Νέα

Πόσοι πραγματικά δουλεύουμε... στις δουλειές μας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Comando_1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
μιλαμε για δουλεια ,οχι στρατος κλπ ,δουλεια εννοω να αισθανεσαι οτι κατι παραγεις κατι προσφερεις καπου βοηθας και δεν εχεις το μυαλο στο ρολοι.Να νοιωθεις οτι προσφερεις κατι.
Δυστυχως στο στρατο, που ουσιαστικα σχεδον δεν εχει νοημα η υπαρξη του σχεδον...λιγες επιτελικες θεσεις μπορεις να πεις οτι ειναι δουλεια δουλεια ή καποιων χαμηλων στελεχων που σκιζονατ και  μπραβο τους σε ολο το ωραριο... :think: :think:
Συγνώμη - μήπως δεν έχεις δουλέψει ακόμα? Φοιτητής να υποθέσω? :think:

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Εγω παλι λεω οτι ολοι εχουμε για παραδειγμα / προτυπο
τις χωρες του εξωτερικου ,αλλα οταν προκειτε για την
δικη μας χωρα οι περισσοτεροι κανουν παρεα με τη "λαμογια" ...
Κατα τα αλλα ολα μας ενοχλουν ,αλλα σπανιως δεν κανουμε κατι
για να τα αλλαξουμε !

"Να ψοφησει η κατσικα του γειτονα" !

:idiot:

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
χαχαχαχα μου θύμισες τη διαφήμιση : χάντρες αγρού με σως ντομάτας και μυρωδικά εννοώντας τη φασολάδα
εγο παντωσ στισ υπερωριεσ στα ναυπιγια ηξερα κατι τιπουσ που αντι να κολανε κε να κανουν αμοβολι τον :bigdick: κε πηγενανε στισ γυνεκεσ στουσ κεφαλοπουλα μονο τετοια ψαρια εχι εκει ..κε πληρονανε ποινικη ρυτρα τα ναυπιγια ..μπουρδελο θυμαμε μια φορα που ηχανε φερει κε σκαφοσ να πανε πιο μεσα γιατι βαρεθηκανε λεει να τρωνε τα ιδια ψαρια

Επισκέπτης
Υπάρχει δλδ ανθρωπος που δεν λουφαρει ποτε στη δουλεια του? Μη λεμε μαλακιες...Ακομα και οι μηχανες κλαταρουν...Παντως εγω εχω φιλο στη Γερμανια , ο ποιος ειναι σε μια εταιρεια και κανεις δεν ξερει τι δουλεια κανει ακριβως (ουτε καν ο ιδιος :grin: :grin: :grin:) δουλευει τον κοσμο ολη μερα , παιρνει καλα λεφτα και του λενε και μπραβο :idiot:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Υπάρχει δλδ ανθρωπος που δεν λουφαρει ποτε στη δουλεια του? Μη λεμε μαλακιες...Ακομα και οι μηχανες κλαταρουν...Παντως εγω εχω φιλο στη Γερμανια , ο ποιος ειναι σε μια εταιρεια και κανεις δεν ξερει τι δουλεια κανει ακριβως (ουτε καν ο ιδιος :grin: :grin: :grin:) δουλευει τον κοσμο ολη μερα , παιρνει καλα λεφτα και του λενε και μπραβο :idiot:

I support.

