Νέα

Πόσοι πραγματικά δουλεύουμε... στις δουλειές μας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Comando_1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
θελω να επικεντρωσουμε στο εξης= ο καθενας μονος του πως σκεφτεται.. δηλαδη οταν λεμε πας στη δουλεια σου, ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙς?
εννοώ δεν ειναι ωραιο να λες και τωρα παμε στη δουλεια μας να δουλεψουμε γιατι ετσι ειναι το σωστο κλπ.... :think: :think: :think:
δηλαδη από μονοι μας να ειμαστε συγκεντρωμενοι στη δουλεια μας... :idiot:

Εμενα ειναι τετοια η φυση της δουλειας μου που δεν μπορω να λουφαρω στο ιντερνετ .
Αλλα και να ειχα αυτη τη δυνατοτητα δεν θα επελεγα να το κανω .
Ειναι διαφορετικο να εχεις πολυ ελευθερο χρονο και να αποφασισεις που θα τον ξοδεψεις
απο το να λουφαρεις συστηματικα / καθημερινα στο net ενω εργαζεσαι .
Νομιζω πως σε πολλες περιπτωσεις εχει να κανει με την εξαρτηση του καθενος απο εμας ....

nixermanie

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Διστυχως αυτος που λουφαρει γαμαει συνηθως τον συναδελφο του ο οποιος θα πρεπει να τρεξει περισσοτερο για να βγουν αυτα που λεει το προγραμμα. Οποτε η εξυπναδα του τυπου λουφαρο οσο μπορω και ας γαμηθουν ολα δε στεκει.

Παντως διαβαζοντας τον τιτλο εμενα μου ηρθε ενα αλλο μεγαλο θεμα! Ποσσοι πραγματικοι δουλεουν...σε αυτο για το οποιο σπυδασαν να δουλεψουν? Ποσο αντιστοιχεια εχει το πτυχιο τους στην πραγματικοτητα? Ποσοι δουλεουν σε δουλεια την οποια ηθελαν ή ονειρευοντουσαν να δουλεψουν?
Και για το τελος...ΠΟΣΟΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΟΥΝ(κοινως ανεργοι με τη κωλοπεριοδο που ζουμε)???

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Εμενα ειναι τετοια η φυση της δουλειας μου που δεν μπορω να λουφαρω στο ιντερνετ .
Αλλα και να ειχα αυτη τη δυνατοτητα δεν θα επελεγα να το κανω .
Ειναι διαφορετικο να εχεις πολυ ελευθερο χρονο και να αποφασισεις που θα τον ξοδεψεις
απο το να λουφαρεις συστηματικα / καθημερινα στο net ενω εργαζεσαι .
Νομιζω πως σε πολλες περιπτωσεις εχει να κανει με την εξαρτηση του καθενος απο εμας ....

πες τα στην βαλβιδα

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Διστυχως αυτος που λουφαρει γαμαει συνηθως τον συναδελφο του ο οποιος θα πρεπει να τρεξει περισσοτερο για να βγουν αυτα που λεει το προγραμμα. Οποτε η εξυπναδα του τυπου λουφαρο οσο μπορω και ας γαμηθουν ολα δε στεκει.

Παντως διαβαζοντας τον τιτλο εμενα μου ηρθε ενα αλλο μεγαλο θεμα! Ποσσοι πραγματικοι δουλεουν...σε αυτο για το οποιο σπυδασαν να δουλεψουν? Ποσο αντιστοιχεια εχει το πτυχιο τους στην πραγματικοτητα? Ποσοι δουλεουν σε δουλεια την οποια ηθελαν ή ονειρευοντουσαν να δουλεψουν?
Και για το τελος...ΠΟΣΟΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΟΥΝ(κοινως ανεργοι με τη κωλοπεριοδο που ζουμε)???
+1

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
:2funny: Αλλά υπάρχει και ο άλλος που δουλεύει τις υπερωρίες και αποτελεί middle management, όπως και καλοί υπάλληλοι

Είπαμε...
Τα "μαγαζιά" τα κρατάνε a few good men & women...
Οι υπόλοιποι είναι έρμα...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Καλη ισορροπια πανω απ ολα...........Και δουλευουμε καλα(ιδ.τομεαs) και με το ενα ματι ιντερνετιαζουμε στα κλεφτα!!!!Στα κλεφτα λεμε....Προσεχουμε για να εχουμε....Αλλωστε μεχρι τα 80 που θα δουλευουμε για να παρουμε την νεκροσυνταξη πρεπει να το γλυκαινουμε το πραγμα

OP
OP
C

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
περαν της πλακας.. το να εργαζεσαι και να αποδιδεις προσφερει κι ενα αισθημα ολοκληρωσης  :think: :think:
Η λουφα καλο ειναι να γινει συνωνυμο του τριτοκοσμικου αεριτζη τεμπελη που κοροιδευει τον ευατο του ...
καλο μου ακουγεται ... :rockon:  :rockon:

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα, επακριβώς αυτό που σπούδασα, η αμοιβή μου είναι περίπου 2/3 απο αυτό που υπαγορεύει η συλλογική σύμβαση και ξεσκίζομαι στη δουλειά ενώ έχω εναν προιστάμενο αρχίδι και μια διοίκηση το άλλο αρχίδι. Είμαι αυτό που λένε ευσυνείδητος εργαζόμενος και υπάλληλος ή κοινώς λεγόμενος μαλάκας απο τους λίγους. Απλά μου αρέσει η δουλειά μου και δεν μπορώ να μην περνάω το 8ωρο μου δημιουργικά.Αυτά!

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Καλη ισορροπια πανω απ ολα...........Και δουλευουμε καλα(ιδ.τομεαs) και με το ενα ματι ιντερνετιαζουμε στα κλεφτα!!!!Στα κλεφτα λεμε....Προσεχουμε για να εχουμε....Αλλωστε μεχρι τα 80 που θα δουλευουμε για να παρουμε την νεκροσυνταξη πρεπει να το γλυκαινουμε το πραγμα

msnemoticonknit206.gif

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66

1. Καλως ήρθες στη χώρα των Θεών. Ο στρατός είναι μικρογραφία της κοινωνίας δε λέγαμε κάποτε - εκεί ο διπλανός σου δεν έπαιρνε άδεια με το τηλέφωνο και εσύ χτύπαγες τα νουμεράκια του? Αν πήγες ΔΕΑ βέβαια, αλλάζει. :rolleyes: Γιατί να είναι διαφορετική η Ελλάδα αργότερα?

2. Δύσκολη ερώτηση - αλλά τη στιγμή που δεν παράγουμε ούτε οδοντοφλυφίδες, σου κάνει εντύπωση που οι περισσότεροι κάνουν πάρεργο? Αντί για χημικούς μηχανικούς, έχουμε μηχανικούς πωλήσεων - ξυς τα αρχίδια σου δηλ. :jerking:

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Είπαμε...
Τα "μαγαζιά" τα κρατάνε a few good men & women...
Οι υπόλοιποι είναι έρμα...
τα κρατανε? χαχαχχα ρε τον μαλακα τι ειπε!!! για κοιτα κατι πολυεθνικες απο που τον παιρνουν και πες αν τα κρατανε

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
msnemoticonknit206.gif

Ετσι ειναι καλη μου.....Η φτωχεια και η δουλεια θελουν  καλοπεραση :dancing: :dancing:
Οχι σε βαροs τηs παραγωγηs βεβαια.....αλλα υπαρχουν παντα αυτα τα κενα
Να μην τα εκμεταλλευτουμε???? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Επισης, πιστευω πως θα πρεπει να προσδιορισουμε και το αντικειμενο της δουλειας....

π.χ. μια κοπελα που δηλωνει: assistant area productional communications manager, μπορει να ειναι απλα τηλεφωνητρια....

:2funny: :2funny:

OP
OP
C

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
μιλαμε για δουλεια ,οχι στρατος κλπ ,δουλεια εννοω να αισθανεσαι οτι κατι παραγεις κατι προσφερεις καπου βοηθας και δεν εχεις το μυαλο στο ρολοι.Να νοιωθεις οτι προσφερεις κατι.
Δυστυχως στο στρατο, που ουσιαστικα σχεδον δεν εχει νοημα η υπαρξη του σχεδον...λιγες επιτελικες θεσεις μπορεις να πεις οτι ειναι δουλεια δουλεια ή καποιων χαμηλων στελεχων που σκιζονατ και  μπραβο τους σε ολο το ωραριο... :think: :think:

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
τα κρατανε? χαχαχχα ρε τον μαλακα τι ειπε!!! για κοιτα κατι πολυεθνικες απο που τον παιρνουν και πες αν τα κρατανε
πάντως είμαι παλαίμαχος της άποψης οτι τα μαγαζιά τα κρατάνε οι πωλητές. Μεγάλο βάρος και θέλει αρχίδια να είσαι "αεριτζής" και "p.r." σε εταιρία μεγάλου βεληνεκούς.

OP
OP
C

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
τελικα μαγκιά θα ήταν να λεει ο καθενας = ρε γαμωτο θα αλλαξω δουλεια γιατί ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ  οτι δεν προσφερω τιποτε ,μονο πληρωνομαι και αισθανομαι κενός ...δεν κανω τιποτε ..! ε αυτο ειναι το νορμαλ και λογικό... :think: :think:

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Επισης, πιστευω πως θα πρεπει να προσδιορισουμε και το αντικειμενο της δουλειας....

π.χ. μια κοπελα που δηλωνει: assistant area productional communications manager, μπορει να ειναι απλα τηλεφωνητρια....

:2funny: :2funny:
χαχαχαχα μου θύμισες τη διαφήμιση : χάντρες αγρού με σως ντομάτας και μυρωδικά εννοώντας τη φασολάδα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
τελικα μαγκιά θα ήταν να λεει ο καθενας = ρε γαμωτο θα αλλαξω δουλεια γιατί ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ  οτι δεν προσφερω τιποτε ,μονο πληρωνομαι και αισθανομαι κενός ...δεν κανω τιποτε ..! ε αυτο ειναι το νορμαλ και λογικό... :think: :think:

Με τετοια κριση κι ανεργια......ποιοs τολμα????????
Ο τολμων δεν....νικα παντοτε
Ασε κανει κρυο εξω

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
μιλαμε για δουλεια ,οχι στρατος κλπ ,δουλεια εννοω να αισθανεσαι οτι κατι παραγεις κατι προσφερεις καπου βοηθας και δεν εχεις το μυαλο στο ρολοι.Να νοιωθεις οτι προσφερεις κατι.
Δυστυχως στο στρατο, που ουσιαστικα σχεδον δεν εχει νοημα η υπαρξη του σχεδον...λιγες επιτελικες θεσεις μπορεις να πεις οτι ειναι δουλεια δουλεια ή καποιων χαμηλων στελεχων που σκιζονατ και  μπραβο τους σε ολο το ωραριο... :think: :think:

Θα μου επιτραπεί να πω ότι ισχύει κάτι ανάλογο με τις ελλεηνίδες :grin:. Αν δεν έχεις γνωρίσει ξένες νομίζεις ότι όλες οι γυναίκες είναι ...έτσι :o. Οι συνθήκες εργασίας στο εξωτερικό διαφέρουν και δεν υφίσταται ο καταναγκασμός ούτε η λαμογιά όπως έχει καταλήξει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom