You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 261K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Πέρα από την πλάκα πρέπει να υπάρξει μια χρυσή τομή στα μέτρα, ώστε ο κοσμος να διατηρησει την ψυχική του υγεία.
Το καλοκαίρι η λίμπιντο αυξάνεται κατακόρυφα.
Οπότε πρέπει από 21/06 έως 21/09 να ανοίξουν τα μπούρδελα.
Φανταστείτε να έχει 40 βαθμούς και να είναι η α-καπέλο στο λεωφορείο. Πώς θα αντισταθει ο 16αχρονος Πουερτορικανος από την Αγγλία που κάνει τον Ταρζάν στην πρωινή πτήση Λονδίνο Αθηνα να μην της γαργαλησει με το πουλί στον κωλο;
Φανταστείτε να έχει 40 βαθμούς και να είναι η α-καπέλο στο λεωφορείο. Πώς θα αντισταθει ο 16αχρονος Πουερτορικανος από την Αγγλία που κάνει τον Ταρζάν στην πρωινή πτήση Λονδίνο Αθηνα να μην της γαργαλησει με το πουλί στον κωλο;
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
Όταν σου λέει θα έχεις 5 μέτρα απόσταση ο ένας από τον άλλον, όταν σου λένε κεκλεισμένων των θυρών στις εκκλησίες που δεν έχει τολμήσει κανείς να τα βάλει με αυτούς, όταν σου λένε κεκλεισμένων των θυρών στα γήπεδα για 18 μήνες, θα σου επιτρέψει να πας στο μπουρδέλο;Πέρα από την πλάκα πρέπει να υπάρξει μια χρυσή τομή στα μέτρα, ώστε ο κοσμος να διατηρησει την ψυχική του υγεία.
Θα γαμας εξ αποστάσεως;
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
μακαρι γιατι εχουμε χασει το χομπι μας.
μου λεει ενας φιλος τι τα θες τα μπουρδελα βρες μια να εχεις να μην πληρωνεις κιολας.
του λεω την καλυτερη γκομενα να ειχα τα μπουρδελα δεν τα κοβω,αυτη η διαφορετικη ποικιλια γυναικων,οι φασεις το περιβαλλον,οι εμπειριες όλα αυτά τα συναισθηματα δεν καλύπτονται με μια γκομενα
Δυστυχώς μάγκες για μας τους μπουρδελιαρηδες οι οικοι θα είναι από τις τελευταίες "επιχειρήσεις" που θα ανοίξουν, για τον απλούστατο λόγο ότι πιο κοντινή επαφή "πωλητή" με "πελατη" Δεν μπορεί να υπάρξει πουθενά αλλού, η προσωπική μου γνώμη είναι ότι μέσα Ιουνίου παίζει να ανοίξουν αν η εξάπλωση των κρούσματων συνεχισει να μικραινει μερα με την ημέρα .
Θεωρώ πως όταν ανοίξουν τα ξενοδοχεία θ'ανοίξουν και οι οίκοι ανοχής!
*Άσχετα που με την πρώτη χαλάρωση των μέτρων θα λειτουργήσουν κάμποσα κρυφά.. στανταράκι..!
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
μου λεει ενας φιλος τι τα θες τα μπουρδελα βρες μια να εχεις να μην πληρωνεις κιολας. Μα μερικοί μας δεν βρίσκουμε ποτέ δυστυχώς...
Άμα έβρισκαν όλοι,τα μπουρδέλα θα είχαν κλείσει
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
τυπε δεν ισχυει για ολους.Άμα έβρισκαν όλοι,τα μπουρδέλα θα είχαν κλείσει
φερε μου εμενα γκομενα και πες μου κοψε τα μπουρδελα,θα στη δωσω πισω και θα παω για τσαρκα.
εχω χωρισει γκομενα επειδή μου ειχε γινει κολιτσιδα και δεν εβρισκα χρονο σε 3 τρεις μερες για να παω σε μπουρδελο και το αποτέλεσμα ηταν να τη χωρισω για να εχω την ελευθερια μου.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Καμια σχεσηΆμα έβρισκαν όλοι,τα μπουρδέλα θα είχαν κλείσει
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.340
- Πόντοι
- 606
μπουρδελα τελος για τ λαχιστων 1 χρονο ...μελετημένα ολα ...τωρα τ θα κανουμε ουτε που ξερω
βρητε καμια γκομενα η μεταβείτε στις προνοσεληδες kai θεος μαζί σας..εγω παντος θα αρμεγω αν μ ψαξει κανεις
βρητε καμια γκομενα η μεταβείτε στις προνοσεληδες kai θεος μαζί σας..εγω παντος θα αρμεγω αν μ ψαξει κανεις
Κριτήριο πρόσληψης υπηρεσιών πορτας: Να είναι α-καπέλο, δεκτικες στα σάντουιτς, και να έχουν αυξημένο βαθμό κογκολοσυνης.
Ορισμός: Βαθμός κογκολοσυνης μιας γυναίκας είναι η ηλικία που φαίνεται, π.χ. μια γυναίκα 54 ετών με αυξημένο βαθμό κογκολοσυνης είναι πιο αξιογαμητη από μια γυναίκα 65 ετών που φαίνεται πιτσιρίκα.
Ορισμός: Βαθμός κογκολοσυνης μιας γυναίκας είναι η ηλικία που φαίνεται, π.χ. μια γυναίκα 54 ετών με αυξημένο βαθμό κογκολοσυνης είναι πιο αξιογαμητη από μια γυναίκα 65 ετών που φαίνεται πιτσιρίκα.
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
1 χρονο???δεν το εχω σε τιποτα κάθε μηνα η κάθε δυο να πεταγομαι δυημερο γερμανια η μπας και βρουμε τιποτα να λειτουργει βουλγαρια.μπουρδελα τελος για τ λαχιστων 1 χρονο ...μελετημένα ολα ...τωρα τ θα κανουμε ουτε που ξερω
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.340
- Πόντοι
- 606
γιατι ρε μουτρο ν τρεχεις υπαρχουν τ σιτε .......1 χρονο???δεν το εχω σε τιποτα κάθε μηνα η κάθε δυο να πεταγομαι δυημερο γερμανια η μπας και βρουμε τιποτα να λειτουργει βουλγαρια.
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
ποια σαιτ ρε βάτραχε?γιατι ρε μουτρο ν τρεχεις υπαρχουν τ σιτε .......
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.340
- Πόντοι
- 606
ελα ρε μουτρο τωρα ηρθες τ πορνης γίνεται ...ο κοσμος τ χ τουμπανο κ μ κρυφό καμαρι
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.107
- Πόντοι
- 1.686
Κριτήριο πρόσληψης υπηρεσιών πορτας: Να είναι α-καπέλο, δεκτικες στα σάντουιτς, και να έχουν αυξημένο βαθμό κογκολοσυνης.
Είναι κατανοητές από την ορολογία σου οι λέξεις ανάστροφος μορφασμός γύπα, κογιότ, ριγκάκια ( από το rings ; ) , ηγεμονικό σάντουϊτς ( χειραψία στην οποία
χρησιμοποιείς και τα δύο σου χέρια, και το χέρι της γυναίκας είναι ανάμεσα
στα δικά σου).
Ερώττηση : Μπορείς να εξηγήσεις την ετυμολογία του α-καπέλο
στην γυναίκα ; Εννοείς μία ώριμη γυναίκα.
Τι εννοείς ακριβώς με το α-καπέλο ;
Είναι κατανοητές από την ορολογία σου οι λέξεις ανάστροφος μορφασμός γύπα, κογιότ, ριγκάκια ( από το rings ; ) , ηγεμονικό σάντουϊτς ( χειραψία στην οποία
χρησιμοποιείς και τα δύο σου χέρια, και το χέρι της γυναίκας είναι ανάμεσα
στα δικά σου).
Ερώττηση : Μπορείς να εξηγήσεις την ετυμολογία του α-καπέλο
στην γυναίκα ; Εννοείς μία ώριμη γυναίκα.
Τι εννοείς ακριβώς με το α-καπέλο ;
Θα αλλάξω τον αρχικό ορισμό: Α-καπέλο είναι η γυναίκα που φαίνεται πάνω από 65 ετών, φοράει φουστα και τρικ-τρικ, και έχει χαρακτηρα έξω καρδιά (δηλ. πιάνει εύκολα κουβέντα με αγνώστους και είναι δεκτική στα σάντουιτς).
Επιπλέον:
Αλιο μπολιο τω Κυρίου Χανς: Μια α-καπέλο που το παίζει γαλαζοαιματη και δεν δέχεται ουτε καν το μπικ-μπικ.
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
τυπε δεν ισχυει για ολους.
φερε μου εμενα γκομενα και πες μου κοψε τα μπουρδελα,θα στη δωσω πισω και θα παω για τσαρκα.
εχω χωρισει γκομενα επειδή μου ειχε γινει κολιτσιδα και δεν εβρισκα χρονο σε 3 τρεις μερες για να παω σε μπουρδελο και το αποτέλεσμα ηταν να τη χωρισω για να εχω την ελευθερια μου.
Ε προφανώς δεν ισχύει για όλους.Ένας που το μπουρδέλο είναι γι'αυτόν τρόπος ζωής,θα συνεχίσει να πηγαίνει.Αλλά ένας που το μπουρδέλο το θεωρεί κατάντια,δύσκολα ξαναπατάει.Προσωπικά,και τις δυο κατηγορίες τις καταλαβαίνω.
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 25
- Like
- 11.779
- Πόντοι
- 14.615
Φίλος με πληροφορεί από το Λονδίνο ότι κι εκεί τα μπουρδέλα (στούντιο) είναι κλειστά, εκτός από μερικές πολύ kinky.
Έχουν πλάκα οι Αγγλίδες, που απ΄το μεθύσι χάνουν τα παπούτσια τους, πλατσουρίζουν ξυπόλητες στα κάτουρα και στις λάσπες και το μεσημέρι ξυπνάνε με ξεραμένα ψωλοχύματα στην περιγεννητική περιοχή και δεν θυμούνται τι έγινε...
Έχουν πλάκα οι Αγγλίδες, που απ΄το μεθύσι χάνουν τα παπούτσια τους, πλατσουρίζουν ξυπόλητες στα κάτουρα και στις λάσπες και το μεσημέρι ξυπνάνε με ξεραμένα ψωλοχύματα στην περιγεννητική περιοχή και δεν θυμούνται τι έγινε...
Η μπουρδελοτσαρκα είναι μια δραστηριότητα που συμβάλλει σημαντικα στο wellbeing των αντρών.
Θα έπρεπε όχι μόνο να μη θεωρείται ταμπού, αλλά να δίνεται και κρατικό επίδομα.
1. Αυξάνει τα επίπεδα βιταμίνης D στον οργανισμό (Τι καλύτερο από μια πρωινή μπουρδελοτσαρκα με ηλιόλουστο καιρό;).
2. Βελτιώνει τη φυσική κατάσταση (στην τελευταία τσάρκα έκανα με τον Πινόκιο πάνω από 8 χιλιόμετρα με τα πόδια).
3. Σε κάνει πιο κοινωνικό (θα περάσεις πρώτα κατά μέσο όρο από 15 μπούρδελα η στούντιο πριν κάνεις την κατάθεση. Σωστά; Δεν θα ανταλλάξεις μια κουβέντα με την υπηρεσία, την κοπέλα, και τους συναγωνιστές; Τι θα κανεις; Θα μουγκρισεις;).
4. Το σεξ έχει πολλά οφελη στον οργανισμό. Μα θα μου πείτε "Βρες σταθερή σχέση, κανε οικογενεια, κτλ" (αυτές τις παπαριες λέει ο πατέρας μου). Θα σας απαντήσω "Σας αρέσει να τρωτε το ίδιο φαγητό κάθε μερα; Η έχετε όλοι το ταλέντο να ρίχνετε με τη μία άγνωστες γκομενες στο δρομο, στην καφετέρια, κτλ;".
Θα έπρεπε όχι μόνο να μη θεωρείται ταμπού, αλλά να δίνεται και κρατικό επίδομα.
1. Αυξάνει τα επίπεδα βιταμίνης D στον οργανισμό (Τι καλύτερο από μια πρωινή μπουρδελοτσαρκα με ηλιόλουστο καιρό;).
2. Βελτιώνει τη φυσική κατάσταση (στην τελευταία τσάρκα έκανα με τον Πινόκιο πάνω από 8 χιλιόμετρα με τα πόδια).
3. Σε κάνει πιο κοινωνικό (θα περάσεις πρώτα κατά μέσο όρο από 15 μπούρδελα η στούντιο πριν κάνεις την κατάθεση. Σωστά; Δεν θα ανταλλάξεις μια κουβέντα με την υπηρεσία, την κοπέλα, και τους συναγωνιστές; Τι θα κανεις; Θα μουγκρισεις;).
4. Το σεξ έχει πολλά οφελη στον οργανισμό. Μα θα μου πείτε "Βρες σταθερή σχέση, κανε οικογενεια, κτλ" (αυτές τις παπαριες λέει ο πατέρας μου). Θα σας απαντήσω "Σας αρέσει να τρωτε το ίδιο φαγητό κάθε μερα; Η έχετε όλοι το ταλέντο να ρίχνετε με τη μία άγνωστες γκομενες στο δρομο, στην καφετέρια, κτλ;".
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 44
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις