μιας και καθομαστε και τον παιζουμε (με οτι αυτο συνεπαγεται), θελω να βαλω ενα quiz για expert του
μεταξουργειου και παλιους τσαρκαδορους κυριως, απο εποχες 1995-2005.
site και γενικως digital φαση δεν υπηρχε και πολυ, ισως και καθολου.
οπως και να εχει τοτε δεν ασχολιομουν εγω με internet, αρα προσωπικα δεν ηξερα.
εχω ξαναπει εδω οτι απο τοτε εχω να πατησω εκει, αρα ισως εχουν αλλαξει καποια πραγματα και λογικα καποια σπιτια εχουν κλεισει.
ψαχνω λοιπον για ενα μπουρδελο το οποιο, σαν εικονα απο την τοποθεσια που βρισκοταν, θυμαμαι μονο τα παρακατω δυστυχως.
κατεβαινεις απο ενα δρομο καθετο προς την αχιλλεως, ισως κολωνου λεω π.χ.
προχωρας σε αυτον (προς αχιλλεως ξαναλεω) και καπου στριβεις δεξια.
δε θυμαμαι υψος δυστυχως.
εσκαγες/εμπαινες σε ενα γαμα που κανει με εναν αλλο δρομο, στο οποιο κατω ο δρομος ηταν πλακοστρωτος με χοντρη πετρα, σαν τους δρομους που βλεπεις σε ταινιες που δειχνουν παλιες πολεις οπως π.χ. λονδινο-τζακ αντεροβγαλτης.
μπαινοντας/στριβωντας δεξια λοιπον, πανω ηταν σαν στοα με ξυλινα χοντρα καδρονια και εκανε στην εισοδο καμπυλη.
μεσα υπηρχαν 3-4 μπουρδελα, 2 σε καθε πλευρα του γαμα στο δεξι σου χερι.
αριστερα δεν υπηρχε τιποτα, απλα τοιχος.
θυμαμαι 2 σιγουρα ανοιχτα διπλα-διπλα στην πρωτη πλευρα που εσκαγες.
δε θυμαμαι αν δουλευαν ταυτοχρονα ολα, αλλα ειχα γαμησει standard εκει 3-4 φορες και ειχε ωραια μουνια καθε φορα.
μεσα τα δωματια τυπικα εως αθλια.
εχω φαει τρελο κολλημα και εχω σπασει το κεφαλι μου να θυμηθω που στο μπουτσο ειναι αυτο το σημειο.
εχω ρωτησει 2 ατομα και δε μου εχουν απαντησει δυστυχως.
απο τοτε δεν εχω περασει περπατωντας απο εκει για να checkαρω, επειδη δεν ειχα χρονο λογω διπλης δουλειας που εκανα (πρωι-βραδυ) συνεχως, λογω κουρασης, βαρεμαρας η' απλα το ξεχναγα.
μηπως θυμαται κανεις αυτο το σημειο ????
ευχαριστω εκ τω προτερων, για οποιον ασχοληθει με το κολλημα μου!!!