Νέα

Οι γεροι μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 273
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
βάζω ένα iq quiz :

είναι λοιπόν κάποιος πανέξυπνος πολύ πάνω απ'το μέσο όρο
και ασχολείται με τους βλάκες , και τους λέει συνεχώς : "είστε βλάκες εσείς, εγώ είμαι ο έξυπνος"
αναρωτιέμαι λοιπόν : ποιός είναι ο πιο βλάκας , οι βλάκες, ή αυτός που ασχολείται με τους βλάκες ?  :rolleyes:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
βάζω ένα iq quiz :

και ασχολείται με τους βλάκες , και τους λέει συνεχώς : "είστε βλάκες εσείς, εγώ είμαι ο έξυπνος"
αναρωτιέμαι λοιπόν : ποιός είναι ο πιο βλάκας , οι βλάκες, ή αυτός που ασχολείται με τους βλάκες ?  :rolleyes:
αναλογα τη διαθεση

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
βάζω ένα iq quiz :

Ετσι οπως το θετεις Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ειναι αυτος που ασχολειται και με τους βλακες και με αυτους που ασχολουνται με τον Βλακα δλδ με λιγα λογια εσυ.Πως σου φανηκε?Ωραιο?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Ετσι οπως το θετεις Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΒΛΑΚΑΣ ειναι αυτος που ασχολειται και με τους βλακες και με αυτους που ασχολουνται με τον Βλακα δλδ με λιγα λογια εσυ.Πως σου φανηκε?Ωραιο?
σεξουαλικότατο!

αλλά ,δε νομίζω ότι υπαινίχθηκα εγώ ότι είμαι έξυπνος  :-

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.975
Πόντοι
3.475
βάζω ένα iq quiz :

αναρωτιέμαι λοιπόν : ποιός είναι ο πιο βλάκας , οι βλάκες, ή αυτός που ασχολείται με τους βλάκες ?  :rolleyes:

Ολοι, αναποφευκτα, ασχολουνται με τους αλλους (αυτο που λεγεται "κοινωνια"), και ειδικα οταν ειναι αμυνομενοι.

Παντως, ετσι οπως θετεις το quiz σου:
Ο πιο βλακας ειναι ο βλακας που ασχολειται με τον βλακα που ασχολειται με τους βλακες.

ΥΓ Αν βρεθει εστω και ενα αποσπασμα οπου αποκαλω τον εαυτο μου "εξυπνο", δεσμευομαι να κοψω το πουλι μου δημοσίως, στο κεντρο της πλατειας Βικτωρίας

ΥΓ2 Εγραφα το μηνυμα παραλληλα με τον παραπανω, που κατεληξε σε κατι παραπλησιο

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Oλες τις συζητησεις εκει της καταληγεις.  :2funny:

πάντα  :dancing:

μάλλον κάποιος απ'τους δύο απο πάνω αντέγραψε τον άλλο
αλλά βρίσκω την απάντηση ,αναπάντεχα αισθησιακή

υγ: τι μαλακίες λέμε όταν δεν μας πίανει ύπνος ρε παιδάκι μου  :2funny:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Αγαπητε KOSAMF το μεγαλυτερο γαμησι που μπορεις να φας ειναι να ξεχεζεις τα γεροντια σου.Δλδ θα τους εχεις μεσα στο σπιτι σου θα τους ταιζεις θα τους κανεις μπανιο θα τους ξεχεζεις και οτι αλλο μπορει να υπαρχει.Πραγματικα σε αυτην την περιπτωση τι θα κανεις??Αυτοι σου το κανανε εσυ θα το κανεις για αυτους??

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
υπάρχει και το ενδεχόμενο να το παίζει βλάκας κάποιος

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.975
Πόντοι
3.475
Αγαπητε KOSAMF το μεγαλυτερο γαμησι που μπορεις να φας ειναι να ξεχεζεις τα γεροντια σου.Δλδ θα τους εχεις μεσα στο σπιτι σου θα τους ταιζεις θα τους κανεις μπανιο θα τους ξεχεζεις και οτι αλλο μπορει να υπαρχει.Πραγματικα σε αυτην την περιπτωση τι θα κανεις??Αυτοι σου το κανανε εσυ θα το κανεις για αυτους??

Δεν ξεχεζω. Συγγνωμη.

Παρεμπιπτοντως, περα απ' τις τρολλιες και τις προσωπικες αντιπαραθεσεις, υπαρχει αλλο ενα πολυ σοβαρο θεμα που πρεπει να συζητηθει - και που πολλοι θα εχουν κατι να πουν:
"Γεροι - Ιδρυματα"

Το ζησαμε προσφατα στο σπιτι για μια θεια μου, η οποία μπορουσε να αυτο-εξυπηρετειται ΟΡΙΑΚΑ, αλλα τα παιδια της επελεξαν να την πεταξουν σ' ενα ιδρυμα της κακιας ωρας (σσ σχεδον ολα ειναι της κακιας ωρας, εκτος απο 5-6 που δινεις 2 χιλιαρικα το μηνα...)
Μετα, εβαλαν πωλητηριο και για το σπιτι.

Σε σχετικη συζητηση που ειχαμε, εγω υποστηριζα οτι ειμαι ΕΝΑΝΤΙΟΝ αυτης της κινησης των θειων μου (σσ παιδιων της θειας), γιατι:
α) Επρεπε να τσονταρουν κατιτις σε μια οικειακη βοηθο που θα καθαριζει, πχ, 2 φορες το μηνα,  αλλα
β) Εφοσον η μανα τους ειχε και προβλημα καθημερινο (επεφτε κατω, με το ζορι μαγειρευε κλπ), οφειλαν:
Ειτε να την αφησουν να πεθανει, μετα απο καποια πτωση στο πατωμα
Ειτε να τη στειλουν πραγματι σε ιδρυμα, αλλα με τη συγκαταθεσή της (την οποια ΔΕΝ ειχαν!)

Να σημειωσω οτι η γρια δεν εχει αντιληπτικο προβλημα, οποτε δεν τιθεται θεμα "αναγκαστικων ενεργειων". Να σημειωσω, επισης, οτι η συνταξή της ειναι πενιχρη και το διαμερισμα που εμενε, μικρο και αρκετα παλιο (δηλαδη, οσο και να πουλιοταν, δεν θα ανεβαζε και πολυ το μηνιαιο διαθεσιμο εισοδημα για γηροκομειο - εκτος κι αν ηταν προδιαγεγραμμενο πως η τυπισσα θα πεθανει, πχ, εντος 3-4 ετων)

Η αληθεια ειναι οτι η ζωη μεσα σ' ενα τετοιο ιδρυμα ειναι εξαιρετικα κακη. Απ' την αλλη, ο γερος μονος του στο σπιτι θα ειναι απομονωμενος, αλλα πιο ανετος - παραταυτα ισως και να μην τα βγαζει βολτα.

Μεγαλα διλημματα...

Στην περιπτωση των γονιων μου, ενδεχεται να εχουν 5 φραγκα στην ακρη ωστε να βρουν κατ' οικον βοηθεια, αλλα αν τελικα ξεμεινουν απο λεφτα, δυσκολα θα εχω εγω να τους τσονταρω (οταν θα ειμαι 35 ο γερος μου θα ειναι 75, αρα παπαρια εισοδηματα θα εχω).

Διαθετει κανεις σας προσωπικη εμπειρια απο τη φαση "ιδρυματα", "γηροκομεια", "διαχειριση ανημπορων παππουδων"?

Τι λετε επι του ηθικου σκελους αυτου που προανεφερα?

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.975
Πόντοι
3.475

Να σημειωσω οτι εγω πιστευω στο δικαιωμα καποιου να πεθανει μονος στο σπιτι, εφοσον ΔΕΝ θελει να παει σε ιδρυμα και ΔΕΝ μπορει να πληρωνει για οικειακη βοηθο 24/7

Δηλαδη, οπως προειπα, δεν θα ηθελα η θεια μου να καταπιεζεται μεσα σ' ενα ιδρυμα που δεν επελεξε. Θα προτιμουσα να μεινει μονη στο σπιτι, για οσο αντεξει

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ναι μα αυτο σου λεω εσυ 35 αφραγκος ο πατερας σου 75 με μια συνταξη αναγκαστικα μαγκα πρεπει να βοηθησεις να κανεις οτι χρειαζεται ενας ανθρωπος για να ζησει.τις απαραιτητες αναγκες.να κοβεις τα νυχια τους και να τους ταιζεις.ΕΦΟΣΟΝ δεν υπαρχει σαλιο για γηροκομειο και δεν υπαρχει ΣΑΛΙΟ επισης και για νταντα.Οποτε τι κανεις σε αυτη την περιπτωση.Το θεμα δεν ειναι επι προσωπικου απλα επειδη εσυ το αρχισες σε εσενα απευθυνομαι.προφανως ολοι οι αλλοι που σε εθαψαν και θα ξεχεζουνε και θα κοβουν τα νυχια τους κτλπ....

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.975
Πόντοι
3.475
ναι μα αυτο σου λεω εσυ 35 αφραγκος ο πατερας σου 75 με μια συνταξη αναγκαστικα μαγκα πρεπει να βοηθησεις να κανεις οτι χρειαζεται ενας ανθρωπος για να ζησει.τις απαραιτητες αναγκες.να κοβεις τα νυχια τους και να τους ταιζεις.ΕΦΟΣΟΝ δεν υπαρχει σαλιο για γηροκομειο και δεν υπαρχει ΣΑΛΙΟ επισης και για νταντα.Οποτε τι κανεις σε αυτη την περιπτωση.Το θεμα δεν ειναι επι προσωπικου απλα επειδη εσυ το αρχισες σε εσενα απευθυνομαι.προφανως ολοι οι αλλοι που σε εθαψαν και θα ξεχεζουνε και θα κοβουν τα νυχια τους κτλπ....

Ναι, ειμαι σιγουρος οτι ολοι οι αλλοι θα ειναι εξαιρετικα στοργικοι απεναντι στους γονεις τους/ εξαλλου, ξεχειλιζουν θετικα συναισθηματα

Εγω δε νομιζω πως θα προσφερω τετοιου ειδους βοηθεια. Αν παιρνω λιγα λεφτα, μπορει να προσφερω οικονομικη βοηθεια. Αν παιρνω ισα-ισα για να ζω, δεν θα τους δινω τιποτα (για να μην πεθανω).

Ωστοσο, να σημειωθει οτι οι γονεις μου εχουν κατι σπιτια που νοικιαζουνε και που δεν σκοπευω να πατησω ποτε το ποδι μου εκει/ ουτε και εχω πατησει, παρολο που τα κανανε τα σπιτια "για τα παιδια"   :jerking:  :jerking:  :jerking:  :jerking:
Ιδου, λοιπον, η βοηθειά μου. Τα νοικια!

Αν, παλι, δεν εχω καταφερει ουτε καν να μενω καπου αλλου μεχρι τοτε, δεν μπορω να κανω προσομοιωση της καταστασης... Λογικα, θα εχω παθει σοβαρη καταθλιψη, ή (μου) ευχομαι εναν γρηγορο θανατο, απο μια γρηγορη ασθενεια. Αυτα.

(Α, επισης, να σημειωσω οτι τα σπιτια τα οποια αναφερω ως "δικα τους" και δεν θελω καμια επαφη, ειναι ηδη γραμμενα στο ονομά μου και στου αδερφου μου... Αυτο προς απαντηση στα διαφορα λουμπεν κατακαθια του σαιτ, που πληκτρολογουν σκουπιδια)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
τα σπιτια αγορινα ειναι ολοκληρωτικα στα ονοματα σας η μεσω γονικης παροχης?

Επισης αυτο με τα σπιτια δεν το καταλαβα.τι υποννοεις οτι δεν θα τα εκμεταλευτεις?οτι δεν σαρεσουν για να πας να μεινεις?οτι καναν οι γονεις σου μαλακια που φτιαξαν σπιτια για τα παιδια τους? Γινε λιγο πιο κατανοητος σε παρακαλω.....

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.975
Πόντοι
3.475
τα σπιτια αγορινα ειναι ολοκληρωτικα στα ονοματα σας η μεσω γονικης παροχης?

Επισης αυτο με τα σπιτια δεν το καταλαβα.τι υποννοεις οτι δεν θα τα εκμεταλευτεις?οτι δεν σαρεσουν για να πας να μεινεις?οτι καναν οι γονεις σου μαλακια που φτιαξαν σπιτια για τα παιδια τους? Γινε λιγο πιο κατανοητος σε παρακαλω.....

Δεν ξερω αν εκαναν μαλακια, γιατι αν τα ειχαν, πχ σε Ομολογα, θα ειχαν φαει κουρεμα 60-70% απ' το χοντρομαλακα

Τα σπιτια ειναι μια χαρα, αλλα ποτε δεν μου ειπαν "μεινε εδω, μονος σου". Αντιθετα, τα νοικιαζαν κι εγω εμενα μαζι τους. Αρα, παπαρια "για τα παιδια". ΤΥΠΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ!
Εγω, οποτε βγαλω εναν κανονικο μισθο (γτ τωρα ημι-εργαζομαι), το πρωτο πραγμα που θα κανω θα ειναι να μεινω μονος μου.
Συνεπως, δεν ασχολουμαι καν...

