Νέα

Οι γεροι μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 273
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Κάνεις λάθος, κύριε (κατ' αρχήν, αγνοώ το θρεντ στο οποίο αναφέρεσαι. Κατά δεύτερο, δεν θεωρώ ότι είναι σχετικό με το σάιτ να δημοσιεύσω το σκορ μου...)

Ναι, κι εγω επισης.

Το αναφερω ή τους ΑΝΑΓΚΑΖΩ να το δουν (οπως τοτε), μονο αν καποιος με αποκαλεσει κατι σαν "below average". Κι αυτο οχι γτ θιγομαι, αλλα γιατι θελω να τους κανω να κοιταξουν τη μαπα τους στο διαδικτυακο καθρεφτη.
Και να καταλαβουν οτι δεν ειναι αυτο που νομιζουν.

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Ἀπὸ τὰ πλέον βαρετὰ πράγματα εἰς τὸ Σύμπαν.

Ναι, αλλα γιατι να ακουσεις, πχ Τσιπρα ή Σαμαρα;
Φαινομενικα (στυλιστικα) εχει ενα ενδιαφερον η συγκρουση, με ατακες οπως "κοιτα εδω ρε", αλλα ουσιαστικα ειναι σαν να βλεπεις απογευματινο σηριαλ. Καμια επιδραση στην πραγματικη ζωη.

Ενω η Bundestag ειναι βαρετη, αλλα αφορα ΑΜΕΣΑ τη διακυβερνηση του τοπου σου.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Προφανῶς εἶσθε νέος καὶ δὲν ἐνθυμεῖσθε τὰ παλαιά.

νεος ειμαι, αλλα γενικα δεν εχω επαφη με την τηλεοραση, ουτε καν την ελληνικη, ποσο μαλλον τη γερμανικη.
απλα ειχα παει πριν 4 χρονια γερμανια για λιγο καιρο και απο περιεργεια ηθελα να δω τι παρακολουθει ο μεσος γερμανος.
και απογοητευτηκα..
το ιδιο συνεβη και σε οσες σκανδιναβικες χωρες εχω παει..

Επισκέπτης
Ενω η Bundestag ειναι βαρετη, αλλα αφορα ΑΜΕΣΑ τη διακυβερνηση του τοπου σου.

Ἀμεσώτερα μὲ ἀφορᾷ ὁ προσπορισμὸς χρημάτων διὰ τὴν πληρωμὴν τοῦ πετρελαίου θερμάνσεως, ὥστε νὰ μὴν ἀπομένη χρόνος διὰ παρακολούθησιν τὴς ὑψηλῆς πολιτικῆς.

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Ἀμεσώτερα μὲ ἀφορᾷ ὁ προσπορισμὸς χρημάτων διὰ τὴν πληρωμὴν τοῦ πετρελαίου θερμάνσεως, ὥστε νὰ μὴν ἀπομένη χρόνος διὰ παρακολούθησιν τὴς ὑψηλῆς πολιτικῆς.

Σωστο κι αυτο...

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
43
Πόντοι
66
Καλὰ κυρία μου, τόσον δύσκολον θεωρεῖτε νὰ εὑρεθῇ γερμανομαθής; Γερμανικὰ εἶναι, δὲν εἶναι... Ἰαπωνικά. Δηλ. ἡ γνώσις τῆς Γερμανικῆς εἶναι δείκτης ἀνωτάτης ποιότητος διανοίας;

οχι...
καθολου!

αν ειχε ασχοληθει με τον Wittgenstein και ηξερε πως προφερεται στα γερμανικα
δεν θα ειχε γραψει λαθος το ονομα του  ;)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Ανοιγω επιχειρηση και ζηταω ντελιβεραδες ΕΛΛΗΝΕΣ.Απευθυνομαι στον φιλο ΚΟΣΝΙΚ26 ερχεσαινα δουλεψεις να ξεχαστεις και λιγο απο την παππουδιλα?? η να παρω πακιστανους??

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Ε συγνωμη για τον Kosamf αναφερομαι....!!!

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ανοιγω επιχειρηση και ζηταω ντελιβεραδες ΕΛΛΗΝΕΣ.Απευθυνομαι στον φιλο ΚΟΣΝΙΚ26 ερχεσαινα δουλεψεις να ξεχαστεις και λιγο απο την παππουδιλα?? η να παρω πακιστανους??
Πακιστανο ντελιβερα ρε μαν;  :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.375
Πόντοι
12.756

ειναι παιχτουρα μεγαλη ο τυπος , πηρε και διπλωμα τωρα μηχανης και θα πεταει ...μονο παρε του μια τετοια για καλο και για κακο

panopliakali.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom