Και καλα κανεις βρε μωρο....μην πολυξοδευεσαι....
Οσα δινεις παραδειγμα εσυ τον χρονο...καποιοι αλλοι τα δινουν σε
παγια εξοδα μεσα σε 15 μερες...
Αν εξαιρεσουμε το γεγονος οτι εκει που γαμας....μετα πας και
ζητας τα λεφτα πισω....ειναι κι αυτο μια οικονομια....
Μπραβο λεβεντη μου....μαζι σου.....!!!
Το post αυτό είναι τελείως απαραδέκτο.
Με το συναγωνιστή Liomas δεν έχω καμία σχέση και ποτέ δεν έχω συνομιλήσει (εκτός από την περίπτωση του αειθαλούς, ευειδούς και γαμίκουλα παπού).
Αναμφισβητήτα όμως είναι από τους λίγους, για να μην πω ο μοναδικός που εκθέτει δημόσια την προσωπική του ζωή και της οικογενείας του. Και αυτό το κάνει με εξαιρετική συνέπεια οπότε όλοι καταλαβαίνουμε ότι είναι απολύτως ειλικρινής.
Μπορεί να διαφωνώ με ορισμένα πράγματα που λέει, μπορεί να συμφωνώ με άλλα, ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι πρέπει να έχω κάποια συζήτηση μαζί του.
Εδώ όμως δεν μπορώ παρά να επεμβώ και να εκφέρω την γνώμη μου, διότι θεωρώ ότι η παρέμβαση της Κυρίας αυτής είναι τελείως απαραδέκτη.
1) Είναι εκτός τόπικ. Δεν μας λέει που ξοδεύει τα λεφτά της, δεν μας ενδιαφέρουν τα έξοδα της επιχείρήσης της και δη τα λειτουργικά (δεν υπάρχουν πάγια έξοδα).
Αν θέλει, ας ανοίξει αυτή ένα νήμα με θέμα την λογιστική των οίκων ανοχής. Και ας παρουσιάσει τα λογιστικά βιβλία του δικού της. Τόσες ενσώματες ακινητοποιήσεις, τόσες ασώματες, τόσες οι αποσβέσεις, τόσα τα λειτουργικά έξοδα, τόσα τα έσοδα. Και ας μας πεί πόσο είναι το ακαθάριστο εισόδημα της και τι φόρο πληρώνει.
Γιατί ο συναγωνιστής Liomas τα λέει;
2) Το χλευαστικό ύφος "εγώ ξοδεύω σε μισό μήνα όσα εσύ ξοδεύεις σε ένα χρόνο" είναι απολύτως ανόητο. Υπάρχουν πολλοί σε αυτόν τον κόσμο που μπορούν να ξοδέψουν σε ένα λεπτό όσα η Κυρία αυτή θα ξοδέψει σε ολόκληρη την ζωή της. Και λοιπόν τι έγινε;
3) Αναφέρεται σε μία συγκεκριμένη ενέργεια του συναγωνιστή δηλαδή ότι πληρώνει και μετά ζητά τα λεφτά του πίσω. Απο που βγαίνει αυτό; Πως το αποδεικνύει; Γιατί ρίχνει λάσπη;
Σε κάθε περίπτωση δεν είναι πιστευτή, λαμβάνοντας υπόψη την συνολική παρουσία, εκφορά λόγου και τοποθετήσεις του συναγωνιστή Liomas.
Οτιδήποτε άλλο είναι εκ του περισσού, ελπίζω ότι το moderation να λειτουργεί σε αυτόν τον ιστότοπο.