Και ναι, τα σπιτια ειναι στο ονομά μου και στου αδερφου μου (οταν ενηλικιωθει).
Αν ηθελα τους πεταγα στο δρομο - Τοσο απλα!

maturelover2013

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
14
Like
72
Πόντοι
11
πάντως ο kosamf είναι ο κλασικός έλληνας 30άρης που μένει με τους γονείς του,του παρέχουν τα πάντα με αποτέλεσμα να γίνει αχάριστος και κόπρος.
και αν ειναι ετσι δεν φταει μονο ο ιδιος αλλα κυριως οι γονεις του.οι οποιοι μπορει να ειναι οι καλυτεροι ανθρωποι αλλα απο την αλλη οταν οι γονεις ειναι υπερπροστατευτικοι αυτο μονο κακο μπορει να κανει στο παιδι.και εδω ανοιγει μια αλλη μεγαλη κουβεντα που καταληγει οτι ο καθενας δεν γινεται οτι ειναι τυχαια(π.χ εγκληματιας,ανωμαλος,κλεφτης,πρεζακιας,αχαριστος κ.λ.π) αλλα ο χαρακτηρας διαμορφωνεται συμφωνα με τα διδαγματα που παιρνει απο το σπιτι του κατα 75% και μονο 25% εξω απο το σπιτι.αρα κυριοι και κυριες που σκοπευετε να κανετε παιδια,πρεπει να κρατατε ισοροπιες γιατι ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΟΠΩς ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ!

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.975
Πόντοι
3.475
και αν ειναι ετσι δεν φταει μονο ο ιδιος αλλα κυριως οι γονεις του.οι οποιοι μπορει να ειναι οι καλυτεροι ανθρωποι αλλα απο την αλλη οταν οι γονεις ειναι υπερπροστατευτικοι αυτο μονο κακο μπορει να κανει στο παιδι.και εδω ανοιγει μια αλλη μεγαλη κουβεντα που καταληγει οτι ο καθενας δεν γινεται οτι ειναι τυχαια(π.χ εγκληματιας,ανωμαλος,κλεφτης,πρεζακιας,αχαριστος κ.λ.π) αλλα ο χαρακτηρας διαμορφωνεται συμφωνα με τα διδαγματα που παιρνει απο το σπιτι του κατα 75% και μονο 25% εξω απο το σπιτι.αρα κυριοι και κυριες που σκοπευετε να κανετε παιδια,πρεπει να κρατατε ισοροπιες γιατι ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΟΠΩς ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ!

Οι υπερπροστατευτικοι γονεις ειναι ΓΤΠ

Οι αυστηροι γονεις ειναι ΓΤΠ

Ολοι οι γονεις ειναι καταδικασμενοι να ειναι κακοι...

Μονο η ανατροφη ολων σε κρατικα κοινοβια θα παρηγαγε νορμαλ ανθρωπους και συγκροτημενες κοινωνιες

maturelover2013

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
14
Like
72
Πόντοι
11
μεγα λαθος κατα τη γνωμη μου.γνωριζω παιδια που σε εκπλησει το ποσο σωστα αναθρεμενα ειναι!αρα τα ευσημα ανηκουν στους γονεις.δεν υπαρχουν μονο υπερπροστατευτικοι η αυστηροι γονεις.δεν ειναι ολα ασπρο-μαυρο.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
στη διαμορφωση χαρακτηρα μεγαλο ρολο παιζει και ο ατομικος παραγοντας..
ο ανθρωπος δεν ειναι σκυλος οπως τον παρομοιαζεις,εχει μυαλο και κρινει απο μια ηλικια και μετα..το λαθος στην ανατροφη απο τη μεση ελληνικη οικογενεια δεν ειναι η υπερπροστατευτικοτητα,αλλα το οτι θρεφει παρασιτα μεχρι τα 30-35 που τον ελευθερο χρονο τους τον περνανε μπεκροπινοντας κανοντας τσεκ ιν με προσχημα σπουδες της πλακας ή φιλοσοφωντας στο μπουρδελα..

ετσι φτανεις 30,δεν εχεις δουλεψει μιση ωρα στη ζωη σου,και δικαιως κατηγορεις τους γονεις σου..
δικαιως αλλα για λαθος λογους βεβαια.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
στη διαμορφωση χαρακτηρα μεγαλο ρολο παιζει και ο ατομικος παραγοντας..
ο ανθρωπος δεν ειναι σκυλος οπως τον παρομοιαζεις,εχει μυαλο και κρινει απο μια ηλικια και μετα..το λαθος στην ανατροφη απο τη μεση ελληνικη οικογενεια δεν ειναι η υπερπροστατευτικοτητα,αλλα το οτι θρεφει παρασιτα μεχρι τα 30-35 που τον ελευθερο χρονο τους τον περνανε μπεκροπινοντας κανοντας τσεκ ιν με προσχημα σπουδες της πλακας ή φιλοσοφωντας στο μπουρδελα..

ετσι φτανεις 30,δεν εχεις δουλεψει μιση ωρα στη ζωη σου,και δικαιως κατηγορεις τους γονεις σου..
δικαιως αλλα για λαθος λογους βεβαια.

κατοχικα συνδρομα. να δουμε σε ποια γενια θα τελειωσουν και αυτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom