Επισκέπτης
καμια συνεδριαση Bundestag;
Ἀπὸ τὰ πλέον βαρετὰ πράγματα εἰς τὸ Σύμπαν.
καμια συνεδριαση Bundestag;
Κάνεις λάθος, κύριε (κατ' αρχήν, αγνοώ το θρεντ στο οποίο αναφέρεσαι. Κατά δεύτερο, δεν θεωρώ ότι είναι σχετικό με το σάιτ να δημοσιεύσω το σκορ μου...)
πιο βαρετο απ' τα καναλια τους?Ἀπὸ τὰ πλέον βαρετὰ πράγματα εἰς τὸ Σύμπαν.
πιο βαρετο απ' τα καναλια τους?
Ἀπὸ τὰ πλέον βαρετὰ πράγματα εἰς τὸ Σύμπαν.
νεος ειμαι, αλλα γενικα δεν εχω επαφη με την τηλεοραση, ουτε καν την ελληνικη, ποσο μαλλον τη γερμανικη.Προφανῶς εἶσθε νέος καὶ δὲν ἐνθυμεῖσθε τὰ παλαιά.
Ενω η Bundestag ειναι βαρετη, αλλα αφορα ΑΜΕΣΑ τη διακυβερνηση του τοπου σου.
Ἀμεσώτερα μὲ ἀφορᾷ ὁ προσπορισμὸς χρημάτων διὰ τὴν πληρωμὴν τοῦ πετρελαίου θερμάνσεως, ὥστε νὰ μὴν ἀπομένη χρόνος διὰ παρακολούθησιν τὴς ὑψηλῆς πολιτικῆς.
Καλὰ κυρία μου, τόσον δύσκολον θεωρεῖτε νὰ εὑρεθῇ γερμανομαθής; Γερμανικὰ εἶναι, δὲν εἶναι... Ἰαπωνικά. Δηλ. ἡ γνώσις τῆς Γερμανικῆς εἶναι δείκτης ἀνωτάτης ποιότητος διανοίας;
οχι...
καθολου!
αν ειχε ασχοληθει με τον Wittgenstein και ηξερε πως προφερεται στα γερμανικα
δεν θα ειχε γραψει λαθος το ονομα του ;)
Τώρα γίνεσαι ρατσιστής τύπε!Ε συγνωμη για τον Kosamf αναφερομαι....!!!
Ε συγνωμη για τον Kosamf αναφερομαι....!!!
Πακιστανο ντελιβερα ρε μαν;Ανοιγω επιχειρηση και ζηταω ντελιβεραδες ΕΛΛΗΝΕΣ.Απευθυνομαι στον φιλο ΚΟΣΝΙΚ26 ερχεσαινα δουλεψεις να ξεχαστεις και λιγο απο την παππουδιλα?? η να παρω πακιστανους??
δεν πειράζει αν είναι έρχομαι να συμπληρώσω πακιστανούς στον κώλο μου
Ανοιγω επιχειρηση και ζηταω ντελιβεραδες ΕΛΛΗΝΕΣ.Απευθυνομαι στον φιλο ΚΟΣΝΙΚ26 ερχεσαινα δουλεψεις να ξεχαστεις και λιγο απο την παππουδιλα?? η να παρω πακιστανους??
Πακιστανο ντελιβερα ρε μαν;
Θα τα τρωει μεχρι να τα παραδωσει.γιατι ρε μαν δεν ειναι οι πακιστανοι ανθρωποι.....??
Θα τα τρωει μεχρι να τα παραδωσει.