Νέα

Πότε ανοίγουν οι οίκοι τελικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 261K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιθανές ημερομηνίες.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    172
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
να γελάσω ή να κλάψω?
ας πούμε ότι όσα λες ισχύουν...
(αλλιώς δεν βγαίνει άκρη)
νομίζεις ότι η μπαρίστα που μίλησες είναι απλά και μόνο μπαρίστα (ότι δλδ δεν κάνει βίζιτες - εσένα και την πουτανοποίηση περίμενε) που της πρότεινες χρήμα για σεξ και το σκέφτηκε, είπε οκ, και μετά πιάσατε συζήτηση για κώλο ή χωρίς και για μία ή μιαμιση ώρα?
βλαμμένο είσαι παιδί μου?
χαζό?
σύνελθε ρε...
Γιατί ρε οι γυναικες μπαριστες εκδιδονται?
Δεν πας καλα εχεις χασει τ αυγα και τα πασχαλια.
8.5αρα γκομενα 1.75 σου ριχνει 8 ποντους και το μουνι για να γεμισει θελει 17ποντο πουτσο.

• Like
Αντιδράσεις: Ntaffy

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Οι νομοταγεις πρεπει να νιωθουν πιο ανυπομονοι.Οσοι αναπνεουν τον ζωοκτονον αερα του Μεταξιου δεν χαμπαριαζουν ιδιαιτερα.
Υπομονη μεχρι τις 15/06 το πολυ.Μην ξεχναμε οτι καθε μερα που περναει ολο και πιο πολλα κοριτσια μας εμβολιαζονται ωστε να προστατεψουν και τον εαυτο τους αλλα και εμας.Φυσικα το ιδιο ισχυει και για καθε συναγωνιστη που με αισθημα συλλογικης ευθυνης κλεινει τα αυτια στην παπαρο/συνωμοσιολογια και εμβολιαζεται.
Τα ίδια με σένα πίστευε και ο Κατσανέβας που έκανε την 1η δόση του εμβολίου και μετά από 10 μέρες μας άφησε για πάντα!

Υπάρχουν χιλιάδες που τους τελευταίους μήνες είχαν την τύχη του Κατσανέβα αλλά τα ΜΜΕ δεν γράφουν λέξη για αυτούς. Τσάμπα τους έδωσε η κυβέρνηση τα εκατομμύρια;

Κανένας δεν πληρώνεται για να πει την αλήθεια αλλά για να πει ψέματα!

Είναι πολλά τα λεφτά!

Κάποιοι κάνουν χρυσές δουλειές με τα εμβόλια.

kon_ntinos

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
446
Πόντοι
21
Τα ίδια με σένα πίστευε και ο Κατσανέβας που έκανε την 1η δόση του εμβολίου και μετά από 10 μέρες μας άφησε για πάντα!

Υπάρχουν χιλιάδες που τους τελευταίους μήνες είχαν την τύχη του Κατσανέβα αλλά τα ΜΜΕ δεν γράφουν λέξη για αυτούς. Τσάμπα τους έδωσε η κυβέρνηση τα εκατομμύρια;

Είναι πολλά τα λεφτά!

Και λίγα είπες.. το ανέκδοτο της 1000ετίας ζούμε.. Τέλος πάντων, μία καθηγήτρια έκθεσης που είχα (να είναι καλά όπου βρίσκεται) μου έλεγε να μη βγαίνω εκτός θέματος.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ανοίγουν μόνο για εμβολιασμένους με τουλάχιστον μια δόση. Για όλους θα ανοίξουν αρχές Ιουνίου. Ελπίζω να μην ανοίξουν τα μπουρδελα αρχές Ιουνίου.
Η λογικη λέει αρχές Ιουνίου εφόσον είπε έτσι ο μπουμπούκος…

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Εγω μαζεψα 1200 ευρα ετοιμα για τη μπουρδελικη ζωη.
Ολο αυτο το διαστημα δεν αγοραζα τιποτα και μαζευα γ αυτο το σκοπο.
Μπουρδελα και ξερο ψωμι

120 γαμήσια Μεταξουργείο ή 60 Φυλής δίχως ζάλισμα όρχεων, απανωτά ραντεβού με ψυχωτικές, δωράκια, παπαράκια και ΔΕΝ συμμαζεύεται !
:wink:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Και εγω δεν το πιστεύω οτι τα τσαρδια θα ζητουν εμβολιασμο.
Απλα το ειπα στο ακραιο σεναριο αν συμβει.
Αν και το εμβολιο θα το κάνω γιατι θα αρχισω εντατικά κραβ μαγκα.
μια 5ετια κανω κραβ...(εκανα μαλλον τωρα εχω καιρο να παω) αλλα το κραβ με το εμβολιο τι σχεση εχει? και γω περιμενω να ανοιξει η σχολη θελω να μιλησω με τον δασκαλο να δω τα σχεδια του πανω σε αυτο αλλα δε νομιζω να το βαλουν προυποθεση.Ακραιο ρε φιλε,θα χασει πελατεια ο αλλος ετσι δε νομιζω να συμφερει στα γυμναστηρια να σου βαζουν εμβολιο.

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης

Είναι πολλά τα λεφτά!

ισχιουν ολα αυτα για αυτο δε κανω ακομα εμβολιο..Το καλο με αυτη την υποθεση ειναι οτι γενικως τους εχουν παρει στο κυνηγι οσον αφορα τις διαφορες επιπλοκες-θανατοι και πολλα βγαινουν στην φορα οποτε εχουμε μια ιδεα.Αλλα γιατι να παρω το ρισκο με το εμβολιο αφου εγω τον ιο τον περασα αερα πατερα?τεσπα μην αρχιζω παλι τα ιδια τα εχω ξανα πει.

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
μια 5ετια κανω κραβ...(εκανα μαλλον τωρα εχω καιρο να παω) αλλα το κραβ με το εμβολιο τι σχεση εχει? και γω περιμενω να ανοιξει η σχολη θελω να μιλησω με τον δασκαλο να δω τα σχεδια του πανω σε αυτο αλλα δε νομιζω να το βαλουν προυποθεση.Ακραιο ρε φιλε,θα χασει πελατεια ο αλλος ετσι δε νομιζω να συμφερει στα γυμναστηρια να σου βαζουν εμβολιο.
Ετσι ειπαν τα κωλοκαναλα ρε τυπε.
Θα δω στις 17 αν περασει στη ζουλα αυτη η κοτσανα της κυβερνησης σιγα που θα παω να το κανω.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
  • Like
Αντιδράσεις: msakis
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Ετσι ειπαν τα κωλοκαναλα ρε τυπε.
Θα δω στις 17 αν περασει στη ζουλα αυτη η κοτσανα της κυβερνησης σιγα που θα παω να το κανω.
εχω γνωστο που ξερει την Λινου. Του ειπε οτι αν δε πιανουν τα εμβολια τις μεταλλαξεις,ξεκιναμε απο το μηδεν.Για μενα μη βιαστεις νεος εισαι.Ασε τι λεει ο ενας και ο αλλος μαλακας εδω και εξω.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
εχω γνωστο που ξερει την Λινου. Του ειπε οτι αν δε πιανουν τα εμβολια τις μεταλλαξεις,ξεκιναμε απο το μηδεν.Για μενα μη βιαστεις νεος εισαι.Ασε τι λεει ο ενας και ο αλλος μαλακας εδω και εξω.
Ειμαι κατα των εμβολιων ρυπε και μαλλον δεν θα το κανω.
Μονο για τα γυμναστηρια και για τα μπουρδελα θα το εκανα.

blackRaven

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
152
Πόντοι
1
Δυο φιλοι μου (40 & 48) εφτασαν στο τσακ απο τη διασωληνωση και ενας τριτος (53) πεθανε μετα απο 50 ημερες διασωληνωμενος.
Οποτε για εμενα 15 ημερες μετα τη δευτερη δοση κ το τεστ αντισωματων ειναι το νωριτερο που θα σκεφτω την επισκεψη.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
εννοείται... υπάρχουν κάτι τύποι που δίνουν 150 :cheesy:
120 βλακακο τωρα στις 11.15 να ξερεις οτι θα πηδαω μουνακι.
Το αγορι της εντωμεταξι θα νομιζει οτι εχει παει για καφε με τη φιλη της.
Εμπιστευτητε εσεις ελληνιδες γκομενες χαχαχαχαχα
Θα την ρωτησω αν ειναι νδ το αγορι της η γαυρος εκει θα πεσουν γελια.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Και ακριβώς για αυτόν τον λόγο κάνουμε το εμβόλιο. Γιατί όσο μεταδίδεται ο ιός τόσες περισσότερες μεταλλάξεις γίνονται και τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες να μας γαμήσετε ακόμα περισσότερο.

Ούτως ή άλλως εμβόλιο θα κάνουμε κάθε χρόνο μέχρι να εξαλειφθεί ο ιός.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Δυο φιλοι μου (40 & 48) εφτασαν στο τσακ απο τη διασωληνωση και ενας τριτος (53) πεθανε μετα απο 50 ημερες διασωληνωμενος.
Οποτε για εμενα 15 ημερες μετα τη δευτερη δοση κ το τεστ αντισωματων ειναι το νωριτερο που θα σκεφτω την επισκεψη.
Όποιος άρρωστος παραμείνει σε νοσοκομείο για περισσότερο από 1 εβδομάδα μετά προσβάλλεται από μικρόβια που αντέχουν στην αντιβίωση και τελικά πεθαίνει από λοιμώξεις του αναπνευστικού που δεν έχουν καμία σχέση με τον κορονοϊό. Τότε οι γιατροί για να πάρουν το επίδομα των 10.000 ευρώ που δίνει η κυβέρνηση στο νοσοκομείο δηλώνουν ότι ο νοσηλευόμενος πέθανε από τον κορονοϊό!

Από τότε που εμφανίστηκε ο κορονοϊός όλοι όσοι ασχολούνται με την Δημόσια Υγεία (γιατροί, φαρμακοποιοί και εταιρείες παραγωγής φαρμάκων και εμβολίων) κάνουν χρυσές δουλειές εκμεταλλευόμενοι τον φόβο του θανάτου που οι ίδιοι μαζί με τους δημοσιογράφους και τους πολιτικούς έχουν ενσπείρει στο ευρύ κοινό.

Ποτέ στο παρελθόν δεν έγινε στον κόσμο γενική καραντίνα για έναν ιό που τελικά σκοτώνει λιγότερους από όσους σκοτώνει ο ιός του AIDS!

Τελευταία τροποποίηση:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
άντε, και στα 200....:confused:
Προμοτορα ας ανοιξουν τα μπουρδελα και σιγα μην δωσω 120 ευρω για πηδημα.
Βεβαια το ντηλ ειναι για 1.30 ωρα
Λοιπον θα τα μπουμε μετα τις 1 προμοτορα να πω εμπειρίες

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom