Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
Από 18 Μάιου αρχιζουν οι πτήσεις από Μπρίστολ για Αθήνα.
Ελπίζω να υπάρχει τίποτα ανοιχτό για κανένα πεπονοτρυπητη με υπηρεσία.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Να γίνει και μια κλήρωση μεταξύ αυτών που πιάσαμε τη σωστή απάντηση

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
Πέρα από την πλάκα πρέπει να υπάρξει μια χρυσή τομή στα μέτρα, ώστε ο κοσμος να διατηρησει την ψυχική του υγεία.

Το καλοκαίρι η λίμπιντο αυξάνεται κατακόρυφα.

Οπότε πρέπει από 21/06 έως 21/09 να ανοίξουν τα μπούρδελα.

Φανταστείτε να έχει 40 βαθμούς και να είναι η α-καπέλο στο λεωφορείο. Πώς θα αντισταθει ο 16αχρονος Πουερτορικανος από την Αγγλία που κάνει τον Ταρζάν στην πρωινή πτήση Λονδίνο Αθηνα να μην της γαργαλησει με το πουλί στον κωλο;

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Πέρα από την πλάκα πρέπει να υπάρξει μια χρυσή τομή στα μέτρα, ώστε ο κοσμος να διατηρησει την ψυχική του υγεία.

Το καλοκαίρι η λίμπιντο αυξάνεται κατακόρυφα.

Οπότε πρέπει από 21/06 έως 21/09 να ανοίξουν τα μπούρδελα.

Φανταστείτε να έχει 40 βαθμούς και να είναι η α-καπέλο στο λεωφορείο. Πώς θα αντισταθει ο 16αχρονος Πουερτορικανος από την Αγγλία που κάνει τον Ταρζάν στην πρωινή πτήση Λονδίνο Αθηνα να μην της γαργαλησει με το πουλί στον κωλο;
Όταν σου λέει θα έχεις 5 μέτρα απόσταση ο ένας από τον άλλον, όταν σου λένε κεκλεισμένων των θυρών στις εκκλησίες που δεν έχει τολμήσει κανείς να τα βάλει με αυτούς, όταν σου λένε κεκλεισμένων των θυρών στα γήπεδα για 18 μήνες, θα σου επιτρέψει να πας στο μπουρδέλο;

Θα γαμας εξ αποστάσεως;

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
μακαρι γιατι εχουμε χασει το χομπι μας.
μου λεει ενας φιλος τι τα θες τα μπουρδελα βρες μια να εχεις να μην πληρωνεις κιολας.
του λεω την καλυτερη γκομενα να ειχα τα μπουρδελα δεν τα κοβω,αυτη η διαφορετικη ποικιλια γυναικων,οι φασεις το περιβαλλον,οι εμπειριες όλα αυτά τα συναισθηματα δεν καλύπτονται με μια γκομενα

:hi:

Δυστυχώς μάγκες για μας τους μπουρδελιαρηδες οι οικοι θα είναι από τις τελευταίες "επιχειρήσεις" που θα ανοίξουν, για τον απλούστατο λόγο ότι πιο κοντινή επαφή "πωλητή" με "πελατη" Δεν μπορεί να υπάρξει πουθενά αλλού, η προσωπική μου γνώμη είναι ότι μέσα Ιουνίου παίζει να ανοίξουν αν η εξάπλωση των κρούσματων συνεχισει να μικραινει μερα με την ημέρα .

Θεωρώ πως όταν ανοίξουν τα ξενοδοχεία θ'ανοίξουν και οι οίκοι ανοχής!
*Άσχετα που με την πρώτη χαλάρωση των μέτρων θα λειτουργήσουν κάμποσα κρυφά.. στανταράκι..!

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606

μου λεει ενας φιλος τι τα θες τα μπουρδελα βρες μια να εχεις να μην πληρωνεις κιολας. Μα μερικοί μας δεν βρίσκουμε ποτέ δυστυχώς...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
μου λεει ενας φιλος τι τα θες τα μπουρδελα βρες μια να εχεις να μην πληρωνεις κιολας. Μα μερικοί μας δεν βρίσκουμε ποτέ δυστυχώς...

Άμα έβρισκαν όλοι,τα μπουρδέλα θα είχαν κλείσει

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Άμα έβρισκαν όλοι,τα μπουρδέλα θα είχαν κλείσει
τυπε δεν ισχυει για ολους.
φερε μου εμενα γκομενα και πες μου κοψε τα μπουρδελα,θα στη δωσω πισω και θα παω για τσαρκα.
εχω χωρισει γκομενα επειδή μου ειχε γινει κολιτσιδα και δεν εβρισκα χρονο σε 3 τρεις μερες για να παω σε μπουρδελο και το αποτέλεσμα ηταν να τη χωρισω για να εχω την ελευθερια μου.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
μπουρδελα τελος για τ λαχιστων 1 χρονο ...μελετημένα ολα ...τωρα τ θα κανουμε ουτε που ξερω
βρητε καμια γκομενα η μεταβείτε στις προνοσεληδες kai θεος μαζί σας..εγω παντος θα αρμεγω αν μ ψαξει κανεις

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
Κριτήριο πρόσληψης υπηρεσιών πορτας: Να είναι α-καπέλο, δεκτικες στα σάντουιτς, και να έχουν αυξημένο βαθμό κογκολοσυνης.

Ορισμός: Βαθμός κογκολοσυνης μιας γυναίκας είναι η ηλικία που φαίνεται, π.χ. μια γυναίκα 54 ετών με αυξημένο βαθμό κογκολοσυνης είναι πιο αξιογαμητη από μια γυναίκα 65 ετών που φαίνεται πιτσιρίκα.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
μπουρδελα τελος για τ λαχιστων 1 χρονο ...μελετημένα ολα ...τωρα τ θα κανουμε ουτε που ξερω
βρητε καμια γκομενα η μεταβείτε στις προνοσεληδες kai θεος μαζί σας..εγω παντος θα αρμεγω αν μ ψαξει κανεις
1 χρονο???δεν το εχω σε τιποτα κάθε μηνα η κάθε δυο να πεταγομαι δυημερο γερμανια η μπας και βρουμε τιποτα να λειτουργει βουλγαρια.

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
1 χρονο???δεν το εχω σε τιποτα κάθε μηνα η κάθε δυο να πεταγομαι δυημερο γερμανια η μπας και βρουμε τιποτα να λειτουργει βουλγαρια.
γιατι ρε μουτρο ν τρεχεις υπαρχουν τ σιτε .......

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.340
Πόντοι
606
ελα ρε μουτρο τωρα ηρθες τ πορνης γίνεται ...ο κοσμος τ χ τουμπανο κ μ κρυφό καμαρι

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Κριτήριο πρόσληψης υπηρεσιών πορτας: Να είναι α-καπέλο, δεκτικες στα σάντουιτς, και να έχουν αυξημένο βαθμό κογκολοσυνης.

Ορισμός: Βαθμός κογκολοσυνης μιας γυναίκας είναι η ηλικία που φαίνεται, π.χ. μια γυναίκα 54 ετών με αυξημένο βαθμό κογκολοσυνης είναι πιο αξιογαμητη από μια γυναίκα 65 ετών που φαίνεται πιτσιρίκα.

Είναι κατανοητές από την ορολογία σου οι λέξεις  ανάστροφος μορφασμός γύπα, κογιότ, ριγκάκια ( από το rings ; ) , ηγεμονικό σάντουϊτς ( χειραψία στην οποία
χρησιμοποιείς και τα δύο σου χέρια, και το χέρι της γυναίκας είναι ανάμεσα
στα δικά σου).

Ερώττηση : Μπορείς να εξηγήσεις την ετυμολογία του α-καπέλο
στην γυναίκα ; Εννοείς μία ώριμη γυναίκα.

Τι εννοείς ακριβώς με το α-καπέλο ;

senior-woman-on-beach-holding-hat-picture-id150684330

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
Είναι κατανοητές από την ορολογία σου οι λέξεις  ανάστροφος μορφασμός γύπα, κογιότ, ριγκάκια ( από το rings ; ) , ηγεμονικό σάντουϊτς ( χειραψία στην οποία
χρησιμοποιείς και τα δύο σου χέρια, και το χέρι της γυναίκας είναι ανάμεσα
στα δικά σου).

Ερώττηση : Μπορείς να εξηγήσεις την ετυμολογία του α-καπέλο
στην γυναίκα ; Εννοείς μία ώριμη γυναίκα.

Τι εννοείς ακριβώς με το α-καπέλο ;

senior-woman-on-beach-holding-hat-picture-id150684330

Θα αλλάξω τον αρχικό ορισμό: Α-καπέλο είναι η γυναίκα που φαίνεται πάνω από 65 ετών, φοράει φουστα και τρικ-τρικ, και έχει χαρακτηρα έξω καρδιά (δηλ. πιάνει εύκολα κουβέντα με αγνώστους και είναι δεκτική στα σάντουιτς).

Επιπλέον:

Αλιο μπολιο τω Κυρίου Χανς: Μια α-καπέλο που το παίζει γαλαζοαιματη και δεν δέχεται ουτε καν το μπικ-μπικ.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
τυπε δεν ισχυει για ολους.
φερε μου εμενα γκομενα και πες μου κοψε τα μπουρδελα,θα στη δωσω πισω και θα παω για τσαρκα.
εχω χωρισει γκομενα επειδή μου ειχε γινει κολιτσιδα και δεν εβρισκα χρονο σε 3 τρεις μερες για να παω σε μπουρδελο και το αποτέλεσμα ηταν να τη χωρισω για να εχω την ελευθερια μου.

Ε προφανώς δεν ισχύει για όλους.Ένας που το μπουρδέλο είναι γι'αυτόν τρόπος ζωής,θα συνεχίσει να πηγαίνει.Αλλά ένας που το μπουρδέλο το θεωρεί κατάντια,δύσκολα ξαναπατάει.Προσωπικά,και τις δυο κατηγορίες τις καταλαβαίνω.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Φίλος με πληροφορεί από το Λονδίνο ότι κι εκεί τα μπουρδέλα (στούντιο) είναι κλειστά, εκτός από μερικές πολύ kinky.

Έχουν πλάκα οι Αγγλίδες, που απ΄το μεθύσι χάνουν τα παπούτσια τους, πλατσουρίζουν ξυπόλητες στα κάτουρα και στις λάσπες και το μεσημέρι ξυπνάνε με ξεραμένα ψωλοχύματα στην περιγεννητική περιοχή και δεν θυμούνται τι έγινε...

TAKMAN v2

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
58
Πόντοι
1
Η μπουρδελοτσαρκα είναι μια δραστηριότητα που συμβάλλει σημαντικα στο wellbeing των αντρών.
Θα έπρεπε όχι μόνο να μη θεωρείται ταμπού, αλλά να δίνεται και κρατικό επίδομα.
1. Αυξάνει τα επίπεδα βιταμίνης D στον οργανισμό (Τι καλύτερο από μια πρωινή μπουρδελοτσαρκα με ηλιόλουστο καιρό;).
2. Βελτιώνει τη φυσική κατάσταση (στην τελευταία τσάρκα έκανα με τον Πινόκιο πάνω από 8 χιλιόμετρα με τα πόδια).
3. Σε κάνει πιο κοινωνικό (θα περάσεις πρώτα κατά μέσο όρο από 15 μπούρδελα η στούντιο πριν κάνεις την κατάθεση. Σωστά; Δεν θα ανταλλάξεις μια κουβέντα με την υπηρεσία, την κοπέλα, και τους συναγωνιστές; Τι θα κανεις; Θα μουγκρισεις;).
4. Το σεξ έχει πολλά οφελη στον οργανισμό. Μα θα μου πείτε "Βρες σταθερή σχέση, κανε οικογενεια, κτλ" (αυτές τις παπαριες λέει ο πατέρας μου). Θα σας απαντήσω "Σας αρέσει να τρωτε το ίδιο φαγητό κάθε μερα; Η έχετε όλοι το ταλέντο να ρίχνετε με τη μία άγνωστες γκομενες στο δρομο, στην καφετέρια, κτλ;".

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom