jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
ψιτ ψιτ ψιτ μπουλη χοντρουλη κοντουλη ακου...μωρή κότα ξεπουπουλιασμένη, όνειδος του αντρικού φύλλου, έχεις όλα τα κακά της μοίρας σου...
δεν καταλαβαίνεις χριστό. ζώον εγεννήθηκες, ζώο θα πεθάνεις πανίβλακα.
το τι κάνεις εσύ ρε homo erectus (στην καλύτερη), κανέναν δεν ενδιαφέρει. δε πα να προσπαθείς να παιξεις το τσουτσουνάκι σου στα τσαρδιά, δε πα να τρως βρώμικο στη λιοσίων (μαγκιές κλανιές του κώλου που φαντάζεσαι από το δωματιάκι που σου παραχωρεί ο μπαμπάς), όλα αυτά ρε ζώον είναι άσχετα με το θέμα μας και ουδόλως ενδιαφέρουν τον μέσο έλληνα και εννοείται την κάθε κυβέρνηση.
σου έθεσα τις παραμέτρους που μετράνε για να ανοίξει το κάθε επάγγελμα, όπου τα μπουρδέλα βρίσκονται στον πάτο το επαναλαμβάνω, κι εσύ γράφεις τον πόνο της καρδιάς σου και της ανύπαρκτης ψωλής σου το χαβά (μάλλον του κώλου σου το χαβά...) σαν κοριτσάκι που του πήραν το παγωτό από το χέρι...
είμαι βετεράνος μπουρδελιάρηςείσαι μπούλης και μαλάκας που γαμιέται με την όπισθεν από τις αφέντρες του
Τα βαλες με τους βετερανους μπουρδελιαριδες και εχεις ξεβρακωθει εδω μεσα,ολο το σαιτ γελαει για παρτι σου.
Τα μπουρδελα λες ανηκουν στον πατο και εγω θα σου απαντησω παλι ηρεμα.
Ρε μικροτσουτσουνε οι βιασμοι και οι σεξουαλικες παρενοχλησεις γιατι εχουν αυξηθει το τελευταιο διαστημα ξερεις?γιατι οι οικοι ειναι κλειστοι,ξερεις ποσοι μπουρδελιαριδες εβρισκαν θαλπωρη στους οικους?αν δεν ανοιξουν οι οικοι αμεσα το προβλημα θα εντείνεται και θύματα θα ειναι η γυναικα η κορη η μανα του καθενα,γι αυτο σου λεω πως πρεπει αμεσα να ανοιξουν.
Τα μπουρδελα κατα τα λεγομενα σου ανηκουν στο πατο αλλα καταφερνουν και μειωνουν σε μεγαλο βαθμο την παρανομια σε βιασμους σεξουαλικες παρενοχλησεις κλπ.
Θα μου πεις να πανε στα κολγκιρλσ σου θα σου πω πως αυτα ειναι απλησίαστα για το μεγαλυτερο μερος του πληθυσμου οποτε ειτε υπαρχουν ειτε οχι δεν βαζουν φρενο στο προβλημα,μονο οι οικοι ανοχης καταστελλουν το προβλημα.