jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Καλοκαιρι ανεβαινω Украина один месяц ενα μηνα
Πανε με τα γυμανστηρια μαζι οι οικοι και τα γυμανστηρια ανοιγουν 17 μαιου.για στειλε καμια ανακοινωση να δουμε....που το ειδες? μακαρι δηλ δε λεω
αμα αρχιζουν να ζητανε εμβολια στα μπουρδελα παει...τα κλεισανε τα μαγαζιαΠανε με τα γυμανστηρια μαζι οι οικοι και τα γυμανστηρια ανοιγουν 17 μαιου.
Βεβαια λενε μονο οσοι εχουν κανει εμβολιο,τωρα αν ισχυει και για τα μπουρδελα το ιδιο τρεχω να κανω εμβολιο
Μετα παιρνεις υπηκοοτητα και δεν φευγεις ποτε.
Ηδη εκλεισα ραντεβου 27 μαιου αλλα εχω βαλει προταιρεοτητα οποτε μπορει αν πεσει ακυρωτικο να παω πιο γρηγορα.αμα αρχιζουν να ζητανε εμβολια στα μπουρδελα παει...τα κλεισανε τα μαγαζια
Δινεις πιστοποιητικο εμβολιασμουαμα αρχιζουν να ζητανε εμβολια στα μπουρδελα παει...τα κλεισανε τα μαγαζια
μην τους πεις "παρε 30 " ετσι κατευθειαν προτου κοψεις αντιδρασεις.Δες πρωτα αν οντως ζητησουν, αν ζητησουν κανε το κοροιοδο, και αν δεις οτι επιμενουν (που δε νομιζω να συμβουν ολα αυτα) σε εμβολια τοτε κανε καμια τετοια κινηση.Αλλα και παλι δε πιστευω.Ηδη εκλεισα ραντεβου 27 μαιου αλλα εχω βαλει προταιρεοτητα οποτε μπορει αν πεσει ακυρωτικο να παω πιο γρηγορα.
Αν ανοιξουν 17 και να περιμενω μεχρι τις 27 για να εμβολιαστω καηκα,αλλα κλαιν θα λαδωσω τσατσα μια 30αρα εξτρα για να μπω.
Και εγω δεν το πιστεύω οτι τα τσαρδια θα ζητουν εμβολιασμο.μην τους πεις "παρε 30 " ετσι κατευθειαν προτου κοψεις αντιδρασεις.Δες πρωτα αν οντως ζητησουν, αν ζητησουν κανε το κοροιοδο, και αν δεις οτι επιμενουν (που δε νομιζω να συμβουν ολα αυτα) σε εμβολια τοτε κανε καμια τετοια κινηση.Αλλα και παλι δε πιστευω.
Για διακοπές ή για μπίζνες? Αν πας, πέρνα από ένα συγκεκριμένο λουλουδάδικο να δώσεις τα χαιρετήσματά μου σε μια γνωστή μουΚαλοκαιρι ανεβαινω Украина один месяц ενα μηνα
Διακοπες,αν δω κατι ενδιαφερον με μπιζνες θα το κοιταξω.Για διακοπές ή για μπίζνες? Αν πας, πέρνα από ένα συγκεκριμένο λουλουδάδικο να δώσεις τα χαιρετήσματά μου σε μια γνωστή μου
Στειλε σε π.μ μπατμανΓια διακοπές ή για μπίζνες? Αν πας, πέρνα από ένα συγκεκριμένο λουλουδάδικο να δώσεις τα χαιρετήσματά μου σε μια γνωστή μου
Αν κατηφορισεις στο Νικολαγιεφ στειλε κι απο μενα σε ενα μιλφακι....Για διακοπές ή για μπίζνες? Αν πας, πέρνα από ένα συγκεκριμένο λουλουδάδικο να δώσεις τα χαιρετήσματά μου σε μια γνωστή μου
Ζαν μάλλον προς Ιούνιο πάει το άνοιγμα των μπουρδέλων.Εγω μαζεψα 1200 ευρα ετοιμα για τη μπουρδελικη ζωη.
Ολο αυτο το διαστημα δεν αγοραζα τιποτα και μαζευα γ αυτο το σκοπο.
Μπουρδελα και ξερο ψωμι
Mην λες τετοια ρε φακερε θα πεθανουμε γαμω το φελεκι της νδΖαν μάλλον προς Ιούνιο πάει το άνοιγμα των μπουρδέλων.
Υπάρχει το σενάριο για 17 Μαΐου αλλά η εμπειρία μου λέει Ιούνιο
Οι νομοταγεις πρεπει να νιωθουν πιο ανυπομονοι.Οσοι αναπνεουν τον ζωοκτονον αερα του Μεταξιου δεν χαμπαριαζουν ιδιαιτερα.Mην λες τετοια ρε φακερε θα πεθανουμε γαμω το φελεκι της νδ
Να γινεταξ της ποπης στις καφετεριες και τα μπουρδελα σφραγισμενα???
Πανε να τελιωσουν τον κλαδο αυτο εχω καταλαβει.
Γαμω τη τρελα μου μεσα
Μπουλη αλλο που δεν θες εσυ.ιούνιο και προς τα μέσα...
Δεν θελω ρε κολγκιρλ,επειδη εσυ τα προμοταρεις?μα είσαι εντελώς μαλάκας??????
να σου προτείνω 4-5 κολ γκιρλ γαμάτα με λιγότερα?
είσαι για γέλια ρε ζαν...
υγ
ρε μπούλη μήπως μας τρολάρεις τόσα χρόνια?
να σου πω ένα μπράβο...
Ειναι η μεθοδος της πουτανοποιησης.150 λέει στη μπαρίστα !!!!!!
μετά λες τους άλλους πυρφόρους και ότι δίνουν πολλά λεφτά...
υγ
ντροπή σου, την έπιασες κότσο...