στον γιαννακη....τιποτα?1.Πολυτελή σκάφη (yacht)...
2.Σπίτια..
3.Αμάξια,κυρίως supercars αλλά και μια κατηγορία κάτω απ'αυτά...
4.Ρούχα,πολλααααααά ρούχα....απο Ιταλία,Ισπανία κ Ελλάδα φυσικά...
5.Κεράσματα σε φιλους...
Κάτι άλλο δν μου έρχεται....μιας κ δν εχω ιδιαίτερες υποχρεώσεις....ούτε πάω σε μπουρδέλα,μόνο στριπ...χαλάω ότι λεφτά μου περισσεύουν στα παραπάνω...όμως,βγάζω κ κέρδος απ'τις αγορές μου...
![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Που αλλού τρώμε τα λεφτά μας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SpermBob
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
εκει παω καλεσμενος τις περισσοτερες φορες....ομως δν γινεται ολο το χρονο...οποτε δν το συμπεριελαβα....στον γιαννακη....τιποτα?
1.δεν παω τσαρκες...ουτε απ'εξω δεν εχω περασει....Σε αυτά χαλάς,όσα σου περισεύουν από τσάρκες;
Αυτό πώς διάολο γίνεται;
PS: Να είσαι προσεκτικός με τους φίλους σου![]()
2.υπαρχει κ η ενοικιαση.... ;) ;) ;)
3.Εχω 2 φιλους κολλητους (ημασταν 3,αλλα ο ενας εμεινε στο δρομο)...κ κανω πολυ παρεα με ξαδερφια κ συγγενεις γενικα...
bigpipis7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2006
- Κριτικές
- 29
- Like
- 527
- Πόντοι
- 5.855
![Help Sos :helpplea: :helpplea:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/help-sos.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
και τελος κανα βιβλιο για να μορφωνομαστε
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
oxi oti περισευουν γαμωτο μου....οποτε μενει κανα ψιλο,μπυριτσες και ρακομελα με φιλαρακια,κανα γηπεδο(για την αρρωστια μας παντου),και στην ακρη για κανα αμαξακι.....βλεπετε [size=12pt]οι παλιοκαριολες οι ελληνιδες γουσταρουν ροδες[/size]
και τελος κανα βιβλιο για να μορφωνομαστε
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![getphpwr4.jpg](http://img58.imageshack.us/img58/3774/getphpwr4.jpg)
Επισκέπτης
και στην ακρη για κανα αμαξακι.....βλεπετε οι παλιοκαριολες οι ελληνιδες γουσταρουν ροδες![]()
φιλε ολες οι γκομενες θελουν ανεσεις...οχι μονο οι ελληνιδες...νομιζω ειναι ατοπο να γενικευεις σ'ενα θεμα,οπως το αυτοκινητο=ανεση....(γνωμη μου)...
επισης,μεγαλη μαλακια...το οτι αγοραζεις αυτοκινητο για μια γκομενα...αν δν σου κανει κεφι...μην το παρεις...υπαρχουν κ γκομενες που δν κρινουν απ'τις ροδες...κ ειναι πολλες...
μπορεις να παρεις μηχανη...ή να κυκλοφορεις με οτι κυκλοφορουσες μεχρι τωρα....
Υ/Γ-->σορρυ για το οφτοπικ...
Επισκέπτης
Αν δεν έχει αυτοκίνητο μουράτο τι να τον κάνεις... ![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Επισκέπτης
ρε σπερμα σχολιασα καποιο ποστ δικο σου ή του φιλου σου??πηρα θεση σε αυτα που γραψατε?/ειπα την γνωμη μου και αμα σου αρεσει!!εκτος αν την ειδες σεριφης του σαιτ ....
Επισκέπτης
μπαααα!!θα την παρω να δουλεψει σε μεναΕσύ πάντως θα τα έτρωγες στο τατουαζάδικο αυτής εδώ![]()
![]()
Επισκέπτης
ο θειος ειναι παλιος στον χωρο αυτον,και ο παλιος ειναι αλλιως...Αυτή θα σε έπειθε να πας εσύ στο δικό της![]()
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Herculas
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 19
- Like
- 1.383
- Πόντοι
- 6.765
Όσο δεν είχα λεφτά είχα χρόνο και έξυνα τις μπάλλες μου, τώρα που έχω χρήμα λόγω δουλειάς ,πάλι λόγω δουλειάς δεν προλαβαίνω .
Πάντως αυτοκίνητα , ρούχα κανά CT και ένα σταθερό ερασιτεχνικό πουτανάκι αποτελούν πλέον πάγια έξοδα στον προϋπολογισμό .
Πάντως αυτοκίνητα , ρούχα κανά CT και ένα σταθερό ερασιτεχνικό πουτανάκι αποτελούν πλέον πάγια έξοδα στον προϋπολογισμό .
Επισκέπτης
εχω ηδη κλεισει την τζανινΘα αρνηθείς άραγε και σ'αυτήν;![]()
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Επισκέπτης
οκ με επεισες!!θα παρω στο μαγαζι και τη τζανιν και την κατKoίτα τι χάνεις![]()
![]()
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 39K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 128
- Εμφανίσεις