boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Λες να εμφανιστει κανενας μικροτσουτσουνος και να πει οτι ειναι ο Βοιδοπουτσα;;;;;;;;
Να χαλασω και τη φημη μου;
Να χαλασω και τη φημη μου;
κανανε τετοιο πραγμα....?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eγω πάλι είμαι ο μεγαλύτερος μαλακας απ'ολους μας.
Καθομουν και σκεφτόμουν εχθές και ανακάλυψα ότι μηνιαίως δίνω πάνω κάτω 180euro στην Lucky strike....(τσιγάρα)......
Πέιτε μου δεν αξίζω να απονεμηθώ την μαλακοπουλάδα...?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και καλα κανεις βρε μωρο....μην πολυξοδευεσαι....
Οσα δινεις παραδειγμα εσυ τον χρονο...καποιοι αλλοι τα δινουν σε
παγια εξοδα μεσα σε 15 μερες...
Αν εξαιρεσουμε το γεγονος οτι εκει που γαμας....μετα πας και
ζητας τα λεφτα πισω....ειναι κι αυτο μια οικονομια....
Μπραβο λεβεντη μου....μαζι σου.....!!!
Γιατι αμφιβαλλεις οτι ο χ,ψ (ειτε μελος ειτε ακομα και μη εγγεργαμενος στο σαιτ) μπορει να χρησιμοποιησει το νικ ναμε σου/μας στο συγκεκριμενο σπιτι (και οχι μονο)?
Το θεωρεις απιθανο ενας αλλος Λιομας να περασε απο την Κατερινα, να εκανε οτι εκανε και να ζητησε και τα λεφτα πισω??? Εδω οι αλλοι τυπωναν τις κριτικες μας και τις επιδεικνυαν με καμαρι για τους κανουν καλυτερη τιμη...
...οχι φιλε αστο...η Κατερινα ειναι πολυ ξηγημενο ατομο...!
Νομιζω οτι εδω ειμαστε παρεα
Παιδία ας μη χαλάμε το θέμα αυτού του τοπικ, πάλι ξεφεύγουμε....
Ούτε αυτό με ενδιαφέρει φίλε μου. Και δεν με ενδιαφέρει επειδή όπως πολύ σωστά είπες μπορεί να το κάνει ο οποιοσδήποτε. Κι εγώ μπορώ να το κάνω, κι εσύ και όλοι μας.
Το θέμα είναι ότι δεν νομίζω να της έχω δώσει δικαίωμα να πιστεύει κάτι τέτοιο για μένα, για τον πολύ απλό λόγο ότι ουδέποτε έχουμε συνομιλήσει μαζί, ούτε έχουμε πηδηχτεί, ούτε έχουμε ανταλλάξει κάνα pm, ούτε τίποτα.
Τέσπα, όπως είπα, δεν με αγγίζουν αυτά. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει.
προσωπικα θεωρω αυτο το θρεντ αναξιο σχολιασμου!!τι σημαινει που αλλου τρωμε τα λεφτα μας?οπου γουσταρει ο καθενας!!!
Χαλάω τα λεφτα μου σε λιπαντικές κρέμες γιατί όταν μου πρήζει η δικιά μου τα αρχίδια της μπουκώνω το γκροβερ και το βουλώνει
Αφήστε τα ct ελεύθερα να έρθουν να παμε να φάμε κανα ψαράκι και μετα με την μίξη των αρωμάτων (τζατζίκη με chanel 15 ή versage) να καταλήγουμε στο πολυτελές δωμάτιό τους και να τους δείχνουμε πόσο πάει το καλαμπόκι στην Τούμπα....
1.Πολυτελή σκάφη (yacht)...
2.Σπίτια..
3.Αμάξια,κυρίως supercars αλλά και μια κατηγορία κάτω απ'αυτά...
4.Ρούχα,πολλααααααά ρούχα....απο Ιταλία,Ισπανία κ Ελλάδα φυσικά...
5.Κεράσματα σε φιλους...![]()
Κάτι άλλο δν μου έρχεται....μιας κ δν εχω ιδιαίτερες υποχρεώσεις....ούτε πάω σε μπουρδέλα,μόνο στριπ...χαλάω ότι λεφτά μου περισσεύουν στα παραπάνω...όμως,[size=11pt]βγάζω κ κέρδος απ'τις αγορές μου...[/size]
![]()