monkey_for_nothing
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2009
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
καλα εσυ αγορι μου απο οτι λες εδω μεσα πρεπει να ζεις μεσα στην ενεργεια..Eγω παντως οταν αυνανιζομαι καμια φορα χυνω πανω στο σωβρακο μου!!
Δεν το κατεβαζω καν!!
καλα εσυ αγορι μου απο οτι λες εδω μεσα πρεπει να ζεις μεσα στην ενεργεια..Eγω παντως οταν αυνανιζομαι καμια φορα χυνω πανω στο σωβρακο μου!!
Δεν το κατεβαζω καν!!
Ναι ετσι ειναι,παντα μες την ενεργεια ζω!!!!καλα εσυ αγορι μου απο οτι λες εδω μεσα πρεπει να ζεις μεσα στην ενεργεια..
γαμω την ανωμαλεια σας γαμωΕγώ χύνω πάνω στη γάτα. Όλο έρχεται και κάθεται στο μπούτι μου όταν τον παίζω! Ε και γω της τα σκάω στην πλάτη και φεύγει η καριόλα.
Εγώ χύνω πάνω στη γάτα. Όλο έρχεται και κάθεται στο μπούτι μου όταν τον παίζω! Ε και γω της τα σκάω στην πλάτη και φεύγει η καριόλα.
Μόλις λύθηκε το παγκόσμιο φαινόμενο - απορία γιατί οι γάτες γλύφονται μετα μανίας !Εγώ χύνω πάνω στη γάτα. Όλο έρχεται και κάθεται στο μπούτι μου όταν τον παίζω! Ε και γω της τα σκάω στην πλάτη και φεύγει η καριόλα.
Μόλις λύθηκε το παγκόσμιο φαινόμενο - απορία γιατί οι γάτες γλύφονται μετα μανίας !
Τα μαζευω στο...σπερμοδοχειο
Γυρω στο Σεπτεμβρη με τιs πρωτεs δροσουλεs....αρχιζει η επιχειρηση βαψιμο
Τοσα τετραγωνικα....
Πολυ βαψιμο λεμεεεέγραψες και έβαψες
Πολυ βαψιμο λεμεεε
Ε ναι....Προτιμω τιs δροσιεs.....Λειπουν και τα μικρα σχολειο, εχω ξεκουραστει απο τιs διακοπεs.....και το σπιτι θα μυριζει....φρεσκαδα ολο το χρονο...αυτό το κάνεις κάθε χρόνο τέτοια εποχή?????
Ε ναι....Προτιμω τιs δροσιεs.....Λειπουν και τα μικρα σχολειο, εχω ξεκουραστει απο τιs διακοπεs.....και το σπιτι θα μυριζει....φρεσκαδα ολο το χρονο...
Δεν γινεται....Πρεπει να ανοιξω βιβλιο στην εφορια και σαν διπλοθεσιτηs θα βρω τον μπελα μουγιατί δεν το κάνεις επάγγελμα να οικονομήσεις
Δεν γινεται....Πρεπει να ανοιξω βιβλιο στην εφορια και σαν διπλοθεσιτηs θα βρω τον μπελα μου