πρεπει να πεφτει το δουλεμα της αρκουδας απο πλευρας κυβερνησης,δεν εξηγειται αλλιως.Το γεγονος οτι ολα ανοιγουν με το 10% του πληθυσμου να εχει εμβολιαστει μονο,με 90 θανατους καθε μερα και καμια 800αρια διασωληνωμενους μας δουλευουν κανονικα.
Και εγω θελω να ανοιξουν αλλα τουλαχιστον να μην μας δουλευουν ετσι.Ας πουνε την αληθεια γιατι κανονικα ουτε τον χειμωνα επρεπε να κλεισουν οι τα μπουρδελα.
Ο μοναδικος λογος που ανοιγουν ολα ειναι οτι τους τελειωσαν τα λεφτα που εδιναν σε επιστρεπτεες,επιδοματα,σε αναστολες εργασιας και για να δουλεψουν οι κεφαλαιοκρατες μεγαλοξενοδοχοι φιλοι τους. Καμια σχεση με την πανδημια δηλαδη.Αλλωστε το ειχαν πει και περυσι.Ο ιος δεν επηρεαζεται απο το καλοκαιρι και τις υψηλες θερμοκρασιες.Θυμαστε τι εγινε πχ στη θεσσαλονικη ηρθαν βοσνιοι,σερβοι και εγω δεν θυμαμαι ποιοι αλλοι περυσι το καλοκαιρι και την πατησε η θεσσαλονικη.
Επισης ειπαν οι ειδικοι οτι το πασχα εγινε χαμος.Με πολυ κοσμο εξω,με συγκεντρωσεις κτλ.Επισης βλεπουμε οτι τωρα που ανοιξε η εστιαση γινεται ενας χαμος με τα καφε που επιτρεπεται να κατσεις χωρις μασκα.Ολα αυτα θα φανουν σε 15 μερες ειπαν οι ειδικοι..Δηλαδη σε 15 μερες θα ξερουμε αν αυξηθουν τα κρουσματα λογω ανοιγματος.
Με λιγα λογια το συμπερασμα ειναι οτι μας εχουν χεσμενους και τον χειμωνα κακως ηταν ολα κλειστα.
Πιστευω δε οτι και 15 χιλιαδες κρουσματα καθημερινα τον ιουνιο να εχουμε παλι ανοιχτα θα ειναι ολα αφου πλεον τα ταμεια εμειναν αδεια και πρεπει να υποδεχτουμε και τους κορωνοτουριστες για να δουλεψει και το κεφαλαιο.
Μας ταλαιπωρησαν με την κλεισουρα ολο το χειμωνα και φαγαμε και την φρικη που τα μπουρδελα τα καλα ηταν κλειστα και τωρα μας δουλευουν και απο πανω.Κανονικα εφοσον επιτρεπεται να κατσεις για καφε χωρις μασκα και να εχεις τον απεναντι σου στους 10 ποντους θα επρεπε να ανοιξουν απο προχθες και τα μπουρδελα.Αυτη ειναι η γνωμη μου.