skl

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Πρώτα πρώτα όποιος λέει οτι δε λουφάρει (έστω και για 1/2 ωρα) είναι ψέμα. Και να ξεκαθαρίσω λούφα, για μένα, δε σημαίνει λουφάρα 1 ώρα ή έστω μια μέρα εννοώ συστηματικά! Υπάρχει πάρα πολύ κόσμος που δεν δουλεύει και κλαίγεται απλά για μένα είναι πάντα θέμα της διοίκησης. Αν κάποιος δεν είναι παραγωγικός και εργάζεται κάπου το πρόβλημα είναι ΠΑΝΤΑ του εκάστοτε προϊσταμένου. Είτε δεν έχει κίνητρα ο υφιστάμενος, είτε ο προϊστάμενος δε κάνει σωστό έλεγχο της εργασίας είτε ειναι γεννημένος λουφαδόρος και πρέπει να απομακρυνθεί.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Υπάρχει πάρα πολύ κόσμος που δεν δουλεύει και κλαίγεται απλά για μένα είναι πάντα θέμα της διοίκησης.
Θα έλεγα όχι ακριβώς θέμα διοίκησης, αλλά κουλτούρας. Αυτά τα πράγματα δε γίνονται με βούρδουλα παρά μόνο στα αποτυχημένα ολοκληρωτικά καθεστώτα.

skl

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Pristine,
Φαντάζομαι και ο συναγωνιστής δεν μίλαγε για βούρδουλα αλλα μίλαγε για κίνητρα.
Και δεν αναφέρομαι μόνο στο χρηματικό υπάρχει και η "ηθική" επιβράβευση. Ξέρω ακούγεται μελό αλλα είναι πολύ σημαντικό να σε επιβραβεύουν στον εργασιακό σου χώρο και να έχεις την εκτίμηση των συναδέλφων σου.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ε είναι λίγο μελό και για να μην επαναλαμβάνω - δες και το σχετικό post του str8 παραπίσω, γιατί αν δουλέψεις μερικά χρόνια σε Ελληνικές επιχειρήσεις τότε θα δεις τι εστί βερύκοκο. Οικογενειοκρατία, γλυψίματα, παραμύθα του στυλ εγώ είμαι καλύτερος και θέλω παραπάνω γιατί είμαι από το ΕΜΠ και σας γαμώ όλους και πολλά άλλα. Ο κόσμος δεν είναι ο Ερυθρός Σταυρός και σωστά όπως έγραψε η Roxala και έξω συμβαίνουν τέτοια. Μόνο που εκεί η λούφα δεν είναι τρόπος ζωής - το μικρόβιο δηλ που μεταδίδεται από γενιά σε γενιά όπως εδώ. ;)

OP
OP
C

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
αρα βλεπουμε οτι υπαρχει και κοσμος με συνειδηση που λεμε και δεν εχει το μυαλο του μονο στο ραχατι που θα ελεγαν και οι ανατολιτες ...προσπαθω να θεσω το θεμα σε επιπεδο : εμεις και ο ευατος μας! δηλαδη κατα ποσο μπορουμε να ειμαστε ακεραιοι και παραγωγικοι ακόμα και χωρις καποιον πανω απ το κεφαλι μας... :think: :think: :think: :think: :think:

skl

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Pristine συμφωνώ 100% με όσα λες.
Commano_1 σίγουρα πάρα υπάρχουν πάρα πολύ που θέλουν να προσφέρουν και σίγουρα δεν είναι ανάγκη να έχεις κάποιον απο επάνω σου. Όμως το σημαντικό ειναι να βλέπεις οτι ο κόπος έχει ανταπόκριση και το τονίζω όχι απαραίτητα οικονομικά!
Βέβαια αυτό που κάνει εντύπωση σαν εφαρμογή ειναι ο τρόπος που δουλεύουν στην Αμερική τα εστιατόρεια : Ο Σερβιτόρος παίρνει τον ελάχιστο δυνατό μισθό, ο πελάτης τον επιβραβεύει αν μέινει ικανοποιημένος απο όλες τις υπηρεσίες (καθαριότητα, σερβις κτλ) με πουρμπουάρ το όποιο ΔΕΝ περιλαμβάνεται στη τιμή (όπως ισχύει εδω) στην ουσία δλδ. ό σερβιτόρος ειναι "μέτοχος" στο κατάστημα και φυσικά σκιζόταν να σ'εξυπερετήσει . Πολύ μ'άρεσε αυτό!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom