Νέα

Πότε και με ποιά κριτήρια αποφασίζεις να κάνεις παιδί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas21d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 154
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
kostas21d

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
Στο θέμα μας τώρα. Αυτό είναι το ερώτημα . Όποιος θέλει ας μας πει την άποψη του και ευχαριστώ θερμά όσους μέχρι τώρα έχουν μοιραστεί μαζί μας τις απόψεις τους.

''Είσαι σε σχέση πολλά χρόνια και θέλεις να κάνεις  ένα παιδί μαζί με την κοπέλα σου.
Πότε και με ποιά κριτήρια το αποφασίζεις ; Τι κριτήρια πρέπει να σκεφτείς πχ οικονομικά και άλλα , τι άλλα πρέπει να λάβεις υπόψιν.''

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Γνωμη μου, μεινε σε αυτο που εχεις και περνας καλα και αφιερωσε χρονο και ενεργεια στην επαγγελματικη σου εξελιξη και στη προσωπικη σου ως ανθρωπος, ως φυσικη κατασταση, ως εμφανιση, ως μορφωση ως οτιδηποτε.

Μη το προσπαθησεις καν φιλε, εχω δει πολλους δυνατους και μαγκες αντρες να καταστρεφονται και να ερχονται σε αδιεξοδα επειδη εμπιστευτηκαν τη τοτε κριση τους και επελεξαν να κανουν παιδια με τη χ γυναικα.

Ουτε μετα απο αυτη τους τη κινηση βρηκαν την ολοκληρωση οπως λες.

Φθορα στα νευρα τους ειδαν, στη τσεπη τους, στο χρονο τους, στα χομπυ τους, στα παντα τους.

Στο τελος, ακουσαν και το ευχαριστω και απο τα παιδια τους.

Χιλιαδες τραγικα παραδειγματα γυρω μας. Μη σε ξεγελα η εικονα της ευτυχισμενης οικογενειας που προσπαθουν να βγαλουν ολοι εξω.

Μιλησες για ολοκληρωση. Σεβαστο. Ερωτηση. Αν δηλαδη εκει που εισαι μαζι με τη συζυγο σου και τα παιδακια σου και ζεις το ονειρο, εμφανιστει μια τερμα μουναρα διαθεσιμη για παιχνιδι (χωρις να κινδυνευεις να πιαστεις να μαθευτει) δεν θα παιξεις μπαλα;

Δεν υπαρχει ολοκληρωση, σαφως και θα θελησεις να παιξεις μπαλα και καλα θα κανεις, αυτη ειναι η φυση σου ως ανθρωπος. Οπως επισης και της γυναικας, και αυτη θελει να γαμιεται, να ευχαριστιεται πουτσα ερωτες και δραματα.

Αυτη ειναι η αληθεια.

Γιατι να καταπιεζομαστε και ολη αυτη τη καταπιεση να την ονομασουμε ολοκληρωση;

Αφου τη μουναρα θα τη βαλεις κατω και θα της δωσεις το μουνι στο πατωμα...σωστα; Γιατι και μια γυναικα να μην θελει και αυτη στα κρυφα να παει να γαμηθει-ξεσκιστει απο ολες τις τρυπες και να σκουπιδιαστει απο τον χ γαμια που επελεξε για σημερα; Δικαιωμα της δεν ειναι; Ανθρωπος δεν ειναι και αυτη με ορμες;

Βλεπεις λοιπον οτι αυτη η ολοκληρωση θα ειναι μια καταπιεστικη θεατρικη παρασταση;

Ειμαστε ανθρωποι, εχουμε τα θελω μας, τις αναγκες μας. Δεν μπορουμε να καταπιεζομαστε φιλε. Δεν βγαζει σε κατι καλο η καταπιεση.

Αν ειναι να λεμε αληθειες, θα χαρω να ακουσω την αποψη σου για τα οσα εγραψα.

Εχω λαθος καπου; Αν ναι, που σε ποιο σημειο;

Απολυτα σωστος στην πρωτη παραγραφο - κι εγω εχω γραψει ακριβως οτι πρωτα προεχει η προσωπικη εξελιξη και αφοσιωση στην πνευματικη, σωματικη, ψυχικη βελτιωση κλπ και μετα θα ερθουν και οι γυναικες ως αποτελεσμα αυτου. Ο στοχος πρεπει να ειναι η βελτιωση και οχι οι γυναικες.

Παρ'ολ'αυτα δε βλεπω γιατι καποιος να μην συνεχιζει να βελτιωνεται σε αυτους τους τομεις της ζωης του, ωντας παντρεμενος και με παιδια? Σιγουρα η ζωη αλλαζει οταν κανεις αυτο το βημα αλλα δε σταματαει κιολας.

Στο δευτερο σκελος - φυσικα θα θελησω και θα δωσω το μουνι της μουναρας στο πατωμα. Και την επομενη μερα δε θα θυμαμαι ουτε το ονομα της, θα ειμαι πισω στη γυναικα μου και ουτε γατα ουτε ζημια, γιατι αυτη ειναι η αντρικη φυση.

Θα μου πεις και η γυναικεια ειναι να θελει να γαμηθει, αλλα υπαρχει μια διαφορα. Ο αντρας θελει να γαμαει πολυ και διαφορετικες, η γυναικα θελει να γαμιεται πολυ απο τον ιδιο. Ισως γενικευω πολυ αλλα καταλαβαινεις τι εννοω.

Μια γυναικα που ειναι ευτυχισμενη απο τον αντρα της και το γαμο της, ειναι πολυ απιθανο να παει με αλλον αντρα ακομα κι αν ειναι πολυ ανωτερος εμφανισιακα. Κι αν το κανει, σημαινει οτι ο αντρας της εχει πεσει πολυ στα ματια της κι εχει χασει το παιχνιδι ηδη. Αντιθετα ενας αντρας που ειναι ευτυχισμενος απο τη γυναικα και το γαμο του, θα πηγαινε χωρις δευτερη σκεψη με μια αλλη που μπορει να ειναι και πολυ κατωτερη εμφανισιακα απο τη γυναικα του, χωρις αυτο να σημαινει απολυτως τιποτα και η γυναικα του και το σπιτι του να παραμενουν κορωνα στο κεφαλι του.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Μια γυναικα που ειναι ευτυχισμενη απο τον αντρα της και το γαμο της, ειναι πολυ απιθανο να παει με αλλον αντρα ακομα κι αν ειναι πολυ ανωτερος εμφανισιακα. Κι αν το κανει, σημαινει οτι ο αντρας της εχει πεσει πολυ στα ματια της κι εχει χασει το παιχνιδι ηδη. Αντιθετα ενας αντρας που ειναι ευτυχισμενος απο τη γυναικα και το γαμο του, θα πηγαινε χωρις δευτερη σκεψη με μια αλλη που μπορει να ειναι και πολυ κατωτερη εμφανισιακα απο τη γυναικα του, χωρις αυτο να σημαινει απολυτως τιποτα και η γυναικα του και το σπιτι του να παραμενουν κορωνα στο κεφαλι του.

Εχω αλλη αποψη φιλε. Η καθε γυναικα αγαπα το δραμα, τους ερωτες, το διχως λογο χαμο και καταστροφη των ολων. Το ρισκο να τα γαμησει ολα.

Και θα το κανει, χωρις λογο, χωρις αφορμη εκ μερους σου.

Συνηθως με εναν αλλον 100 πατωματα σαν αντρας πιο κατω απο εσενα σε ολα τα επιπεδα.

Το θεμα ειναι εσυ τι θα καταλαβεις, αν καταλαβεις και τι θα κανεις οταν καταλαβεις, αν θα κανεις.

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.047
Πόντοι
206
Εχω αλλη αποψη φιλε. Η καθε γυναικα αγαπα το δραμα, τους ερωτες, το διχως λογο χαμο και καταστροφη των ολων. Το ρισκο να τα γαμησει ολα.

Και θα το κανει, χωρις λογο, χωρις αφορμη εκ μερους σου.

Συνηθως με εναν αλλον 100 πατωματα σαν αντρας πιο κατω απο εσενα σε ολα τα επιπεδα.

Το θεμα ειναι εσυ τι θα καταλαβεις, αν καταλαβεις και τι θα κανεις οταν καταλαβεις, αν θα κανεις.

Αυτο θα εγραφα to drama τις εξιταρει τις σημερινες οσο τιποτα αλλο. Το οικονομικο και την καλοπεραση την εχουν ηδη ετοιμη απο τους cucks που ειναι η πλειοψηφια.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Δεν αποφασιζεις να κανεις κανενα παιδι ακομα και λεφτας να εισαι δεν το χρειαζεσαι γιατι δεν θα εχεις χρονο να του αφιερωσεις οποτε οποια γυναικα θελει παιδια ας παει σε νοσοκομειο σπερματος να διαλεξει τα χαρακτηριστικα που θελει να εχει το παιδι της να παρει και καποιο επιδομα απο το κρατος σαν μανα με παιδικαι τελος ο αντρας δεν χρειαζοταν και δεν χρειαζεται κανενα παιδι-παιδια ποσο μαλλον στην εποχη που ζουμε.Εδω δεν εχουμε χρονο για μας τρεχουμε ολοι μερα και παλι δεν μας φτανουν τα χρηματα και ο χρονος να αφιερωσουμε στο εαυτο μας θα κανουμε και παιδια ρε πατε καλα ξυπνατε μην σας πιανουν κοροιδα.
:thumbsup:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Δυστυχώς για εσένα δεν έχω κανένα πρόβλημα κατανόησης . Μάλλον εσύ έχεις , αλλού το πρόβλημα. Δεν θα το συνεχίσω. Και σε παρακαλω πολύ μην μου ξαναγράψεις ούτε εσύ και ακόμα καλύτερα ούτε στο θέμα μου. Πήγαινε σε άλλο. Αρκετά μου το λέρωσες. Γειά σου .
Άραγε τι προτιμά να ακούσει κάποιος..  Το γλυκό ψέμα,  ή την πικρή αλήθεια;   :cool2:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Κανεις δεν σε προσβαλε, την αληθεια ειπα. Οτι εχεις προβλημα κατανοησης στο τι σου γραφει ο αλλος.

Αλλα ειπα, αλλα καταλαβες, αλλα εγραψες. Μετα το παιζεις και θιγμενος, οτι σε προσβαλα. Τωρα μου λες να ζητησω και συγνωμη...;

Παμε παρακατω και μη μου απευθυνεις ποτε ξανα το λογο, δεν θα σου απαντησω.
Κ. Σαββίδη αφήστε τον κόσμο να κοιμηθεί με την ησυχία του.. Όνειρο ζει μην τον ξυπνάτε..  :cool2:

OP
OP
kostas21d

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
Κ. Σαββίδη αφήστε τον κόσμο να κοιμηθεί με την ησυχία του.. Όνειρο ζει μην τον ξυπνάτε..  :cool2:
Προτιμώ να ζω με το όνειρό μου. Ευχαριστώ.
Επειδή λες μια άποψη δεν σημαίνει ότι είναι ντε και καλά η σωστή, ή ότι αυτή είναι  η αλήθεια. Κανένας φίλε μου και φίλοι μου δεν είναι αλάνθαστος. Μόνο  ο Θεός.
ΥΓ. Παρατηρώ ένα θεματάκι εγωισμού στο site...

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Nαι τι να σου πω  μόνο εσύ έχεις πείρα εδώ μέσα , εμείς είμαστε εξωγήινοι... Καλάααααα..
Ρε τύπε μόνος σου δίνεσαι.. Όταν ξεκινάς θέμα με τέτοιο τίτλο.. Απο εκεί φαίνεται το λέβελ που βρίσκεσαι..  Καλά κρασιά

OP
OP
kostas21d

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
Ρε τύπε μόνος σου δίνεσαι.. Όταν ξεκινάς θέμα με τέτοιο τίτλο.. Απο εκεί φαίνεται το λέβελ που βρίσκεσαι..  Καλά κρασιά
ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑ
Αφού δεν σου αρέσει ο τίτλος του θέματος  γιατί συμμετέχεις τότε; Έχεις δει τα άλλα θέματα εδώ μέσα;  Απλώς συζήτηση κάνουμε φίλε για ένα θέμα επίκαιρο που έχει ιδιαίτερη σημασία τώρα που έχουμε ακόμα κρίση δυστυχώς .

ΥΓ.  Έλεος με αυτό το ''τύπε'' εδώ μέσα. Ίδια ατάκα σου έχουν δώσει και εσένα όπως και στους άλλους. Να τους το πεις σε παρακαλώ.

STRAIGHT_EDGE

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2013
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1
Παιδια δεν εχω,ουτε θελω να κανω ποτε,ωστοσο πιστευω πως τα κριτηρια για να κανεις ενα παιδι ειναι:

- Να εχεις μια σταθερη οικονομικη κατασταση (οχι ντε και σωνει καλοπιασμενος,αλλα μια δουλεια σταθερη να μπορεις να ανταπεξερχεσαι)
- Να εχεις ζησει λιγο τη ζωη σου ουτως ωστε να μη σου μεινουν απωθημενα και τρεχα γυρευε.
- Να εχεις διπλα σου μια γυναικα με την οποια υπαρχει αληθινη αγαπη και δεσιμο.
- Να νιωθεις οντως την επιθυμια να αποκτησεις εναν απογονο, να πηγαζει απο μεσα σου. Παιζει μεγαλο ρολο το ποσο ανεπτυγμενο γονεϊκο ενστικτο εχεις γενικως.
- Να εισαι οπλισμενος με μεγαλη υπομονη,αυτοθυσια,αυταπαρνηση,αφοσιωση και υπευθυνοτητα.

Αυτα σε γενικες γραμμες.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ρε τύπε μόνος σου δίνεσαι.. Όταν ξεκινάς θέμα με τέτοιο τίτλο.. Απο εκεί φαίνεται το λέβελ που βρίσκεσαι..  Καλά κρασιά

Ακριβως αυτο. Σε αλλο νημα εξισωνει τη περιπτωση μιας γυναικας με παιδι που χωριζει τον αντρα της με τη περιπτωση μιας γυναικας με παιδι που χανει τον αντρα της (απωλεια). Οτι να ναι. Θεωρει οτι αυτα τα δυο ειναι το ιδιο, οτι αυτες οι δυο γυναικες εχουν το ιδιο mindset και πως αξιζουν τις ιδιες ευκαιριες στη ζωη απο τους αντρες γυρω τους.

Γαματα φιλε, αστα.

Ο φεμινισμος και ο γυναικωτος τροπος ζωης τους εχουν ισοπεδωσει σε καθε επιπεδο και εκφανση της ζωης τους και τους εχουν μετατρεψει σε καψουλια.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Παιδια δεν εχω,ουτε θελω να κανω ποτε,ωστοσο πιστευω πως τα κριτηρια για να κανεις ενα παιδι ειναι:

- Να εχεις μια σταθερη οικονομικη κατασταση (οχι ντε και σωνει καλοπιασμενος,αλλα μια δουλεια σταθερη να μπορεις να ανταπεξερχεσαι)
- Να εχεις ζησει λιγο τη ζωη σου ουτως ωστε να μη σου μεινουν απωθημενα και τρεχα γυρευε.
- Να εχεις διπλα σου μια γυναικα με την οποια υπαρχει αληθινη αγαπη και δεσιμο.
- Να νιωθεις οντως την επιθυμια να αποκτησεις εναν απογονο, να πηγαζει απο μεσα σου. Παιζει μεγαλο ρολο το ποσο ανεπτυγμενο γονεϊκο ενστικτο εχεις γενικως.
- Να εισαι οπλισμενος με μεγαλη υπομονη,αυτοθυσια,αυταπαρνηση,αφοσιωση και υπευθυνοτητα.

Αυτα σε γενικες γραμμες.

Απολυτα κατανοητα αυτα τα οποια εγραψες.

Μπορεις να μας γραψεις το ωφελος που θα εχει σαν ανθρωπος ενας αντρας απο ολο αυτο; Δηλαδη, εχει ολα τα παραπανω που γραφεις, κανει παιδι-παιδια, τι ωφελος ως ανθρωπος-αντρας εχει στη ζωη του;

Ολα γινονται επειδη υπαρχει καποιο ωφελος. Ειτε ψυχικο, ειτε οικονομικο, ειτε σεξουαλικο, ειτε κατι που λειτουργει ως ωφελος.

Ενας αντρας τι ωφελος εχει οταν κανει παιδι με μια γυναικα εν ετη 2019;

Γραψε μας φιλε, τι πιστευεις εσυ, τι απαντηση δινεις;

OP
OP
kostas21d

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
Δικαίωμα μου να έχω όποια γνώμη θέλω. Σταματήστε πια να ασχολείστε μαζί μου. Έλεος δηλαδή , ειλικρινα αν το ήξερα οτι θα συνέβαινε όλο αυτό ούτε που θα το άνοιγα αυτό το ρημάδι το θέμα. Μερικοί πρέπει να έχετε απωθημένα μαζί μου, δεν εξηγείται αλλιώς.

ΥΓ. Το ότι έφτασες στο σημείο να χρησιμοποιείς μια ανθρώπινη απώλεια που είχα και μοιράστηκα μαζί σας σε ένα άλλο θέμα που κανονικά μόνο απο τακτ αν είχες δεν θα έπρεπε καν να το αναφέρεις, για να με ειρωνευτείς για άλλη μια φορά ( ειλικρινά ούτε πρώην μου να ήσουν μου τέτοιο κόλλημα ) είναι το λιγότερο χυδαίο. Παρακαλώ πολύ μην ξαναφερθεί κανείς σε αυτό το τόσο προσωπικό μου θέμα. Λίγο τακτ δεν βλάπτει. Πάνω απο όλα να είμαστε και λίγο άνθρωποι.

OP
OP
kostas21d

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
Ας μου πει κάποιος πώς κλείνουν τα σχόλια,να τα απενεργοποιήσω να τελειώνουμε. Το θέμα πια έχει γίνει κέντρο προσωπικών αντιπαραθέσεων και δεν το γουστάρω αυτό. Κουράστηκα . Μα το θεό μαύρη η ώρα που το άνοιξα αυτό το θέμα. Μόνο για πούτσες , μουνιά και τέτοια θα γράφω πια, για αυτό είναι το επίπεδο μόνο εδω.  Έχω πολύ σοβαρότερα προβλήματα να ασχοληθώ απο το να τσακώνομαι εδώ συνέχεια. Αν τα βλέπει ο διαχειριστής ας τα απενεργοποιήσει να ησυχάσουμε πια.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Μια γυναικα στα 20 της οταν τη γαμας(με καποτα φυσικα) βγαινεις κ διπλοτριπλοτσεκαρει αν η καποτα ειναι οκ....
Η ΙΔΙΑ γυναικα στα 30 της σου λεει:χυσε με θελω να σε νοιωσω....
Εσυ ως ζωο,μουνοδουλος,πιρφορος κ μσκαρας χυνεις μεσα...κ ετσι κανεις παιδι....
Τα πραγματα ειναι απλα....

Σωστος

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Φίλε είσαι σοβαρός; Να το κλείσεις γιατί; Επειδή κανά δυο που αποδεδειγμένα χρειάζονται ψυχιατρική συνδρομή μπήκαν να γράψουν; Ο Σαβίδης καμάρωνε που  ο έφηβος ανηψιός του, αφού πέθανε ο πατέρας του από ανίατη αρρώστια, τον χρειάστηκε κι αυτός του γύρισε την πλάτη, και τελικά ο μικρός "έφυγε" από πρέζα. Και καμάρωνε που ο πατέρας του του ζήτησε να βοηθήσει το παιδί του αδερφού του και αυτός τους έγραφε και τους δυό. Έχει απαξιώσει και τη μητέρα του από όσα έγραψε.
Έγραψε και σχετικό λογύδριο να μας αποδείξει πόσο δίκιο είχε. Προφανώς δεν άντεξε να διαχειριστεί κάποια κακή κατάληξη σε σχέση του με γυναικείο πρόσωπο και τη συνακόλουθη απογοήτευση και κατέρρευσε. Έκτοτε απλά χύνει χολή για τα πάντα.
Κι εσύ κάθεσαι και παίρνεις τοις μετρητοίς τα όσα σου γράφουν;
Αντιμετώπισέ τους ως αυτό που είναι. Δρομοκαϊτικοί....

OP
OP
kostas21d

kostas21d

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2018
Κριτικές
2
Like
240
Πόντοι
6
Φίλε είσαι σοβαρός; Να το κλείσεις γιατί; Επειδή κανά δυο που αποδεδειγμένα χρειάζονται ψυχιατρική συνδρομή μπήκαν να γράψουν; Ο Σαβίδης καμάρωνε που  ο έφηβος ανηψιός του, αφού πέθανε ο πατέρας του από ανίατη αρρώστια, τον χρειάστηκε κι αυτός του γύρισε την πλάτη, και τελικά ο μικρός "έφυγε" από πρέζα. Και καμάρωνε που ο πατέρας του του ζήτησε να βοηθήσει το παιδί του αδερφού του και αυτός τους έγραφε και τους δυό. Έχει απαξιώσει και τη μητέρα του από όσα έγραψε.
Έγραψε και σχετικό λογύδριο να μας αποδείξει πόσο δίκιο είχε. Προφανώς δεν άντεξε να διαχειριστεί κάποια κακή κατάληξη σε σχέση του με γυναικείο πρόσωπο και τη συνακόλουθη απογοήτευση και κατέρρευσε. Έκτοτε απλά χύνει χολή για τα πάντα.
Κι εσύ κάθεσαι και παίρνεις τοις μετρητοίς τα όσα σου γράφουν;
Αντιμετώπισέ τους ως αυτό που είναι. Δρομοκαϊτικοί....
Θέλω να το κλείσω γιατί κουράστηκα να τσακωνομαι με τον καθένα , επειδή έχω μια διαφορετική γνώμη. Βαρέθηκα να με ειρωνεύεται εδώ πέρα ο κάθε άσχετος, να με λένε άμυαλο και να χρησιμοποιούν ακόμα και ένα τόσο προσωπικό ευαίσθητο θέμα για να με πειράξουν.  Ποτέ δεν έχω τσακωθεί με κανέναν και είμαι πάντα ευγενικός με όλους , αλλά πραγματικά σήμερα απογοητεύτηκα πάρα πολύ απο τους ανθρώπους. Αμφιβάλλω αν θα ξανανοίξω θέμα τόσο σοβαρό, μόνο για πούτσες θα γράφω και γαμήσια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom