Γνωμη μου, μεινε σε αυτο που εχεις και περνας καλα και αφιερωσε χρονο και ενεργεια στην επαγγελματικη σου εξελιξη και στη προσωπικη σου ως ανθρωπος, ως φυσικη κατασταση, ως εμφανιση, ως μορφωση ως οτιδηποτε.
Μη το προσπαθησεις καν φιλε, εχω δει πολλους δυνατους και μαγκες αντρες να καταστρεφονται και να ερχονται σε αδιεξοδα επειδη εμπιστευτηκαν τη τοτε κριση τους και επελεξαν να κανουν παιδια με τη χ γυναικα.
Ουτε μετα απο αυτη τους τη κινηση βρηκαν την ολοκληρωση οπως λες.
Φθορα στα νευρα τους ειδαν, στη τσεπη τους, στο χρονο τους, στα χομπυ τους, στα παντα τους.
Στο τελος, ακουσαν και το ευχαριστω και απο τα παιδια τους.
Χιλιαδες τραγικα παραδειγματα γυρω μας. Μη σε ξεγελα η εικονα της ευτυχισμενης οικογενειας που προσπαθουν να βγαλουν ολοι εξω.
Μιλησες για ολοκληρωση. Σεβαστο. Ερωτηση. Αν δηλαδη εκει που εισαι μαζι με τη συζυγο σου και τα παιδακια σου και ζεις το ονειρο, εμφανιστει μια τερμα μουναρα διαθεσιμη για παιχνιδι (χωρις να κινδυνευεις να πιαστεις να μαθευτει) δεν θα παιξεις μπαλα;
Δεν υπαρχει ολοκληρωση, σαφως και θα θελησεις να παιξεις μπαλα και καλα θα κανεις, αυτη ειναι η φυση σου ως ανθρωπος. Οπως επισης και της γυναικας, και αυτη θελει να γαμιεται, να ευχαριστιεται πουτσα ερωτες και δραματα.
Αυτη ειναι η αληθεια.
Γιατι να καταπιεζομαστε και ολη αυτη τη καταπιεση να την ονομασουμε ολοκληρωση;
Αφου τη μουναρα θα τη βαλεις κατω και θα της δωσεις το μουνι στο πατωμα...σωστα; Γιατι και μια γυναικα να μην θελει και αυτη στα κρυφα να παει να γαμηθει-ξεσκιστει απο ολες τις τρυπες και να σκουπιδιαστει απο τον χ γαμια που επελεξε για σημερα; Δικαιωμα της δεν ειναι; Ανθρωπος δεν ειναι και αυτη με ορμες;
Βλεπεις λοιπον οτι αυτη η ολοκληρωση θα ειναι μια καταπιεστικη θεατρικη παρασταση;
Ειμαστε ανθρωποι, εχουμε τα θελω μας, τις αναγκες μας. Δεν μπορουμε να καταπιεζομαστε φιλε. Δεν βγαζει σε κατι καλο η καταπιεση.
Αν ειναι να λεμε αληθειες, θα χαρω να ακουσω την αποψη σου για τα οσα εγραψα.
Εχω λαθος καπου; Αν ναι, που σε ποιο σημειο;