Νέα

Πού είναι η Ντάρια;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
παιδια αν αγαπησουμε κανονικη γυναικα ,τις κοβουμε τισ πουτανες?

εγω ετοιμαζομαι να αγαπησω...

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Ποιος ειπε οτι η Νταρια δεν κανει ακαποτο΄.αν δωσεις καλο ποσο ολα τα κανει.εμενα μολις της ειπα για 300 ευρω για κουλουρι μοθ ειπε να τον δω απο κοντα και αν δεν ειναι μεγαλος ΟΚ.Τη γαμησα με 2 καποτες κουλουρι και μοθ εκανε μια ποδομαλακια.χυσιμο στο κουλουρι και μετα ποδομαλακια τσιμπουκι και χυσιμο στομα -μεσα- και καταποση.Τα πηρε τα 300 με την αξια της

Ιδιωτική βίζιτα ή στο μαγαζί?

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Φιλε arxidoulis  ειπες με την Ντάρια δωσατε γλωσσόφιλο? Και σκεψου (λεω εγω τωρα) να ησουν ο επομενος πελάτης απο τον  kostas17781!  :o
Πάντως μου κανει εντυπωση οτι η Νταρια ανα  τακτα χρονικα διαστηματα φευγει για κανα 7ημερο.
Δεν αποκλειεται να πηγαινει για θεραπεια απο καποιο αφροδισιο ,οπως ειπωθηκε στο σαιτ. Υπαρχουν οι ενδειξεις...Υποπτες αυτες οι συνεχομενες «εξορμησεις»
Και μάρεσει ρε φιλε arxidoulis που το οτι περναει απο γιατρο το βασιζεις σε δικα της λογια. Δηλαδη  τί περιμενες να σου πει... «Δεν περναω απο γιατρο ...Χαζος εισαι? Να ανακαλυψει οτι εχω την ταδε ασθενεια?»

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.979
Πόντοι
6.925
Μάγκες μου την κόψατε την φόρα .... άσε

OP
OP
A

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
το μωρο ειναι μουνακι τρελο και επαγγελματιας!αν δωσεις και κατι παραπανω το κανεις οτι θελεις!μικρο και θαυματουργο!για οσους δεν εχουν δοκιμασει το σφικτο της κωλαρακι το προτεινω τρελα!δινετε κατι παραπανω αλλα αξιζει!εγω τρελαινομαι προσωπικα να της πιπιλαω την κλειτοριδα ενω μου τον εχει στο στομα (69) !και φυσικα με 300 ευρω εξτρα ακαποτα ολα + κωλαρακι!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Aκάποτα όλα; Θύμισέ μας να λουζόμαστε με μπεταντίν κάθε φορά που περνάμε απέξω  :o

Επισκέπτης
Χαχαχα και να βαζουμαι και ενα κιλο dactarin στο καβλι μας πριν το βαλουμαι μεσα.

OP
OP
A

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
το μωρο δουλευει Λελας Καραγιαννη 35!ειναι μακραν η καλυτερη αυτη την στιγμη που μιλαμε σε στουντιο μαζι με την Σονια!ωρες συνηθως 5-12.καλο βολι !

Επισκέπτης
το μωρο ειναι μουνακι τρελο και επαγγελματιας!αν δωσεις και κατι παραπανω το κανεις οτι θελεις!μικρο και θαυματουργο!για οσους δεν εχουν δοκιμασει το σφικτο της κωλαρακι το προτεινω τρελα!δινετε κατι παραπανω αλλα αξιζει!εγω τρελαινομαι προσωπικα να της πιπιλαω την κλειτοριδα ενω μου τον εχει στο στομα (69) !και φυσικα με 300 ευρω εξτρα ακαποτα ολα + κωλαρακι!

Έχω την εντύπωση -ώρες ώρες- πως το εν λόγω άτομο είναι "αρχιδούλης" (με την ευρύτερη έννοια), όνομα και πράγμα!

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Η Νταρια ξαναλειπει...Εμαθα οτι τωρα θα δουλευει εκει η Λιντα...και φανταζομαι σε 10 μερες θα ξαναερθει...Περιεργα πραγματα...Υποπτες αυτες οι συχνες απουσιες...

OP
OP
A

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
αγαπητοι φιλοι και συναγωνιστες ολοι γνωριζεται πλεον το παθος που με διακατεχει για την γνωστη Νταρια.Αυτο ομως που εμαθα το σαββατοκυριακο που μας περασε με εκανε να τρελλαθω ακομα περισσοτερο .συναδελφος στην ναυτιλιακη οπου εργαζομαι και μελος του site με ενημερωσε πως η γνωστη Νταρια της Λελας Καραγιαννη κλεινει τωρα τελευταια και δουλειες μεσω ICQ σαν κολγκερλ.Στο ICQ εμφανιζεται ως Ζλατα και εχει κανει βιζιτες με πολλους εμπιστους πια πελατες της απο το στουντιο.ο συναδελφος εμαθε τα νεα μεσω μειλ και επαφες που διατηρει με ψαγμενα μελη του site οπως μου ειπε.δεν μπορει ομως να μου πει ο ιδιος περισσοτερα γιατι δεν μπορεσε ποτε να μαθει τηλεφωνα και λοιπα.το μονο που εμαθε οπως μου ειπε ειναι οτι το εν λογω μωρο εκδιδεται απο τα 16 του στην Κρητη ενω κατα καιρους ταξιδευει για βιζιτες και Κυπρο.Θελω οποιος λοιπον γνωριζει λεπτομερειες για το πως θα παρω την Ζλατα (Νταρια) σε βιζιτα παρακαλω πολυ και μονο ΑΥΣΤΗΡΑ με ποστ μειλ να με βοηθησει !μην το καψουμε το διαμαντακι αυτο.μεγαλη προσοχη οσοι γνωριζουν.να χειρισουμε το θεμα διακριτικα.

OP
OP
A

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
ρε παιδια μαθατε κανενα νεο?καθε πληροφορια ειναι πολυτιμη!

OP
OP
A

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
φανταστειτε μονο αυτο το μωρακι σε ξενοδοχειο τι τρελα πραγματα μπορει να κανει!22 χρονων πιπινακι  με τα εξτρα του φανταζομαι οτι θα ανασταινει και νεκρους!

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Ρε arxidoulis ή μας δουλευεις όλους κανονικά ή εισαι λιγο αφελής( με όλο το σεβασμο). Κατα καιρούς σε διάφορα thread αγχωνεσαι μηπως εχεις κολλησει τιποτα (εσχάτως τα κονδυλώματα) και μολις διαπιστωσεις οτι δεν εχεις κολλησει ξανααρχιζεις τα γνωστά σου:
" Σημερα πηγα με την Ντάρια  καναμε εξτρα ακαποτα, 69 και επαιζα με την κλειτοριδα της κλπ κλπ" . Ε, την ξερεις την παροιμια μια του κλεφτη ,δυο του κλεφτη τρεις και την κακή του μερα. Τεσπα σου ευχομαι ολοψυχα ποτέ να μην αντιμετωπίσεις τιποτα επικινδυνο.
Υ.Γ. Για τη Ζλάτα δεν ξέρω αλλα ξερω πού θα βρεις τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς...Αν θες να σου πω... :grin: :grin: :grin:

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Αρχιδούλι!! Αν δεις το προφίλ της Ντάριας εδώ θα δεις ότι δίνει το ICQ νούμερο της. Δεν είναι κρυφό. Λοιπόν δεν ανακάλυψες και τίποτα. Τι ψαγμένα μέλη και παπαριές. Υποθέτω κάποιοι από εδώ της έστειλαν μήνυμα, τους απάντησε και κλείσανε κάποιο ραντεβού. Κάντο και συ. Προς τι η όλη συζήτηση;

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Αρχιδούλι τα θέλει ο κώλος σου...  :knuppel: :knuppel: :knuppel:

OP
OP
A

arxidoulis

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
δεν μπορω να καταλαβω προς τι τετοια κακια.ολοι συναδελφοι ειμαστε ρε παιδια.εγω κανω οτι μπορω για το καλο του σαιτ.

Επισκέπτης
Ε, μην το κάνεις τότε ρε αρχιδούλη!
Εκτός αν δεν σε νιάζει που σε κράξανε όλοι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom