Ahmed Butt
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2020
- Like
- 107
- Πόντοι
- 6
όταν θα επιτρέπεται η κοντινή επαφή μεταξύ αγνώστων, τότε θα είναι όπως πρίν.
όταν θα επιτρέπεται η κοντινή επαφή μεταξύ αγνώστων, τότε θα είναι όπως πρίν.
Πρώτη φορά υπάρχει πανδημία;Ενδιαφέρον.Ποιες ήταν οι δυσκολότερες συνθήκες;
εδώ μιλάμε για παγκοσμιο πρόβλημα.
Πρώτη φορά συμβαίνει!
Αν γνωρίζαμε κι εξωγήινους, πιθανόν να ήταν διαπλανητικο!
Ακου λέει δυσκολοτερες συνθήκες...
Άλλο η κοντινη επαφή που απαγορεύτηκε μόνο στα χαρτιά ουσιαστικά κι άλλο η φως φανάρι συνουσία με τις ευλογίες της (κάθε) κυβέρνησης.
Εδώ ο Κουλης κλείδωσε όλη την χώρα και τα μαγαζιά για να μην ρισκάρει την καρέκλα του, τα μπουρδέλα θα σκεφτεί;
Ούτε καν τα υπολογίζει.
Ένα τικ να γίνει, θα τον περάσουν πριονοκορδελα.
Πρώτη φορά υπάρχει πανδημία;Ενδιαφέρον.
τυπε είτε γαμιέσαι με ταναπου είτε συνωστίζεσαι σε μπαρ είναι σεχδόν το ίδιο...
δηλ 10 χρόνια θα τηρούμε αποστάσεις 2 μετρών;
Εγώ δεν τηρω καν αποστάσεις με άτομα που θέλω να μην τηρω. Οποτε σε καταλαβαίνω αριστα κι είμαι μαζί σου. Το να μιλάς στο δρόμο ή να συνωστίζεται σε μπαρ μπορεί να στο χαρίσουν. Να σου πουν τράβα γαμησε κούκλε μου δεν νομίζω να στο πουν.
Βασικά δεν μπορούν καν να κάνουν ότι δεν το βλέπουν κιόλας. Ειναι πέρα από την επιλεκτική παρανομία.
του χρονου τετοια εποχη θα ξαναανοιξουν!!
τύπε σ'έχει πιάσει γενικεύμενος φόβος. Όταν θ'αρχίσουνε συνωστισμοί και θα κυκλοφορούμε ελεύθερα χωρίς μάσκες, τότε θα ξαναλειτουργήσει η φάση. θα πάρει 1χρόνο,2 χρονια, 10χρόνια ούτε οι ειδικοί ξέρουν
Δεν με έχει πιάσει κανένας φόβος.
Ζω όσο μπορώ καλύτερα γιατί ακριβώς δεν έχω εγγύηση. Οπότε ότι μπορώ κανω κι ας πούμε όσο μπορώ λιγότερο επικίνδυνα.
Όχι ομως με ασφάλεια. Ασφάλεια δεν υπάρχει για κανέναν εκτός αν έχεις ένα νησί δικός σου κι είσαι μονος σου χωρίς επισκέψεις. Ε τότε θα πεθάνεις από βαριεμαρα όμως.
Είσαι με τα καλά σου;Ξέρεις τι προκάλεσε η ισπανική γρίπη;Αναφέρθηκα σε παγκόσμιο πρόβλημα που όμοιό του δεν έχουμε ξαναζήσει.
Ταχυτατο, απροσδιόριστο και μέχρι στιγμής άλυτο. Ούτε ισπανική γριππη, ούτε ελονοσία, ουτε ψώρα ούτε τίποτα.
Γερό πρόβλημα αυτή την φορά που ούτε ξέρουμε τι και πώς.
τύπε όποιος θέλει βρίσκει... επίσης πιστεύω ότι ένα μεγάλο κομμάτι της νεολαίας θα σαλτάρει αν
συνεχιστεί για χρόνια αυτή η κατάσταση, μια μέση λύση θα βρεθεί, γιατί διαφορετικά οι μόνοι που θα γλεντάνε θα είναι οι γύφτοι στο τέλος και οι άλλοι θα τους βλέπουν στο γιουτουμπ
Είσαι με τα καλά σου;Ξέρεις τι προκάλεσε η ισπανική γρίπη;
Διαφωνώ αλλά σέβομαι την άποψή σου.Κάτι ξέρω κι εγώ αλλά πρώτη φορά πεφτει τέτοιου είδους πέλεκυς παγκοσμίως.
Πρωτόγνωρο φαινόμενο.
και θα χουν κ τ αναπνευστήρα δηπλα κ καθε ενδεχομενο!!!
οταν βρουν τ εμβολιο ολα θ τελειωσων οποτε μπουρδελα τελος για καιρο