Αβέρωβ. και πραγματικά, μέσα σε 3 λεπτά ήρθε ένας μουστακαλής δίπλα μου και έγινε λίγο παιχνίδι.
Αλλά δεν τα μπορώ αυτά, φοβάμαι λίγο, δεν ξέρεις τι είναι ο άλλος και τί αρρώστιες κουβαλάει κτλ.
Θέλω λάου λάου λίγο, να νιώσω άνετα!

Εισαι και δυσκολος :headbang: :headbang: παναθεμασε. Σε σουβλατζιδικα δεν πας, σε λεοφωρεια και τσοντοσινεμαδες δεν τους καθεσε, τραβα σε γραφειο συνοικεσιων, μπας και βρεις το ετερο ημιση.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

Paris-Koukoulopoulos.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Να σαι καλά, ρε τύπε  :2funny:
Μ' αυτό το post και τη φάτσα του Κουκουλόπουλου μου 'δωσες 10 χρόνια ζωής απ το γέλιο!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εισαι και δυσκολος :headbang: :headbang: παναθεμασε. Σε σουβλατζιδικα δεν πας, σε λεοφωρεια και τσοντοσινεμαδες δεν τους καθεσε, τραβα σε γραφειο συνοικεσιων, μπας και βρεις το ετερο ημιση.
περιμενει να του ερθει η πουτσα απο τον ουρανο  :2funny: :2funny:

OP
OP
F

fetish33

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Φοβασαι μην σε παρεξηγησουν;

όχι, αλλά δεν ξέρω πού θα πέσω και πως θα το πάρει ο άλος.
Δεν είναι και το καλύτερό μου να αρχίσει να φωνάζει ο άλλος μες στον κόσμο "Αι μωρή πούστρα!"

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
όχι, αλλά δεν ξέρω πού θα πέσω και πως θα το πάρει ο άλος.
Δεν είναι και το καλύτερό μου να αρχίσει να φωνάζει ο άλλος μες στον κόσμο "Αι μωρή πούστρα!"
Και τι σε χαλαει ρε φιλε.Ψεμματα λεει?

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εσένα θα σου άρεσε να σε λένε Μαλάκα, αν και δε θα λένε ψέμματα;
Καθολου τυπε.Μαλακας εγενηθηκα μαλακας θε να πεθανω.Ομως τον πουτσο μου στον κωλο σου ποτε δεν θα τον βαλω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom