tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Διαφωνώ αλλά σέβομαι την άποψή σου.
Οκ φίλε μου. Σιγά μην τσακωθουμε κιόλας.
Καλά να περνάμε. Υγεία και γαμήσι να έχουμε. Ολα τα άλλα πολυτέλειες θα γίνουν όπως πάμε.
Διαφωνώ αλλά σέβομαι την άποψή σου.
τ ακους μουτρο??Από ότι ακούω και βλέπω, δεν είναι και πολύ μακριά... τόσο για το εμβόλιο όσο και για το φάρμακο...
Ίδωμεν!!!
Οκ φίλε μου. Σιγά μην τσακωθουμε κιόλας.
Καλά να περνάμε. Υγεία και γαμήσι να έχουμε. Ολα τα άλλα πολυτέλειες θα γίνουν όπως πάμε.
νομιζω οτι δεν ειναι τοσο απλο γ τ μπουρδελαΜελέτησα προσεχτικά τα σχόλια των συναγωνιστών, πραγματικά, η εικόνα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν η εξής:
Ο κύριος Μητσοτάκης, με το επιτελείο του, να συνεδριάζουν αν και πως θα ανοίξουν τα μπουρδέλα. Με την αγωνία ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους, να σκέπτονται με ζήλο, πως και αν θα ανοίξουν τα μπουρδέλα.
Αυτή η εικόνα φυσικά, δεν μπορεί να είναι παρά μια ψευδαίσθηση. Η αληθινή εικόνα είναι η εξής: Ο κύριος Μητσοτάκης, είτε υπάρχουν, είτε δεν υπάρχουν μπουρδέλα, πολύ πιθανόν να μην έχει ιδέα. Ενδεχόμενος, να μην έχει δει μπουρδέλο ποτέ στην ζωή του. Είναι κάτι το οποίο ούτε καν του περνάει απ το μυαλό.
Όταν τα μεγάλα αφεντικά διατάξουν την σταδιακή άρση των μέτρων θα ανοίξουν και τα μπουρδέλα. Όχι μόνο στην Ελλάδα, σε όλο τον κόσμο.
σε όλες τις χώρες έχουν κλειση οι οικοι ανοχής ;;Μελέτησα προσεχτικά τα σχόλια των συναγωνιστών, πραγματικά, η εικόνα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν η εξής:
Ο κύριος Μητσοτάκης, με το επιτελείο του, να συνεδριάζουν αν και πως θα ανοίξουν τα μπουρδέλα. Με την αγωνία ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους, να σκέπτονται με ζήλο, πως και αν θα ανοίξουν τα μπουρδέλα.
Αυτή η εικόνα φυσικά, δεν μπορεί να είναι παρά μια ψευδαίσθηση. Η αληθινή εικόνα είναι η εξής: Ο κύριος Μητσοτάκης, είτε υπάρχουν, είτε δεν υπάρχουν μπουρδέλα, πολύ πιθανόν να μην έχει ιδέα. Ενδεχόμενος, να μην έχει δει μπουρδέλο ποτέ στην ζωή του. Είναι κάτι το οποίο ούτε καν του περνάει απ το μυαλό.
Όταν τα μεγάλα αφεντικά διατάξουν την σταδιακή άρση των μέτρων θα ανοίξουν και τα μπουρδέλα. Όχι μόνο στην Ελλάδα, σε όλο τον κόσμο.
σε όλες τις χώρες έχουν κλειση οι οικοι ανοχής ;;
Γνωρίζει κανείς αν η φαντα με ανθρακικό καταπολεμά τον κορονοοιο??
νομιζω οτι δεν ειναι τοσο απλο γ τ μπουρδελα
μακαρι γιατι εχουμε χασει το χομπι μας.Μαιο σιγα σιγα θα ανοιξουν κι αυτα..γενικα θα χαλαρωσουν τα μετρα ως τοτε.
Εγω εχω και παω..αραια βεβαια, μια φορα στο τοσο..αλλα ειναι ενα αθλημα που δεν κοβεται ευκολα!μακαρι γιατι εχουμε χασει το χομπι μας.
μου λεει ενας φιλος τι τα θες τα μπουρδελα βρες μια να εχεις να μην πληρωνεις κιολας.
του λεω την καλυτερη γκομενα να ειχα τα μπουρδελα δεν τα κοβω,αυτη η διαφορετικη ποικιλια γυναικων,οι φασεις το περιβαλλον,οι εμπειριες όλα αυτά τα συναισθηματα δεν καλύπτονται με μια γκομενα