Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Ahmed Butt

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2020
Like
107
Πόντοι
6
όταν θα επιτρέπεται η κοντινή επαφή μεταξύ αγνώστων, τότε θα είναι όπως πρίν.

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
Επειδή έχουμε επαφές με στέλεχος της κυβέρνησης η γραμμή είναι ότι σε πρώτη φάση θα αρχίσουν να ανοίγουν οι μικρές επιχειρήσεις στις 15 Μαίου με περιοριστικά μέτρα όμως και μετά θα ακολουθήσουν από 1 Ιουνίου οι χώροι εστίασης , τα εμπορικά , τα γυμναστήρια αλλά με υποχρεωτική χρήση μάσκας όπως ακριβώς γίνεται αυτή τη στιγμή στη Γουχάν της Κίνας. Οι αθλητικές εκδηλώσεις , συναυλίες και φεστιβάλ οποιασδήποτε μορφής σε ανοιχτό χώρο μόνο από 15 Ιουνίου. Η λογική λέει ότι εφόσον τα μπουρδέλα εκτελούν υπηρεσίες σε κλειστό χώρο και εξυπηρετούν με σωματική επαφή θα αργήσουν πολύ περισσότερο να ανοίξουν..

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
όταν θα επιτρέπεται η κοντινή επαφή μεταξύ αγνώστων, τότε θα είναι όπως πρίν.

Άλλο η κοντινη επαφή που απαγορεύτηκε μόνο στα χαρτιά ουσιαστικά κι άλλο η φως φανάρι συνουσία με τις ευλογίες της (κάθε) κυβέρνησης.

Εδώ ο Κουλης κλείδωσε όλη την χώρα και τα μαγαζιά για να μην ρισκάρει την καρέκλα του, τα μπουρδέλα θα σκεφτεί;
Ούτε καν τα υπολογίζει.
Ένα τικ να γίνει, θα τον περάσουν πριονοκορδελα.

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
Ποιες ήταν οι δυσκολότερες συνθήκες;
εδώ μιλάμε για παγκοσμιο πρόβλημα.

Πρώτη φορά συμβαίνει!

Αν γνωρίζαμε κι εξωγήινους, πιθανόν να ήταν διαπλανητικο!

Ακου λέει δυσκολοτερες συνθήκες...
Πρώτη φορά υπάρχει πανδημία;Ενδιαφέρον.

Ahmed Butt

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2020
Like
107
Πόντοι
6
Άλλο η κοντινη επαφή που απαγορεύτηκε μόνο στα χαρτιά ουσιαστικά κι άλλο η φως φανάρι συνουσία με τις ευλογίες της (κάθε) κυβέρνησης.

Εδώ ο Κουλης κλείδωσε όλη την χώρα και τα μαγαζιά για να μην ρισκάρει την καρέκλα του, τα μπουρδέλα θα σκεφτεί;
Ούτε καν τα υπολογίζει.
Ένα τικ να γίνει, θα τον περάσουν πριονοκορδελα.

τυπε είτε γαμιέσαι με ταναπου είτε συνωστίζεσαι σε μπαρ είναι σεχδόν το ίδιο...
δηλ 10 χρόνια θα τηρούμε αποστάσεις 2 μετρών;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Πρώτη φορά υπάρχει πανδημία;Ενδιαφέρον.

Αναφέρθηκα σε παγκόσμιο πρόβλημα που όμοιό του δεν έχουμε ξαναζήσει.
Ταχυτατο, απροσδιόριστο και μέχρι στιγμής άλυτο. Ούτε ισπανική γριππη, ούτε ελονοσία, ουτε ψώρα ούτε τίποτα.

Γερό πρόβλημα αυτή την φορά που ούτε ξέρουμε τι και πώς.

vobras

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2019
Like
90
Πόντοι
0
του χρονου τετοια εποχη θα ξαναανοιξουν!!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
τυπε είτε γαμιέσαι με ταναπου είτε συνωστίζεσαι σε μπαρ είναι σεχδόν το ίδιο...
δηλ 10 χρόνια θα τηρούμε αποστάσεις 2 μετρών;

Εγώ δεν τηρω καν αποστάσεις με άτομα που θέλω να μην τηρω. Οποτε σε καταλαβαίνω αριστα κι είμαι μαζί σου. Το να μιλάς στο δρόμο ή να συνωστίζεται σε μπαρ μπορεί να στο χαρίσουν. Να σου πουν τράβα γαμησε κούκλε μου δεν νομίζω να στο πουν.
Βασικά δεν μπορούν καν να κάνουν ότι δεν το βλέπουν κιόλας. Ειναι πέρα από την επιλεκτική παρανομία.

Ahmed Butt

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2020
Like
107
Πόντοι
6
Εγώ δεν τηρω καν αποστάσεις με άτομα που θέλω να μην τηρω. Οποτε σε καταλαβαίνω αριστα κι είμαι μαζί σου. Το να μιλάς στο δρόμο ή να συνωστίζεται σε μπαρ μπορεί να στο χαρίσουν. Να σου πουν τράβα γαμησε κούκλε μου δεν νομίζω να στο πουν.
Βασικά δεν μπορούν καν να κάνουν ότι δεν το βλέπουν κιόλας. Ειναι πέρα από την επιλεκτική παρανομία.

τύπε σ'έχει πιάσει γενικεύμενος φόβος. Όταν θ'αρχίσουνε συνωστισμοί και θα κυκλοφορούμε ελεύθερα χωρίς μάσκες, τότε θα ξαναλειτουργήσει η φάση. θα πάρει 1χρόνο,2 χρονια, 10χρόνια ούτε οι ειδικοί ξέρουν

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
του χρονου τετοια εποχη θα ξαναανοιξουν!!

Εγώ πιστεύω οτι ο ιός αυτός είναι επικίνδυνος αλλά κι ένα κομμάτι του εαυτου μου, κλωτσαει ότι πολύ βαβουρα γίνεται. Δεν έχω αποδείξεις οπότε ζω την ζωή μου όσο καλύτερα μπορώ.
Τι άλλο να κάνω; Να περιμένω τον Κουλη;

:2funny:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
τύπε σ'έχει πιάσει γενικεύμενος φόβος. Όταν θ'αρχίσουνε συνωστισμοί και θα κυκλοφορούμε ελεύθερα χωρίς μάσκες, τότε θα ξαναλειτουργήσει η φάση. θα πάρει 1χρόνο,2 χρονια, 10χρόνια ούτε οι ειδικοί ξέρουν

Δεν με έχει πιάσει κανένας φόβος.
Ζω όσο μπορώ καλύτερα γιατί ακριβώς δεν έχω εγγύηση. Οπότε ότι μπορώ κανω κι ας πούμε όσο μπορώ λιγότερο επικίνδυνα.
Όχι ομως με ασφάλεια. Ασφάλεια δεν υπάρχει για κανέναν εκτός αν έχεις ένα νησί δικός σου κι είσαι μονος σου χωρίς επισκέψεις. Λογικά δεν θα κολλησεις κορωνομαλακια που ετσι κι αλλιώς δεν πεθαίνεις στανταρ αλλα θα πεθάνεις από βαριεμαρα όμως.

edigno

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2020
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
Θα ξεκινησουν ολα τα 800αρια εκει θα πανε

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.252
Πόντοι
606
οταν βρουν τ εμβολιο ολα θ τελειωσων οποτε μπουρδελα τελος για καιρο

Ahmed Butt

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2020
Like
107
Πόντοι
6
Δεν με έχει πιάσει κανένας φόβος.
Ζω όσο μπορώ καλύτερα γιατί ακριβώς δεν έχω εγγύηση. Οπότε ότι μπορώ κανω κι ας πούμε όσο μπορώ λιγότερο επικίνδυνα.
Όχι ομως με ασφάλεια. Ασφάλεια δεν υπάρχει για κανέναν εκτός αν έχεις ένα νησί δικός σου κι είσαι μονος σου χωρίς επισκέψεις. Ε τότε θα πεθάνεις από βαριεμαρα όμως.

τύπε όποιος θέλει βρίσκει... επίσης πιστεύω ότι ένα μεγάλο κομμάτι της νεολαίας θα σαλτάρει αν
συνεχιστεί για χρόνια αυτή η κατάσταση, μια μέση λύση θα βρεθεί, γιατί διαφορετικά οι μόνοι που θα γλεντάνε θα είναι οι γύφτοι στο τέλος και οι άλλοι θα τους βλέπουν στο γιουτουμπ

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
Αναφέρθηκα σε παγκόσμιο πρόβλημα που όμοιό του δεν έχουμε ξαναζήσει.
Ταχυτατο, απροσδιόριστο και μέχρι στιγμής άλυτο. Ούτε ισπανική γριππη, ούτε ελονοσία, ουτε ψώρα ούτε τίποτα.

Γερό πρόβλημα αυτή την φορά που ούτε ξέρουμε τι και πώς.
Είσαι με τα καλά σου;Ξέρεις τι προκάλεσε η ισπανική γρίπη;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
τύπε όποιος θέλει βρίσκει... επίσης πιστεύω ότι ένα μεγάλο κομμάτι της νεολαίας θα σαλτάρει αν
συνεχιστεί για χρόνια αυτή η κατάσταση, μια μέση λύση θα βρεθεί, γιατί διαφορετικά οι μόνοι που θα γλεντάνε θα είναι οι γύφτοι στο τέλος και οι άλλοι θα τους βλέπουν στο γιουτουμπ

Κι εγώ είμαι της άποψης άλλων λύσεων.
Δεν θα κάτσω τώρα να ανάλυσω ή να συμβουλεύσω. Η νεολαία ήδη σαλταρει όπως σίγουρα το βλέπεις.
Οπότε ζούμε όσο καλύτερα μπορούμε.
Απλο.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
οταν βρουν τ εμβολιο ολα θ τελειωσων οποτε μπουρδελα τελος για καιρο

Από ότι ακούω και βλέπω, δεν είναι και πολύ μακριά... τόσο για το εμβόλιο όσο και για το φάρμακο...

Ίδωμεν!!!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom